SMS-inlägg

imag0008 (MMS)


Logopedbesök!!!

Igår kväll var jag till frissan. Nu är dom risiga topparna borta och jag är mörk i håret igen. Känns skönt att slippa slingorna som kom fram överallt...jag trivs bäst som mörk trots allt och så här till hösten är det snyggast.

Idag var jag till logopeden med Line som fick mycket beröm för hon kunde ljuda så bra på det vi tränat på hemma och kunde alla olika munrörelser. Det går verkligen framåt och jag är så stolt över henne för hon är så positiv och testar allt som logopeden säger att hon ska göra med så stor glädje, :-) !!!!!!!!!!!!!






vi har varit tillsammans i sju år idag,jag...

imag0559 (MMS)

vi har varit tillsammans i sju år idag,jag och petter så det firas på järnvägs restaurangen. idag åkte jag helt själv till kupolen för att shoppa lite,annmari skulle egentligen följt med men det blev inte så.


Wordfeud!

Jag har fastnat totalt i detta......beroende är bara förnamnet....!! super kul är det!!!



Idag var vi hem till mina päron eftersom mamma fyller år idag. Blev bjudna på tacos vilket var toppen. Ganska sliten efter denna vecka av vissa anledningar som jag inte vill skriva här! Så det ska bli jäkligt skööööönt med helg nu!!!! Ser fram emot sovmorgon i morgon.........

Ska iväg och handla lite imorgon...........

på vår gård. granen försvann och två solro...

imag0554 (MMS)

på vår gård. granen försvann och två solrosor växte fram. detta är den lilla utav dom,den andra har ej slagit ut än...


Lååång dag...

.....har det varit eftersom det efter jobbet var introduktionsmöte om NTA. Jag pch mina kollegor har anmält oss till en heldagsutbildning på detta och det ska bli riktigt spännande att testa "dom blå lådorna" tillsammans med barnen.

Vaknade vid fyra tiden i natt av ett dån och Nemo som skrek till, stackarn blev rädd när en bilstol ramla ner på golvet (ja, vi blev oxå rädda) och när vi kom ner satt han i hallen, i hörnet och såg sååå rädd ut. Efter lite mys  var allt bra igen och han gick och la sej..........men jag kunde knappt somna in igen :-( !!! Gissa om jag är trött nu............

Nemo har börjat med det där beteendet som hanhundar drabbas av när de börjar bli könsmogna........Idag såg jag det för första gången. Ännu en fas att ta sej igenom alltså!




Jag har nyss fyllt år och det är lååångt till jul....

..men man kan väl önska sej ändå!!!


Nya träningskläder!!!

Snygga höstfärger...

Stövlar...ett måste!


Nya jeans, blåa och svarta.


En resa till nåt varmt och skönt ställe....vore inte alls fel!!!


Höstkläder....sköna, varma tröjor.......

Har hört att vissa bloggare får gåvor bara så där, bara genom att skriva vad de önskar sej så jag försöker jag med.....kanske finns nån vänlig själ där ute någonstans... ;-)

mys i soffan!!!

imag0546 (MMS)

mys i soffan!!!


Line målar och pysslar...

imag0543 (MMS)

Line målar och pysslar...


En innedag!

Man får verkligen inte lust med någonting när det är sånt här väder...Line tittar just nu på film, Nemo ligger ute på altan och jag...ja, jag har ju massor med saker att göra egentligen men gör inget!!!!

Hade iallafall en trevlig lunch på lövparkens trädgård tillsammans med Annmari, Dea och barnen. Vi passade på att ge Erik paket då han fyllt 4 år...........våra minstingar är inte så små längre....

Lövparkens trädgård...vilket underbart ställe det är....super fina trädgårds/inredningsgrejer i deras butik och så god mat, bra service och mysigt fik inne på deras gård. Och så alla fina blommor och växter som finns!
Man får inte glömma fåren för det är ju höjdpunkten enligt Line!!!!

Nu ska jag leka med Nemo lite....han ser ut att behöva det... :-)

lunch på lövparkens trädgård! otroligt cha...

imag0529 (MMS)

lunch på lövparkens trädgård! otroligt charmigt ställe....


Trökväder!

Inte nå vidare väder idag   :-( ! Mest synd är det om det regnar ikväll med tanke på "Rock med livstid" på Eskiln. Jag hade ju tänkt gå på det, No fun spelar ju och de är ju så jäkla bra men sen försvann lusten bara och så jobbar ju Petter och jag kände inte alls för att lämna iväg Line. En lugn hemmakväll lockar faktiskt mer!!!

Ska strax iväg för att äta lunch på Lövparkens trädgård!!!


Nemolainen....


Nemo är i en ganska så jobbig period. Efter att ha varit ganska så lugn, så lugn en valp nu kan bli så är det mycket "bus" från hans sida, han testar oss rejält och mest mej för han är ju "husses hund".... Från att ha lyssnat rätt så bra känns det som allt just nu går han förbi. Viktigt nu att stå på sej och inte ge vika för han är helt klart en hund med stor egen vilja......

Men vem har sagt att det ska vara lätt med uppfostran, det gäller ju både hund och barn!!!


Bästa betyg!

Föreläsningen idag var så bra!!! Skratta så mycket att tårarna rann och magen värkte...

Claes Schmidt föreläste som Sara Lund, han är transvestit och det var helt underbart att få höra henne/honom. Föreläsningen handlade om fördomar och att det är vi själva som skapar dom, vad är onormalt? vem är det som bestämmer vad som är det? varför tycker vi som vi gör? varför är mångfald viktigt?

Verkligen tänkvärt och jag kan ju redan säga att fast jag trodde att jag inte hade fördomar så har jag det....

Men jag ska jobba på det!!! :-)

Tog en promenad med Nemo nu på kvällskvisten....stannade till vid vattnet vid hembygdsgården på vägen hem så han fick simma lite. Han visar ju så tydligt vilken väg han vill gå...skogsstigen vid lasarettet är en favorit....

I morn är det fredag och jag slutar tidigt. Petter jobbar så jag, Line och Nemo drar till skinnsberg efter jobbet....

"Kvinnor, män och alla andra"


Ska på en föreläsning i morgon som jag hört är såååååå bra!!!!!!!!!!!!!!!

Claes Schmidt / Sara Lund

Jaha då var denna helg slut :( Idag ...

Jaha då var denna helg slut :( Idag åkte vi till Västerås och gick på Ikea.Line ville såklart in på "Småland" och chockade sin mormor rejält när hon vant klev in där,så hejdå och ställde in sin låda på hyllan och sen sprang in och lekte. Haha min lilla tös är en självständig och tuff tjej,det måste man säga! Va på Petras 30 årsfest igår.riktigt trevligt var det men eftersom jag hade Line hos mamma och pappa och kör "nyttigt " ett tag nu,inge alkohol alltså så blev det hemgång rätt tidigt. Nu ska jag lägga mej och läsa och sen ska det bli skönt att möta John blund!


Line har kul på IKEA. vi tog med mormor hi...

imag0521 (MMS)

Line har kul på IKEA. vi tog med mormor hit idag och såklart ville Line vara inne på "Småland".


så där ja.... nya skorna funkar bra! tack ...

imag0502 (MMS)

så där ja.... nya skorna funkar bra! tack Petter för en bra 31 årspresent!


Happy birthday to me....





(på tallriken är det rökt fisk...såååå gott.....fick av pappa och mamma)

Veckan har kört igång!

Lite mer normalt på jobbet. Alla kollegor är tillbaka och snart alla barn oxå!!! Hade en lång dag idag eftersom vi körde igång med måndagsplaneringen och jag har haft ont i huvudet sen jag kom hem....så är det när man plötsligt måste tänka och anstränga sej!!! :-)

Kom nyss hem från en promenad med Nemo, har läst saga för Line och sagt god natt och nu ska jag lägga mej i soffan och glo på tv. Såååå jäkla trött så det känns skönt med sovmorgon i morgon!!!

Line måla på uppfarten idag!!!

Bäst på tv just nu!

På sommaren visas det inte så mycket bra på tv. Men det finns undantag: Älskar filmerna med "Varg Veum" och serien "Killing" med Joel Kinnaman.




BIO

Eftersom det regna som bara den idag och våra andra planer för dagen gick i stöpet så åkte vi på bio. Såg Cars 2! Riktigt bra var den!



Ska natta Line och sen ska Petter och jag äta fetaost i ugn med tomater, paprika, lök och oregano. Mumsigt!!!

BLACK SWAN




Det blev en filmkväll med mej själv då Petter tyckte den var tråkig....
Jag gilla den som fan.....Natalie Portman är grym!

kvällens godnattsaga blev "pricken"!!! go...

imag0488 (MMS)

kvällens godnattsaga blev "pricken"!!! god natt mammas älskling!


Line ville bada så vi åkte till eskiln. fu...

imag0486 (MMS)

Line ville bada så vi åkte till eskiln. fullt ös här med musik krysset.


Fredag!

Råkade skicka det förra inlägget för tidigt så all text kom inte med...det jag skulle skriva var att Line och Matilda har haft jätte kul tillsammans men det var gott att få hem vår lilla tös igen nu!

Första jobbveckan är avklarad...den som brukar vara värst men som blev bättre än väntat..vi hade super fint väder hela veckan, det blev en tur till eskiln, lek i Vilhelminaparken och vattenlek på gården...+ att jag kunde ta semester och lite komp att förlänga semestern med. Inte helt fel..nästa vecka blir allt lite mer "normalt" på jobbet men det känns bra det med. Kul att träffa alla barn och kollegor igen!!!

Den här såg vi igår:

SUPER 8!


Line är hemma igen. så skönt! hon och

imag0485 (MMS)

Line är hemma igen. så skönt! hon och


ligger ute i solen...så jäkla varmt men ja...

imag0476 (MMS)

ligger ute i solen...så jäkla varmt men jag älskar det. tog en extra semesterdag och vill inte spendera den på nåt annat sätt. Line är i skinnsberg,fick se på Facebook att hon och Matilda badar i poolen...härligt!!! igår var Jag,petter och annmari till Hamnkrogen och käka. trevligt! i morse var jag ute och sprang...men det var nästan för varmt så det blev inte riktigt lika långt som annars. men desto längre promenad.... kanske jag och Petter åker på bio ikväll...bara för att vi kan!!!


efter jobb åkte vi iväg på en utflykt till...

imag0466 (MMS)

efter jobb åkte vi iväg på en utflykt till åsby. Line klappa kaniner och jag va såklart in i det underbara butiken och kika lite...sen va vi iväg till Västerås en snabbis. Line fick lite nya kläder. på hemvägen åkte vi till mor och far och kom precis då Bodil och Matilda kom. i morgon ska Line dit och sova över 2 nätter...hon har ju längtat sååå efter sin kusin så det blir skoj för dom att leka.


Adam har fyllt 6 år så vi var dit med pake...

imag0459-1 (MMS)

Adam har fyllt 6 år så vi var dit med paket. stora killen...känns som det var igår du var en liten plutt...!!! Line testa deras nya stora pool. succé såklart! jag överlevde min första arbetsdag oxå...det va inte alls så farligt... ikväll ska vi äta kräftor...mums!!!