Nya löften...

Har varit på ett step up pass idag så nu är jag riktigt slut i kroppen. En skön känsla ändå som man tyvärr alltför ofta glömmer bort när man sitter i soffan och slöar. Jag har inte ansträngt mej nånting under semestern förutom några promenader men nu får det vara slut på latheten! Det är väldigt skönt att anstränga sej och träna, jag har ju insett att jag faktiskt tycker det. Jag måste bara fortsätta när det känns tungt och trots ångesten som efter ett tag dyker upp när det är dags att sätta på sej träningskläderna.

Har aldrig riktigt provat step up förutom nån enstaka gång på gymnasiet, riktigt kul iallafall.

På lördag drar vi äntligen till Turkiet. TJOHO.....


Söndag: bakfull

Petras 25 årsfest igår var riktigt skoj. Föööör skoj för idag är man inte världens piggaste direkt. Petter därmot är på gymet nu så världen är bra orättvis ibland, inte för att jag gärna skulle vilja svettas på ett gym nu men det är trist att vara sliten...okej okej jag blev inte tvingad i sprit....

Kul fest igår iallafall och mycket trevligt folk. God mat och kul med tipspromenad, som jag och Petter otroligt nog vann. Med lite tur och med lite kännedom om min vän Petra.

Nu ska jag lägga mej i soffan och vila lite. Jobbigt att sitta på en hård stol, vår datastol är nämligen trasig så jag sitter vid datorn på en köksstol, inte så skönt...

Imorgon startar vi på riktigt på jobbet, alla är tillbaka, redo för en ny termin..underbart....nja!


Underbara...

lördag!

Har varit ute och gått. Slut på latheten...bestämde mej på semestern för att börja gå några promenader i veckan men just den här första jobbveckan efter semestern så har jag varit så trött att jag helt enkelt inte orkat. Men jag är piggare nu! Har hittat en bra slinga att gå och det tar ungefär 45 minuter. Det är helt okej!

Ikväll ska vi på fest i Skinnsberg. Min vän Petra har fyllt 25 år så hon ska ha stor fest på brukshotellet. Ska bli riktigt kul och alla i "tjejgänget" ska dit. Inte så ofta som vi ses allihopa så det ska bli kanon!

En vecka kvar tills jag och Petter ska åka till Turkiet! Åh vad jag längtar..börjar redan få lite resfeber.
Ha en bra lördag alla! Det ska jag ha...

herregud alltså...

Mycket snack om Patrik Sjöbergs och Sven Nylanders "knarkskandal" den här veckan... att de orkar. Visst..att Nylander som är med i "Ren idrott" håller på med sånt skit, det är jävligt dåligt så att sparka han var ju helt rätt. Han är ju inte något bra fördöme längre. Men patrik sjöberg..hur länge sen var det inte som han var med och idrottade. Han är väl människa han oxå och gör misstag som vilken människa som helst. Skriv om något annat..jag blir så trött på all eviga, " åh det är en riktig skandal för idrotten det här.." journalistik! Precis som han vore den enda kändisen som använder droger...( Den enda som är dum nog att bli avslöjad kanske) Fy fan för att vara känd i Sverige!


Hemska ord från ett barn

Har nästan precis kommit hem från jobbet. Slutade tidigt idag. Det knallar på i jobbfronten. Har varit helt okej att jobba förutom att jag varit så himla trött. Ovant att gå upp tidigt sen tror jag de tråkiga regnvädret gör sitt. Ändå rätt skönt att det är lite svalare nu...

Jag blev dock riktigt arg i går för första gången på väldigt länge, annars är jag en rätt tålmodig tjej som inte lätt brusar upp. En pojke på 4 år sa att han hade en pistol hemma och att han skulle döda mej. Han var sur för att han ej fick som han vill och tyckte väl att jag var världens elakaste. Jag blev rejält chockad för det är ju inget man brukar höra direkt, speciellt inte från en 4 årig pokje som hellre vill busa än sitta i soffan och ha tråkigt. Tragiskt värre tycker jag att ett barn i den åldern kan säga så till någon annan och var ifrån har han fått detta?  Våld på tv tänker jag direkt! Man vet ju hur mycket fel program påverkar barn.
Nu säger ju en del barn en massa dumt ibland men just detta har ingen någonsin varit ens i närheten av att säga. Jag hoppas verkligen att jag slipper höra det igen!

Idag fyller min vän Petra 25 år!!! Stor grattiskram till dej!

Tillbaka igen!

Första dagen på jobbet är avklarad och jag överlevde utan problem. Det var faktiskt riktigt skoj att vara tillbaka. Det var roligt att träffa barnen och höra hur de har haft det under semestern och de fick mej att känna mej så välkommen och efterlängtad. Hur glad blir man inte när ett barn ler och lyser upp när de får syn på en, när de vill sitta i knät och berätta om allt roligt som hänt. Då när man får ett sånt fint mottagande inser man vilket underbart jobb man har.

Men trött är jag...oj oj oj slocknar nog klockan sju i kväll...!

Ett litet filmtips. Såg filmen "Derailed" igår och den var riktigt bra. Med jennifer Aniston och charmören och lite läckra Clive Owen.


37461-121

Såg även Superman Returns på bio i fredags. Den var oxå väldigt bra.


26 år

Hade födelsedag igår. 26 år!!! Shit man börjar bli gammal...klokare oxå kanske..eller inte!

Efter att jag hade haft lite bjudning så åkte jag till Skinnsberg och träffade min vän Suss. En liten fylla på balkongen blev det. Mums för vaniljvodka.. sen gick vi på gatumusiken. Det är något man inte får missa när man är en riktig skinnsbergsbrud. Som jag faktiskt är även om jag gärna glömmer bort det ibland. Träffade på en kusin som jag inte träffat på en jävlar massa år så det var skoj. Allting var som vanligt i Skinnsberg, konstaterade jag ganska så snabbt!

I morgon är det jobb som gäller igen. Känns okej. Sämre kanske i morgon när klockan ringer och det fortfarande är natt...  :(




Nallebudet

Fick nallebud i morse. Av min underbara vän Susanne! Hur gulligt som helst! Jag är ju svag för överraskningar och nu har jag blivit överraskad två dagar i rad. Inte illa..
Tack Suss....!

Fredag idag och det är alltså endast 3 dagar kvar på ledigheten. Men jobbångesten har nästan lagt sej helt nu. Var till jobbet igår, bor ju rätt så nära så jag gick förbi där när jag skulle till affärn. Det var faktiskt kul att träffa barnen och min kollega så idag känns måndagen inte alls så hemsk. Det är ju så himla lätt bara att vänja sej vid det här livet, att vara ledig. Göra vad man vill, sova hur länge man vill... men det är ganska skönt med rutiner och ansvar oxå som ett jobb medför. Så jag är redo nu... i allafall i 2 veckor sen drar jag till Turkiet!!!!!








Överraskning

37461-119

Fick fina smycken idag på posten av min bror och hans familj i födelsedagspresent. Det var verkligen en trevlig överraskning på morgonen! Tack så himla mycket!!!!

Igår var vi några stycken som käkade och drack på hamnkrogen. Riktigt trevligt och mysigt! Så trevligt att vi satt kvar två timmar efter stängning. Det var bara att beställa in lite innan de stängde så man inte blev utan....vore ju hemskt!!!! Hade inte tänkt att jag skulle dricka så mycket men det brukar ju aldrig vara nåt problem att ändra på så även inte denna gång.

Jag är så glad över att jag har mina vänner...puss på er alla!

Idag fyller min pappa år så idag ska vi dit och fira lite. Grattis grattis!!!

Onsdag...

37461-118
Dags för ett nytt kort på Matilda! En riktig sötnos som jag tänker på ofta!!!

Idag fick jag gå upp tidigt, redan kl: 7.30. Sotarna skulle nämligen komma hit och kolla köks och badrums ventilationen. Har inte varit uppe så tidigt nån dag på semestern så redan klockan 9 var jag trött och funderade på om jag skulle gå och lägga mej igen. Herregud hur ska det bli nästa vecka egentligen?????
Efter en promenad blev jag iallafall lite piggare!

Ikväll ska vi träffas några stycken och käka på hamnkrogen. Det ska bli trevligt!

Snart säger jag hejdå till 25-åriga Mari, jag fyller nämligen 26 på lördag!


Skön dag...

I dag måndag har jag inte gjort speciellt mycket. Känns som man vill passa på att göra så lite som möjligt den här sista veckan så dagarna känns lååååånga. Har liiiite ångest inför att börja jobba...att jobba i sej är ju helt okej, jag trivs med det, men det är de tidiga mornar som känns värst!!!! Jag hatar att ställa klockan och inte kunna vakna och gå upp när jag själv vill. Fast jag har sovmorgon ibland och kan sova till kl 8.30 så känns det jobbigt, just den morgonen kanske jag skulle vilja sova till 11. Jobbigt liv!

Var ut på en svettig långpromenad i dag iallafall och så har jag fixat lite sista detaljer inför vår turkiet resa. Åh... jag kan inte fatta att vi snart ska åka. Det känns verkligen som en evighet sen vi beställde resan...Det ska bli så kul och så skönt! Jag och Petter kommer fira vår två- årsdag där! Jag hoppas det kommer bli många år till!!!!!!!!!


De bästa...

37461-112
Sommaren 2006

* Vädret : Länge sen det var en sån toppen sommar..sol, sol och sol!
* Grebbestad: Finaste stället jag varit på i år.
* Vår lägenhet: Första sommaren i vår underbara lägenhet.
* Partyt: Inflyttningsfesten och lördagen efter. Länge sen jag hade så kul.
* Maten: Kräftor..alltid, varje år och grillat såklart.
* Semester: Ed. Petters familj är så mysig.
* Musiken: World hold on, unfaithful, Boten Anna.
* Det mest romantiska: Jag och Petter hade piknic på klipporna i Hamburgö.




Kräftskiva

Blev fest igår. Var ut till en kompis som tillsammans med sin pojkvän bor i ett hus precis vid vattnet. Ett helt underbart ställe. Verandan lika stor som vårt vardagsrum....Vi käkade kräftor och annat gott. Spelade lite kubb och det var en match på liv och död..tjejerna mot killarna....hur det gick får ni väl lista ut själva...!!!!
Spelade även lite badminton och det är jag ju kung på så det var skoj. Jag och Sami kick some ass...Va på krogen i hela 40 minuter.....

Ikväll ska jag och Petter ha vår egen lilla kräftskiva! Mums....



Trevligt i Örebro...

som vanligt....

Varit hos min kompis Susanne och hälsat på. Vi har shoppat, käkat gott och så såg vi den nya Beck filmen, "Skarpt läge". Den var väldigt bra och Persbrandt var cool som vanligt. Jag fullkomligt ÄLSKAR den mannen. I allafall hans roll som Gunvald...såg därmot filmen "Bang Bang Orangutang" för ett tag sen och blev inte lika imponerad. Det var nästan jobbigt att se honom som en pinsam nörd...nej mer Gunvald...
Handlade allt på rea...(I love it)..en väska, ett linne och två tröjor för 294 kr. Tänk om det alltid skulle vara så billigt.