KÄRLEK

37461-258

Nu har man iallafall landat lite efter denna stora, omvälvande händelse som förändrat våra liv för alltid! I morgon blir Line 1 vecka gammal och jag kan inte förstå hur jag tidigare kunde leva utan henne. Konstigt hur en liten person kan få en att känna så starka känslor.

Allt fungerar så bra. Hon sover mycket, äter och bajsar mycket. Precis som det ska vara. Va till BVC idag på vägning och mätning och Line ökar bra i vikt och längd. Sånt känns naturligtvis väldigt skönt att höra för två nyblivna föräldrar. På måndag kommer de hit på hembesök. Det är så mysigt att känna hennes kropp emot en och lukta på henne. När hon sover kan man sitta i evigheter och bara titta på henne.

I morgon ska vi fira midsommar hemma hos mamma och pappa. Lasse, Bodil, Matilda och Mikaela är där nu så det ska blir riktigt skoj. Vi ska grilla och säkert blir det lite kubb spel om vädret tillåter.

Vi vill tacka alla ni gulliga för alla sms, telefonsamtal och hälsningar! Det betyder mycket!!!!

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åhh så fina ni är tillsammans =)
Ha en riktigt skön midsommar! Njut av det lilla underverket! Snart blir hon en underbar liten busunge som jag har här hemma....
KRAMAR

2007-06-22 @ 08:32:04
Postat av: MysticQ

Glad midsommar till hela familjen! Love you!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback