Okej...gårdagen....

Va hem till Annmari, vi drack grogg och inväntade folk. Drog sedan till hamnkrogen där vi drack päroncider i plastmugg, åt natchotallrik, pratade och hade det trevligt i solen. Mycket folk och sommarkänslan infann sej på riktigt...
Efter det gick vi hem till Annmari igen och senare drog vi till greenmans sommarfest. Mycket dans blev det och mingel...
En lyckad kväll och natt......

Nu väntas jobb i en vecka sen SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yihoooooooo

Härliga sommar!


Idag när jag piggnat till efter gårdagen ;-) så gick vi ner till simhallen....


..........

En blomma till mamma och pappa som hjälpte oss med trädgården igår!!! Ni är bäst!!! Det ser så fint ut här nu tackvare er!

Duktiga jag...

Har klippt gräset och är helt färdig...vi har ju ingen bensindriven gräsklippare så det tar ganska bra i armarna... och så solen som gassar på. Men solen är så välkommen.....!!! Toppen väder och jag ser fram emot kvällens fest. Vi är ett gäng som ska hem till Annmari, hamnkrogen och sen Green mans sommarfest! :-)

Nepp nu ska jag och Line ner på stan!

Sen kommer mamma och pappa och hjälper oss att röja på baksidan...

Ha en härlig dag i solen!!!!


Lycka!

Lönen är på kontot, det är helg, fint väder...mycket bättre än så kan det nästan inte bli!!! :-)

Men en sak irriterar mej dock...såg en film nyss och tackvare framsidan på fodralet som jag såklart tittade på innan vi satte på filmen så kunde jag ganska så snart lista ut vem som var mördaren....! Snacka om oproffsigt eller är det bara för att jag är en hejare på mordgåtor som jag förstod hur det låg till??!?!?!

Jag måste såklart som alla andra bloggare kommentera Michael Jacksons död. Jag blev lite chockad när jag hörde av Petter vad som hade hänt. Inte för att det var HELT oväntat att han skulle dö ung, jag tror inte att han levde ett så sunt och bra liv. Men för att han så länge man kan minnas varit en riktigt stor person inom musiken...jag har väl aldrig riktigt diggat honom men haft kompisar som gjort det. Hans låtar har spelats och mycket har sagts om honom. Sånt här går bara inte obemärkt förbi en.



Haft en härlig dag!!!


Va till hembygdsgården idag.

Svalkade oss lite med glass..........super gott tyckte Line.... :-)


Petter ska jobba natt och jag har hyrt film!!!



På plats...


Nu har Line fått sin sandlåda. Såklart en stor succé. Blir nog många dagar i den skulle jag tro....och jag solandes brevid.. ;-)

Petter blev utringd på jobb för ett tag sen, Line ligger i sin säng förhoppningsvis sovande..och jag ska efter att jag vattnat blommorna därute läsa lite i min favotidning...MAMA!!!!!!!! Sätter mej nog på baksidan i solen....................

Åh vad jag vill ha semester nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 dagar kvar att jobba..............

Dagens middag åt vi på verandan. Lax, färskpotatis i ugn, gräddfil med gräslök och sallad med fetaost. Riktigt mumsigt och detta hade Petter fixat. Han är duktig min älskling!!!!

Njuter.........

Sitter på verandan, äter frukost och bloggar....sovmorgon idag!!!
Helt fantastiskt väder.... :-) Såååååååå härligt!!! Helst skulle jag vilja ta med familjen till en strand med lite god picnic men men..jobbet väntar!! Dom dagarna när vi kan göra det kommer!!!!. Att jobba idag känns trots allt inte så jobbigt...Bara det är sol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kort inlägg...skriver mer ikväll.................

*Solpussar *

Kompisar på promenix


Linda och Maja kom för att fira Line idag. Maja tog Line i handen och så gick de hand i hand....så gulliga!!! Så roligt att de nu ska börja på samma förskola och avdelning.

Petter hämtade sand till Lines sandlåda idag. Det finns ju nämligen en gammal sådan här på gården men med jord i. Så vi tänkte gräva ur den och fylla den med sand. Men när vi väl började gräva ur den så märkte vi att den var mer sliten  än vad vi hade trott så vi tog en tur till Bauhaus och köpte en ny sandlåda. Tror Line kommer uppskatta den för att gräva är ju det bästa som finns.

Nu ska vi snart grilla!!!!




Midsommardagen...


Passade på att fika ute idag när mamma/mormor kom på besök....

Line lekte med stenarna...

Nu ska jag äta pastasallad men Line är ledsen så det blir ingen lugn middag...
Hon har börjat säga "nej nej" till mycket så självklart när hon skulle sova oxå!!!

Idag blev hon ledsen när mamma/mormor skulle åka hem...sträckte ut sina armar till henne när vi skulle in och vinka hejdå i fönstret..många slängpussar blev det! :-)

Midsommarafton!

 





Midsommar...


En regning sådan men det får gå det oxå. Petter blev utringd på jobb så jag och Line får åka hem till Annmari själva.

Trevlig midsommar alla ni!



Sol idag igen...

... och ingen är gladare än jag!!! Slutade tidigt så vi drog iväg på en liten utflykt till "Åsby, trädgård och hem" i Hallstahammar och inskaffade blommor...! Och så kikade vi på djuren som fanns där. Line la sej brevid en kanin och klappade den, hon älskar verkligen djur..! Blev riktigt fint här ute med lite blommor...

Nu är det jobb en dag till sen är det helg!! Ska hem till Annmari på fredag, vi är 3 familjer som ska fira midsommar tillsammans...trevligt trevligt!!! Ska bli skoj att få höra hur Annmari och co har haft det på Kreta...säkert bruna men förhoppningsvis inte såååå mycket brunare än mej!!! "Fusksolat" 2 gånger sen jag kom hem,,,,allt för att behålla den "dyra" brännan!!! :-)

Solen har hälsat på...

Vaknade tidigt i morse av att solen sken in på mej....trodde först att jag drömde..att jag var tillbaka på mallis men så var det ju inte! Den svenska sommaren överraskade....! Så mycket lättare det kändes då att gå upp. Men värmen är saknad och tydligen ska det bli regn igen i morgon och till helgen så det var inte länge man fick njuta. :-(

Haft trivselkväll med barn och föräldrar idag. Barnen sjöng några sånger och sen fick alla gå omkring och titta på utställningen som vi hade där allt material från det barnen har gjort var uppsatt. Efter det gick vi ner i parken och fikade. Lyckad tillställning och inte en enda regndroppe.....

Idag hann jag bara hem för att säga hej till Line sen var det dags för henne att sova. Hon hade blivit uppvaktad idag på förskolan och fått välja en leksak...såklart tog hon en boll!




Lines dag! 15/6


Den goda tårtan....

Lines kompis Elsa med mamma Emma kom på fika.

Lines kompis och förskolekompis Clara med mamma Camilla.

Mormor, morfar, Lisette, kompisen Tuva + mamma Sandra kom på dagens tredje fikasittning.

Av mormor och morfar fick Line en trehjuling.

Mycket fika blev det idag.

Kompisen Tuva kom på "tjejfest". ;-)

Hipp hipp hurra för våran underbara Line!!!


I morse gick vi in till Line och sjöng för henne...hon blev super glad när hon fick se alla paket vi hade med oss!!!
Att börja slita upp dom var ju bara så toppen kul....

Det regnar....


Och vi ska grilla.....svensk sommar när den är som bäst.... :-)

Lindas 30 årsfest!


Jätte god mat, tipspromenad och lekar...och så blev det singstar såklart!!!
Tack Linda och ni andra för en super skoj kväll!



Jag och Tina hamnade på Dickens...vi sjöng karoke....2 gånger!!!! haha jag vill inte veta hur det lät..... :-)

Stort grattis till Sofia och sami som fått en flicka...Klara-Fina...!!! Såklart att det blev en tjej...alla jag känner får ju en tjej först! Nästan iallafall....

Ikväll ska vi grilla. I regnet....så trist väder men det är bara att gilla läget..


Bakar och fixar


För i morgon fyller världens underbaraste tjej 2 år!!!!!!!!!!

Trött i skallen....

Hemma och har helg...! Konstigt nog känns det som att jag verkligen behöver det trots att jag nyss varit på semester. Men vissa dagar är mer krävande än andra. Och idag var det en sån dag. Ni som tror att det vi sysslar med är "bara" barnpassning vet inte vad ni pratar om.... älskar mitt jobb men ibland är det jobbigt, tufft och man känner sej otillräcklig.

Ska iallafall njuta av 3 dagars ledigt nu...såklart har jag tagit ledigt på Lines födelsedag på måndag! Det är hennes dag och då är det med henne jag vill vara!

Nu väntar jag på att hon ska vakna från sin vila så vi får kramas lite :-) !!!


Mer bilder...


Skippar krypet...



Nu kryps det inte längre ner och uppför trapporna! Nix...nu går Line och håller i räcket. Med tungan rätt i mun så går det riktigt bra! :-)

Klippte Line igår, hela håret fick sej en liten genomgång. Det är tur att det är så lockigt så det inte syns att det är ojämnt. För ojämnt blir det...en kort stund orkar Line sitta så det gäller att snabba på. Va förbi "alla tiders hår" i veckan för att kolla om det möjligtvis fanns en tid för Line men det var såklart fullt i flera veckor. Och eftersom man jobbar så kan man inte gå på drop in heller...så tog jag tag i det själv...!

Hon måste ju såklart vara fin på sin 2-årsdag på måndag!!!!!!!!!!!!!!!!

2 ÅR.....KAN KNAPPT FÖRSTÅ....




Härligt att glo in på kontot idag!

SKATTEPENGARNA har kommit!! Hallelulja säger jag bara! Eftersom jag hade tänkt lägga några tusen på en cykel men inte behöver det längre eftersom det står en i förrådet :-) så känns det riktigt bra. Finns ju såklart andra hål att stoppa dom i...! Så idag passade jag på att köpa fina hjärtkransar till ytterdörrarna.... :-)

Snyggt snyggt!

Fikade med Lisette idag! Så skoj att ses...och på lördag ses vi igen och alla andra goa tjejer, på fest hos Linda som fyllt 30...! Det ser jag fram emot mycket!

Nu: Mat och tv

Tillbaks till vardagen...

....tillbaks till jobbet. Tidigt i morse lämnade jag en jätte ledsen Line på förskolan och tänkte bara "TA OSS TILLBAKA TILL SOLEN, VÄRMEN...." Men även denna dag gick och det var med snabba steg jag gick upp till humlan efter jobbet för att hämta Line. Kramkalas blev det!!!!!!!! :-)

Nu hoppas jag på fyra snabba jobbveckor sen sju låååååååååååångsamma semesterveckor!!!

Strax kommer Annmari. Vi ska boka en sommarkryssning!


Semesterbilder!!!


På väg...

På flyget till Mallis

På en strandpromenad

Line och delfinkompisen badar i havet...

Jag och Line utanför vårt hotell

Line i poolen

På restaurang...gott med kall juice i värmen

Petter och jag hade många trevliga kvällar ute på vår terass...!!!

Line vid havet

Den härliga stranden

Poolen vid vårt hotell...

Att leka i sanden tyckte Line var roligast


Hemma igen...

...från en helt underbar semester!!!!!!!!!!!! Kanon väder har det varit så sol och bad varje dag! :-)  Vi bodde bra, på lägenhetshotell med uteterass. Bilder från resan kommer senare i kväll! Hinner inte nu...ska hem till skinnsberg...

Ut i de kalla vädret.....brrrrr..............juni? det kan man ju lätt missa!!!!!!!!!!