2008

Snart är det ett nytt år igen och som vanligt ska jag summera det år som varit. 2008...

Januari: Line är ett halvår gammal. Hon sitter stadigt på golvet och grejar med sina leksaker. Vi firar in det nya året i skinnsberg med familjen och i början av januari åker vi till Ed. Jag tränar ganska ofta, step up, body combat och boxning.

Februari: tjejfest, fika träffar med kompisar, promenader med Line, träning.....Sandra och billy får sin lilla Theo.

Mars: Skönt hemma liv med Line. Händer inget speciellt men avslutas med en tripp till Susanne och stockholm. Line börjar krypa.

April: Avslutning på föräldrargruppsträffarna. Går på babycafe. Line är 10 månader och ställer sej upp mot saker. Emma och Jesper blir lyckliga föräldrar till lilla Elsa. Tränar fortfarande ofta...så duktig så...I slutet av månaden åker Line, jag och mamma till Malmö.

Maj: Är i Malmö hos bror och familj. Underbart väder med mycket sol!!! Den 15 maj tar Line sina första steg. Prick 11 månader då.... :-) Umgås mycket med Annmari och familj. Vi grillar och träffas med barnen. Börjar få lite smått ångest över att det snart är dags att börja arbeta igen samtidigt som jag tycker att det ska bli skoj oxå. Köpte min nya mobil. Jag och Annmari tar många promenader.

Juni´: I början av juni tar vi vårt första dopp, härligt väder!!! Line fyller 1 år och det firas i flera dagar.... vår lilla tjej börjar bli stor och gå hela tiden nu. Börjar springa runt eskiln med Annmari...det flyter på bra. Annmari fyller 30 år och det firas med stor fest. Åker till eskilstuna zoo. Firar midsommar hemma hos Annmari och familj. Sommarfesten på greenman. Planerna på att flytta till hus börjar på allvar och vi börjar leta.

Juli: Petter har semester och vi åker till Ed. Underbart väder så vi badar och solar...Line är det full fart på och hon går omkring med blöja och solhatt. Efter Ed åker vi till Elin och familj. Där får vi veta att Line ska få en till kusin.... :-) 
Fester...Bror och familjen kommer till Skinnsberg. Vi åker till kolmården. Grillkvällar och sköna dagar. Adam fyller 3 år.

Augusti: Petters pappa, Irene och sofie kommer och hälsar på oss. Börjar jobba och Petter går på föräldrarledighet. Inskolningar på jobbet och det är mycket att ta in som "ny". Fortfarande rätt duktig på att gå och träna aven fast tiden till Line blir knapp. Erik fyller 1 år.


September: Vi sätter ut annonsen på vår lägenhet och allt går jätte fort...den blir såld till ett mycket bra pris!!!!
Är med och budar på ett hus, får det men så ångrar säljarna sej så det blir inget hus. Ledsamt ett tag då....
Börjar gå på sånglek med Line.

Oktober: Går på en husvisning, blir totalt förälskad och huset blir vårt!!! Lyckan är stor!!! Ganska tufft på jobbet då vi har en ganska så "svår" grupp, många små som tar mycket tid från de stora. Samtidigt en underbar grupp....Slutar träna...känner mej inte motiverad och vill bara umgås med Line....men ska ta upp det igen....!!!!
Mycket handlar om huset, planerar, planerar, planerar!!!! Line och Petter åker till Ed och jag blir hemma själv i flera dagar. Partajar och börjar packa...Sofia och Fredrik får sin lilla Charlie.


November: Line börjar sin inskolning på förskolan Humlan, det går super bra. Jag och Petra drar til Stockholm för att hälsa på Susanne. Min farmor dör och vi åker till Finland på begravning...jobbigt :-( Tråkigt besked oxå att Petter blir av med sitt jobb. Jäkla finanskris....
I slutet av månaden flyttar vi till vårt underbara hus. Matilda fyller 3 år....

December: Grejar i huset och gör oss hemmastadda. Vi trivs kanon....julförberedelser och julmys. Line blir 1, 5 år och älskar att springa omkring här i huset. Lär sej nya ord och vet vad hon vill. Kramas ofta....
Jul kommer vi fira i Skinnsberg...och nyår oxå! Ska vara lediga hela familjen och bara njuta.....

Det var det....har säkert missat saker men det mesta kom med...en tjej med koll....det är jag!!!


Kommentarer
Postat av: Sandra

oj vad du är duktig att skriva. och vad kul det var att läsa...man fattar verkligen att ett år går väldigt fort. Tyckte inte det var länge sen allt det där hände men så läser man att det var visst några månader sen...;)

2008-12-16 @ 09:38:36
Postat av: Magdalena

Det är säkert full rulle på dig Line!Och vad spännande det kommer att bli med jul nu när du är stor tjej! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback