Krya på dej pappa!

Jag, Line och mamma var och hälsa på pappa idag som är inlagd på köpings lasarett. Han har varit där ett par dagar nu efter att han fick svar på några prover som inte var så bra. De var rädda att han hade fått en lätt hjärtinfarkt men nu vet dom inte riktigt vad det är...de har hittat nåt blåsljud så de ska göra fler tester för att ta reda på vad det beror på. Han mår bra och så men ändå har man varit orolig...det var skönt att träffa han idag!! Han hoppas på att få komma hem i morgon och vi oxå!!!!

Skönt att vara ledig idag. I morgon ska vi ner på stan och kolla in våryran! Line är sugen på att åka karusell.

Idag på förmiddagen var Line hem till en kompis från förskolan, Selma. Det gick jätte bra och de hade haft så roligt.....min lilltjej börjar verkligen bli stor!!!! :-)

Ska mysa med Nemo i soffan nu...............

Kommentarer
Postat av: Sofia

Krya på dig " pappsen". Dom kan verkligen skrämmas papporna alltså....Min pappa fick åka ambulans till Köping i veckan....han har hjärtflimmer & äter medicin mot det. Sen hade han en puls på 200 slag i minuten så han åkte till vårdcentralen. Där fick han lägga sig ner & dom ringde ambulans....

Allt gick bra men han ska få träffa nån hjärtspecialist....men usch va rädd jag blev. Ha en mysig helg fina ni =) Kanske vi ses snart....Ska till Norberg nästa vecka....ska åka till sthlm med syrran på Bryan Adams <3 men sen stannar jag några dar. Kanske tar mig en tur över till er på helgen =) KRAAAAAAM

2011-06-03 @ 07:47:13
Postat av: Magdalena

Hoppas att din pappa blir bättre snart oah att det får reda på vad det är för fel!

Kramar från mig

Postat av: Marie

Men usch då Sofia,,,han oxå! ja, man blir jätte orolig..!!!! Hoppas han kryar på sej din pappa. Min pappa kom hem idag och de säger nu att de inte tror att det var en hjärtinfarkt utan nåt annat som ej är så farligt så vi får väl hoppas på det och att han håller sej frisk.



Tack snälla ni!!!

2011-06-03 @ 21:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback