furuvik!

imag0164 (MMS)

furuvik!


är på Hamnkrogen

imag0140 (MMS)

är på Hamnkrogen


Snart så...

Ska bara jobba i morgon sen är det SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nu hoppas jag vädret fortsätter vara så här fint som det har varit idag. Då kan det inte bli bättre!!! Jag kan inte bli lyckligare!!!

Idag var vi hem till mor och far på ett kvällsbesök och sen var det bara hopp i säng för en trött Line som varit och badat med förskolan idag. Hon hade tydligen legat i vattnet typ hela tiden men det förvånar mej inte direkt. Hon är verkligen som en fisk i vattnet. I morgon går hon sin sista dag på kastanjen och efter semestern börjar hon på tallen där alla "stora" barn går.

Så underbart att få vara ledig tillsammans med familjen nu.........!!!

Lekte nyss med Nemo och upptäckte blod på leksaken...efter det hittade jag en tand i soffan...!!! Skönt att slippa det vassa valptänderna. :-)

GOD NATT!!!!

Är så jäkla nöjd....


över att jag valde denna telefon!!!!!! Älskar den......................





ENDAST 2 arbetsdagar kvar då jag bestämde idag att jag ska ta ledigt torsdag oxå.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Om det är fint väder då ska vi till furuviks djurpark....man får ta med hund dit så då blev det så. Kul att se något annat oxå, Eskilstuna zoo har man nästan tröttnat lite på.

Idag efter jobbet tog jag och Line en fika på stan med Annmari och nu på kvällen tog hela familjen en promenad. Kul nu när Nemo kan gå lite längre promenader och jag ser verkligen framemot att få sällskap på mina långpromenader när han kan gå ännu längre.


What are words!

Den här låten är ju bara såååååå bra och storyn bakom sorglig. Jag har iallafall svårt att inte börja gråta när jag lyssnar på den.

Chris Medina...en kille som drömmer om att bli artist, (va med i American Idol) friar till sin flickvän men hon är med i en bilolycka strax innan de ska gifta sej och hamnar i koma. Hon överlever trots att läkarna inte trodde hon skulle det. Men hon vaknar upp med hjärnskada och är svårt handikappad. Chris lovar sin flickvän att han aldrig kommer lämna henne!!!

Några låtskrivare får veta storyn och skriver en låt till han............
"What are words…”

Mysigt när det regnar! MEN längtar efter solen!!!

En mysig och lugn midsommar blev det igår. Vi var hem till mor och far, grillade och åt jordgubbar med glass/grädde. Vi var hemma rätt tidigt eftersom petter skulle upp och jobba 12 timmars fm idag och även i morgon är det jobb för hans del. Bra betalt under storhelg så det vore dumt att inte passa på när man kan.

Förutom en promenad med Nemo har vi bara varit hemma idag, riktigt skönt! Nu regnar det som bara den så vi fortsätter mysa inne..... :-) !!!

Men man måste göra lite nytta oxå när man bara är inne.........ska vika tvätt nu!!!


nemo firar sin första midsommar.

imag0058 (MMS)

nemo firar sin första midsommar.


glad midsommar på er allihopa! vi är i ski...

imag0049 (MMS)

glad midsommar på er allihopa! vi är i skinnsberg hos mor och far.


lite trött...som matte! ska snart gå och l...

imag0039 (MMS)

lite trött...som matte! ska snart gå och lägga mej...


VILL HA SOL!

Härligt med fredag, eller ja, egentligen är det ju torsdag men ni fattar.....är ju ledig i morgon! Hoppas på bra väder...(trött på allt regn) för då blir det nog ett besök på hembygdsgården och sen ska vi till mor och far och grilla.

Ikvälll käkade vi tortillas i ugn och fick sällskap av Annmari som pga sin brutna arm inte var särskilt sugen på att greja mat själv. Hon var såklart såååå välkommen!!!!! Med sej hade hon en super fin klänning till Line som blir perfekt att ha på sej i morgon!!! En sån önskar jag själv att jag hade.

Nu ska jag kolla på criminal minds!!!


läser just nu...en bok som får mej rysa av...

imag0035 (MMS)

läser just nu...en bok som får mej rysa av obehag!har samlat på mej några böcker nu så jag klarar mej under semestern. fint väder och jag kommer ligga på en filt och läsa. härligt!!!!


Full fart på "syskonen" Karlssson!

Vi hämtade mat från thai idag...såååå gott, tyckte jag och Petter iallafall. Allt Line fick i sej var några riskorn och resten vägra hon ens smaka på. Jag har en 4-åring hemma och det märks på många sätt ;-)!!!

Hunnit med att sola, springa och gå en runda idag efter jobbet. Riktigt skönt när det väl är gjort men att det ska vara så jobbigt att komma iväg. Jag hinner känna efter för mycket istället bara för att ge mej av..."åh va jobbigt", "ska jag ta det en annan dag??". Det som är tur är väl att jag ändå gör springrundan men det vore skönt om man kunde vara lite mer motiverad. Längtar till Zumba passen kör igång utomhus nu efter midsommar, jag ska helt klart gå för det kändes som det var min grej! Så det blir lite annat än att bara springa och ta promenader under sommaren.

Nemo gjorde nyss "söka efter godis" pass här hemma. Han gillar verkligen det.....!!!!

Och vad han och Line leker mycket med varandra nu.....de har så skoj tillsammans och han är verkligen super duktig och leker varsamt. (oftast iallafall) Men även hon testar och gör lite "dumma" saker på honom, har man liksom inte syskon så är det hunden man testar sina gränser på. Jag fattar nu hur det är att ha flera barn!!!!! ;-)
"Nemo, sluta" "Nemo, ta inte mina saker" "nej, Nemo", "mamma!!! hjälp mej".....






Semestern närmar sej.........

Bara 6 arbetsdagar kvar sen börjar en skön semester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska bli såååååååå skönt!!!!
Våra planer inför semestern ser ut så här: Vi ska till Tibro, hälsa på Petters syster Elin med familj, Syster Emma och Petters mamma. Övernatta där för att sen åka till Gränna på "Rasspecialen" där vi ska ställa ut Nemo och träffa familjen vi köpte Nemo av, träffa Nemos mamma och syskon. Hur kul som helst!!!!
Sen ska vi till Petters pappa i några dagar, till kolmården och ev en utställning till i Köping. Sen ska vi naturligtvis hinna med mycket bad och sol, besök på hamnkrogen, lata dagar och sena kvällar ute på altan.
Bror med familj kommer hit så dom ska vi såklart oxå umgås med och sen så vips är det dags att jobba igen......
Men det ska vi inte tänka på nu..........

Första året på länge som jag ska vara ledig i endast 4 veckor........känns lite pissigt men det är min tur i år att jobba v. 31 så jag får väl stå ut för sen vet jag att jag slipper 2 år i rad....



nemo gillar att sitta i Lines vagn...

imag0028 (MMS)

nemo gillar att sitta i Lines vagn...


Lyckades få ett fint kort!

Lyckades få ett fint kort!


mina sötnosar

imag0023 (MMS)

mina sötnosar


Kalasdags!

Idag hade Line



13 barn var dom tillsammans med Line och trots att de var så många så gick det jätte bra. Vilka duktiga barn!!! De lekte så bra tillsammans och de hade verkligen kul. Line fick många fina presenter och hon var så nöjd efteråt, men något trött oxå. När det bara var några barn kvar så hamna de i soffan framför barnprogram.


Filmkväll...

....med Annmari. Vi såg "water for elephant"...en bra tjejig film. De har projektor med hemmabio system så det var lyxigt värre. Som på bio fast hemma!



Aktivitetsdag på simhallen!

Igår var jag på föreläsning med Martin Lidberg, han pratade om träning och vad som är viktigt för en god hälsa. Han va riktigt duktig och ja, man blev helt klart motiverad. Så idag sprang jag en vända efter jobbet :-)!
Jag testade även Latinodans och blev helt såld....det var jätte drygt men sååååå kul! Något jag helt klart vill börja med....



4 årsfirande!!!




Paketöppning 06:00!!! Man kan inte sova bort hela dagen när man fyller år!



En bra bok kom på posten.

Glass ville 4- åringen ha.

En ny vagn.

En ny klänning.

Även Nemo fick en present...en bur att kura i på utställningarna.

Grattis Line!!!




Line och jag ska baka bullar...

.............för i morgon är det ju inte vilken dag som helst utan LINES 4 ÅRSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Världens härligaste finaste bästaste 4 åring........herregud vart tog tiden vägen????



Hundutställningen!!!


Va på hundutställning i Eskilstuna idag. Världens oväder när vi åkte, Line blev åksjuk och spydde så vi tänkte lite, hur ska det här bli? men när vi kom fram slutade det att regna, solen titta fram och Line blev pigg och glad igen. Det gick bra för Nemo trots att han var lite ivrig och helst av allt ville hälsa på alla hundarna som fanns omkring oss. Han blev BIM och han fick jätte bra kritik, att han har vackert huvud, välutvecklad för sin ålder, rörde sej bra. Vi fick höra från många att han var fin och att med lite träning så kommer han bli riktigt bra i ringen. :-)



UNDERBAR FILM!


Nu ska jag gå och lägga mej. Ska upp tidigt i morgon och åka till Eskilstuna på hundutställning...
Dags för duktiga vackra Nemo att visa upp sej igen!!!!!!!!


Tillbaka till 80 talet!

Mycket 80 tal igår!!! Rolig fest och det kändes idag när jag vaknade......!!!!!!!!!











Vår present till Emma är att vi bjuder henne på "ladiesnight"i västerås i september....detta var en liten ledtråd.

På Fredag är det 80 tals outfit som gäller...

ska nämligen på fest. Emma och två till har fyllt 30 och det ska firas med fest i söderbärke med 80 tals tema....
Super kul ska det bli!!!


Det mullrar här hemma nu........den berömda åskan är här!

Duktiga Nemo!

Igår var vi på Drive in-utställning här i Fagersta. Perfekt att träna lite inför nu på söndag då vi ska till eskilstuna på en större utställning. Bra för både hund och husse ;-)! Nemo va duktig och fick väldigt bra kritik: " Mycket vackert huvud, mycket bra pigment gällande tryffel och ögon, kuddiga trampdyner, stabil kraftig benstomme, idag välvinklad runt om, bett ua, extremt tillgänglig och positiv, välvisad". Han blev BIR men det var ju ej så konstigt då han var ensam i sin grupp men i finalen med alla juniorer kom han 5:a och dom var ca 10 st i den. Vi är så stolta över honom och ser framemot nästa söndag!



Big brother final!

Glor jag på just nu...bra killar kvar. Jag gillar Peter men Simon är oxå en favorit....ja, Martin är okej han oxå!!! Svårt! Mest hoppas jag på Peter men jag tror Simon är storfavorit!


Våryran är slut!

En lyckad kväll igår. Vi var här innan, jag, Ullis, Annmari och Lina. Käkade, drack och sjöng singstar...(såklart). Väldigt mycket folk på bruks, typ alla var där kändes det som. Jätte bra musik och Petter var grym. Jag stod längst fram nästan hela uppträdandet, jag fick även röra hans hand....iiiiiii!!! Hahaha.....
Men trycket bakifrån gjorde att jag gav upp på slutet och lämnade min plats....kände inte för att bli mosad.

Kvällen slutade inte så roligt för Annmari som ramlade och bröt armen på vägen hem.....spendera natten på akuten är ju inte det man vill göra efter en kväll på krogen. Stackarn!!!! :-(

Line är hemma igen...det är skönt med egotid ibland men bäst är det när hon är hemma!!!! Hon har lekt med granntjejen en stund här på eftermiddagen och nu tittar hon på en film.

Jag är lite seg idag...kommer nog somna snabbt ikväll. Så jäkla skönt att man är ledig i morgon oxå!!!!!!!!!!!!

Annmari är här nu och har gjort havanna be...

dsc00844 (MMS)

Annmari är här nu och har gjort havanna beach. Skål!


Ego!

Har mms bloggat men det verkar ej fungera...

Mamma och pappa (pappa är hemma igen.... :-D) hämtade Line redan ikväll så plötsligt är jag barnfri ända till söndag. Faktiskt lite skönt med egentid, har städat här hemma och i morgon hinner jag med både en löptur och annat innan det blir fest. Jag vet att Line har det bra hos sin mormor och morfar,,,,hon jublade högt när jag berätta att hon skulle få åka dit redan idag! Men helt själv är jag inte även fast Petter är på jobbet, jag har ju Nemo fast han är inte mycket till sällskap just nu, han sover mest efter denna dag på våryran, bus med Exi och promenad. :-)

Jag tog en cider nyss och snart ska jag glo på nån film.....i morgon ska jag sova lääääänge....till minst nio iallafall och det är lyx!!!

Hejs svejs

Det är Nemo och jag ikväll då mamma och pa...

dsc00842 (MMS)

Det är Nemo och jag ikväll då mamma och pappa kom och hämtade line redan ikväll. Nemo är inte mycket till sällskap, han är trött efter en dag på våryran, bus med exi och promenad. :) jag har städat lite och nu ska jag nog öppna en kall cider.


Krya på dej pappa!

Jag, Line och mamma var och hälsa på pappa idag som är inlagd på köpings lasarett. Han har varit där ett par dagar nu efter att han fick svar på några prover som inte var så bra. De var rädda att han hade fått en lätt hjärtinfarkt men nu vet dom inte riktigt vad det är...de har hittat nåt blåsljud så de ska göra fler tester för att ta reda på vad det beror på. Han mår bra och så men ändå har man varit orolig...det var skönt att träffa han idag!! Han hoppas på att få komma hem i morgon och vi oxå!!!!

Skönt att vara ledig idag. I morgon ska vi ner på stan och kolla in våryran! Line är sugen på att åka karusell.

Idag på förmiddagen var Line hem till en kompis från förskolan, Selma. Det gick jätte bra och de hade haft så roligt.....min lilltjej börjar verkligen bli stor!!!! :-)

Ska mysa med Nemo i soffan nu...............