Uppdatering

Denna vecka så här långt:
Tankarna kretsar mycket runt lägenheten. I går var vi och kollade på tapeter. Väldigt skojigt såklart att bläddra i alla kataloger som finns. Känns som det hänt lite i tapetmodet sen sist man tittade i dem. Mycket färger, mönster och mycket blommor. Det är svårt att välja men vi kom tillslut fram till att vi ska ha det ljust i vardagsrummet och mörkt i matsalen. Vitt i köket och grönt med en fondvägg med stora blommor i ett sovrum. Jag hoppas det kommer bli snyggt!

Lite problem på jobbet med kollega som inte fungerar och ett möte är att vänta. Känns jobbigt! Får ångest när jag tänker på det. Och jag min svaga fan var inte ärlig...det kommer tillbaka till mej nu!

Pissväder hela veckan. 1 juni i morgon och allt man längtar efter är lite sol och värme.

Lat och inte alls på humör för motion. Vill bara inte och regnet gör sitt.

Petter trivs jätte bra på sitt nya jobb och i tre dagar är han nu på kurs i Västerås.  I fredags hade jag & Petter varit förlovade i ett halvår. Shit vad tiden går fort. Love you!

Petters & min nya lägenhet

37461-101
Vardagsrummet

37461-100
Öppen spis i vardagsrummet

Lite bilder från lägenheten. Det är ju lite stökigt och så nu eftersom de håller på att tapetserar men man kan verkligen se att det kommer bli såååå fint när det blir klart. Jag är så kär i stället.

Har precis varit i Skinnsberg och gratulerat min mamma på Mors dag med en blomma.

De har ringt en massa folk om vår lägenhet som vi satt ut på annons på blocket. Tyvärr har de trott att den ligger i Västerås eftersom det finns en väg där som oxå heter Skogsvägen. Man kan se att den ligger i Fagersta om man trycker på "karta" men så smarta är de väl inte. De blir väl så ivriga när det ser en sån billig lägenhet med låg hyra att de ringer direkt utan att titta vart den ligger. Hallå, det finns fler städer i Västmanland än Västerås.


Bakisdag

Var på 0`lerys igår. Riktigt kul och packat med folk. Jag & Petter firade att allt blev klart med lägenheten. Vi är såååå lyckliga över att vi ska flytta! YIPPIE!!!! Jag lovar att ni ska få bilder på den snart!

Nu måste jag gå och lägga mej. vila lite...Jobbigt att vara bakis!

Dagens ris: Föreningssparbanken. "Som en fylla..bra i början, kass på slutet"

Dagens ros: Killarna på Handelsbanken. Numera är vi handelsbankskunder.

Tack och hej....

Vi byter adress snart...

Jätte skoj att träffa kompisarna från gymnasiet idag. Malin var sej lik och det kändes verkligen inte som det var 7 år sen vi träffades sist. Vi pratade om folk från gymnasietiden och om allt som hänt sen dess. Skoj!
Såklart vart det mycket barnprat eftersom Malin fick en pojke i januari och Carina är gravid. Men jag är ju van och härdad....   :)

Om tre månader kan jag & Petter säga hejdå till skogsvägen och kolarbyn....känns helt underbart! Vi har hittat en lägenhet som vi verkligen ville ha. Billig hyra men hög insats men det kostar att få det man vill ha..Jag tycker det känns så bra och jag tror att det kommer bli sååå fint när vi renoverat lite. Jag kommer inte få långt till jobbet nu och det känns toppen att få bo centralt. Jag är så trött på detta ställe så ni kan inte ana. Nån hus människa är jag inte heller...alldeles för bekväm och lat!

I morgon ska jag jobba..känns lite trist nu när det känns som helg.



superstar

37461-99

En riktig prinsessa måste ju såklart få vara med på bloggen många gånger.
Snart ses vi Matilda! Puss

Klockan är 00.09 och jag ska snart gå och lägga mej. Jag är såååååå trött men jag har tvingat mej själv att vara uppe...jag kan ju faktiskt sova tills jag vaknar i morgon!!! Förutom att sova ut i morgon så ska jag träffa två kompisar från gymnasiet. En har jag inte sett på 7 år så det ska bli askul att träffa henne. Undra om hon är som förut, ser ut som förut???

I helgen är det den årliga våryran. Man lär väl ta sej en tur på marknaden och på fredagkväll blir det nog lite fest.

Pissväder...


Tisdag och vädret är förjävligt... jag väntar på att det ska sluta regna så jag kan ta en promenad. Känner mej inte alls sugen på att ge mej ut i skogen i det här vädret men jag känner mej tvungen. Får sån ångest annars. 

En gammal klasskompis ringde för en stund sen. Har inte sett henne sen vi slutade gymnasiet, alltså sju år sen. Vi pratade lite i telefon då och då strax efter att vi slutat skolan men sen har vi inte haft nån kontakt alls. Vi fick träffade på varandra på "familjeliv" och via det bestämt att vi skulle ses. När hon ringde så kände jag först inte igen hennes röst men efter ett tag så kändes den bekant. Vi ska nog ses senare i veckan eller i helgen och det ser jag verkligen fram emot. 

Längtar efter den underbara torsdagen då vi är lediga...skönt!

Jessica vann BB- finalen igår. Jag hade hoppats på att Raggarn skulle vinna just för att han är så jävla skön men så vart det inte. jaja..nu är det iallafall slut för den här gången och det är faktiskt jävligt skönt!

Nog för idag...Nu är det dags för en promenad.. eller det blir kanske ett par springsteg, om det känns bra.





             



VM GULD!

37461-98
                        FAN VA NI ÄR BRA!!!!!!





Lordi tog segern

Det blev monsterfinnarna som vann i går på schlager-Em. Jag vet en riktig purfinne som verkligen inte gillar hårdrock men som igår älskade Lordi!!!! Är det Finnar så är det..spelar väl ingen roll hur musiken låter. Purfinnen är min pappa och han hejade på Lordi igår. Han kan säga vad han vill...men hade det varit ett svenskt bidrag så hade han bytt kanal och klagat på dessa svenskar som inte vet vad riktig musik är. Ingen älskar Finland mer än han..och det är väl bra. Man ska väl älska sitt land!

Petter & jag är sugna på en ny lägenhet. Vi skulle vilja ha en ny, lite större och göra om den så att den blir precis så som vi vill ha den. Som det är nu så har jag ingen lust alls att renovera och göra det fint hemma. Känner helt klart att jag vill flytta. Så vi ska kolla runt lite så får vi se om vi hittar något! Hoppas!!!

Min rygg är bra nu..skulle springa idag var det tänkt men tror ni att jag orkade??? Nej då...så lat! Men jag ska springa i veckan...lovar!

Matilda har lärt sej att sitta själv nu...hon har iallafall gjort det en gång. Duktiga tjejen! Faster : Stolt!

Grattis Linda på födelsedagen!


Ikväll...

37461-97

..hejar jag såklart på Carola! Riktigt bra schlagerlåt...! Lordis låt är ju faktiskt riktigt bra och det är ju bara så coolt med ett sånt bidrag i denna fjolliga schlagervärld. så vem vet..finnarna kanske tar hem det :) 

Igår, fredag var jag o Petter på bio. "Inside man". Den var rätt bra..

Idag, lördag har vi varit i Skinnsberg på marknad. Det gick ganska så fort...mest skräp som vanligt!

Nu ska jag gå o kolla hur det går för Carola. Heja heja!!!!!!!!!!

och heja TRE KRONOR, final i VM!

God morgon...

Fredag igen och jag ska snart till jobbet. Har sovmorgon idag och det är ju skönt, inte lika skönt att sluta sent en fredag men men.. man kan inte få allt! har ändå inga planer för kvällen förutom kanske lite god mat och mys hemma med Petter. Det är ju riktigt toppen det....

Trist väder idag oxå. Jag längtar efter sol och värme...

Har fortfarande lite ont i ryggen men det är mycket bättre. Snart kanske jag kan ta en tur runt eskiln igen. Känns som det skulle behövas.

Den 9 juni ska jag på studenten i Västerås. Min kusin Danne tar studenten och det måste jag såklart vara med och fira. Det var länge sen jag var på en student och jag antar att i Västerås är det något alldeles extra. Ska bli kul! För mej är det nu 7 år sen jag själv stod där med mössan på och var glad och fri! Helt otroligt vad tiden går och jävlar va vuxen jag är...

Ha en bra fredag ALLA!


Kramig

37461-96
Jag älskar Mirandanallarna, de är så söta!






Fint MMS från Matilda

photo-0067
Hej faster. yippi om 1 månad ses vi. puss kram från Matilda


Ont

37461-92
Fint med lite nya ljus i öppna spisen!

Har ont i svanken, svanskotan igen...har haft det några gånger de senaste åren och det är jävligt drygt. Gick på ikea parkeringen i söndags när det helt plötsligt smärtar till och jag får jätte ont. Sov ingenting natten mot måndagen eftersom det gjorde så jävla ont och jag visste inte hur jag skulle ligga. I dag är det något bättre och jag vet ju efter de andra gångerna som jag haft så här att det går över på några dagar.
Jag tror att mitt hopp från ett 8 meters högt berg ner i havet i Turkiet för några år sen, då jag på nåt sätt böjde benen lite grann och slog i svanskotan i vattenytan kan ha gjort att jag idag har ont där ibland.
Klantigt Mari! Inte alltid bra att vara modig...

Idag hade vi Trivselkväll för barn och föräldrar! Vi fikade på våran gård, gick tipspromenad och avslutade med lite sång. Väldigt trevligt, speciellt när vi har så positiva föräldrar till alla våra aktiviteter.

Pratade med min bror idag. Nu är det prick en månad kvar tills han och familjen kommer hit och hälsar på. Ska bli roligt att se vad som hänt med Matilda under den tid som gått sen vi sist sågs. Det händer ju så mycket hela tiden...Miss her!

Petter har börjat på sitt nya jobb och han tycker det känns bra! Det är otroligt skönt att han fått jobb, det känns liksom så mycket lättare att själv gå upp på morgonen när jag vet att han oxå jobbar. Idag var det jag som för första gången på länge fick ligga kvar och sova när han gick upp.

Nu är det inte långt kvar till semestern...8 veckor ungefär...en baggis!


fu*k you

I morgon klockan 07.00 ska jag lägga högtalarna mot golvet och spela så hög musik jag bara kan. I en timme ungefär kanske ännu längre, beror på vilket humör jag är på     :)    jag hoppas nämligen på att min granne är bakfull då och ganska så trött. Inte riktigt redo för att gå upp efter en sen och ganska så blöt natt. Jag vill att han ska bli ganska så irriterad på att vi spelar så jävla högt och dessutom så jävla tidigt när vettiga männsikor ligger i sängen och är bakis. 

Jag önskar oxå att han efter ett tag, ungefär en timme senare och efter mycket ansträngning klär på sej och går upp till oss.....och klagar....

oj oj oj då skulle han få höra!

Jag är jävligt pisst på grannar som spelar så in i helvete högt hela tiden!!!!!!!!!!!!
Hur mycket ska man behöva stå ut med egentligen?????????????


Adam

bild(4)

Va hem till min kusin och hennes söta pojke Adam idag. Passade på att ta ett kort på den lilla charmören. En riktig solstråle som blir 1 år i juli!

Igår var jag hem till min kompis nyfödda tjej, Emilia. Hon är jätte söt och så liten. Man glömmer så snabbt bort hur små de är i början. Jag måste ju säga att jag blir lite smått sugen när jag ser de små liven. Man undrar ju lite hur det kommer bli när man själv blir mamma....Nån gång...hoppas jag!!!

Annars har det varit lugnt i helgen. I går kväll tog jag mej en runda runt eskiln och det gick faktiskt riktigt bra.

Nu ska jag gå och kolla på OC avsnittet som jag spelat in.







Vi firar idag!!!

Har varit sjuk ett par dar. Ont i halsen men faktiskt mest bara trött... Ibland behöver man faktiskt vara hemma från jobbet fast man kanske inte är direkt dödssjuk. Idag har jag jobbat iallafall och det kändes bra..nya tag, nya krafter.

Petter & jag har varit ute och firat lite ikväll. Petter har nämligen fått jobb på Wintech här i Fagersta. Han är såklart väldigt glad för att gå hemma hela dagarna är ju inte så uppmuntrande direkt. Han fick även erbjudande om att få komma på interjvu på Sundbo så det är som vanligt alltså...får man ett jobb så blir man genast intressant överallt. Grattis älskling!!! Puss

Imorgon ska jag hälsa på Minnas & Rickards lilla Emilia! Det ska verkligen bli jätte kul!

varm och svettig

Legat på balkongen och solat hela dagen. Så skönt att äntligen få lite färg på sej.

Har inte varit speciellt dålig idag, trots att jag drack vin i går..brukar kunna få rejält med huvudvärk! Glad över att jag slapp det idag.

Hade roligt igår. Vi spelade kubb..rätt så dåligt spel av oss tjejer då killarna vann två gånger. Men man får väl skylla på att det var årets första kubbspel...Vi grillade och hade det väldigt mysigt på balkongen.

Green man var som vanligt men helt okej. Träffade på lite folk som jag inte sett på länge. Träffade bl.a på ett ex till mej som jag var ihop med i 2,5 år. Det var kul och jag är så glad över att vi är vänner och kan önska den andra lycka.

En stor smäll skulle jag vilja ge det två uppkäftiga killarna i baren. Vilket humör!!! Det var nog killar som inte fått nåt på länge kan jag tro...

Nu ska jag ut i värmen igen...







Gravendal hallon cider...

37461-89

Varit i Skinnsberg hela dagen. Gått promenader med Exi och hälsat på min snälla morbror Jan-erik.
Oftast när Petter & min morbror träffas brukar det sluta med att de dricker slut på halva hans spritförråd. Han har rätt rejält med sånt som han passar på att bjuda på när han får gäster. Idag fanns det ingen tid för det och det var väl lika bra det. De är iallafall väldigt skojiga när det super till...

Pratade med min vän Minna igår som fick barn i Tisdagskväll. Ska bli roligt tt få se henne sen, säkert sååå söt! Det är många som fått barn i min närhet det sista året. Det är kul...och det blir mycket shopping i barnbutiker. Jag antar att man är i den åldern då det flesta skaffar barn....

Snart ska vi på fest. Öppnat en cider som ni ser på bilden...Ska bli kul!





Min fredag...

Fredag....åh va skönt! Det har ni hört förut va... jag råkar bara älska just denna dag!

Idag var jag på "första hjälpen" kurs på fm. Brandmannen som höll i det var trevlig och hade verkligen humor. Va underbart det är med såna " kursledare". Som är lite skojiga och inte så allvarliga.

Skitpissigt att 10 brandmän ska bort i Fagersta!

Petter och jag har njutit av det fina vädret idag. Gick lite och strosade på stan. Fikade och käkade även lunch ute. Sen tog vi en promenad runt eskiln. Passade även på att lägga oss en stund på bryggorna och sola lite. En helt underbar dag!

Jag har väl aldrig varit någon duktig frisör men idag när jag skulle fixa till Petters hår så gick det verkligen åt helvete så det var bara att raka av allting. Men lyckligtvis så är Petter så sexig och snygg i rakat så det gör inget...det är väl nästan så att han tror att jag gjorde det med flit....

I morgon ska vi till Skinnsberg. Gå en långpromenad med min hund Exi som är själv hemma hela dagen. På kvällen ska vi träffa några vänner. Grilla lite och spela kubb. Och festa till såklart!

Allt får liv igen...


En solig dag idag. Underbart..hela Fagersta vaknade till liv igen. Det är ju skönt att veta att det är fler än Petter, mina kollegor, barnen och föräldrarna på förskolan, pizzagubben i den röda bilen och min granne som bor här i Fagersta. Det är ju liksom bara dem som man har sett under en period nu känns det som.
Inte så jävla kul direkt.
I går patrullerade t.o.m. en polis på stan. Då vart man ju rejält chockad. När han stannade vid grinden och spanade in på våran gård trodde vi först att en unge hade rymt. Så var det ju inte tack och lov.
(Det är ju bara dina elever som rymmer Suss hi hi)

I morgon ska jag gå på "första hjälpen kurs". Det är ju väldigt bra för det jag minns från den kursen i skolan är inte mycket... jag hade ju min första riktiga fylla helgen innan och mådde fortfarande piss på måndagen när jag skulle försöka få liv i den där dockan. Usch...

Var ute och motionerade idag. Sprang ett varv och gick ett. Känns bra!


Vill bara säga...


Min kompis och hennes pojkvän har fått en liten tjej! Stort GRATTIS till er!




Ångest

Kollade lite efter en ny bikini idag. Oj oj det var inte roligt. Ångest! Jag är inte redo för beachen 2006.
Så är det bara! Så det vart en springrunda idag trots regn och plask. Trots " jag springer i morgon istället, jag förstör mina nya löpardojor". Skärpning Mari...Nu är det 100 % fokusering på målet!

Fan va bra jag mådde efteråt...

Min egna logga!

37461-88

Petter har gjort en logga till mej! Han är ju så himla duktig på sånt!
Väldigt fin vart den!

Nu är snart den långa helgen slut. Jag har haft det väldigt bra och för första gången så känns det verkligen som att helgen var lång. Annars känns den alltid för kort.

Skulle springa idag var det tänkt men jag har sån jävla träningsvärk så det gick bara inte. Ska ta det i morgon istället. Det är väl inte meningen att man ska bli invalid bara för att man ville gå ner några kilo?!