Helgen...

Igår: Var i Skinnsberg hela dagen!!! Äntligen har Lasse, Bodil och sötnosen Matilda kommit!!
Bodil busade så med Line att hon tjöt av skratt!!!!

Idag/ Ikväll: Petter slutar tidigt så idag blir det att handla till dopet och det är även dags att fylla på frysen....ekoooo. Mamma, pappa, Lasse, Bodil och Matilda kommer kanske och hälsar på.
Tjejfest (nyktert för min del) ikväll hos Emma. Vi blir bjudna på kräftor....mums!!! Ska bli sååå skoj men jag kommer sakna min lilla tjej såååååååå mycket. Första gången som jag ska vara borta från henne en hel kväll.... Liten tröst är att hon ändå bara sover!!!

I morgon: Petters storasyster Elin, Oliwer, Anton och Petters lillasyster Emma kommer hit.

Söndag: Dopdags!! Lines stora dag!!!! Det ska bli roligt. Speciellt att träffa alla!!! Första gången som Petters familj och släkt ska träffa mina närmaste.

Titta så bra jag sitter...

37461-329


Line satt i stol för första gången idag! Med lite filtar runt sej så satt hon riktigt bra!!! Hon var så nöjd med att sitta med Annmari och mej när vi käkade lunch vid Vallonen!!! Det är nog dags att inskaffa en egen stol nu...korta stunder går det nog bra iallafall!!

I morgon kommer min bror, Bodil och Matilda till Skinnsberg!!! Ska bli sååå roligt att träffa dom!!! Matilda har nog växt en del sen sist och pratar gör hon mer nu. Längtar efter att få se henne! De lär ju tycka att Line har blivit stor oxå. Hon var endast en vecka sist!

Stolt igen...

Idag vände sej Line från rygg till mage!! Hon låg naken på pläden och hon kämpade på som vanligt genom att ligga på sidan och försöka vända sej! Hon fastnade med armen ett par gånger men skam den som ger sej. Tillslut gick det och hon låg på mage!!!! Jag och Petter blev såklart sååååå glada och stolta över henne!!!
Ni som har barn förstår ju hur det känns när ens barn lyckas med något även om det bara är en naturlig del i utvecklingen. 

Annars har det inte hänt mycket idag..förutom det som vi alltid gör. Varje dag!!!!...lekt, gosat, ätit, sjungit, bytt blöjor, sovit, promenerat, glott på teve, lekt igen och gosat igen...massor med gos!!!

I morgon ska vi träffa prästen som ska döpa Line på söndag!



Helgen...

37461-328

har varit bra...I fredags var vi till Avesta en snabbis. Handlade kläder till Line. Lördag förmiddag storstädade vi lägenheten...inte så skoj men ett måste då vi får besök nästa helg.  Sen bakade vi lite till dopet och så blev det tacos och filmen "Shooter" på kvällen.... (jätte bra film) Idag har jag och Line varit hem till Skinnsberg och hälsat på.

Hoppas ni oxå haft en bra helg!!!!


Redan...

 ...torsdag...oj oj vad dagarna går snabbt. Snart helg igen!!!

Line ligger just nu och sover. Vi gick upp kl. 6:30 idag...efter att hon legat en stund och haft svårt att somna om. Viftat med armarna och gnällt då nappen åkt ur. Det är tur att man numera är en morgonmänniska!!!! Iallafall så blir Line alltid trött efter att ha varit vaken i 1,5 timme ungefär. Jag var tvungen att fråga bvc ifall det är normalt att sova så mycket som hon gör. Men det var såklart bara bra...då växer hon och mår bra!!! Växer ja, det märks. Bodysarna spänner åt hennes mage så nu är det dags att börja använda större storlek.

Idag på förmiddagen ska Annmari och Erik komma hit. Skoj!! Vi ska käka lunch ute!

Kramkalas

37461-327

Jag älskar min nalle...smakar så gott! Förutom när jag får nallens päls i munnen!!!!

Skippade babycafè idag eftersom Line varit lite dålig efter sprutan. Tänkte att hon kanske behövde vara hemma och vila lite. Pigg och glad har hon varit idag iallafall men hon sov nästan 3 timmar i sträck för en stund sen... Jag passade på att baka lite "kladdiga muffins" då. Har blivit en hejare på att baka nu när jag är hemma hela dagarna. Igår kväll bakade jag scones. Jag ger mej inte på så svåra grejer än men för att tidigare vara en som ALDRIG bakar så är jag rätt stolt över mej själv! Nu i helgen ska jag baka lite inför dopet oxå.....ska få lite hjälp med bakningen av min mamma och morbror så det är jag tacksam för!!!

Dopet ja.....snart är det dags!!!! Hade velat bjuda alla mina vänner men tyvärr finns det inge plats eftersom både jag och Petter har mycket familj och släkt att bjuda. Så jag hoppas att ni förstår att ni inte är mindre viktiga för det!!!!



Kinkig idag....

Line har varit sliten efter sprutan hon fick igår. Sovit mest hela dagen och varit kinkig! Antagligen har hon ont stackarn!!!

Vi såg ett helt sjukt program igår. Handlade om en 26 årig kille som fortfarande var oskuld, okysst..allt!!! Han anmälde sej till en skola för oskulder där han fick röra och bli rörd av tanter. Vad vi skrattade!!! Man fick se ALLT....allt som man inte ville se oxå!!!!

Nu ska jag mysa med Line

bvcbesök idag

37461-326
Sover i soffan....MYSIGT!!!

Va till bvc idag. Line skulle mätas, vägas och dessutom få sin första vaccinationsspruta. Hon blev såklart ledsen när hon fick sprutan men det gick ändå bra! Hon blev iallafall inte helt hysterisk. Hon väger nu 7405 och är 63,2 lång. Sååå skönt att hon går upp bra i vikt. Specillet nu när hon börjat krångla lite med ammningen. Ibland blir hon helt enkelt inte nöjd så vi måste ge henne ersättning. Nu i helgen har det varit mycket strul men idag har det fungerat bra igen. Stumpelumpan är en hungrig tjej!!!!






3 månader nu

37461-325
Min snygga mamma! Hoppas du får riktigt skoj på festen ikväll!

Sminkade mamma idag inför den stora jobbfesten ikväll. Åh vad sugen jag blev på att själv gå på fest!!!! Så länge sen nu!!!  Men min tid kommer....

Fikade med Lisette och Tessan idag. SÅÅÅÅÅÅ skoj att träffa mina underbara vänner!

Idag är Line 3 månader!!!! Stora tjejen! Nu kan hon skratta oxå...det låter så gulligt!!!




Superbaby

37461-324

I morse när Line vaknade sträckte hon genast upp ena armen. Hon ville väl kolla att hon fortfarande kunde!!! Jag är lite skadad från jobbet när det gäller dokumentation av barns utveckling. Är direkt där och plåtar när hon gör någonting nytt. Men det är ju skoj att ha!!!

Snart kommer min mamma och morbror på besök.

Ikväll käkas det kräftor.........mums!!!


Stolt mamma

37461-323

Idag lärde sej Line någonting nytt! Hon kan nämligen sträcka ut armen och ta tag i saker nu. Jag blev så stolt när jag såg det!!!! Min duktiga tjej!!!

Sötnos

37461-322

3 månader på lördag! Det händer så mycket med henne nu. Hon ler jätte mycket och mer och mer skratt blir det oxå. Idag när Petter "flög" med henne mot mej som satt i soffan så skrattade hon flera gånger. Så underbart!!! Man kan inte få nog av henne. Även så har hon börjat busa när hon äter. Hon drar bort munnen från brösten, tittar på mej och ler stort. Finns inget underbarare!!!

Idag har vi tagit en promenad med Linda och Diva. Roligt med sällskap då Line och jag annars oftast går själva.

Imorgon ska vi på babaycafe igen. Annmari och Erik ska dit oxå så det blir skoj!!!!

Snart ska jag glo på idol!!! Man lär få sej ett gott skratt...

TACK OCH HEJ

tacokväll

37461-321
Vi mumsade tacos igår!!! Sen kollade vi på fotbollsmatchen mellan Sverige- Danmark som slutade med tråkiga 0-0. Ingen dåre sprang ut på planen den här gången iallafall...
Lindas fina mage växer och växer. Det är en livlig "pysen" som ligger där inne. Kände på magen och fick känna många sparkar från den lille.

Idag har Line och jag varit hem till Lines mormor och morfar.

Ikväll ska jag kolla på Tony Hill i "Mord i sinnet". Det bästa på teve just nu.

Mer nöjd idag!!!

37461-319

Idag har Line blivit nöjd efter måltiderna så än så länge har vi inte gett henne nån ersättning. Skönt!!! Hon kräver mer mat nu och mina bröst kanske inte hann med att produera mera mjölk i den farten. Hoppas vi slipper ersättningen helt!

Igår var vi hem till min farbror och hälsade på. De har köpt en hundvalp. En tax som heter frej. Såååå söt och busig.
Ikväll ska Linda och Molle komma över. Vi ska käka tacos och det ska bli riktigt gott. Har inte ätit det på evigheter nu. Linda och Molle har inte långt kvar nu tills deras lilla knodd kommer. SPÄNNANDE!!!
37461-320

Så här fin i håret är jag med lite olja i.

???????????????????????????????????????????????????????

Igår hade Line en jobbig dag. Hon var mer eller mindre ledsen hela dagen. Inte nöjd med nåt!!!! Jobbigt när det blir så där för det är inte alltid så lätt att veta vad det beror på. Man får köra uteslutningsmetoden....
Iallafall så började vi fundera ifall det är så att hon inte får i sej tillräckligt med mat. Ammningen har ju fungerat jätte bra men nu de sista dagarna ska hon ha mat typ hela tiden och ibland blir hon ledsen under ammningen + att hon ofta bara äter lite grann...för lite kanske för att bli mätt..vem vet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alla dessa frågetecken!!!!!!!!!!
Vi har iallafall köpt hem ersättning nu och igår provade vi innan det var dags att sova. Hon åt och blev mycket nöjdare men det är ju svårt att veta om det var pga det eller om hon bara var trött. Får väl se hur det utvecklar sej men skönt att ha en plan B ifall det krisar. JAG HATAR ATT SE HENNE LEDSEN! USCH....
Känns riktigt trist och ledsamt ifall det nu är så att ammningen ej fungerar,,,,,det är ju så mysigt!!! och praktiskt!!!!

Väntar på att Annmari, Adam och Erik ska komma.



Ensam hemma....

Petter tog med Line till en kompis...jag har passat på att diska och vikt tvätt.....vad ska jag göra nu?????????

Saknar henne redan!!!!


Sömntuta nr 1

Onsdag idag. Det betyder babycafe för mej och Line....idag var Clara, den femte bebisen i föräldrargruppen där med sin mamma och pappa så nu har jag träffat alla småttingar. Idag gjorde vi hand och fotavtryck. 

Stumpelumpan ligger just nu och sover i vår säng. En i föräldrargruppen berättade att deras barn nästan inte sov någonting på dagarna men sover hela nätterna. Line sover jätte mycket på dagarna. Hon är bara vaken i 2-3 timmar sen är hon jätte trött...det är ju inte alltid hon sover länge, ibalnd tar hon bara en powernap på 20, 30 minuter men nu tror jag att Line har sovit i 2 timmar. Hon sover ju bra på nätterna oxå så hon måste ha ett stort sömnbehov, som sin mamma...tidigare iallafall.... Man ska ju aldrig jämföra barn för alla är ju olika men det är ändå skoj att höra hur andra barn är och fungerar!!! Line är såklart snällast,duktigast och finast av alla!!!!! :-)

Nu ska jag göra lite käk. Petter kommer snart hem!!!

 


Matilda, fasters gudbarn!!

37461-318
Pratade lite med sötnosen Matilda idag!!! Hon börjar bli så stor nu....en riktig sprallig liten filur!!!

Träffade Ullis idag. En gammal kompis från Skinnsberg som jag umgicks med förut men som jag nu inte träffat på evigheter. Mycket att skvallra om...

Sen var jag förbi Petters jobb. Många som inte sett Line ännu som var nyfikna på henne.

Annars har dagen passerat i rasande fart precis som alla andra dagar.

Gullungar

37461-317
Line och Erik håller handen!



37461-316
Tre godingar!!!

OJ...

37461-315
..... fanns det mjölk här oxå?????????????
Line har fått prova nappflaskan och det gick jätte bra! Mysigt tyckte både Pappa Petter och Line!!!

Lördagmorgon! Solen skiner, Line sover i soffan efter ett bad, Petter sover och jag passar på att blogga lite!

Igår käkade vi lunch med Annmari och Jocke medan barnen sov snällt i sina vagnar. Fick hålla i Erik sen när han vaknade...sååååå söt, såååå liten. Vi ska träffa dom ikväll igen, glo på film!!!

Senare igår var vi hem till mamma och pappa. Petter och jag bastade och mormor Inga-Britt fick ta hand om Line. Vilket inte var såååå svårt eftersom hon somnade och sov hela tiden medan vi bastade! Vi fick lite egen tid tillsammans, jag och Petter...´


Snart ska jag och Line ta en promenad....