Bye bye kära vän...

37461-37

Idag sålde jag min kära, trogna Mitsubishi.  Bettan som jag kallat henne har hängt ihop med mej i fyra år så det kändes faktiskt lite sorgligt att sälja henne. Men eftersom nya ägaren är en vän till mej så får jag nog åka i henne snart igen. Hoppas Du blir nöjd med ditt nya vrålåk Tessan!

Big brother har börjat igen...har sett det varje år så även nu...men herregud..vart hittar de allt löst folk som är med??? Ingen känns normal eller så är det så att man blir korkad så fort man stiger in genom dörren. Iallafall så verkar storebror gilla blondiner med stora bröst och kaxig attityd.
Desperata verkar alla vara oxå.....om det går veckor utan sex så kanske jag kan förstå om man hoppar i säng med nån men sex timmar..känns lite väl sjaskigt!
"jag minns ingenting, åh vilken ångest jag har" Har vi inte hört det förut i alla tidigare program...kom på nåt nytt!!!! Men det är ett roligt program. Underhållande att se alla intriger och skandaler och sen hör det till att man blir jävligt irriterad på alla! Det ska liksom vara så....

Tjejgänget på turne...

37461-36

En riktig höjdarkväll igår. Förfest hos Lisette... vi pratade och drack. Sjöng och skålade för Lisette i skumpa................(nåja...asti cinzano)...gott var det iallafall!
Efter det bar det iväg till Västerås och det vart ganska så livat i minibussen...med ett kasettband med goa låtar från tidig 90- tal och ett gäng berusade tjejer kan det inte bli annat. Blue moon bar visade sej vara ett fint och mysigt ställe. Jag tror vi alla bara var så glada över att vara på ett nytt ställe, inget ont om green man men man börjar faktiskt tröttna på det där stället.....Middagen var god och det var verkligen packat med folk överallt... jag är iallafall jätte nöjd med kvällen och det tror jag resten av gänget är oxå!
Tack tjejerna för en bra kväll!!!!!!


Tidsfördriv....

innan jag kan göra mej i ordning inför kvällen!

3 Saker som får dej arg:  när något inte blir som jag tänkt, griniga människor, orättvisor

3 Saker som får dej glad:  överraskningar, kärlek, härlig sommardag

3 Saker som får dej att skratta så jag får ont i magen: humor (typ parlamentet skämt..) jim carrey, sjuka grejer som jag gör ibland

3 Saker du drömmer om:  Att bilda familj med min pojkvän och leva resten av livet tillsammans (åh så seriöst det lät..haha), vinna massor med pengar, en utlandsresa

3 Saker du gärna gör på fritiden: Umgås med mina nära och kära, träna, shoppa

3 Sätt du kopplar av på: Massage, sova, ligga på sängen och lyssna på musik

3 Platser du trivs på: Petters famn, min lägenhet, på stranden

3 Saker du gärna spenderar pengar på: kläder (både åt mej själv o min älskling), mat, inredningssaker

3 Favoritsånger: goodbye my lover, every time I look at you, hung up

3 Mumsiga saker: godis, kycklingspett med grönsaker, tacos

3 Favoritprogram: desperate housewifes, lost, OC

Så......nu gick det lite tid...och ni fick lite roligt att läsa!

glamour....

37461-35

Ikväll är det dags för partaj! Vi ska fira min underbara vän Lisette, och kvällen till ära har jag inskaffat mej ett nytt linne, svårt att låta bli när jag äntligen fick lön...(tyvärr syns inte alla snygga detaljer här på kortet)
OBS.......Jag LOVAR att jag inte ska börja skriva en mode blogg....

Blue moon bar är stället som vi ska festa runt på i kväll.. har aldrig varit där men hört att det är riktigt mysigt och skoj! Känns alltid kul att va på ett nytt ställe...

Snart ska jag iväg och träna med två par kompisar, och efter det ska vi basta...Vi tänkte att det var ett perfekt sätt att starta dagen på.

snart så.....

Två dagar kvar till lön, något jag väntat lääääänge på. Denna månad har varit den längsta någonsin för jag har nog aldrig varit så fattig. Det känns som en evighet sen jag fick lön den 23 dec...Konstigt nog så klarar man sej på väldigt lite pengar...Jag antar att jag spenderar pengar på väldigt mycket onödigt skit, men vem fan kan hjälpa att det är så kul att shoppa....Jag har iallafall aldrig varit den "sparande" typen.
Undra föresten om jag ska åka till västerås på fredag....jag bara måste ju ha nånting nytt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vår granne och Petters kompis flyttar hem igen idag. Han har bott här i några månader eftersom de har jobbat med ett projekt som ingår i den utbildning de gått. Nu är de klara så vi säger bye bye till Olof!        Det blir tomt...Vi hade hoppats på att han skulle bli kvar här i fagersta men men...

En liten fråga bara, vart är alla kommentarer?






Ständig PMS??????

Ibland undrar jag om vissa medel ålders kvinnor ständigt har PMS. Några av kvinnorna som jag jobbar med har iallafall det tror jag..man vet aldrig vart man har dem. Ibland är de så glada och trevliga. Då gillar jag dem verkligen....men sekunden efter när man gjort, eller sagt något som i deras ögon är fel, så vänder de tvärt och de kunde lika gärna spotta på en,  för det är liksom så det känns. Det är sura kommentarer  och deras miner ska vi inte ens prata om. Jag blir så trött! Är detta typiskt kvinnligt och kommer jag bli sån.....?
I såfall borde man ju få sluta jobba vid ca 45 års ålder ( om man är kvinna vill säga) för jag orkar fan inte med dem. De förstör min arbetsmiljö och min glädje inför mitt arbete. Måste man ha åsikter, och lägga sej i allt???? jag bara undrar...kan man inte prata med varandra, istället för att missförstå varandra och bli arga och sura?!
Som tur är så är inte alla så, det finns de som är helt underbara och de gör att jag kan behålla lite av min respekt för äldre människor.. Då kan jag känna: så vill jag bli när jag blir äldre!

Lite matrecept

photo0573

Städat lägenheten idag. Inte alltför kul men man måste tyvärr göra det ibland. Nu är det iallafall fint igen. Få se hur länge det håller...
I går kväll myste vi i soffan med god mat. Jag fick tips på en god maträtt av en kollega som vi lagade till.
Kycklingfilè som vi strimlade, paprika, purjolök, creme fraische, lite sambal oelek (vi hade även i lite färska tomater)
rörde ihop det och hade i det i tortilla bröd som vi rullade i hop, hade lite ost över och in i ugnen. Det var verkligen jätte gott så det lär ni prova!

Jag testade att skicka MMS till bloggen.  Skickade ett kort på en glad Matilda...Har nästan bara kort på henne i min mobil och det är väl ganska lätt att förstå när hon är så här söt!!!!!!


Lördag:

Va på gymet i morse. Det börjar märkas på mina armar nu att jag börjat träna. Dom känns hårda..
och det är ju väldigt kul, det gör att man känner sej ännu mer motiverad och taggad. Träningen har oxå medfört att jag blivit mycket gladare och piggare. Jag förstår inte att jag tidigare varit så anti mot just styrketräning, jag har ju tränat lite då och då men alltid tröttnat men nu älskar jag att gå till gymet, även om det kändes lite tungt i morse. Petter har erkänt att han trodde jag skulle träna några gånger och sen strunta i det...men så vart det inte..... han är stolt över mej nu!

Va hem till min vän Lisette som fyller 25 år idag!!!!!! "Hipp hipp Hurra på din dag"....
Jag längtar som en tok till nästa lördag då vi ska ut i västerås och fira henne på riktigt. Nästan hela tjejgänget ska ut och det ska bli skoj!

Stod i tidningen idag med..om Candra! Jag vet att det verkligen har hänt men ändå kan jag inte förstå det.


Jobbig vecka..

Det har varit en jobbig vecka...på många sätt. Hela Fagersta är i chock och sorgen har lagt sej över oss.
Ingen har undgått det fruktansvärda som hänt. Plötsligt så var det så nära oss.
Jag har haft svårt att tänka på något annat denna vecka. Tänker på Candra hela tiden, och på den person som gjorde detta hemska mot henne.
Jag är arg, ledsen och frustrerad. Jag kan bara tänka mej hur hennes familj, släkt och vänner känner, de som verkligen kände henne.


En dag i sorg...

37461-32   Vi tänder ett ljus för dej! Vi kände inte dej så bra men du var en snäll, glad och go tjej!
Det som hänt känns så overkligt..så ofattbart. Vi saknar ord.
Vi tänker på din familj, släkt och dina vänner!

Vi tänker på dej!



Hasselhoff

37461-31 

......Nej jag kan verkligen inte det för vilken reklampaus man
      än tittar på så är Hasselhoff där med sin snygga, trendiga frisyr
      och coola kläder! Så jag bara måste ha med denna bild på min
      blogg. Även om han inte är riktigt lika läcker här som på reklamen..
     

       looking for freedom.....from you!




       


Exi

Exi

Fick besök av min mamma och min älskade hund idag.
"Du kanske vill ha lite sällskap" sa mamma när hon ringde innan. Tycker kanske lite synd om mej nu när jag är ensam hemma. (åh stackars mej...) Jag kommer nog alltid vara mammas "lilla tjej".
Exi, som egentligen är min hund bor hos mina föräldrar eftersom hon inte gillar att bo i lägenhet. Hon är liten och snäll men inom sej är hon en stor vakthund som hatar alla som går i trapphuset eller på minsta sätt för oväsen. Men litegrann kunde hon slappna av. Här tar hon en vilostund i min soffa.

Helgen...

Jaha då var det söndag. Oj va fort denna helg har gått fort.
i går vaknade jag ganska tidigt ( för att vara mej är 9.00 tidigt) Gick och tränade med en vän. Oftast brukar jag gå själv och träna men det är ju roligare med lite sällskap. Efter ett svettigt träningsprogram satte vi oss i ångbastun. Det var verkligen det bästa sättet att starta dagen på så det Lisette lär vi göra om!

På kvällen träffade jag några kompisar. Jag har ju bestämt mej för att inte dricka alkohol nu när jag kommit igång med träningen, om det inte är något speciellt, så där satt jag och drack vatten när de andra tjejerna drack groggar. Det är inte utan att man känner sej lite tråkig men jag tar igen det den 28 jan då vi ska fira Lisette 25 år. Vi ska boka bord på Blue moon bar och det ska bli riktigt skoj!

Längtar efter Petter!

Sötnosen Matilda har ju drabbats av RS- viruset som så många andra barn nu i höst/vinter. Som tur är mår hon bättre nu och har fått komma hem igen. Vi var lite oroliga ett tag men jag visste ju att Matilda var en tuff tjej! När jag fick kort på henne via mms så skratta hon och såg så glad ut.....Puss på dej lilla Matilda!

I dag söndag:  ligga i soffan och glo på tv. Känns super skönt!









Ensamt utan min älskling...

Petter har åkt hem till sin familj i Dalsland. Han kommer hem på måndag så jag är själv hela långa helgen. Känns redan tomt och lite ensamt. Men ibland kan det vara bra att vara ifrån varandra lite grann så man får längta extra mycket! 

Julgransplundring stod på schemat på förskolan idag. Vi dansade runt granen på tradionellt vis och sen festade vi loss på godis. Mums!

Var på gymet idag. Det har gått 5 veckor nu sen jag började träna och jag har inte tröttnat.. Det är verkligen en stor seger för mej som annars tröttnar på det mesta. Jag tycker rent av att det är kul på gymet.
Idag när jag slutade jobba kl fem så kändes det inte så lockande att gå hem och glo på tv. JAG VILLE TRÄNA!

Tänker på min gulliga brorsdotter Matilda som är lite sjuk...! Kram på dej!







Busy day...

Lång dag... jobbade till 17.00, åkte till gymet, tränade och bastade en snabbis. Tillbaka till jobbet för möte till kl 20.00. Ganska så trött nu, men ändå på ett härligt sätt. Känns lite fint när man utnyttjar dagen till fullo...
Vi pratar om att profilera oss på förskolan. Så vi ska ordna en hemsida. Ett sätt att visa hur vi jobbar och vad vi tycker är viktigt. Vi som jobbar med barn i förskolan ska vara stolta för vi gör ett bra jobb.

Jag har varit lite mer ärlig mot den person jag skrev tidigare om. Inte helt ärlig men iallafall så mycket att min börda lättades. Jag ska komma ihåg att man inte alltid kommer lindrigare undan för att man  "ljuger". Det kommer alltid tillbaka till en. Det gjorde det för mej och i denna situation var det ganska så jobbigt!

17 dagar kvar till lön.... usch va jag är fattig!


25 år

37461-29

Idag fyller min älskling 25 år! Grattis!
Älskar dej massor!




 


Det är vad du gör det till......

Fredag...Varit en ganska okej dag. Sovmorgon...o allt flöt på bra på jobbet.
Under julveckorna så har alla barn varit sammanslagna på en avdelning... Det är ju mest praktiskt så när många av personalen vill vara lediga och så. Det har fungerat bra men åh va jag längtar tills allt blir som vanligt..Mina kollegor, "mina" barn, min lokal....fjantigt kanske men alla förändringar är inte bra. Så konstigt nog ser jag fram emot nästa vecka...(kanske inte lika mycket på söndag)

Har varit och klippt mej idag hos en kompis. Gillar inte förändring där heller så det vart lite toppning bara.. usch va tråkig jag låter HA HA!
Vi satt iallafall och pratade lite om vad andra männsikor har för syn på det liv man lever. Alla har ju olika drömmar och mål här i livet. Några vill resa och se världen, flytta runt och träffa spännande människor.
Andra kanske inte alls tycker det känns viktigt utan strävar efter att ha ett fast jobb, en shysst lägenhet, kanske skaffa pojkvän och barn. Dra på en charterresa nån gång under året. Man kanske ser lyckan i något annat. Alla är vi ju olika men alla har nog haft känslan av att någon ser ner på en för att det liv man lever kanske inte passar just den personen. Jag har iallafall känt så och förut mådde jag dåligt av det och började genast fundera på om jag kanske ändå inte skulle göra nåt annat... men för vem?? inte skulle jag göra det för mej själv iallafall. Så jag har slutat med det för jag är nöjd med mitt liv och skulle jag inte vara det så skulle jag göra nåt åt det! Så gö det ni känner för!!!!
Idag är jag iallafall ärlig!

Tack mysticqueen för pratstunden idag på MSN... Miss you!

I morgon... skinnsbergs årliga innebandy cup. Jag kommer vara där, ivrigt hejande på mina vänner som spelar... nu tar ni dom!


Jobbigt...

Jag är nog en ganska ärlig person. Jag vill se mej som det iallafall, det är väl iallafall något jag strävar efter att vara. Jag står för vad jag tycker och tänker...oftast iallafall.
Men idag har jag inte varit ärlig och det känns jobbigt. Jag gillar inte mej själv idag!
Men man kanske kan strunta i att vara ärlig om man inte vill såra någon.. är det okej? Jag kände bara idag när en person frågade mej om en sak att jag inte riktigt kunde säga vad jag egentligen tycker. Jag ljög...
men jag gjorde det för att jag inte ville se mer tårar på hennes kinder. Hade detta varit en nära vän och inte i en sån sitution som det nu var så skulle jag ha varit ärlig men allt runt omkring gjorde att jag inte kunde...
Jag gillar ju denna person även om jag inte känner henne så bra. Vill inte sparka på den som redan ligger! Men jag kan inte låta bli att ha ångest iallafall och undra om jag förstör för mej själv nu!
FAN!





Tuff tjej

Tuff tjej

Fick lite kort på Matilda idag. Hon diggar iron maiden redan.......inte illa!
(Iallafall vill nog min bror att hon gör det)
Jag önskar att jag kunde träffa henne men jag får väl nöja mej med att titta på korten.
Faster saknar dej!!!

Nytt år nu! Känns bra! Jag har ett par nyårslöften som jag hoppas att jag kan hålla, brukar tyvärr inte vara så bra på det där, men jag gör ett nytt försök...

* Inte gå ut på krogen så ofta
* Träna mer
* bli smal                                          (åh tjena.... dream on)

Sen ska jag vara en bra sambo/ flickvän, vän, dotter, syster, faster, svägerska + allt annat som jag är.......