Underbaraste!!!!!!!!!!!!!


Line sover så sött så sött..var bara tvungen att ta ett kort på henne. Så go att man helst av allt bara vill ligga och pussa på henne. Lukta på henne!!!!
Hon sov inte på dagen idag. När vi kom till Skinnsberg och jag skulle lägga henne så ville hon såklart inte sova. Att leka och busa med mormor och morfar är ju betydligt roligare. Så hon var helt slut när vi åkte hem, somnade i bilen och vaknade knappt när jag bar in henne.

Petter jobbar men i morgon är han äntligen ledig hela dagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Lite filmtips när vädret suger....

Sett mycket bra filmer i sommar. Bästa biofilmen var ju helt klart "Män som hatar kvinnor"...men igår hyrde vi en helt suverän film som jag rekommenderar alla som inte sett den att se. Sååååå jäkla bra!!!





Busborgen idag!


Line tog för sej idag på busborgen. Sist var hon lite försiktig men idag sprang hon runt och testade det mesta. Oss brydde hon sej inte så mycket om. Hon hade verkligen jätte skoj och var alldeles rosig på kinderna när vi åkte hem.


Bäddat med nya och fräscha sängkläder i satin!!! Ikväll ska det mysas ;-)!!!!!!!!!!!

Fixat ute idag!

Efter en pysseldag i trädgården så ser det faktiskt inte så illa ut. Skönt det...att rensa ogräs och så är inte riktigt min grej men ett måste tyvärr. Line lekte i sandlådan när jag höll på...så duktig så och inga mera spyor så det var ingen magsjuka iallafall. Bra för i morgon ska vi till busborgen...... Petter slutar i morgon bitti så då passar vi på...!

Trist när Petter darling jobbar så mycket :-( !!!!!!!!!!! Så tomt på kvällarna när Line sover..............................

Inte så rolig morgon...

Hade kört Petter till jobbet i morse och Line och jag var på väg till skinnsberg. Kom till seco sen spyr Line i bilen...3 gånger!!!!!!!!! Det var bara att stanna, torka lite med de ynka pappersbitarna jag hade och sen åka hem. Duscha Line, tvätta bilstolen, göra rent i bilen och sätta på tvättmaskinen...Åksjuk gissar jag på att hon blev för hon har inte mått dåligt alls efteråt och ätit som vanligt. Detta har ju hänt förut men det var länge nu. Så det blev inget besök i Skinnsberg...

Men gräset är klippt nu så det var ju bra iallafall!!! Passade på när Line lekte...

Lite tankar

Okej...vecka nr fyra är vi inne på nu! 3,5 vecka kvar till jobbstarten...! Usch...vill inte tänka på det..(ändå gör jag det, dumt va?).......det är ju bara så himla skönt att vara ledig. Även om jag är jäkligt besviken på vädret.........! Men jag njuter av att vakna av Lines röst istället för mobilens tråkiga ringsignal, jag njuter av att äta frukost med MITT barn och inte med andras. Att slippa stressa och hålla tider, att göra det jag känner för och ha en massa tid att göra saker jag annars inte hinner med. Sköna kvällar när jag kan lägga mej och sova när jag är trött, inte för att jag måste upp tidigt dagen därpå. Känslan av att vara ledig är ju bara så underbar............!!!!!!!!! Njuter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Lite firande annars rätt lugn dag.........


Vi var hem till Tuva på "tjejfest"....4 år har hon blivit så det firade vi idag!!!! Lillebror Theo tyckte det såg spännande ut med paket! Jätte skoj att träffas och barnen tyckte det var skoj att leka med varandra. Som vanligt så ses vi alldeles för sällan och trots semester så har jag inte träffat tjejerna så mycket.

Mamma och Exi kom förbi idag oxå. Vi tog en promenad!

Söndag!


Fredrik och Maria åkte hem igen idag efter en snabb visit.


Line och jag tog en kvällstur med cykeln!

STORT grattis till Adam som fyller 4 år idag!!! Nästa helg blir det kalas!!!!!!!!!!!!

Ett snabbt inlägg...

Haft en bra dag och kväll med Fredrik och Maria! Nu har vi precis glott på "Mammut" och ja...den var speciell och bra. Man får verkligen lite perspektiv på livet!

Nu är jag trött så snart är det natti, natti!!!!!!!!!!!!!!!

Filmtips!


Se denna!!! Jätte bra....

Nu ska jag sova!!! God natt................

Tv-dags!


Line tittar på ett inspelat avsnitt av höjdarna!!! Bästa stället just nu är henns tält. Perfekt att sitta i den och titta på tv.


Hamnkrogen...



Igår kväll var jag, Line, Petter och Annmari ner till hamnkrogen....där blev jag och Annmari kvar ett tag för att sedan gå hem till henne, ett stenkast bort för att dricka lite rött. En riktigt trevlig kväll hade vi och och så blev det Green man sen oxå!



Solen är tillbaka...

UNDERBART!!!!!!!!!!! Ska snart iväg på en promenad med Helena!

Sen blir det att vara ute och njuta av solen...och fixa lite här ute på gården skulle jag tro!!!

Kvällens mys!



Mumsat lite....


Muffins med blockchoklad i och så lite grädde och jordgubbar (från vår tomt) på!!!

Kusinerna!!!


Får strax besök av mamma, Lasse och Matilda! Till fikat idag har jag bakat chokladmuffins. Line vaknade redan 06:40 så vi hann med det på morgonen.

Pysslar lite...


KÄRLEK!!!!!!!!!!


Godingar....

Lines kompis Clara har fyllt 2 år så idag var vi upp till henne med paket.


Två söta tjejer...Clara och Line!

Gulliga Camilla med lika gulliga Celine!!!!

Nån som vill hjälpa till?????? Snälla....

Va till Skinnsberg och åt tacos....mumsigt som alltid!!! Och mätt blev jag...som vanligt!
Annars idag tog jag en promenad innan frukost, den fjärde promenaden denna vecka...duktiga jag... :-) Sen tog jag mej i kragen och började tvätta fönster. Jag hann med 3 st fönster sen började det att regna...bara 10 kvar nu då....eller 11 om jag räknar med det lilla fönstret på toaletten. 14 fönster........FATTA!!!!!!!!!!!! Dessutom är alla fönster dubbelfönster som man även öppnar och tvättar på insidan........................jag mår dåligt bara jag tänker på det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hjälp.......................................

Lite bilder från igår...


Rygg mot rygg med Surikaten....

Vad tittar ni på????

Dragkamp....

Så söta!!!

Line åkte karusell...iallafall en gång...sen ville hon inte mera!!!

Parken zoo blev det igen...

Är så trött så strax ska jag gå och lägga mej...sov inge bra i natt men hoppas på att jag gör det i natt...tror inte att det blir nåt problem!!! zzzzzzzzzzzzz.....

Haft en toppen dag på parken zoo, andra gången på 2 veckor som vi var där, jag och Line men denna gång var Petter med och vi gjorde en familjeutflykt. Bilder kommer i morgon....
Emma hörde av sej och bjöd in oss på vin och båttur till söderbärkeparken men vi var som sagt på parken zoo och alldeles för trötta..och faktiskt inte särkilt sugna på fest. Hör och häpna..men det där med båt lät härligt...speciellt när solen sken så fint!! Men men.....

Nu ska jag pallra mej upp till sängen....
morgonpromenad blir det i morgon!!!

God natt!

En härlig dag...


..har vi haft idag. Strålande sol så det kan inte bli annat. På förmiddagen var vi ner till simhallen. När vi kom var vi nästan ensamma men sen kom det mer folk. Clara och hennes mamma och pappa från föräldragruppen kom så det var skoj.

Fikapaus.....

När Line lekte lugnt i vattnet med Clara kunde jag passa på att läsa lite i min spännande bok.

Ganska tomt här hemma nu!!!


Line myser i tältet som hon fått av farfar, farmor och faster!

Svärfar + familj åkte hem idag på förmiddagen. Jätte skoj har det varit att ha dom här och kanske ses vi snart igen då vi funderar på att åka till dom senare i sommar...vi får se.


Petter åkte iväg och jobbade och jag och Line tog en sväng ner på stan och lekparken.

Såååååå bra!!! :-)



Idag var vi till Skinnsberg hela gänget och fikade hemma hos mamsen och pappsen. Vi lämnade Line där sen åkte vi till Västerås för lite strosing på stan, mat och bio. "Män som hatar kvinnor" var verkligen så bra som jag hört att den skulle vara...kanske bättre. Jag har ju läst boken men glömt en massa så den var sååååå spännande! Lisbeth Salander var exakt så som jag föreställt mej..lika cool!! Nu ser jag fram emot de 2 andra filmerna och till min glädje kommer det ut en till beck film i augusti...! Film sverige ser bra ut framöver.




Trevlig kväll

Samlat vuxenpoäng. Glott på både allsång på skansen och Victorias födelsedagsfirande. Line får vara uppe längre nu när det är sommarlov och vi har gäster. Klockan halv nio frågade jag om hon ville sova "jaaaa" sa hon då och såg glad ut......och då säger Line mest "nej, nej" nu...till typ det mesta..Hon såg nästan lättnad ut, precis som äntligen får jag gå och lägga mej!!!!! Hihihi rolig!!! Hon hann iallafall svänga sina lurviga litegrann till allsång.

Tyckte Daniel såg stel ut vid Victorias sida...och jag önskar han hade kunnat behålla sin egna stil som han hade innan han blev "Clark Kent"....snyggare då...mer bekväm!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mej...!!! NATTI NATTI!!!

Ledig och fri från stress......................

Är inne på vecka 2 på semestern och det är sååå ljuvligt att vara ledig!!! Även om vädret inte är det bästa så är det skönt att bara ta dagen som den kommer...ingen stress och inga tråkiga måsten. Igår var vi en sväng till Norberg för att Petters familj ska få se sej omkring här i trakterna. Fikade på berömda Elsas. Idag har vi varit på vallonen och strosat runt lite här i fagersta...såklart kom det regn både en och två gånger!!!! Hm...............................................
De har tagit egna turer och även nu är de ute och ser sej omkring i vår spännande miljö ;-)..................

Imorgon ska vi till Västerås, kika runt där, äta gott och äntligen se filmen "Män som hatar kvinnor"....


Idag!


Farfar och faster gör fart på gungan....härligt att få full uppmärksamhet!!!

Vi grillade!

Kryssningen i bilder!!!!!!








Sååååååååååååå himla skoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemma från en super kul kryssning med 3 underbara tjejer..Annmari, Anneli och Sandra! Oj vad vi har skrattat, dansat och såklart har vi druckit en del oxå...! Träffat en massa roligt och skumt folk...vissa kommentarer och händelser under resan har verkligen varit nåt extra och bidragit till mycket skratt....och korttagning...............
Bilder från resan kommer någon annan dag...jag är helt slut efter bara 4 timmars sömn i natt så snart ska jag sova.............
Läääääääääääääääääääääääääääääääääääänge!!!!!!!!!!!!!!!!!


Saknar min lilla skatt som är i Skinnsberg eftersom Petter åkte på jobb i förmiddags....*känns tomt i hjärtat* ...

I morgon kommer Petters pappa, Irene och syster Sofie hit och hälsar på. Jätte roligt att träffa dom!!!!

Hej igen...

för fjärde gången idag!!! :-)

Inte förrän nu kom jag ut på min promenad...det har ju regnat hela dagen så jag hade gett upp tanken på att komma iväg, latmasken i mej kom fram så här på kvällen men Petter puscha mej så jag kom iväg. Bra musik i lurarna och bra tempo...kändes riktigt bra!!!

Nu är det så lyxigt att jag ska få massage av Petter!!!!!!!!!!! Va bra jag har det!!!!!!!!!!!!!!!!

Så fina!!!


Kusinerna...

Tog lite kort på Matilda och Line igår. Inte helt lätt. När den ena satt fint tröttna den andra och så tvärtom..men med lite bus så fixade det sej...


Kryssdags...

Det dåliga vädret medför mer tid att blogga men mindre saker att skriva om...hm...det går inte riktigt ihop!
Jag ska sluta klaga på vädret iallafall..jag är ledig och fri att göra vad jag vill och jag får kvalitetstid med Line och det är värt så jäkla mycket!

I morgon ska jag iväg på kryssning, med Annmari, Anneli och en till tjej som jag inte känner. Ska bli sååååååååååååååååååå skoj.....

Jag läser Alex schulmans pappablogg. Jag gillar han och ännu mera nu när han blivit pappa.....

Läs här ni oxå....

Regnet fortsätter att ösa ner....

Line hade ingen feber i morse så det kanske bara var en febertopp som kom och försvann. Men vi får väl se under dagen..är iallafall hemma idag men vädret gör ju att man inte direkt är nå sugen på nåt annat heller. Men vi skulle ha gått på Claras 2 årskalas idag så det var ju lite trist att vi inte kunde göra det....

Har gjort rent i kylskåpet idag så lite gjort får man ju iallafall!

Deppoväder....

Regnet bara öser ner...gjort det hela kvällen nu. Blir deprimerad av att det är så dåligt väder.....blir deprimerad av sverige..för när det gäller sol och värme har detta land inte mycket att erbjuda. Försöker tänka att det snart blir bättre men tänk om inte...
Hemska tanke!!!

Line hade feber när vi kom från Skinns idag. 38, 5....hade inte märkt nåt för hon har varit hur pigg som helst men när vi kom hem tyckte jag att hon kändes varm. Trist men thats life....

Oj.....



Hahahaha!! Jag som trodde att ingen såg mej när jag skuttade omkring med Line i min ficka...

Onsdag....

...och liiite bättre väder idag...man kan iallafall ana solen där uppe någonstans och inget regn än så länge...
Vi körde Petter till jobbet idag så vi kan ha bilen. Ska hem till skinnsberg på eftermiddagen...ska grilla och umgås med familjen. Men innan det ska jag och Line ta en fika med Lisette.

Line kan nu sjunga "lilla snigel akta dej, akta dej"....om och om igen sjunger hon den och jag blir så glad varje gång när jag hör henne. Vill så gärna att hon börjar prata lite mer och nu verkar det verkligen vara på g.

HA EN BRA DAG!!!

Michael Jackson!!!



Tittade på Michael Jacksons minnescermoni. Familj och vänner höll tal och fina sånger sjöngs till hans ära. Jag blir berörd och det känns konstigt att han inte längre finns. Jag minns hans storhetstid..minns hans sånger, men jag minns oxå pressen som många gånger gav han ett helvete....gav han sej på barn? eller är han bara missförstod? det är frågan...jag tror faktiskt inte att han var pedofil utan ett stort barn som älskade att umgås med barn...en ovanlig man....Så kommer jag att minnas han.....!

Skärpning Mari!!!!!!!!



Va nyss ut på en promenix...har bestämt mej för att jag måste börja röra på mej mera. Varit lat alldeles för länge nu och det finns inga ursäkter. Om det är nån som har lust att ta en promenad nån dag så hör av er till mej!!! Alltid roligare att ha någon att gå med.....

Trist att det är så dåligt väder...vill ha sol och värme! I dag när Line vilade så vila jag med...finns ju massor med andra saker att göra med vädret gör mej trött. Men man ska väl vila och ta det lugnt på semestern eller hur???? "Familjen" var här idag och hälsade på...Lasse och co + mamma....en stor familj som syns och hörs på alla sätt..  ;-)

Nepp nu ska jag laga lite mat...paj med kantareller, champinjoner, bacon och purjolök. Mums...

Mysdag!

Min och Lines riktiga semesterdag och trots regn och rusk har vi haft det sååååå bra! Kanske pga det eftersom vi idag bara varit inne (förutom min promenad på morgonen). Ingen stress ut som det annars brukar vara....
Idag har vi myst och lekt och Line har fått titta på tv lite när som..lyx! Nu sitter hon dessutom och äter lite godis...ännu mera lyx, Hon äter pez från Mallis och hon är såååå nöjd så! Rätt skönt med lata dagar då man bara göra ingenting!

Petter fick jobba idag. Men han är ledig rätt mycket ändå i juli så det är bra...

Sååå skönt med semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja............jag är lycklig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Line har lärt sej att sjunga "lilla snigel akta dej"...hon sjunger "akta dej", "akta dej" typ hela tiden....................................

En härlig dag på Parken zoo.........


Tjejgänget!!!

Haft en super bra dag. Fint väder, många härliga djur och en glad och nöjd Line som tittade på alla djur med stora ögon. Uppskattat att åka på zoo med en tjej som helst hade velat klappa alla djur....förutom komodovaranen som hon blev  lite rädd för. Vi testade karuseller oxå...masken bland annat men den var lite skrämmande. Men nästa år kanske det är en hit oxå....Matilda tyckte bäst om just karusellerna och hade nog åkt än om vi inte hade åkt hem. :-)

Fanns många spännande djur att titta på....

Tigern kom väldigt nära....

Line rockade loss till Mora träsk!!!

Full fart på kusinerna!

Haft en bra dag och kväll!!!!!!!!!!!




Käkat gott...

Line och gudfar!!!

Olof och Petter sjunger singstar.....! Speciellt Olof blev frälst av att sjunga så nu fick jag äntligen nån att sjunga med...Yippie!!!!!!!!!!!! :-)

Nu drar snart killarna ut och jag ska plocka i ordning lite inför morgondagen...sen sova!!

Eskilstuna zoo i morgon.................

Underbara killar på besök... ;-)

Det låter härligt va???!?!?! ;-)
Inte som ni tror utan det är Olof och Mangan som är här...Petters härliga kompisar som jag tycker så himla mycket om.

De kom igår och det är alltid så kul när dom är här....!!! Nu har vi pecis ätit lite lunch...musiken är på och vi sitter på verandan, pratar och har det bra! Ska spela kort....

Ikväll grillar vi!!!

En bra fredag!



Lasse, Bodil, Matilda, Mikaela, mamma och Elin kom förbi idag på fika. Jag gjorde en god blåbärspaj men SKIT ugnen brände den....kanterna blev helt svarta efter endast 10 minuter i ugnen...så det måste vara nåt fel på hela makapären...spisen har ju oxå krånglat, blivit för varm och så...en ny spis kanske???? Med vilka pengar?
Men det orkar jag inte tänka på nu....semester är det ju nu och det är ju bara såååååååå underbart!

Ikväll kommer Olof och Mangan. Ska bli kul...


SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu så....7 härliga veckor ligger framför mej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!




Semestern är nära nu......

Tjohooooo...........endast en dag kvar på jobbet sen semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I sju härliga veckor!!!! Ska bli såååååååå skönt!!!!
Line var på förskolan idag, enda dagen denna vecka och sista för nu har hon semester. Så härligt det ska bli att få vara lediga så länge tillsammans............

Va ut på en långpromenad för en stund sen..riktigt jobbigt var det, värmen gör ju sitt....och fläsket sitt ;-)

nu ska jag göra mej i ordning...ska till hamnkrogen!

Vårterminen lider mot sitt slut............



I måndags var vi till hedkärrasjön och badade. Bryggan var roligast tyckte Line!


Nästan nyss hemkommen från jobbet. Satte mej ute för att sola och läsa men kände efter en stund att jag var tvungen att pausa lite från solen. Jisses va varmt.... men jag njuter och bävar för att det ska bli dåligt väder nu nästa vecka när jag går på semester..en kollega pratade om 15 grader och regn på måndag och jag hoppas verkligen att det inte blir så illa på min första dag.

Senare idag kommer min broder och hans familj till Skinnsberg för att vara här i några veckor. Kul kul!!!!

Annars i veckan har Petra varit hit och klippt mej. En bit kortare blev håret och jag är så nöjd. Inte lika nöjd blev jag med slingningen som jag gjorde senare på kvällen...såg ut som en viss person som jag alltid skrattar lite åt bakom ryggen för hennes val av färg....No name...så det var bara för Petter att dra iväg morgonen efter och köpa en mörkare hårfärg..så istället för ljusare som jag hade tänkt så blev jag mörkare. Så kan det bli!!

Bara 2 dagar kvar att jobba och i morgon kväll firar vi på jobbet det genom att gå till hamnkrogen...