Packa...

Packa packa packa....känns som det aldrig tar slut...I morgon får vi iallafall nycklarna och det ska bli såååå kul att äntligen få kliva in i huset..VÅRT HUS!!!

Idag efter jobbet åkte vi till Västerås för att hämta Petters mobil, inne på lagning för fjärde gången och nu skulle Petter få en ny telefon.. vi skulle även passa på att handla julklappar och lite annat till huset....men vi fick åka hem för stackars Line spydde ner sej och golvet på Bauhaus. Antagligen magsjuka...så vi fick stå där inne, klä av Line ytterkläderna och torka golv.

Inte nog med det...när vi kommer hem och ska testa Petters NYA telefon så funkar inte kameraknappen. Helt stum...man blir ju så förbannad att man inte vet om man ska skratta eller gråta.

Just det ja..Petter kommer bli arbetslös efter nyår. Seco ska göra sej av med ytterligare folk så Petter ligger i riskzonen Känns så tråkigt, nu när vi köpt hus och allt....

Men skit i det nu....jag är så lycklig över VÅRT hus!!! tjat tjat......

Kommentarer
Postat av: Bodil

Hej på dig. Ja idag går väl det stora flyttlastet lycka till med allt.

Stackars lilla Line att kräka ner sig så:( Hur e det med henne nu?

Vilken otur ni har med Petters telefon. Mobiler är nog inte så bra idag för mycket teknik o så små som möjligt. Man såg ju Lasses telefon höll i 2 veckor sen gick den sönder grr.

Kram från oss till er

2008-11-29 @ 07:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback