Uppvisarturne

37461-276
Line sover i vagnen när vi promenerar i Gräfnäs

Nu är vi hemma igen efter vår turne. Vi har verkligen haft det super bra! Lyxigt har det varit att åka runt och hälsa på en massa trevligt folk som skämt bort oss med god mat och husrum.  (Måste nog ta tag i bantningen nu....) Line har varit super duktig och allt har gått så bra. Annars kan man ju tänka att resa runt med en bebis på några veckor kan bli lite jobbigt men inte med Line....Hon har fått sovrutiner så nätterna fungerade jätte bra trots att vi varit borta.


Först åkte vi till Petters storasyster Elin och hennes familj som bor i Tibro utanför Skövde. Lines kusiner Oliwer och Anton hade längtat sååå efter att vi skulle komma och framför allt då efter Line. Petters mamma, mormor, moster och syster Emma träffade vi oxå när vi var där. De kunde inte få nog av lilla Line....hon har verkligen blivit överöst med kärlek under semestern.

Efter ett par dagar åkte vi till Petters faster och hennes familj i Gräfsnäs. Jag hade inte träffat någon utav dom tidigare så det var skoj att äntligen få träffa dom. Alla var såååå trevliga och fick oss att verkligen känna oss välkomna. På kvällen när vi kom så träffades hela släkten hemma hos en annan faster till Petter där Line uppvaktades med presenter. ( SÅÅÅÅÅÅ mycket presenter den lilla tjejen fått.....) Ett par lata dagar hade vi där då vi gick omkring och kollade runt lite i trakten. Petter växte upp där så det var skoj att se hur det såg ut..så fina ställen det finns som man inte vet om....

Sen åkte vi vidare till Trollhättan, till Olof. Vi shoppade lite och sen grillade vi hemma hos honom på kvällen. Olofs nya lägenhet var jätte fin....! Dagen efter strosade vi runt lite i trollhättan city...äntligen sken solen!!!! 

Sen åkte vi hem till Lines Farfar Per-Åke, farmor Irene, faster Sofie och Farbror Anton. Det kändes roligt att visa upp det nya och första barnbarnet i familjen och farfar var mycket stolt. En solig dag fick vi där annars regna det mest....


37461-275
Line ligger ute på altan och njuter av det fina vädret som vi inte sett mycket utav denna sommar

Kommentarer
Postat av: Sussie

Va fin hon är er lilla Line!! *jättesöt namn* Visst är det underbart hihi... Dom växer på fort dom små liven, det är full fart på Vilgott nu, kommer nått nytt hela tiden.
Många goa kramar & dregel från Svedala

2007-07-19 @ 15:35:28
Postat av: MysticQ

Välkomna hem igen, alla tre! Hoppas ni mår bra...och att det snart är dags för mig att få en liten spya på mig från Line...eller mjölk från dig :)
Kram!

2007-07-20 @ 10:17:10
Postat av: Magdalena

Hej på Er!
Vilken fin sida... Nu har jag hittat hit efter
efter Kroatien-resan... Kom hem inatt vid 3-tiden. Har haft det jättebra. Varmaste veckan i Kroatien sedan 1956!
Det har varit mellan 35 och 40 grader på dagarna!
Ha det bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback