Ett besök på skärsjön

gjorde vi idag. Skoj att återse mitt gamla favorit sommarställe. Line fick doppa sej lite men hon var inte på sitt bästa humör och inte så badglad idag. Men det var skoj att leka med hink och spade iallafall. Träffade Susanne och några andra bekanta men mest var det en massa främligar där faktiskt!

Är engagerad i arbogafallet. Vem kan egentligen låta bli att inte bli det??? Jag tycker det är så fruktansvärt hemskt att jag helt enkelt inte kan låta bli att läsa allt som har med fallet att göra. Nu har rättegången börjat och det finns INGA bevis!!! Hur kan detta vara möjligt? Om det är tyskan som gjort detta så hur kan hon ha gjort det utan att lämna något efter sej? Hon verkar ju ganska så instabil, lite "galen" och inte så jätte smart. Och det finns inga tecken på att det skulle vara någon annan heller och allt, precis allt tyder ju på att det är hon. Går hon fri ifall inget binder henne, för att de tror att mamman inte kan minnas fast hon säger att hon gör det!!! Kan en kvinna som mördat 2 små barn gå fri?????????

Då blir jag livrädd!!!




Lite jobbångest

Oj bara 2 veckor kvar nu..sen väntar föräldrarsamtal, inskolning och långa dagar från Line!!! USCH...känns lite jobbigt.....men jag vill inte tänka så mycket på det..

....ännu skiner solen och Line och jag har flera dagar kvar att njuta av tillsammans...

Idag tror jag att vi ska dra en sväng till Skinnsberg.

Drog iväg till Gagnef...


och hälsade på. Min moster, hennes man, min kusin Hans + familj och kusin Henrik bor där.

Nu är Line uttråkad så nu ska vi gå ut.... klart slut!!!

Mamma passar på att sola lite

-


Moster Inger och kusin Annmari gör i ordning tacos

Gott var det

-


Anders, Hanna och Adam fikar (Lines tremänningar)

Adam åker Cross med min kusin Hans

I LOVE YOU!!!


Idag kom min underbara Petter hem med en ros till mej. Bara så där..... lycklig och kär blev jag då!!!!


I morgon ska vi åka till Gagnef och hälsa på min moster Ingerd (Jag, Line, mamma, Annmari, Erik, Adam och min moster Inger) Ska bli skoj!!!



"Majskrokardags"



Härlig dag vid simhallen med Linda och Maja. Så skönt att sitta i barnpoolen och plaska.

Mysigt



Jag och Line har suttit ute på balkongen och lyssnat på åskan.

Tropisk hetta



Vilken värme det har varit idag...men efter all regn är det riktigt skönt.
Mera mera mera..

Idag har det blivit mycket fika. Va hem till Tessan på förmiddagen och firade henne och sen på eftermiddagen var jag och Line ut till hedkärra och firade 3 åringen Adam!!


!!!

Idag ska Line och jag på 2 kalas. Vi ska fira Tessan som fyller år nästa vecka och sen Adam som fyller 3 år idag. Det är väl ungefär det vi kommer hinna med idag innan Petter kommer hem klockan sex ikäll!

Känns redan lite bättre med huset nu... det kommer flera hus..det är jag säker på...

Fan oxå!!!!!!!!!!!!

Lite besviken och nere nu...Vi har varit och tittat på ett hus som vi väldigt gärna ville ha. Passade oss perfekt på många sätt men det blev budgivning med ett annat par och tillslut blev det så dyrt att det inte var värt det. Vi gav alltså upp det fina huset som jag kärat ner mej så i.... och även om det var det bästa beslutet så känns det ändå lite jobbigt...

Idag...


har jag varit så glad...!! Solen och värmen har äntligen kommit... sååååååå härligt!!! Idag var vi ut på en utflykt. Hade med oss lunch som vi käkade på bryggan vid hamnen.
 

Min underbara Petter

----------

Cevapcici grillade vi idag. Smarrigt!! (Hm kanske ska starta en matblogg....??? en massa bilder på vad jag äter varje dag....) eller nej,,,kanske inte....

Sa hej då till Malmögänget. Nu dröjer det ett halvår tills vi ses igen...

Nu ska jag och Petter glo på film.
  

Just nu

Eklund och tyskan kastas in i finkan tillsammans och de kommer aldrig någonsin mer ut igen...

Mycket grillat...

                                                    Söta Line och Maja

Hade verkligen bra grillväder igår kväll! Vi satt ute hela kvällen....härligt härligt...trevligt trevligt!!!

Hoppas att det blir lika fint idag och ikväll för vi ska hem till mamma och pappa och grilla. Lasse och familjens sista dag här innan de åker hem.  

Mums med gröt


Härlig sommarkväll!!!

Precis varit på vallonen och fikat. HELT UNDERBART väder så vi satt där och njöt som bara den...

Nu är ölen och cidern nerkylda och köttet marinerat...snart ska vi hem till Linda, Maja och Molle på grillkväll!!!

Ingen bra start på dagen



Fick migrän i morse....så jag har varit rätt så kass hela dagen. Nu äntligen börjar jag känna mej som en människa igen. Jag har inte migrän så jätte ofta, ett par gånger per år men det räcker gott och väl. Finns inge värre..man blir verkligen helt utslagen. Tur att jag var i Skinnsberg så det fanns någon som kunde ta hand om Line.

Line och Iris hade skoj på studsmattan igår. Iris hoppade och Line satt på rumpan och hoppade.

Om en stund ska jag ta en skön dusch.

Min älskade lilla dotter


Ett trist inlägg

Petter har åkt till jobbet...tre 12-timmars pass framför sej och så är han inte helt frisk heller stackarn!!!!! Line har somnat och jag sitter här, bloggar och äter sallad. Låter nyttigt men jag kommer nog slänga i mej något annat gott och onyttigt sen... :-) det är ju fredag.....

Idag var Mamma, Lasse, Robin, Matilda, Mikaela och Bodil hit på lite fika. Jag gjorde två kladdkakor igår så det mumsa vi i oss. Petter fick med lite till jobbet oxå att bjuda på.

I morgon ska jag till skinnsberg. Blir nog så att jag sover över där eftersom Petter ändå jobbar. Ska träffa Carina och Iris oxå så det ska bli kul...

Glor lite på dr. Phil...är det bara jag som tycker det är bra?????????? Säkert....

Kusinerna




Lovely

Skönt väder idag...men det kunde blåsa lite mindre....aldrig nöjd...hahahaha!!! Jag och Line var som vanligt ner till lekparken nu på morgonen och sen tog vi en liten promenad. Det går inte direkt snabbt när man är ute med Line. Hon går ett par steg sen ser hon nåt intressant, en pinne, en sten eller ett löv eller nåt. Allt ska pillas på...Men vi har ju inga tider att passa så det gör absolut ingenting!!! Det är så härligt att få vara hemma med Stumpelumpan och jag njuter nu av min sista månad i friheten... Liiiite jobbångest har jag!!!!

Nu ska jag snart ge Line lite lunch sen är det dags för Line att sova lite. Undra vad jag ska hitta på då????
Kanske glo lite i SE& HÖR....

Senare idag ska jag och Annmari iväg och springa lite sen ska jag träffa Lisette på en fika på stan! Nice...

Ha en bra dag i solen!!!

söt?


Enzos pappa måste såklart vara med på bloggen!!! Kraftig herre...

Kolmården!!


Hade en bra dag på kolmården igår. Vi hade toppen väder!!! Matilda och Line tyckte det var skoj med alla djur. Line gillade nog gorillorna mest för dom fick man se på ganska nära håll!!!

Idag ska jag och Line ha en mysdag hemma. Vi har precis duschat och snart ska vi ut på en promenad och lite lek i parken. Petter stackarn har ju börjat jobba igen!! Han längtar efter att få gå på pappaledighet....

Mera...


Lilla Enzo som nu blivit 2 år. Han var söt....hans stora pappa var inte lika söt!

Delfinshowen var grym

Smile...


Söta Matilda!!!

I morgon åker vi till kolmården. Ska bli skoj!

Suss och jag på sommarfesten!!!

Jäkla regn...

Blev ingen hamnkrog igår eftersom det var så dåligt väder. (Jag är så trött på den svenska sommaren.... ro hit lite sol!!!!)Så vi gick till järnvägsrestaurangen istället och därefter till Greenman. Vi hade en mycket trevlig kväll men det var sådär på GM. Inte så mycket folk och musiken var kass.

Idag när jag piggnat till åkte jag hem till Lisettes och Mickes nya hus och kikade. OJ OJ OJ va mycket jobb de har framför sej. ALLT ska göras om eftersom huset bara stått och förfallit utan att någon brytt sej. Men att det kommer bli super bra sen när de är klara med allt.....finns det ingen tvekan om!!! Ska bli spännande att följa renoveringen....

Sen åkte jag till Skinnsberg. Lasse och familjen har kommit så det var skoj att träffa dom igen! I morgon kväll ska vi grilla. Egentligen var ett besök på kolmården planerat men det satte vädret stopp för såklart. Så vi väntar tills det blir lite bättre väder...nån dag i veckan blir det iallafall!!!

suuuuuck

Tråkiga sverige ...regn regn regn. Varför kan vi inte få en skön solig kväll på hamnkrogen........

Sminkad och klar nu....

pust suck stön

Idag gav jag mej ut på en springtur efter en veckas uppehåll. Gick inte så bra....jag blev trött direkt. Så det blev mest att jag gick.... Man har säkert gått upp ett par kilo nu oxå efter all god mat man blivit bortskämd med.

Ikväll ska vi träffa Annmari och Jocke. Vi ska till hamnkrogen. Käka och dricka lite gott. Line ska vara hemma hos mormor och morfar. Känns lite dumt att lämna henne nu när vi nyss kommit hem men jag tror inte att hon bryr sej speciellt mycket.

Ha en bra kväll!!!


Semestern i bilder!!!

Semester i Ed!!!                                                               
SKÅL!!!

...


Petter ska ta sej ett skönt dopp

Promenad i skogen

...


På en älgpark. Vi fick se ruskigt stora älgar på nära håll.

Line klappar en 5 veckors älgkalv.

...


Bus med farmor och farfar

Line och faster Sofie äter vattenmelon.

...


Baddags

Mys med farfar efter ett kvällsdopp

....


"Byfest" med grillning

Man blir lite trött när man åker bil

Besök i Tibro


Line äter majs...

Tacos

....


Petter med sina systrar Emma och Elin

Hemma hos Petters mormor Karin blev det en massa fika och lek med rådjuren

.....


Vi var på minizoo och det tyckte såklart Line var skoj.

Puss på dej lilla söta kompis

......


Kusinerna Anton, Line och Oliwer

Familjebild

Har inte glömt er...

Jag kan inte strunta i er helt trots att jag är på semester. Vilken bloggare skulle jag vara då??!!?

Vi har det jätte bra i Ed. Förutom idag då det har vräkt ner regn hela dagen så har vi haft toppen väder. Vi har badat, solat och haft det jätte skönt. Line har verkligen varit super nöjd med tillvaron. Knatat omkring här på stora altanen, pratat och showat. 2 katter har fått äran att få en busig kattälskare efter sej och Line kan nu säga "katt".....tror att det är det hon säger iallafall....

I morgon bär det av till Elin och gänget i Tibro.

Lite bilder från semestern kommer sen...

Ha det gott!!!


Tar lite ledigt nu...

I morgon bitti åker vi till Ed!! Vi får se om det blir nån uppdatering här under tiden vi är borta eller om jag helt enkelt skiter i er!          ;-)

Ha det bra!!!

Bye bye

Coola tjejen


Camilla och Clara var hit idag på lite "kalas". Line fick en jätte fin tröja med sitt namn på och vi gav Clara en väska med Pettson och findus på och en bok om djur.

Line i sin fina tröja!

Vill bli husägare...

Sitter och glor på Allsång på skansen...uggla sjunger.

Idag käkade vi lunch med Linda, Molle och Maja. Sen var vi till lekparken så barnen fick gunga. Efter det gick vi upp till deras nya hus som de håller på att renovera. Mycket kvar att göra men det som var klart såg jätte fint ut. Nu längtar jag och Petter ännu mer efter att få flytta till hus. Vi spanar varje dag på hemnet men inget har kommit ut som skulle passa oss och passa vår ekonomi. Såg ett nytt hus idag...1 500 000 kr....lite väl dyrt men fint var det!!!

I morgon på förmiddagen kommer Camilla och Clara hit. Vi ska ha ett litet kalas för våra gullungar. Clara blir ju oxå 1 år snart! Annars i morgon ska vi packa inför vår semester. Drar iväg till Ed på torsdag. Ska bli skoj!!!

(Allsång....hur ser Peter jöback ut egentligen???? )