Gråtit en skvätt...

till "Allt för min syster"!!! Så sorglig film...usch...orkade nästan inte titta klart på den.
Nu ska jag in till Line, pussa lite på henne innan jag ska sova!!!

God natt!!!



Veckan lider mot sitt slut...yippie!!!

Snart helg!!!!! Efter den här veckan är jag ganska så trött, tröttare än vad jag brukar vara alltså!!! En mindre har vi varit och när man vissa dagar inte ens får tag på en vikarie så hinner man knappt andas.


Jag och line är ute i det härliga höstvädr...

dsc00613 (MMS)

Jag och line är ute i det härliga höstvädret! Varit på stan och fikat med linda och maja!


Spagettiben...

Tröttat ut mej totalt med en lång dag på jobbet och så cirkelträning nu ikväll. Vill bara gå och lägga mej, så trött är jag. Har sovmorgon i morgon, härligt :-)!!!

Line är så duktig. Har slutat helt med napp nu. Ganska så länge har hon bara haft napp på natten men nu har hon alltså slutat helt. Första kvällen när hon skulle sova utan blev hon lite ledsen men det gick snabbt över och efter det har det inte varit nåt problem alls!!! Ännu ett steg fram som gör att min lilla tjej börjar bli så stor!!!


Vi har sagt hejdå!

Vilken dag.....

....mina kollegor hade ordnat för mej igår!!! Kan inte minnas senast jag haft så kul!!!! Klockan 12:30 kom dom och ringde på och ute på altan sjöng de en sång de skrivit till mej/ om mej, så klockren..det va mitt liv liksom.
Sen bar det iväg i ullis buss...vart visste jag ju inte men jag hade ju mina anningar om va "snabbt och hårt" kunde vara. Vi åkte mot ludvika och när vi sen kom till Grängesberg så förstod jag var vi skulle...GOKART banan. Jag har ju nämligen varit där förut på en möhippa (Kommer du ihåg Sofia...)

Jag blev så glad när jag insåg att jag skulle få köra gokart för det är bland det roligaste jag vet...
Det blev en riktig kamp och när alla blivit varma i kläderna pumpade adrenalinet och vi racade rejält mot varandra.

JAG VANN!!!


Efteråt när vi var alldeles blöta....(vädret var ju inte det bästa direkt...) blev det bubbelbad, bastu och cider. Så mysigt och skönt!!! När vi sen gjort i ordning oss blev det mat. Jag blev riktigt uppassad, så fort jag druckit upp min cider fick jag en ny. De sjöng för mej och allt vara bara så lyxigt!!!

Vid åttatiden var vi tillbaka i Fagersta och då bar det iväg till pia där festen fortsatte. Natten avslutades på greenman.


Mina härliga kollegor som är dom BÄSTA i världen på alla sätt!!! Vilket härligt gäng.
Jag hade verkligen den bästa dagen och jag kommer leva på detta sååååååå länge!!!

Fredagskvällen!

Haft en bra kväll tillsammans med Sara och Olof. Vi blev bjudna på tacos och sen satt vi och pratade resten av kvällen. Line hade fullt upp med alla leksaker som fanns och det blev sent, hon kom inte i säng förrän klockan ELVA. Det gick bra tills vi kom hem sen kände hon hur trött hon var och allt blev jobbigt och fel. Hoppas hon sover lääääänge i morgon för det känner jag att jag behöver. Fick ett presentkort av Olof och Sara på "makeupbeauty" i skinnsberg så jag kanske ska göra mina naglar där nästa gång :-)

Nix, nu blir det sängen för min del!!! God natt





Nu...

UNDERBARA helg!!! Fast jag bara jobbat tre dagar denna vecka så känns det välbehövligt med ledighet igen!
Ser fram emot morgondagen och vad den ska erbjuda!!!!???????????????????


Ikväll ska vi hem till Sara för att äta tacos med henne och Olof. Så roligt att Olof träffat en tjej här så vi kan umgås ibland. Riktigt trevligt ska det bli!!!

Fick mina naglar fixade idag. Jag valde at...

dsc00611 (MMS)

Fick mina naglar fixade idag. Jag valde att förstärka dom och jag är jätte nöjd över resultatet!


Ser fram emot lördagen!!!


Skulle få mina naglar fixade idag (en 30 årspresent), trodde jag men tydligen var det fel dag för hon hade skrivit att det var i morgon fast det stod onsdag den 22 i mitt kort. Så det var bara att vända och återkomma i morgon. Funkar det oxå men jag missar cirkelträningen.... :-(


PÅ LÖRDAG ska jag iväg på nåt skoj med ett gäng goda vänner, mina kollegor alltså...jag vet att det är dom  :-) De tiger om det men jag vet för vilka skulle det annars vara!!! Ska bli riktigt skoj iallafall!!!! Jag har även mina aningar om vad de har hittat på men vi får väl se....

I kväll gör jag en repris med idol och film, men ikväll får jag sällskap av Petter. Mys!!!

Min kväll....

Har tänt en brasa och det är så varmt och skönt framför den!!!
Snart ska jag titta på idol och efter det ska jag kolla på film.
DENNA:

Aj....

Träningsvärk har jag idag, som jag hade trott och värre blir det väl i morgon...men det är ju ändå en skön värk som påminner om hur duktig jag varit!!!


Vilar sej lite!!!

Helt utpumpad!!! :-)

Just nu har jag den där härliga känslan i kroppen som man bara får av ett riktigt träningspass på gymmet. Varenda liten muskel känns så gissa om jag kommer få träningsvärk!!!

Skoj med cirkelträning, kanske inte det coolaste sättet att träna men ett perfekt sätt att träna hela kroppen, man får det gjort liksom för jag vet hur lätt det är att bli lat när man går själv. Skönt oxå att det bara är ett gäng kvinnor i olika åldrar som tränar tillsammans. Så lättsamt!!! Så på torsdag är det dags igen helt klart!!!




Valet!

Det gick ju inte så som jag hade önskat men det värsta var ju ändå att SD kom med i riksdagen. Jag förstår inte alls vad dom har där att göra med sin kränkande politik men nu får Fredrik och de andra fixa detta. Så är det bara!!!!

Kolla in den här
smurfen från SD.

Ska strax ner på Gymmet. Jag och Ullis från jobbet ska gå på cirkelträning. Första gången jag testar det och första gången på länge som jag går till gymmet. Skönt med lite annan träning och roligare när man är två.

Har säkert träningsvärk i morgon!!!!

Har röstat idag...

Såklart...hoppas att alla gör det för det är viktigt att ta ställning. För mej var det enkelt att välja för det som blått står för är inget för mej. Visst, jag som har jobb och är frisk tjänar ju på deras politik men jag är en medmänniska som tänker på dom som inte har det lika bra, arbetslösa, sjuka och de gamla. Blir väldigt spännande att följa ikväll....

Tog en promenad med Lisette. Hennes bebismage hade växt sen sist och hon är såååååå fin!!!!

Nu ska vi strax titta på en film, en barnfilm såklart!!! Och så lite glass till det...... :-) En skön söndag helt enkelt!

Nu kom dom...

Längtar tillbaka! Till värmen...solen...havet...vågorna...poolen!!!
Här hemma är det kallt och det kändes lite vemodigt att lägga undan alla Lines sommarkläder. Nu har vi inte längre resan framför oss utan bara jobb och mörker....lite deppad blir jag allt när jag tänker på det även om hösten har sina ljuspunkter oxå såklart. Jag har iallafall anpassat mej lite till nya årstiden....håret är numera mörkt igen! :-)



Vi har fina sköna minnen att tänka tillbaka på!

Line har vattkoppor. Tre stycken som är tydliga men fler verkar vara på väg. Tur att det kom nu och inte när vi var på Kreta.

Vår härliga semester!!!

Vi har haft en underbar semester. Fint väder varje dag förutom en förmiddag då det kom lite regn. Från tidig morgon till sena eftermiddagen (tidig kväll) har vi legat vid havet och poolen!!! Kan inte bli så mycket bättre och jag har njutit av varje sekund.

När vi kom hem var det höst!! Usch!!!



En förväntansfull Line på bussen till Arlanda.


Spännande att titta på alla flygplan.


Tog en drink på planet och firade att vi äntligen var på väg.


Det var härligt att vakna upp och se havet från balkongen.


Härliga vågor.


Första kvällen.


Vår pool.


Läste ut dessa böcker.


Myser i solen.


Väntar på mat.


Line älskade poolen.


Det godaste av allt. Grillad fetaost.


Line var i vattnet hela tiden.



Vi skålar för vår semester.


På väg hem. Blandade känslor...

Nu är vi på arlanda! Hej då sverige!

dsc00597 (MMS)

Nu är vi på arlanda! Hej då sverige!


Nu är det nära!!!

Härlig känsla att gå hem från jobbet idag!!!  

Nu ska det njutas av sol och värme, god mat och dryck, lata dagar vid stranden och poolen. Wieeeee.......va UNDERBART det ska bli!!!

Ska städa lite nu och sen packa det sista....




Min fina dotter!!!

Gick igenom lite gamla kort. Hittade såklart massor på Line som bebis. Tänk att hon har varit så där pytteliten och så beroende av mej. Mycket glömmer man men jag minns när hon föddes, jag minns det mörka håret som var det första jag såg, jag minns hur lättad jag var över att det var över, hur liten jag tyckte att hon var och jag minns att jag sa "det blev en liten Line eller hur Petter?" jag kommer ihåg att det kändes overkligt....

Jag visste inte då HUR det skulle kännas att älska någon så mycket. Hur stark kärleken är mellan en förälder och sitt barn. Hur livet började...på riktigt!!!

Hon är den finaste gåvan....







Bara 11 dagar gammal.





Just nu...






Typiskt!!!

Direkt när jag slutade idag var Line och jag på "springlek"....många barn var där med sina mammor och pappor för att leka, hoppa, klättra, leka och ha kul. Line var lite försiktig i början men blev snabbt varm i kläderna och provade det mesta. Så på tisdagar framöver är vi uppbokade på detta....!!!

När jag hämtade Line hade personalen skrivit på tavlan att de hade fall av vattkoppor!!!!!!!!!!!! Vattkoppor.....herregud........Line kan bara inte få det NU!!!!!!!!!!!!!!! I morgon skulle hon egentligen gå ett par timmar på förskolan men jag bestämde direkt att hon inte skulle komma, fick ordna nåt. Så nu rycker min kära pappa ut igen och är barnvakt!!! Vilken tur!!! Hoppas bara att hon inte redan blivit smittad men hon har ju ej varit där på länge, förutom idag så det är bara att hålla tummarna!!!!!

Får hon det när vi är på kreta kan det bli en mycket längre resa.......




Tack!

Idag när Lines förskola hade planeringsdag (precis som vi på mitt jobb) och Petter skulle jobba eftermiddag kom Lines morfar hit och var barnvakt i ett par timmar. Super bra att man har en familj som ställer upp. Vet inte vad vi skulle göra utan min mammas och pappas hjälp!!!! Vi är sååå tacksamma!

Planeringsdagen idag flöt på bra...men jag måste säga att mina tankar ibland skenar iväg någon annanstans........Jag önskar sååååå att det var torsdag nu!!!! :-)

Crosstrainern..

fick sej ett pass. Första gången den här veckan. Kändes bra och inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Skönt att röra på sej ordentligt igen! Förkylningen gjorde ju inte bara att mina träningspass inte blev av, jag har ju ätit massa onyttigt också...väldigt lägligt så här inför resan då bikinin ska fram igen!!!!!!!!!!!!! Smart Marie!!!

I morgon har vi planeringsdag på jobbet. Skönt att få möjlighet att sitta ner och planera och diskutera. Blir nog en bra dag.

???

Jag är uttråkad! Line tittar på "Landet för längesedan 2" och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på!?!?!?! Klippt gräset, plockat undan solstolen och utemöblerna, varit till lekparken, handlat...nu då????




I lekparken!

dsc00576 (MMS)

I lekparken!


Den här filmen såg jag igår....


Var lite sugen på kärleksfilm! Jag gillade den!





Muffinsbak...

blev det idag när vi är hemma från förskolorna!!! Mumsigt värre.....
Dåligt samvete över allt man stoppar i sej.....över att man inte tränat på 1 vecka!!! Ikväll när Petter kommer hem ska jag iallafall ge mej ut på en långpromenad. Nu är jag ju "nästan" frisk iallafall!






Smeten är godast!!!

Nu har line blivit sjuk! Bra att hon blev ...

dsc00569 (MMS)

Nu har line blivit sjuk! Bra att hon blev det nu iallafall så hon hinner bli frisk! En film och glass gör livet lite bättre då.