LINES DOPDAG! 30/9- 2008

37461-341
Lilla Line i dopklänningen för 1 år sen!

Idag tände vi Lines dopljus!

Härligt

Fick 40 minuter massage på jobbet idag. Sååååå underbart skönt! En tjej som håller på att utbilda sej inom massage ska massera oss på jobbet, 4 gånger. Jag ska alltså få massage två gånger till denna vecka och en gång vecka 42. Lyxigt värre... :-)

Annars har måndagen varit sej ganska så likt.

PIGGELIN...

...trots fest igår. Lyckas nuförtiden alltid må bra dagen efter...såååå skönt!!! Hade skoj på tjejfesten. Sex tjejer med en STOR skål bål..ni kan ju tänka er....!!! Tyvärr skildes vi åt eftersom vi ville till olika ställen, de andra drog till dickens så jag och Annmari gick först till järnvägsresturangen och sedan till Greenman. ASTRIST på greenman...aldrig haft så tråkigt tror jag. Kass musik och alla, ja...ALLA var så unga så unga....Kände mej gammal...faktiskt!!!! Aldrig mera greenman när det är 18 årsgräns.

Nej nu ska jag klä på mej...ska följa med Annmari på en lägenhetsvisning....

Sen ska vi hämta Line....:-)


Sminkad...


... och klar!! Snart drar jag på tjejfest!!!

Tidig morgon!

Klart att Line vaknade tidigt idag när det var jag som skulle gå upp med henne.....Tur att man nuförtiden är morgonpigg. Vi har ätit frukost, borstat tänderna och Line tittar nu på barnprogram. Det är iallafall hur mysigt som helst att vara uppe med henne på morgonen...slipper stressa till jobbet som annars!

Senare på förmiddagen ska vi träffa Lisette, Emma och Elsa på en fika och sen efter att Line sovit middag ska vi hem till Skinnsberg. Line ska få vara där i natt eftersom jag ska ut på partaj. Tjejfest och sen blir det väl utgång...om jag känner mej själv rätt.... :-) Ska bli skoj!!!

Line låter som en katt nu...(nu har hon inget emot ljudet)... :-) "mjaaaa"

Ha en bra lördag alla ni!!!

Snart natti natti

Drog till Västerås lite spontant idag. Line lämnade vi hemma hos mormor och morfar eftersom shopping inte är hennes grej och dessutom är hon förskyld....skulle hem till Camilla och Clara idag egentligen med ville inte riskera att smitta Clara!!! Trist, hade varit skoj att träffa dom. 

I morgon är det fredag och för mej innebär det sovmorgon, jobb, ett par timmar med Line innan läggning och sen en ensam kväll eftersom Petter ska ut och jobba natt. Ska bli riktigt skönt med helg!!! :-)

På lördag ska jag på tjejfest! Ser jag fram emot!

Utmanad

Jag blev utmanad av Magdalena

Regler:
Beskriv först regler
Svara på alla frågor
Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.


* Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
1. Greja med förskolans hemsida
2. Gå på sånglek med Line
3. Duscha
4. Vika tvätt (kom undan rejält eftersom jag pratade med Lasse i telefon, så Petter gjorde det mesta ;-) )
5. Käka middag med Petter


* Vad gjorde du för 10 år sedan? Jag gick andra året på barn och fritidsprogrammet. Bodde hemma och gick ofta på Brinellfesterna.
* Fem saker du skulle göra om du blev biljonär:
1. Köpa ett fint hus
2. Resa
3. Skänka pengar till nära och kära.
4. Shoppa massor med kläder och allt annat jag vill ha till mej, petter och Line.
5. Spara

* Jag vill utmana:
Bodil

Camilla

Sussie

Susanne

Känner tyvärr inte så många med blogg!


Matgladare...

..tjej får man leta efter. Inge krångel alls...bara att duka fram maten så äter hon. Det är helt underbart att se...duktig på att äta själv oxå!

Så här fin blir man efter en måltid... 




KÄRLEKSFILM!!!


Filmen vi såg igår va riktigt bra. Den var allt som en riktigt tjejfilm ska vara. Rolig, sorglig och så mycket kärlek! KÄRLEK är bra....

Bästa filmen jag sett denna månad var ändå SEX AND THE CITY filmen....Jag bara älskar Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte!!! :-)

I morse sov jag ända till klockan 10...det var länge sen....vaknade flera gånger men tvingade mej att somna om. Nu sover Line och Petter.... ( Petter stackarn är förskyld ) och jag funderar på om jag oxå ska gå och lägga mej....känner mej konstigt nog trött!!!

Ja, jag går och lägger mej........

Bra dag

Härligt väder har det varit. Perfekt för en långpromenad som jag och Susanne tog idag och för Line att sova i vagnen. Som vanligt skoj att träffa Suss. Planerar att ta en tripp till henne i slutet av Oktober. Petra och Lisette...ni är väl med som vi pratade om???

Ikväll ska jag och Annmari ha filmkväll. "PS. I LOVE YOU" ska vi se!!!
                             Vadå jag har inte gjort nåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fredagkväll

Snart  är min favoritdag slut...fredagen!!! Helt klart veckans bästa dag. Inget slår den härliga känslan när man får gå från jobbet på fredags eftermiddan...

Idag har vi varit i Avesta och handlat lite. Mest till Line såklart, en topp till mej och inget till Petter....som det brukar vara :-)
Annars har vi tittat på en film, "min dotters hemlighet"...nånting sånt. Ingen toppenfilm direkt men lite spännande ändå.

I morgon ska jag och Line åka till Skinnsberg. Suss är hemma och hälsar på så vi ska ses en sväng. Såklart hälsar vi på mamma och pappa oxå!

I morgon är det jag som får gå upp med Line när hon vaknar...hoppas det inte blir alltför tidigt....ska gå och lägga mej snart iallafall. GOD NATT!!!

Full fart...

Idag var det skoj på sånglek tyckte Line. Inga tårar alls....snart kommer hon att stå längst fram och dansa :-)
                                   Line dansar till låten "Fåret shaun"

Idag...

...efter jobbet gick jag hem och hämtade Line sen träffade vi Annmari och Erik på Vallonen. Det blev middag för Line och sen delade hon och jag på en mumsig kaka. Nu har vi precis käkat sen middag och snart ska jag ta mej en skön dusch. Ja....annars har det inte hänt så mycket idag.

Kallt har det blivit...känns som det snart är dags för vinterjackan. Måste säga att sommaren tog slut väldigt fort detta år...blev höst direkt jag började jobba. Men lite mysigt är det allt ändå!!!

Lång dag...

...idag. Först jobb och sen möte efter det!

Måste bara säga att vår nya chef är super bra. Jag gillar henne skrapt. Hon lyssnar verkligen på det man har att säga och hon har många nya och bra idèer för verksamheten. Blev ju lite ändringar i oganisationen medan jag var föräldrarledig så man undrade ju lite hur det skulle bli eftersom jag inte kände igen vår nya chef men jag är glatt överraskad. Har aldrig varit så nöjd med min chef som jag är nu.

Line blev så glad ikväll när jag kom hem..kanske hade hon saknat mej lika mycket som jag saknat henne!!! Hon busade och skrattade och så fick jag både pussar och kramar....
Petter berättade idag att Line kommit fram till honom och smekt han på kinden....bara sådär....gulligt!!! :-)

Duktiga jag!

Har varit på body combat. Va riktigt nära att strunta i det ikväll för jag kände mej så trött men jag trotsade tröttheten och gick ändå...bra det för nu är jag piggare än innan...Ska slänga i mej lite mat nu som Petter lagat!!! Min prins....

Ikväll ska jag kolla på Mord i sinnet!!! Äntligen är den serien tillbaka... :-)

Sen är det snart måndag igen....

Lines...

                                     ...Höst outfit!!! Så gullig så...                                              

Lite snabbt.

Mina två älsklingar duschar så jag passar på att blogga lite. Idag har vi inte gjort mycket och det har varit sååååå skönt. Ikväll ska Petter träffa ett par kompisar så jag får en kväll för mej själv när Line somnat! Ska nog ta och titta på en film då..en tjejfilm....!

Nu är Line klar så nu ska jag gå och ta emot en härligt nyduschad Line.....

Trött...

...i skallen, trött på att tänka..har suttit och planerat hela dagen nämligen!!! Vem är pigg efter en sån dag...? Vi har mycket att diskutera och prata om eftersom vi är ett nytt arbetslag....

Nu ska vi strax till Skinnsberg och hälsa på, ska basta. Sen ikväll käkar vi kräftor....Igen!! Mycket kräftor har det blivit i år...

Kort inlägg men orkar inte skriva mer...

Bäst!!!

I kväll tittar vi på den spännande finalen i Hell´s kitchen!!!

Duktig tjej

Har precis lagt Line. Hon har slutat äta välling på nätterna nu...2 veckor utan...så duktig såååå!!! :-) Skönt att äntligen få sova hela natten utan avbrott.

Petter skriver kontrakt med paret som ska köpa vår lägenhet. I januari flyttar de in..vart vi flyttar någonstans återstår att se!!! Till ett hus hoppas jag...men än så länge har inget kommit ut som är aktuellt!

I morgon har vi planeringsdag på jobbet! Sen ska det bli riktigt skönt med helg!! Ni håller väl med...?


Lite mys på hallmattan...snart dags att sova!


Line tittar i boken "Max nalle"

Titta där...



Oj oj va slut jag är efter boxningen. Värst är det i benen...träningsvärk är att vänta helt klart!!!

Line och jag var på sånglek idag igen och Line blev ledsen igen..tror det är gitarren och att det blir så högt, det var inte mjauet denna gång alltså. Hon har verkligen visat oss en sida vi aldrig sett förut..hon har ju alltid varit så tuff och så full av glädje oavsett om det händer nya saker. Bara att fortsätta gå varje onsdag så går det nog snart över..när det var dags för lek så var hon iallfall glad.....

Åh vad jag saknar Line på dagarna..i morse kändes det jobbigt att gå och jobba!!!


Irriterande!!!

Jäkla skit....rent ut sagt....Vi fick ej huset som ni förstår! De ångrade sej och vill bo kvar! Känns surt, speciellt när vi vann budgivningen och var så nära. Vi är besvikna men det är bara att leta vidare....

Jag vet att vårat hus finns där någonstans!!!

Dark knight...

...såg vi igår. Den var riktigt bra och Heath Legder var kanon som joker. Synd att det blev hans sista film.... :-(

Innan bion käkade vi på Jensens biffhouse. Den resturangen får inte särskilt bra betyg av mej... snackskorgen fick vi tillsammans med maten fast det var ju meningen att vi skulle få den innan och dessutom var maten kall när vi fick den...antagligen för att den unga och nya servitrisen glömt våra snacks och att maten fick ligga och vänta tills den skulle bli klar. Vi fick såklart ny mat och den var god men jag kommer nog inte vilja äta där igen.

Annars hade vi en mysig kväll jag och älsklingen!!!

Idag var jag hem till Lisette och Micke. De håller på för fullt med deras hus och nu hade det hänt mycket sen sist jag var där. Det kommer bli sååååååå fint!!! Blir avundsjuk...speciellt när jag känner på mej att vi inte kommer få "vårt" hus....
men i morgon får vi veta....

Senare ska jag på body combat...

!!!


Line ska nuförtiden alltid vara med när man ska dammsuga!

Vi ska till Västerås senare. Äta lite god mat och sen blir det bio. Line ska vara hemma hos mormor och morfar så hämtar vi upp henne när vi åker hem igen. Vi har ju både vår 4 årsdag och lägenhetsaffären att fira!!! På måndag kanske vi har något att gråta över istället...

Ha en bra lördag!!!

Lite tur har vi iallafall...

Vår lägenhet är såld! Gick riktigt snabbt och smidigt!! Och vi fick mer pengar för den än vad vi begärt..känns bara sååå toppen!!! Vi gjorde en himla bra affär då vi köpte den för 2 år sen, helt klart! Såååå glada nu!!!

MEN...Vi har ännu inte hört nåt om "vårt" hus. De har till på måndag att ge besked och tyvärr känns det som att vi inte kommer få det. :-( Men hur det än blir så har vi iallafall sålt vår lägenhet och hittar vi inget hus före vi måste flytta härifrån så tar vi en hyresrätt i väntan på nåt annat!

Det gjorde nog mycket att Line charmade dom som var här på visning idag!!! :-)

Doj doj...(Lines favorituttryck)

Som alla andra...




...har jag inskaffat mej ett THOMAS SABO smycke!

Tack tjejerna för presentkortet!!!

Läget just nu!!!

Nu har jag varit på mitt första boxningspass denna höst. Kommer nog ha jävligt ont både i ben och armar i morgon. Men skoj var det att slå lite med Annmari.

Nu undrar ni säkert hur det gått med huset som vi skulle buda på. Så här är det. Vi vann budgivningen!!! Super kul och vi är såååå glada....MEN...paret som ska sälja har ingenstans att själva ta vägen eftersom de inte fick det hus de hade velat köpa. så nu vet vi inte HELT säkert hur det blir. Det låter som att det kommer ordna sej, att de bara ska lösa det praktiska med var det ska bo och så men vi vågar inte tro helt och fullt på att vi faktiskt har ett hus så vi har inte firat riktigt än!!! Men vi hoppas hoppas hoppas...Håll tummarna ni oxå!!!

Iallafall har vi satt ut våran lägenhet på blocket och ska även sätta ut den i tidningen. Redan haft en visning idag. De tyckte att den var fin och så men vi vet inte ifall de är intresserade på allvar. Hoppas allt ordnar sej till det bästa!!!

Idag var Line och jag på sånglek. Det var skoj men först tyckte inte Line att det var så kul...alla skulle säga "Mjau" och just det ljudet är något som gör Line ledsen....vet inte varför..hon är ju inte direkt rädd för katter, tvärtom...utan det är just när man säger det bara. Men såklart blev hon glad igen när vi började sjunga och sen när det var dags att leka så var hon sitt spralliga, sociala och glada jag igen!!! Ska försöka gå på det varje onsdag när man inte jobbar sent. Kul för Line att träffa lite andra barn och hon älskar ju musik!!!

Nu ska jag äta klart....pastasallad med kräftstjärtar. MUMS!!!

Färgglatt...


....mos åt vi idag....

Är lite trött....vi har slutat att ge Line välling på nätterna och de medför såklart lite gråt och gnäll på nätterna. Men jag tror att hon snart kommer vänja sej. I hennes fall handlar det inte om att hon är hungrig utan mest att hon har svårt att somna om utan det. Tur att jag har sovmorgon i morgon...