Det är över nu!!!

Semestern är slut...veckorna jag längtat så länge efter sa bara SWICH och sen var det augusti och dags att återvända till jobb igen!!! Men faktiskt har jag inte sån ångest som jag brukar ha, borde ha, den kanske kommer i morgon! Line har sagt att hon tycker synd om mej som ska börja jobba så lite har jag nog gnällt över det iallafall :-)!

Idag har vi njutit av vädret. Line har badat i poolen och sen var vi iväg till Billsjön så även Nemo fick bada. Han älskar verkligen att vara i vatten och han har lärt sej att simma super bra nu under semestern till Ed. Slänger man ut en pinne i vattnet så flyger han fullkomligt ner i vattnet, simmar till pinnen, doppar huvudet ibland för att nå den och sen tillbaka till stranden igen i väntan på att man ska kasta ut pinnen igen.

Man blir alltid så himla onyttig under semestern när man är ledig och trots att jag hållt i och sprungit en del och tagit promenader så har jag gått upp ett par kilon och det är INTE okej. Så idag började jag mitt nya nyttiga liv så ett tag framöver ska jag köra stenhårt på att träna och hålla mej borta från godis, chips, kakor, alkohol, annat onyttigt och utesluta kolhydrater så gott det går. Jag bara måste!!!!!!!!!!!!!
En fördel att börja jobba, man får lite rutiner igen.............

Jag hoppas ni alla är lika nöjda med er semester som ni har haft eller fortfarande har!!! :-)

sista kvällen här...i morgon åker vi hem. ...

imag0411 (MMS)

sista kvällen här...i morgon åker vi hem. Jag ska nämligen göra något som kallas "jobba" på måndag...hm förträngt vad det är i 4 veckor men nu är det dags igen..jaja nån gång ska man ju börja och det känns faktiskt helt okej. Jag har haft en helt underbar semester så jag kan njuta länge av det! kort på Line när vi va på älg parken här i ed. Line


vi är i Grebbestad.

imag0428 (MMS)

vi är i Grebbestad.


Line har varit ute med farfar på sjön. dom...

imag0404 (MMS)

Line har varit ute med farfar på sjön. dom fick en gädda...en STOR gädda enligt Line. hon skrek av glädje när de fick napp.


vi är i ed och Line,Petter,Sofie och Nemo ...

imag0401 (MMS)

vi är i ed och Line,Petter,Sofie och Nemo trotsa vädret och tog ett dopp.själv stod jag och titta på för det ska vara betydligt varmare för att jag ska bada.


är i Köping nu. tältet är uppe så nu är de...

imag0359 (MMS)

är i Köping nu. tältet är uppe så nu är det bara att vänta tills allt kör igång.


Tänker!!!


Line är i Skinnsberg hos sin mormor och ska sova där i natt så jag har passat på att få lite gjort här hemma. Klippt gräs, packat (åker till Ed på måndag), gått en promenad med Nemo och städat i garderoben ( Du inspirerade mej, Sandra..... ;-) )
Nu ska jag bara LATA mej resten av kvällen och mysa med mannen min!!!!

I morgon ska vi upp tidigt och dra på hundutställning i Köping. Kul!!! Nemo är nu 6 månader och ställs i en annan valp klass, ska bli spännande!!!!

Idag hann vi med att säga snabbt hej till bror min som kom till Skinnsberg igår men som idag for till Norge med pappa för att fiska...Norge ja...ett land i stor sorg!!!! Jag kan inte sluta tänka på det som hänt. Hur kan man bara göra något sånt mot oskyldiga människor...jag tänker på alla föräldrar och andra anhöriga som mist någon....Ofattbart!!!!!!!

Hur kan det hända?

Det som har hänt är så fruktansvärt!!!! Vilken sorg.....................


Hamnkrogen!!!

imag0357 (MMS)

Hamnkrogen!!!


vi vaknade av åskan och regnet...nu har ja...

imag0354 (MMS)

vi vaknade av åskan och regnet...nu har jag bakåt scones till frukosten...mums!


Line + Theodor: Sanna vänner!!!

I tisdags var Lines kompis Theodor här och lekte och idag var hon hem till honom. Det är så kul att de funnit varandra och jag gillar verkligen hela familjen. Så mysiga och det känns så tryggt när Line är hos dom. När jag lämnade av henne idag åkte jag ner på stan och hade en lunchdejt med Lisette, även hon var utan barn så vi hade lite "egolyx" tid!!!

Sprang min vända i morse oxå....varje vecka nu har jag sprungit 2 eller 3 gånger i veckan + promenader så det känns jätte bra, så lätt annars att bli förslappad när man har semester. Och med allt onyttigt man slänger i sej nu när man är ledig så är det ett måste att röra på sej!!!

Sitter med färg i håret....dags att bli brunett igen....!!! :-)

I morgon kväll ska jag träffa tjejerna, förhoppningsvis på hamnkrogen, vi får väl se hur vädret blir....!!!


parken zoo...

imag0345 (MMS)

parken zoo...


Lines snygga tånaglar! som mormors.... :)

imag0306 (MMS)

Lines snygga tånaglar! som mormors.... :)


Skinnsbergsdagarna


Hade en super rolig kväll i Skinnsberg! Va hem till Susannes grannar, grillade och tjolade en massa. Riktigt trevliga allihopa. Det blev mycket skratt!!! Sen hängde vi i öltältet resten av kvällen, träffade många roliga människor, både kända och okända så det blev en lyckad kväll hemma i byn, bättre än väntat! Musiken var bra oxå men jag kan inte säga att jag lyssnade särskilt mycket ;-)!!! Sov hos mamma och pappa så idag blev det grillat vilket smakade riktigt gott så här dagen efter.....

Va tycks om min fina nya blogg???  Det är duktiga Petter som hjälpt mej med den!!!

Kolla in
Nemos blogg!!!


tog en promenad med Nemo som är helt suver...

imag0301 (MMS)

tog en promenad med Nemo som är helt suverän att gå i koppel det märks att han minns vägar och ställen han varit på tidigare för då stannar han, tittar på mej "ska vi inte gå hit?"....


Grejat lite!


Myspysdag!

Idag har det regnat och varit typiskt "mysa inne väder"...så vi har passat på att greja hemma, kollat på film och bara varit. Annars har vi ju varje dag varit iväg till olika badplatser och varit ute mest hela tiden. Jag tog ett träningspass på crosstrainern idag för att ge sej ut och springa i regnet lockade inte alls....det var jobbigt men det märks att jag har fått bättre kondis sen jag börja springa. Alltid nåt!!!

I morgon ska jag till skinnsberg på "skinnsbergssdagarna"....! När det väl händer nåt så måste man ju supportra lite...och så får jag träffa Susanne och förhoppningsvis andra roliga som jag inte träffat på ett tag!!! Hoppas på en kul kväll! Och så får jag känna mej som en tonåring igen och sova hos mamma och pappa! ;-)

Igår var vi i Falun...så kul att träfffas och söta Charlie, Sofias 2 åring hade sagt så här:

Charlie: Mamma, vad heter den där tjejen?
Charlies mamma: Hon heter Line
C: Jag är kär i Line...


är i Falun och hälsar på Sofia och hennes ...

imag0290 (MMS)

är i Falun och hälsar på Sofia och hennes familj.


Line med sin fina ekorre!

imag0283 (MMS)

Line med sin fina ekorre!


Bästa livet!

Va härligt det är att ha semester!!!!!!!! Det vet ni väl redan för vem tycker inte det men jag ville bara säga det! Så skönt att ta dagen som den kommer, inte planera så mycket utan bara gör det som man är sugen på just då. I morse vaknade jag först av alla, kl 8:30 (skönt när Line sover lääänge....) så jag tog en springrunda och sen åt vi frukost på altan. Efter det var vi iväg och badade i Billsjön. Nemo badade oxå, simmade och hämtade pinnar och hade riktigt skoj i vattnet. Sen åt vi ute...kebabsallad och sen åkte Line och jag till mormor och morfar. Hälsade även på min morbror Jan-Erik.

Nu har vi lagt Line och Petter och Nemo ska ut på en promenad....sen blir det att glo på nån film!!!

I morgon vet jag inte vad vi ska göra...beror på vad vi känner för...

Ska iallafall ta en springrunda när jag vaknar..................

Zumban har tagit semester.........:-( trist nu när jag var så peppad att gå. Får bli i höst!

Hej svejs.....

Nemo har koll på Line så inget händer henn...

imag0260 (MMS)

Nemo har koll på Line så inget händer henne där nere i vattnet...


Hemma igen!

Vi har haft det super bra på vår väldigt korta semestertripp. Så roligt att träffa Petters systrar med familj och mamma. Inte så ofta vi ses tyvärr! Line blev så förtjust i sina kusiner och hade nog helst velat stanna i en vecka minst. :-) !!! Men vi hade ju som sagt var en hundutställning att åka till så på lördag morgon, rätt tidigt drog vi iväg till Gränna. Denna gång var vi väl förberedda, hade tält, stolar och bur med till Nemo!!!! Vi träffade Maria med familj som vi köpte Nemo av, hans mamma var där och två systrar. Vi träffade även Nemos pappa Dexter och då kunde vi se varifrån han fått sin storlek ifrån. Nemo var lik sin pappa, både till utseende och till sättet fick vi veta!!!!

Nemo (och Petter) gjorde sin bästa utställning hitills. De var så duktiga och Nemo stod så fint och visade verkligen upp sitt bästa jag. Men dommaren gav Nemo en tredje plats av fyra så det var lite trist men vi är ändå så stolta över honom och hoppas på att det ska gå bättre nästa gång. Kanske tyckte dommaren att han var för stor!!?!?!? Smaken är som baken......jag tyckte Nemo var finast!!!! Men man är väl inte direkt partisk!!!! ;-)

Nu ska vi iväg till eskiln för ett kvällsdopp.....med andra ord: Line ska ta ett kvällsdopp!

nu är vi på väg. ska först till Skövde för...

imag0229 (MMS)

nu är vi på väg. ska först till Skövde för att träffa Emma och farmor kathy. Nemo ligger i buren bak och det funkar bra.


Ännu en härlig semesterdag!

Hunnit med mycket idag!

* En springrunda
* Klippt gräset
* En lunch på vallonen med Annmari
* Bad vid Eskiln (Line bada, jag titta på och läste....)
* Fick besök av Sandra, Theo och Tuva
* Packat

I morgon åker vi till Skövde för att träffa Petters syster Emma och mamma. Sen åker vi till Tibro och övernattar hos Petters syster Elin, Magnus och Lines tre kusiner. Ska bli så kul att träffa dom alla! På lördag blir det "Rasspecialen" i gränna. Vi kommer få träffa familjen vi köpte Nemo av, Nemos mamma och systrar och massa andra goa hundar + ägare. Ska bli spännande att se hur det kommer gå för Nemo på den här utställningen!!!

Nu väntar jag på Petter som jobbar sin sista timme nu innan han går på semester!!! Så skönt att få vara lediga tillsammans nu ett tag.

Zumba

Jävligt najs att titta ut och se vår fina bil stå där ute!!!

Testade zumba ikväll, latinoaerobics! Riktigt skoj var det och svettigt...ibland var det svårt att hänga med men i det stora hela gick det bra och det kan bara bli bättre. Man är ju inte riktigt van att skaka rumpan så där men det är väl alltid bra att lära sej....så detta ska jag helt klart fortsätta gå på.

Härligt väder det blev idag. Hoppas på sol i morgon oxå!!

ha en bra kväll!!




nu har vi hämtat bilen! det var ändå med l...

imag0223 (MMS)

nu har vi hämtat bilen! det var ändå med lite sorg i hjärtat som jag sa hejdå till skodan.den har varit en trogen vän! mycket bra minnen i den bilen!!!!


fin bild på mej och världens bästa Line!

imag0128 (MMS)

fin bild på mej och världens bästa Line!


Idag tisdag:

Träffade Lisette och Moa. Fick höra om deras första resa med Moa till Barcelona bl.a som hade varit helt underbar. Vi åt lunch ute, trevligt trevligt och skönt att slippa laga mat, det är liksom det tråkigaste med att vara ledig, all matlagning!!!

Har varit super duktig på att ta mina löp och gårundor så det känns bra. Va i väg idag igen och det känns verkligen att det går bättre och bättre. I morgon ska jag äntligen testa zumba!!! Så åker ni förbi risbro vid sextiden och ser ett gäng "kärringar" studsa omkring och göra konstiga rörelser så är det bara vi.

I morgon ska vi oxå hämta vår nya bil!!!! tjohooooooooo................................känns så jäkla kul med en ny bil!!!!






Volvoägare...

En sån här blev det (inte exakt den) !!! Jag vet, jag lever svensson liv. Sambo, villa, barn, hund och nu volvo!!!!
På onsdag hämtar vi den och det passar perfekt nu när vi ska iväg på fredag!

???

Har precis städat ur bilen. Vi går nämligen i "byta bil tankar" och ska kika på lite bilar idag. Det är liksom dags nu för något större och bättre och snyggare!




vi köpte ett nytt bord på chili idag.älska...

imag0216 (MMS)

vi köpte ett nytt bord på chili idag.älskar mitt vita men det är inge bra kombination med hund o barn. fick torka det varje dag.så vi har flyttat på det och skaffat ett svart.ett enkelt, litet bord.


Ännu ett!

Jag brukar ju ge lite filmtips så ni som inte sett denna film bara måste göra det!


"Mother and child"....såååå bra! Ville aldrig att den skulle ta slut!!!


Nemo ligger ute och gnagar på sitt grisöra...

imag0213 (MMS)

Nemo ligger ute och gnagar på sitt grisöra...han är ute mest hela dagarna nu.


Mina första dagar i frihet!

Vi hade en väldigt bra dag igår på furuviks djurpark. Inte lika många djur som på Eskilstuna zoo dit vi annars alltid åker men det var så fint och mycket lugnare med folk vilket var så skönt. Sen tycker jag mest om apor och det hade de gott om. Lemurerna fick man se på nära håll eftersom man fick gå in till dom. Dom hoppade omkring precis vid fötterna på en så det var skoj. En schimpans fick lite tokspel, tog fart och sprang med en stor träbit som han slängde mot folk som stod och tittade. Line fick klappa getter, kor och hästar och hon och jag åkte en mysig båttur som hon verkligen uppskattade. Nemo var super duktig och det fungerade så bra att ha han med. Han tyckte det var så spännande med alla djur och vi mötte även många hundar så det var bra socialträning för hans del. I övrigt såg jag ett par från "annorlunda familjen" där men de hade inte sina 10 barn med sej utan "bara" fyra.

Idag åkte Petter på kryssning och jag och Line åkte till sjön med matsäck. Jag tog mitt första dopp för i år!!! Kallt men rätt skönt när jag varit i en stund.
Nu har vi nyss kommit hem från ett besök i lekparken och en promenad. Nemo däckade när vi kom hem...jobbigt nu när det är så varmt för han.

I onsdags var jag ut och käkade med kollegorna, meningen var att vi skulle äta på hamnkrogen men där var det fullt så det blev kappellbacken istället. Sen senare mötte jag upp Annmari och Maria på hamnkrogen. Det blev en trevlig kväll där och ja, då kändes det som att semestern var här!!!!

DET ÄR SÅ JÄKLA HÄRLIGT ATT VARA LEDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!