Badsugen tjej!!!

Jag och Line drog till eskiln efter jobbet!!!

Sen hem och duktiga jag tvättade fönstrena som var kvar!!! Hallelulja va skönt att ha det klart nu när semestern närmar sej! 3 dagar kvar.........vad mer kan man säga om det än att livet är jäkla underbart just nu!!! :-)

Har funderat hela dagen om jag ska träna på crosstrainern idag eller inte....fram och tillbaka...det är väldigt varmt att träna inne just nu och jag har tappat suget lite grann....det kan man ju säga, för då kommer ursäkterna!!! Men nu har jag bestämt att jag SKA träna....varmt, javisst men då svettas man ju mer!!!!

Upp och ge järnet...............



Filmkväll!

Blev denna film! Trodde den skulle vara bättre.....men den var mest konstig och Cage var galen!!!
Nu ska jag iallafall strax gå och lägga mej...skönt med ännu en ledig dag!!! Inga direkta planer och det känns skönt...hoppas på fint väder!!!

God natt!


Härlig...

midsommar igår! Först tog vi en promenad till hembygdsgården. Massor med folk, sol, jordgubbar och fika på gräsmattan!!! Efter det gick vi hem till Annmari och Dea. Barnen sprang i vattenspridarn och senare när Petter slutat åt vi grillat tillsammans med Deas föräldrar och bror + familj. Riktigt trevligt!!!

Line var en riktigt fin midsommartjej!!!






Glad midsommar





Midsommar!!!

Vi har röjt på balkongen....bort med trallarna, bort med alla löv och barr som legat där under och skräpat!! Så skönt när man får sånt där gjort!!!

Helg igen alltså och midsommar i morgon. På dan ska jag och Line till hembygdsgården med Annmari och barnen för att fira midsommar och på kvällen ska vi hem till dom och grilla. Petter jobbar 12 timmars hela helgen men han får vara med lite på kvällen iallafall!!!




ÖNSKAR VI ER ALLA!

6...



....dagar kvar till semestern...måste bara säga det!!!! :-)

Idag flyttade vi Lines bilstol så att den numera sitter framåtvänd. STOR SUCCÈ kan jag berätta!!! Line skrattade och tyckte det var så kul när vi åkte ner på stan men blev inte lika glad när vi skulle in i affären. Hon ville ju åka längre nu när hon såg så bra!!! Hon såg stor ut där hon satt med bilbälte....!

Ska träna nu tänkte jag, sen ska jag och Petter kolla på film....


"the wolfman"


Varmt idag!

Efter jobbet cykla jag ner till simhallen där Petter och Line varit sen flera timmar! Line låg och plaskade i vattnet, blå om läpparna och super glad över att få bada!!!
Så härligt väder nu.......jag njuter och håller alla tummar och tår att det kommer fortsätta och även när jag blir ledig!!! Endast 7 dagar kvar nu.........



Premiär!

Line har nu cyklat för första gången med stödhjul! Hon tycker det är skoj men vill helst att jag ska putta på henne så hon slipper trampa!! Men det är bara att kämpa på.....

Idag tog vi med mamma och drog till Ikea...jag va lite shoppingsugen men väl där hitta jag inte så mycket???!?!?! Lite småplock bara! Men alltid kul att strosa runt där och glo lite...

När vi kom hem tog jag tag i mina fönster som ska göras rent innan semestern, för jag bara vägrar göra det då! Så två fönster och altandörren är gjorda...bara 10 kvar nu då!!!!! :-(

Nu ska jag iallafall slappa lite i soffan och njuta av kvällen innan det är dags för jobb igen!


Himlen öppnade sej....

Inte kul väder just nu, regnar, blåser och tidigare så åska det....och jag som sover ensam eftersom Petter jobbar natt!!! Usch....gillas inte!!! Dessutom har jag tittat på en Thriller som handlade om spöken, not a good idea!!!



Lika som bär!!!

Haft barnkalas...!!! Barnen lekte och sprang omkring. Vi vuxna tittade på Victoria och Daniel när de gick in i kyrkan och sa JA till varandra!!! Nu är Victoria gift med Clark Kent....och små "supermanbebisar" kommer väl snart oxå!

Line fick så mycket fint i sina paket idag!!! TACK alla ni för att ni kom!!!




Ett inlägg till idag...

blev det tydligen! Precis sett filmen "Precious"!!! En film som verkligen berör...en och annan tår kom när man fick se vilket helvete denna tjej hade!!! Se den!!!!!!!

Nu ska jag strax sova!!! God natt!!!



Inte långt kvar nu.......

De har lagt nytt tak på vårt hus under veckan...de är snart klara. Det sista blir gjort på måndag! Jätte skönt att få det gjort så man slipper oroa sej för att bli överraskad av regnet någon dag!!!! Jag har faktiskt drömt flera gånger att vi vaknar upp och det är blöta fläckar på sovrumstaket.......!!!!

Endast 2 veckor kvar att jobba...9 dagar exakt eftersom fredag nästa vecka är midsommarafton....
9 DAGAR...det är ju ingenting! Sen väntar härliga dagar framför oss!! Lite planerade saker har vi men mest ska vi nog ta dagarna som det kommer.....SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖNT!!!

Nix....inge mer bloggande idag!!! Ska glo på en film.......

Lines födelsedag!!!

Bilder från Lines 3 årsdag!!!!
I morgon är det dags igen för kalas...!!! Och för Victoria och Daniel att gifta sej...jag lär slänga en blick åt teven då och då under själva vigseln, kan vara kul att se även om jag tycker det är lite väl uttjatat nu!!!

Nu njuter vi av helgen!!! Ja, jag och Line alltså för Petter har nyss åkt iväg för att påbörja sin natt helg!!!



Line fick öppna paket på morgonen!!!


Under dagen blev det fler paket!

Lines "glasståg"....blev populärt...

Blåste ut dom tre ljusen!

Säsongsavslutning...

på Grey`s ikväll! Jag har längtat sen förra onsdagen då jag chockades totalt av handlingen!!! Ja jag vet..jag är fjantig men denna serie är bara så grymt bra!!!!!!! Jag tror att de flesta håller med mej!!!

Kl.21:00 sitter jag iallafall åter på soffkanten och all fokus är på teven!!



Underbara 3- åring!!!

Stumpelumpan, skruttan, smulan, grodan...(kärt barn har många namn...) är alltså nu 3 år!!!

Nu när jag skriver detta så är Line ute på altan och leker med sina "my little pony`s"...en är mamma, en är mormor och så är det nån som är barn. Hon pratar för sej själv och det är så kul att lyssna på henne när hon leker!!! Det är verkligen så spännande att följa henne och jag kan bli så förundrad över saker hon lär sej! Min lilla tjej liksom......vad hon kan!!!! Jag minns när hon var liten som på kortet...man undrade hur det skulle bli när hon blev äldre...hur hon skulle vara, vad hon skulle gilla, vad hon skulle vara med om. Jag är så stolt över henne...som alla mammor och pappor är över sina barn och jag tycker det ska bli så spännande att se hur hon kommer utvecklas.






GRATTIS LINE 3 ÅR IDAG!!!

Min största kärlek fyller 3 år idag!!! Såklart har jag tagit ledigt för 3-årsdagen ska firas hemma och inte på förskolan! Line fick paket nu på morgonen men mer blir det när Petter kommer hem och sen senare idag blir det kalas 1 av 2. Några kommer idag och resten på lördag!



Ingen betyder mer än du!!!

I tidningen idag!






Barnkalas!



Va hem till denna härliga söta tjej som fyllt 1 år!!! Klara-Fina!!!! Så snygg i sina nya solglasögon!


Fick träffa lilla Edwin som idag blev 2 veckor gammal!!! Såååååå söt och väldigt trött!!! :-)


Till Lines stora förtjusning så fanns det hästar hemma hos Sofia, Sami och Klara-Fina. PUSS!!!

Hemma igen!

Jätte trevligt hos Linda, Molle och Maja!!!! Line och Maja hade så roligt tillsammans,,,det är verkligen en fröjd att se. De sprang omkring och skrattade mest hela tiden...och åt godis, skruvar, ostbågar och chips. Mumsigare än grillat, tyckte de båda. Tyvärr fick Petter migrän så det blev ett tvärt slut på kvällen och bara för oss att åka hem så han fick ta medicin. Nu ligger han och sover så vi får väl se vilket skick han är i om en stund!!! Tycker så synd om han för jag vet hur jobbigt det är att ha migrän!!! :-(



Studenternas dag!

Varit ner på stan och kollat på alla glada och "fulla" studenter!!!! Såg några bekanta ansikten i traktorerna och vagnarna som åkte förbi men inte särskilt många!!! Tycker alla ser så unga ut men det är väl jag som börjar bli gammal!!!!!

Synd bara att solen och värmen höll sej borta..minns min egen student! Det var sååå varmt, nästan föööör varmt men härligt...ja, livet lekte verkligen, på många olika sätt!!!

Ikväll ska vi grilla med våra vänner, familjen franzen/Molnar! Maja och Line kommer leka och busa kvällen lång antar jag!!!


Vill ha tillbaka värmen nu!!!

Såklart blir det film ikväll!!!

Vi tog en paus från skräckfilmerna och hyrde en komedi istället!!! En feel-good film tydligen...



Fredagsstök i kök!

Idag har vi bakat bullar! Passande väder för det och bullar lär vi ju ha på Lines 3 årsdag på tisdag!!!!!!!! Att Line fyller 3 år känns konstigt!!! Min lillskrutta börjar bli så stor....!!!





Tjohooooo Fotbolls VM börjar....ja just det....Sverige gick ju inte vidare!!!

Va????????

....Precis kollat på Greys och ja,,,,skitit på mej nästan för det var så spännande!!!!!!!! :-) Vilket avsnitt.....!!!!!!!!!
Och så får man snällt vänta tills nästa onsdag innan man få se vad som kommer att hända....hur ska jag orka vänta så länge?????????????? kanal 5 play kanske???


Idag efter jobbet var vi på stan, handlade lite och tog en fika på vallonen. Line är verkligen inne i en period där hon inte riktigt vet vad hon vill och gärna testar hur långt hon kan gå. Det är mycket "nej" och "sluta"..vill inte ha, vill ha, vill inte!!!! Men jag ler mest åt henne för hennes försök att "trotsa" är inte så värst jobbiga eller svåra att ta sej förbi. Skönt det..och det är bara att inse att Line är inte född till att göra det jobbigt för sin mamma och pappa!!!!!

Mamma och pappa kom förbi på ett spontant besök....och Lisette på ett planerat besök. Roligt!!!!


Jag håller på att lära mej teckenspråk. Kan ganska många tecken nu och det är ju bara såååååå roligt!!! Det är så bra för så många barn, ja faktiskt för alla barn...att man förstärker ord med tecken så det känns kul att använda det och kul med en ny utmaning!!!

Alltså..jag har fortfarande inte hämtat mej från Greys avsnittet................

Envisa hals!

Haft det bra under mina lediga dagar. Student, västerås med mamma för att inhandla paket till den blivande 3-åringen, fika på hembygdsgården med Annmari, vedplockning (mindre kul...) sen har jag njutit av solen och läst!
Nu är det jobb i endast 4 veckor sen är det SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!! Härligt härligt......

Har fortfarande lite ont i min hals, hosta och idag kom huvudvärken oxå... :-( vill bara bli bra så jag kan börja träna igen. Första veckan sen jag börjat som jag inte tränat mer än 1 gång och jag får sån ångest! Men nya tag i morgon....då ska jag träna oavsett!!!

Idag fick Line bada lite här ute på gården...i badbaljan!!! :-)



Student!

Efter en lång bilresa kom vi fram till ett varmt och levande Uddevalla. Massor med studenter, ännu mera människor som var där för att gratta någon eller bara titta på. Efter en stunds letande efter parkeringen hittade vi äntligen på Sofie, vår student och Petters familj och släkt. Roligt att träffa alla! Vissa hade vi inte träffat sen Lines dop och det var ju ett tag sen!!!


En glad Sofie!


Medan vi tittade på alla studenter som åkte förbi och förde liv så lekte Line med sina djur. Såklart ställde hon dom på led.


Superfin utsikt från restaurangen vi var på!



Såklart fick faster Sofie hjälp med paketöppningen!


Jag och Line ute på altan! Det blåste på rätt bra där...!


Trerätters middag blev vi bjudna på! Super gott var det!


Tänker tillbaka!

Det nalkas student!!! I morgon är det dags för Petters syster Sofie att sjunga "För vi har tagit studenten......för vi har tagit studeeenteeeeen...fyfan vad vi är bra"!!!!!! Såklart ska vi vara där i Uddevalla för att fira henne!!!

Det är 11 år sen jag själv stod där....super glad för att skolan var över, nervös inför vad jag nu skulle hitta på, ledsen för att splittras från mina härliga klasskompisar, spänd för framtiden!!! Det har gått bra tycker jag när jag ser tillbaka på alla år som gått. Riktigt bra!!!! :-)


Så skönt med sommar!!!

Härliga underbara sommar!!! Äntligen är du här!!!!!!!! Som jag har längtat......
Jag och Line har precis varit ner på stan och fikat med Annmari, Dea och en kompis till han. Satt ute och njöt av solen som har varit riktig varm idag!!!!!!!!!!!!!