Fick en bekräftelse idag att jag

0bca7dd3b445e1ce5a433ab7c6e164f7.png

Fick en bekräftelse idag att jag nu stavar med e. Nu ska jag bara komma ihåg det själv! Tagit influensasprutan nu...känns bra att ha det gjort!


Vi tittar på alfons åberg en stun

11ab98c3d4115af6c30723d253e724da.png

Vi tittar på alfons åberg en stund nu innan line ska sova. Både line och jag gillar han skarpt!


Första adventsmys och pepparkaksbak!

Ingen julskyltning på stan för oss idag eftersom Line haft feber och fortfarande inte är helt piggelin...men vi har bakat och haft det mysigt här hemma!

Tände det första ljuset idag när vi åt frukost!


Att baka är skoj....Line tyckte att stjärnformarna var finast!


3 plåtar blev det!


Till mellanmål blev det såklart pepparkakor och mjölk!!!

Jag och petter skulle julhandla i

0-12ce900de73c3835e54680c8bdaf5900.png

Jag och petter skulle julhandla i eskilstuna idag.men line fick feber i natt så jag tar med mamma till västerås istället.


SKA vinna idol enligt mej!!!!!!!!!


ERIK!


Härliga fredagskväll!

Mätt mätt mätt..jag och Petter gjorde en super god fläskfilègratäng så jag åt för mycket!!! Line däremot åt inte, hon smaka inte ens..sköt bara tallriken åt sidan för att visa att "det här äter jag inte"!!! Men hon fick smörgås och blev nöjd....ingen idè att tjaffsa om det. Om det är nåt man har lärt sej så är det just det...

Idag var vi till Lines förskola med en present till en av hennes "fjöken" som ska sluta. Hoppas den som kommer istället är lika mysig och bra!!!

Nu ska jag glo på idol!!!

Ha en trevlig fredagskväll, vad ni än hittar på!!!


Ibland är livet bara BÄST!!!!!!!!!


* Det är snart helg
* Slutar tidigt i morgon
* Va duktig och tog en promenad idag
* Löning i morgon
* Avklarat alla utvecklingssamtal på jobbet
* Julklappsshopping på lördag
* Snart jul
* Snart julledig
* Jag och Petter har varit förlovade i 4 år idag.....LOVE!!!!!!!!!!!
* Line är en pussgo tjej.."en till puss" sa hon om och om igen vid nattningen ikväll
* Criminla minds ikväll

Äntligen en tidig dag....

När jag slutade var det ljust ute..hallelulja!!!!!! Efter en promenad tog jag och Line en oplanerad tripp till Skinnsberg för att lämna tillbaka släpkärran. Line tyckte såklart att det var skoj att träffa sin mormor och morfar....och Exi!!!

Nu ska jag strax glo på mina favorit fruar............nog för att de är desperata men ibland känner man igen sej trots allt ;-)!!!



Stort grattis till min kusin Jonas och hans tjej Jessica som fått en liten pojke!!! Släkten utökas.... :-)

Går min vanliga runda. Så skönt at

-81a8ba7d792d39f598a88e8f7c014ff.png

Går min vanliga runda. Så skönt att rensa huvudet efter en dag på jobbet..


Måndag...

...en regnig sådan men det är väl bara att vänja sej för det ska tydligen va sånt här trökväder ett tag. :-( Känns inte som att det snart är jul...inte när man är utomhus iallafall...här hemma, inne hos oss däremot är det så julmysigt som det bara kan bli!!!

Ska kolla på "mamma till en mördare" kl. 21.00 ikväll. Tittade förra veckan oxå och det var en väldigt gripande dokumäntär. Se ni oxå...

Är på max. Blev riktigt irriterad

2cdf53c645e2850ad2880af1f3516064.png

Är på max. Blev riktigt irriterad på bristen av service. Fick vänta länge på min kycklingburgare. Men line har haft skoj och lekt i deras lekland! Alltid nåt!


Just ja...

Glömt berätta att jag gjort en liten ändring på mitt namn. Numera stavar jag mitt namn med e som de flesta andra. Marie!!!! Har skickat in min ändring till skatteverket så nu väntar jag bara på en bekräftelse...så nu vet ni hur ni ska stava mitt namn härdanefter...!

Pyntat klart nu...jag är ju inte den som byter gardiner och tar fram 100 tomtar som ska stå överallt men julstjärnorna och stakarna är på plats. Mysigt!!!! Ska inhandla ett par stjärnor till sen så är vi klara...lite ljus i trädgården ska vi oxå fixa! Line tyckte det var så fint med "ljusbollen" i hennes rum!

Line har ej haft feber idag så det var ju skönt att det gick över så fort....!!! Vi har ändå varit inne, lekt, tittat på tv och läst böcker. Kunde nog ha tagit emot föräldragruppen idag men det var ju svårt att veta igår hur länge hon skulle ha feber.




Hos oss är det så mysigt just nu:)

0-4bb178538093b525c1705037945f3b39.png

Hos oss är det så mysigt just nu:)! Hade lite tråkigt så nu åkte julpyntet upp!


Äntligen kom solen fram! En promen

0b40bb3f1274d468adae0e374da8718d.png

Äntligen kom solen fram! En promenad nu innan petter ska iväg och jobba.


FREDAG..........

efterlängtad som vanligt!!! Tyvärr blev det ändrade helgplaner då Line fick feber idag, av sprutan antar jag. I morgon hade vi nämligen bjudit hem de andra i föräldragruppen på fika, lek och lunch men nu va jag tvungen att avboka. :-( Trist!
UNDRA VAD VI DÅ SKA HITTA PÅ??????
Kanske julsakerna åker upp.....?!?!?!?!

Om ni bara visste hur mycket jag längtar efter julen just nu.......................

Senare ikväll ska vi se sista "johan falk" filmen...!!!


HAHAHA

Kolla in här
Min tid i rampljuset är här!!!!!!!!!!!

Va in och köpte underlagskräm på d

37f4fbb9e1ca90717fc6c3f8c4a2a966.png

Va in och köpte underlagskräm på dolores idag. Fick en sminkväska med lite prover på köpet. Sånt gillar jag...!


Gick bra!

Line är nu vaccinerad mot "nöff nöff sjukan"....det gjorde såklart ont men det gick över lika snabbt igen. Hon verkar inte ha känt av den efteråt heller så det är ju bra! Om ca 3 veckor får hon ta den andra.


Denna fina stormlykta har jag beställt från "partylite".....blev så jäkla glad när det var halva priset på den annars hade jag inte haft råd att köpa den! Kommer bli sååååå fint med den här hemma!!!!!!!!!!!!


Dags för spruta....!

I morgon ska Line ta vaccinationssprutan. Hoppas det inte kommer göra alltför ont och att hon inte blir sjuk av den. Iallafall känns det skönt att hon ska ta...

Annars har det inte hänt så mycket. Igår var jag nästan 12 timmar på jobbet och idag blev det rätt sent oxå...
Jobb, hem, mat, lek och bus, nattning och sen slappa i soffan innan det är dags att sova...ungefär så ser livet ut just nu. Vädret gör att jag inte ens tar mej ut på en promenad även om det är just det jag skulle behöva. Få se om jag orkar i morgon när jag slutar lite tidigare.....!





Vi ska ut!

0-6ada50f1e13f8a029b72516c384d8dff.png

Vi ska ut!


God morgon!!!

Börjar dagen med denna fina låt........ Melissa

Från snö till regn...


Så här såg det ut i morse när Line och jag satt och åt frukost...sen kom regnet och snart är all snö borta igen. Onödigt om ni frågar mej...!!! Plask är det värsta jag vet!!!!!!

I morse väckte Line mej klockan sju. Hon kröp upp i sängen och la sej brevid mej...ibland la hon sin kind mot min och ibland smekte hon mej på kinden...så himla go!!! Sen när Line blev rastlös satte jag på en film i rummet brevid och sen kunde jag slumra lite till. Klockan åtta tog jag en dusch och Line satt fortfarande kvar och tittade på filmen. En perfekt morgon har vi haft...mysigt att sitta och äta frukost och titta på snön...

Va hem till Linda, Molle och Maja. Line och Maja hade skoj...lekte i Majas fina braiga lekrum och så åt vi glass.
Efter det träffade vi Lisette på stan och tog en lunch.

Nu sover Line och jag ska....ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra!!! Slappa i soffan tror jag....lockar mest just nu!!!


Så här trist ser det ut nu.......................





Fredag den 13...

Än så länge en bra dag....!
Jag och Line har varit hem till mamma och pappa (mormor och morfar), precis kommit hem. Blev bjudna på tacos...det säger man ju inte direkt nej till och att laga middag idag lockade inte eftersom Petter jobbar. Hela helgen jobbar han :-( !!!

I morgon ska vi hem till Maja och fira henne i efterskott på 2 årsdagen, sen blir det fika med Lisette på stan. Vad som sen händer under helgen får vi se...!

Nu ska jag slänga mej i soffan..........håller på att elda så det är så mysigt här hemma nu...synd att jag är själv bara!!! Petter...kom hem!!! ;-)

Är på medlemsutbildning idag. Fakt

3414dff5f5aae161e796283f0d362121.png

Är på medlemsutbildning idag. Faktiskt väldigt intressant för tidigare har jag haft rätt dålig koll!


Brist på fantasin!!!

Tjejsnack TEMA: Barndom

(Snott av Anneli!)
1. Ditt första barndomsminne?
Svårt att minnas det första...men jag minns att jag ofta satt på bänken hemma vid radion och sjöng till The pinks.

2. Vad samlade du på som barn?
Suddgummi, manicklar (kommer ni ihåg dom..?)

3. Vad lekte du för lekar som barn?
Lekte mycket med barbie och dockor...med oxå i sandlådan. Lekte mycket "häst" i skogen.

4. Var du ett snällt eller busigt barn?
Ett snällt barn! Såklart............

5. Har du någon slags relation med någon barndomsvän ännu?
Min kusin och vän Annmari och jag växte ju upp ganska så nära varandra och lekte mycket som barn...och vi "leker" fortfarande ofta.

Så här tycker jag...

Svininfluensan...vaccinationssprutan....Shit va mycket snack det har blivit kring just detta. Inte konstigt att folk inte vet vad det ska göra och är oroliga. Media gör ju som vanligt....STORA hemska rubriker i tidningarna om människor som dött av influensan och folk som drabbats av biverkningar efter vaccinationen. Sen får man väl fundera om man verkligen tror på den där kvinnan som efter sprutan bara kan gå baklänges....!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Jag ska iallafall ta sprutan...för mej är det självklart eftersom jag tänker på dem som är infektionskänsliga och dom som av andra orsaker inte kan ta. Borde vara en självklarhet för alla men det jag har ju insett att det inte är...

På facebook skriver folk "trams", "fegis" till andra som tagit sprutan.... illa!!!





Kallt nu och det snöar lite. Skönt

0-5bb8350686b1d5915810a543d92def91.png

Kallt nu och det snöar lite. Skönt med en promenad för jag va så trött efter jobbet idag. Pratade precis med min fina sofia som fyller år idag. Grattis! Shit vad jag fryser... Dags att höja tempot.


OBS!!!


Line uppvaktade sin "appa" Petter i sängen i morse. Hon hade ritat en fin teckning som vi ramat in och så fick han en mugg som det står "pappa" på och så choklad för det vet Line att hennes "appa" älskar!!!

Senare idag ska vi till Skinnsberg för att fira min kära pappa. Ska bli bjudna på middag!




Grattis till Robin som fyller 15 år idag!!!

Toppen dag!

Bad, skratt och skräckblandad förtjusning..beskriver vår dag på Aqua Nova. Vi passade på att dra iväg och bada idag eftersom vädret var så trist och Petter var ledig. Vi tänkte först åka till Avesta men det var stängt så då blev det borlänge istället. Det var väldigt bra där med många olika "vattenhål" att vara i. Det roligaste och som faktiskt var lite otäckt (eftersom jag hade Line med mej) var den "strömmande forsen". Vi hamnade under vattnet ibland men Line är en tuffing så det gick bra.

Nu ska jag snart lägga mej i soffan och glo på brittisk kriminaldrama....jag är svag för dom helt enkelt!!!

I morgon firar vi "pappornas dag"!!!! Line har lite överraskningar på gång ;-)

På väg till borlänge äventyrsbad.

403a6cc74a6551147f3b63209472f220.png

På väg till borlänge äventyrsbad. Ska bli kul!


Nu en promenad. På med bra musik

749fe07596a66454480db503b04a8e2a.png

Nu en promenad. På med bra musik sen är det bara att köra! Sen ska jag njuta av att det är fredag. En stillsam kväll med familjen känns underbart!


Den första snön...

kom idag..ja, lite kom igår men det mesta kom idag och det snöar fortfarande! Lite mysigt men jag gillar inte att det är så kallt. Får lite julkänsla iallafall och är faktiskt redan sugen på att julpynta. Kan man börja nu???? När jag var på min promenad igår så såg jag två hus som redan hade stjärnor och tomtar i fönstrerna så det är inte bara jag som vill ha julmys hemma.







Idag

Varit på "friskvårdsdag". Meningen var att vi ska få lite inspiration till ett hälsosammare liv och sedan sprida det vidare till våra kollegor. Fick även prova lite aktiviteter...tex core träning. God nyttig mat och mycket bra diskussioner så den här dagen var bra.

Tog en promenad när jag kom hem...!! Kallt var det och lite snöflingor föll ner....!!!! Mysigt!!!


Håller oss sysselsatta...


Med en väska och en brödpensel så kan man ha jätte skoj!

När man själv inte känner sej på topp så är det skönt med en dotter som är så duktig på att leka och hålla sej sysselsatt själv.


Line leker på sitt rum

Jag som gillar att bli rädd!


Någon mer än jag som vill se denna film???...........
Paranormal Activity
Läskig som bara den, ja ni ser ju själva........!!!






Scary...

Denna helg avslutades med en riktigt otäck film..."The Haunting in Connecticut"..baserad på en sann historia men det vet jag inte om jag tror på....hoppas på att det inte är sant iallafall, isåfall kan de mesta hända......!!! Se den om ni gillar att bli rädda...jag kan säga att jag hoppade till flera gånger...tur att Petter låg nära mej i soffan!!!

Mått rätt dåligt idag. Ni som haft bihåleinflammation vet hur det känns....men jag har en dag till att kurera mej på eftersom jag är hemma med Line i morgon oxå. Hon är typ frisk nu men en dag extra är alltid bra!!!

Nu ska jag upp och sova...gå in och pussa lite på Line först!!!

God natt!


Utan titel

0b9a2091aa2ad12f0f5e920b72c5517c.png


!!!!!!

Mår skit...mest deprimerad över att jag aldrig blir frisk. Det är sånt tryck i mitt ansikte att jag blir galen, mest på kinderna. Usch, fy, fan, blä..helvete!!! Så känner jag nu!