Student!

Efter en lång bilresa kom vi fram till ett varmt och levande Uddevalla. Massor med studenter, ännu mera människor som var där för att gratta någon eller bara titta på. Efter en stunds letande efter parkeringen hittade vi äntligen på Sofie, vår student och Petters familj och släkt. Roligt att träffa alla! Vissa hade vi inte träffat sen Lines dop och det var ju ett tag sen!!!


En glad Sofie!


Medan vi tittade på alla studenter som åkte förbi och förde liv så lekte Line med sina djur. Såklart ställde hon dom på led.


Superfin utsikt från restaurangen vi var på!



Såklart fick faster Sofie hjälp med paketöppningen!


Jag och Line ute på altan! Det blåste på rätt bra där...!


Trerätters middag blev vi bjudna på! Super gott var det!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Snygga bilder! :)

Postat av: Madde

Hejhej:) jag har en kategori "tjejsnack, sex och kärlek" Som handlar om allt. Diskussioner, funderingar, tips och lite hjläp finns:) De flesta vet det mesta men de finns de som inte gör det. Så jag har denna kategori för att hjälpa och för att det är ett himla kul ämne att skriva och prata om:) Kolla gärna in den och kommentera bra eller dåliga saker om kategorin, eller något du skulle vilja läsa mer om:) Skulle vara jätte snällt! Tack för hjälpen på förhand:)

2010-06-04 @ 22:08:47
URL: http://madeleinebjornlund.blogg.se/
Postat av: Sofie

Taaack för att ni kom!! Det var jättekul! Tack för present med :) Puss & kram till er allihop <3 Fyyy faaan va jag e braaa!! :D

2010-06-06 @ 00:21:10
Postat av: Marie

Klart vi inte ville missa din stora dag!!!!!!!!!!

Vi ses senare i sommar igen!!!

Kram

2010-06-07 @ 08:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback