Tisdagen

I morse när jag vaknade var huvudet så tungt så tungt...tänkte att jag pallar inte den här dagen men med lite alvedon och nässpray så överlevde jag och kände mej liiite bättre än igår faktiskt. Nu har Petra varit hit och klippt mej.........HÄRLIGT! Behövde verkligen klippa av en bit och efter resan ska färg i oxå.

Resan ja...den närmar sej!!! :-)

Min tur!

Petter är på bättringsvägen men såklart var jag tvungen att bli förkyld oxå!!! :-( Hoppas hoppas bara att man hinner krya på sej innan resan och om Line oxå ska bli sjuk, att hon blir det nu och inte då. Det vore ju så jäkla typiskt!


Gårdagen


På dagen var jag och Line på mammas 60 årsfest. Ja, även pappa som fyllt 65 blev firad. Petter höll sej hemma eftersom han fortfarande är sjuk. Det bjöds på smörgåstårta, fika och mycket gott att dricka....men eftersom jag körde fick jag snällt hålla mej till läsk....tog igen det senare på kvällen när jag var på fest hos Anneli innan "No fun at all" på green man!!! :-)

En riktigt skoj kväll blev det.......så kul att höra "no fun..." nostalgi på hög nivå!!! och många kända ansikten träffade jag på under kvällen!




Jag,väskan och påsen ska på fest! Kul ska ...

dsc00568 (MMS)

Jag,väskan och påsen ska på fest! Kul ska vi ha!


6 år tillsammans!!!

JAG ÄLSKAR DEJ PETTER!!!!!



Rätt ska vara rätt!!!

Köpte var väl fel ord. Jag hade ju presentkort så boxen och ett halsband blev det....behövde bara lägga till lite grann.

Köpte en box till mina smycken idag. Lite ...

dsc00566 (MMS)

Köpte en box till mina smycken idag. Lite mer ordning nu!!


God natt!!!

Ska strax gå och lägga mej!!! Trött och slut i både kropp och själ. Det är fullt upp på jobbet nu, nya barn och nya rutiner...kul är det men jag känner mej ganska så sliten i slutet av dagen. Ibland snurrar bara allting och man blir helt förvirrad och även den lättaste grejen känns väldigt komplicerad.

Line var på 3 årskontroll idag och det gick bra. Hon fixade allt galant....(såklart....:-) och vi fick fråga lite om hennes uttal (som inte riktigt är som det ska...) men hon på BVC trodde precis som vi att det kommer. Det har ju hänt massor på bara några veckor så det dröjer nog inte länge förrän allt klaffar.
Koll på olika begrepp, vad saker heter, färger och motoriken hade hon vår duktiga tjej!!! Och lång som en fyraåring var hon oxå...en halv centimeter till 1 meter!!!

Nepp dags att slänga sej ner i sköna sängen och drömma sej bort!!!


Tränat!

dsc00565 (MMS)

Tränat!


Line har ritat sin familj! :)

dsc00563 (MMS)

Line har ritat sin familj! :)


Jag har ju mina aningar om vilka vännerna ...

dsc00562 (MMS)

Jag har ju mina aningar om vilka vännerna är!:) detta låter riktigt skoj!


Vi älskar bus!!!

Jag och Petter tog en promenad med Line i vagnen. Super bra att hon står ut med det så vi kan ta en promenad tillsammans. Att gå själv är ju inte alltid så kul även om man lyssnar på bra musik. När man går och pratar samtidigt så går tiden så mycket fortare..och idag när jag inte alls var sugen på träning så var detta en bra lösning.


Två kvällar i rad när Line ska gå och lägga sej har Petter lagt sej i hennes säng och gömt sej under täcket. Ett bus som busiga Line älskar och speciellt när vi låtsades att det var trollet under bron i "bockarna Bruce", en populär bok just nu. Så ikväll när hon sprang upp så hade Petter istället lagt kuddar och filtar så det såg ut som att han låg där fast han själv stod bakom dörren. Line skrattade och kände på det som låg i sängen och blev riktigt förvånad när Petter hoppar fram bakom dörren. Line tittade förskräckt på sängen, kopplar direkt och tänker "vem är det då i sängen????" Utbrister att det är mormor som ligger där......skrattar men vågar inte lyfta på täcket och titta!!!! :-) Humor har hon och trots bus och stoj så kan hon varva ner direkt för att sova för natten!!! Det är vår goding det.......

Pysseldags!

dsc00561 (MMS)

Pysseldags!


En hel skål med kantareller och vi har int...

dsc00560 (MMS)

En hel skål med kantareller och vi har inte ens varit i skogen. Utan i vår skogsdunge på gården!


En biltur...

Åsby fick ett besök idag men tyvärr var kaninungarna inte där längre, till Lines (och min..) stora besvikelse!!! Stora kaniner som bara gömde sej var inte ett dugg roliga så vi blev inte så långvariga. Drog till Västerås...käkade på "spicy hot" och strosade runt.

En bra dag som även i kväll avslutas med en film. Bättre än den igår hoppas jag!!!


Man kan bli lurad!

Man tror att man har hyrt en bra film och så måste man stänga av efter 30 minuter för att den är såååå kass!!!!!!!
Så blev det ikväll!!! Inte alltid som betygsättningen stämmer med det man själv tycker!!!

Nepp nu blir det en annan film!

Underbara helg!!!

Jobbat en vecka igen....det går undan. Men jag klagar inte! Endast 2,5 vecka kvar tills vi drar till kreta!!!! Shit va jag längtar....................wieeeeeeeeeeeeeee.........


Mamma.........snart är vi där!!!!!! :-)


Fick träffa Majas söta lillasyster i veckan!! Ella....så söt och sååååå liten!!!!



Ikväll blir det skräckfilm!!!!

Fredagsmys har vi just nu!!

dsc00559 (MMS)

Fredagsmys har vi just nu!!


Min dag!

Slutade tidigt idag och träffade Petra och Lisette på vallonen!!! Trevligt trevligt med vuxen snack utan barn.....!!! Annars är jag ju med barn hela dagarna....på jobbet och hemma!!!! Härligt att smita iväg själv då och då!

Sen hem, läste böcker för Line, rensade och sorterade bland Lines leksaker, åkte och handlade, lagade mat, käkade och sen tog vi en långpromenad. Line satt i vagnen efter att vi mutat henne med att hon skulle få en glass på vägen...det funkade ;-)!!! Nu har jag duschat och Petter och jag ska strax se på en film jag spelat in. "AWAKE"....

En dag kvar sen helg igen.....!!!! Inga planer och det är ju bara sååååååååå skönt!!!

30 årsfesten i bilder!!!

När alla gäster kom blev de bjudna på bål!!!

Sedan blev det tipspromenad om MEJ och en fråga om vad som hände under 1980!!!!! 14 frågor (svåra tydligen..??) Vinnaren blev Lisette som fick ett pris. En burk med Victoria och Daniel på och en nyckelring.




Potatissalladen som jag bl.a bjöd på.


En pastasallad med pesto och soltorkade tomater. Bjöd oxå på tacopaj och en ceasarsallad med kalkon och krutonger. Ost, kex och vindruvor!


Ingen fest utan ballonger!


Dukningen! Långbord med bordsplacering. Skrev namnen på vita trähjärtan som satt runt servetten. Hade även skrivit en liten lapp hur just den personen och jag lärt känna varandra.


Alla härliga tjejer!!! (och kille.... Oliver)


30 åringen som alla sjöng för!!!


Den yngsta av alla gäster!


Natten avslutades med singstar!!!




Mina ögon känns tunga!

Har varit trött idag!!!! Vaknade 5 minuter innan klockan skulle ringa i morse, trodde klockan var tre på natten så jag kunde sova ett tag till men så var det inte. Halv sex och dags att gå upp...........blä för tidiga mornar!!!

Efter jobbet åkte jag och Line till Skinnsberg för att fira Petra som fyller år idag och efter det var vi hem till mamma och pappa.

Skulle behöva träna nu men jag orkar bara inte...ska nog lägga mej i soffan istället.....!!!

Hade en lyckad 30 årsfest igår! Så roligt ...

dsc00548 (MMS)

Hade en lyckad 30 årsfest igår! Så roligt att alla var samlade! Fick jätte fina presenter. En fin kanna,fotlänk,ett presentkort på smycka, en ljuslyckta,örhängen, ett presentkort på nagelfixning,blommor och ett halsband som det står line på! Tack alla ni som var här!


Lördag morgon!!!

Line vaknade i natt och kom in till oss....va ledsen och hade drömt nåt. Hon ville inte gå och lägga sej i sin säng så hon blev kvar i vår!!! Hon vaknade före kl. sex i morse....lite fööööör tidigt tycker jag...försökte förklara att mamma ska ha fest ikväll och därför behöver sina sovtimmar men konstigt nog ville hon inte lyssna på det!!!!! :D
Tur att film lockade så man fick sova lite till...


Nu känner jag mej pigg,,,,redo att greja med det sista och sen ikväll fira med mina goa vänner!!!!!!!!


Första veckan på jobbet är gjord...

och min första dag som 30....!!! :-)


Handlat, lagat mat och fixat sen jag kom hem från jobbet!!! Mycket att stå i när man ska ha fest!!! Men kul ska det bli!!!!!!!

Nu har jag precis tränat och duschat och ska njuta av fredagskvällen!!!!


Jag har haft en toppen födelsedag!!!

De har sjungit för mej på jobbet, jag slapp teatern som alla i förskolan ska se ikväll, jag fick fina blommor och presenter av min morbror och mamma, fick blombud och choklad av världens gulligaste Petter och en parfym från Petter och Line, den eviga presenten (tatueringen) som Petter och hans pappa + familj betalade har jag ju redan fått, Presentkort på smycka av min mamma, pappa och bror + familj, presentkort på bokia av Petters faster Ulla-caisa + kusinerna!!!! Många kramar och gratulationer via telefon, sms och facebook!!!!! TACK ALLA NI!!!!



Mitt fina armband. Rock by sweden! Som jag...

dsc00546 (MMS)

Mitt fina armband. Rock by sweden! Som jag bl.a köpte för presentkortet från mamma, pappa och min bror lasse med familj.


Den finaste gåvan är ju ändå line!

dsc00544 (MMS)

Den finaste gåvan är ju ändå line!


Det närmar sej...

En era är snart slut. Har ju varit 20-någonting typ i evighet nu och snart är jag alltså tjugiotio!!!!
Det känns väl okej men lite konstigt.....!!! Känner mej inte speciellt gammal men jag minns när man var yngre, då tyckte man att man var super gammal när man var 30...så nu vet jag hur alla tonåringar ser på mej.....

Ska jobba i morgon sen kommer mamma och morbror Jan-Erik hit på middag. (Pappa är ju fortfarande på sin fiskeresa så han kommer inte..) och så på lördag kommer mina härliga vänner!!!! Kan inte bli bättre....

Lines första dag på förskolan gick bra!!! Hon vaknade med ett leende och skuttade upp ur sängen innan jag ens hann säga god morgon. På förskolan fick jag en snabb kram och en puss sen vinkade hon glatt i fönstret!!!! Då kändes det lätt att fortsätta till jobbet.

Ska lösa lite mord strax...."morden i midsomer"....



Idag blev det thaimat till middag! Föres...

dsc00540 (MMS)

Idag blev det thaimat till middag! Föresten är det sista dagen som jag är 29 år!!


En bra men lång dag....

Jobbade först och efter det hade vi föräldramötet om gruppinskolning. Det gick jätte bra. Föräldrarna var så positiva och härliga, sånt känns alltid bra!!! Ska bli roligt att träffa barnen i morgon......

När jag kom hem bestämde jag mej för att träna men det gick inge bra...kände mej nästan svimfärdig?!?!?!?!

I morgon ska Line till förskolan, hennes första dag efter semestern. Hon tycker det ska bli kul....hon har pratat mycket om sina kompisar!!!

Ha en bra kväll!!!




Känns bara bra!!!

Första dagen är gjord och det gick ju bra, ångesten försvann direkt när jag klev in på jobbet och fick träffa alla härliga och höra hur de haft det!!! Jag har ett jätte bra jobb så är det bara och det gör mej såååååå glad!!!! Nu har vi ett föräldramöte om gruppinskolning i morgon kväll och sen kör vi på......

(Men jag saknade Line massor......inte van att vara ifrån henne så här länge.....)

Tränat och softat i soffan....ska gå och lägga mej nu så jag orkar med morgondagen!!!!

God natt!!!

snart så...

Fixar och donar lite inför min 30 årsfest med mina bästa vänner!!!!!!!!!!!! :-)
Det ska bli riktigt skoj att bli 30........


Tillbaks till verkligheten...

i morgon då man måste ställa klockan igen!!!! Som tur är så börjar jag sent men efter den här semestern då vi sovit länge nästan varje morgon så lär jag nog ställa den iallafall....
Ska bli kul att träffa mina härliga kollegor och härliga barn igen så just nu känns det bra...fråga mej om några dagar igen....då kanske jag säger något annat!!!

Sista dagen, idag söndag så är vi hemma....myser....slappar...kollar på film.....busar....äter gott......tar det lugnt helt enkelt....!! Sen är jag nog redo!!!!!




Första kräftorna i år!

dsc00539 (MMS)

Första kräftorna i år!


Bara helgen kvar....

  • Sett " Änglavakt" med Michael Nyvist och Izabella Scorupco (svergies vackraste skådis, helt klart....)
    En väldigt annorlunda film för att vara svensk men fin. Väldigt fin.....
Vi drog till Västerås idag. Lite panik så där inför jobbstart på måndag, "måste göra nåt sista semesterdagen" ångest liksom!!! Hahaha va fjantig man är....handlade lite på ikea, kolla lite!
Ibland känns det såååååå jobbigt att semestern är slut och ibland känns det helt okej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför måste det kännas överhuvudtaget...det är väl bara att gå dit?!?!?!?


Vaknade i morse av ett sms som gjorde mej glad. Linda och Molle fick en liten flicka i natt och Maja har blivit storasyster!!!! Sånt gör mej så jäkla glad.......så stort grattis till er!!!




Ska äta mat med mina finaste två!!!

dsc00538 (MMS)

Ska äta mat med mina finaste två!!!


Stor och liten men lika viktiga för line!

dsc00536 (MMS)

Stor och liten men lika viktiga för line!


Solen är tillbaka. Härligt!

dsc00535 (MMS)

Solen är tillbaka. Härligt!


Ett filmtips...

för den som är intresserad!!! Såg denna nyss och den var riktigt bra!!!

Nu har grannarna lagt ner sin skräninga fest så nu kan jag nog gå och lägga mej!!! God natt!


Sista semesterveckan....

Förutom att vi varit till Avesta en sväng idag har vi mest varit inne och slappat. Line fick två filmer så dom har hon tittat på. Vi köpte "landet för länge sedan 2", och hon älskar den lika mycket som ettan. Just nu sitter hon och äter godis...på en tisdag...?? jag vet, vi har inga regler nu :-)!!!
Nu lyxar vi till det ordentligt de sista dagarna!!!!

Att jag ska iväg och jobba på måndag vill jag bara förtränga. Det är inte jobbet i sej som jag inte vill tillbaks till utan det är livet utan plikter och tider att passa som jag inte vill ska ta slut!!!!!!!!!!!!!!!

STANNA TIDEN NU TACK!!!!



En kul sommarbild på Line! Foto: Magdalena!

Ännu ett boktips...

har ju hunnit läst en del!

Den här kunde jag knappt lägga ifrån mej.....


Nu läser jag:


Har inte kommit så långt i den men den verkar bra!!!

Drog iväg på en utflykt idag!




På Åsby´s minizoo. Vi fick klappa många söta kaninungar. Line blev helt lyrisk....

Såklart va vi in och kollade på alla fina inredningsprylar....där blev jag lyrisk om man säger så....köpte en jätte fin salladsskål och så en skål till Line som det står "lördagsgodis" på!!! :-)

Nu har jag precis tränat och strax ska vi glo på en film, "REDEMPTION"....