Orättvist!

Jag känner henne inte men igår när jag gick in på hennes blogg och såg att hennes kamp mot cancern var över nu så kände jag mej alldeles tom, ja ledsen faktiskt. Jag har följt henne länge och man blir berörd när man på ett sånt ärligt sätt har fått följa med i hennes liv med småbarn, som nygift och med en sjukdom som hon på slutet visste skulle vinna över henne. Och nu har Linda alltså somnat in och jag tänker på hennes små barn som nu ska leva utan sin mamma och hennes man som ska leva drömmen ensam. Fan va livet är orättvist................

Back on track...

I måndags var jag tillbaka på cirkeln igen!!!!!!!!! Det var kul...faktiskt, jag menar det. Och så skönt att använda sina muskler igen...och sen känna träningsvärken komma smygande dagen efter. I morgon är det dags igen....

Petter och Line kom förbi jobbet och visade upp Nemo idag för alla barn och kollegor. De tyckte han var så söt och Nemo hade nog gärna sprungit in på gården och busat med alla barn om han hade fått. Han är verkligen så social.... :-)

Vi köpte staket till gården igår och idag fick Petter hjälp av en kompis att sätta upp det. Blev bra och det känns skönt att slippa oroa sej att han ska ta sej ut på vägen. Vilken stor gård han plötsligt fick att röra sej på, vi spärrade ju av halva förut men nu är han fri att springa runt hela huset.

Bara jobb i morgon sen är jag "hundledig" med Nemo på fredag eftersom Petter ska jobba.

Vi drog iväg till västerås för att köpa st...

dsc00764 (MMS)

Vi drog iväg till västerås för att köpa staket. Vi lyxar till med lite mat.


Jag sitter och glor på tv och Nemo har såk...

dsc00760 (MMS)

Jag sitter och glor på tv och Nemo har såklart lagt sej i mitt knä. Så mysigt!!!:)


Helgen lider mot sitt slut

Den gick snabbt förbi som vanligt. I morgon ska jag gå på cirkelträningen, ÄNTLIGEN!!!! Ska bli så skönt att komma igång igen. Det känns och märks att det var ett tag sen nu....

Helgen var ju min "nemohelg" eftersom Petter jobba. Det har verkligen gått bra. Han lyssnar mer till ett nej nu och Line och han kan leka mer nu utan att hon blir rädd för honom. Han är så bedårande söt att man inte kan få nog av honom!!!!


Det var våffeldagen i fredags men för Line blev det våfflor på lördan istället.



Idag när vi skulle träffa Lisette och Moa fick Line och Nemo åka vagn tillsammans. Det funka riktigt bra!!!

Läser jag just nu. Den är riktigt bra. Ida...

dsc00758 (MMS)

Läser jag just nu. Den är riktigt bra. Idag var vi över till grannarna så Nemo fick träffa deras två pudlar och leka lite. Den yngsta av deras och Nemo sprang och jagade varandra eller ja, Nemo försökte springa i fatt. Lilla knubbis va ju såklart inte lika snabb. De kommer få kul ihop i framtiden. :) Nemo har typ sovit sen dess, helt slut.


De små myser


Oj va trött jag är...för en stund sen höll jag på att somna i soffan, sittandes. Det händer inte ofta men Nemos snarkande smittade kanske av sej ;-)!
Vi gick ut och tog lite frisk luft så nu är jag piggare....ska glo lite på tv men det blir nog en rätt tidig kväll!

Helgen är här igen...

Vi käkade tacos nu ikväll och sen drog Petter iväg för att påbörja sin natt helg. Line sitter och tittar på bolibompa och Nemo sover. Vi var ute för en stund sen och Nemo upptäckte vår lilla skogsdunge här på gården vilket han tyckte var riktigt spännande. Det är ju som en liten koja där under grankvistarna och där gilla han att vara.

Nemo är 9 veckor idag!!!!!!!!!! :-)

Line och Nemo ute på gården!


Så här mycket snö har vi inte på gården just nu...det försvinner fort nu!!! Härligt!!! Vi har spärrat av halva gården med kompostgaller så Nemo inte ska springa iväg till bilen och sen riskera att springa ner på vägen. Det är så lyxigt att kunna ha honom lös.

Snart ska Petter och jag glo på "criminal minds" x 2...som jag har längtat efter den serien och nu börjar alltså en spinoff till serien som börjar direkt efter.

Blev ingen träning alls denna vecka, hade tänkt träna ikväll först men vi hade möte på jobbet så det vart inget. Kanske lika bra det så jag hinner bli riktigt frisk innan. Känns som jag går upp 1 kilo i vikt varje dag som går utan att jag tränar.....usch inte bra!!! Nästa vecka måste jag sätta igång!!!!


Våren är ljuvlig!!!

Det droppar från taket och man ser hur snön försvinner mer och mer för varje dag!!!!!!!!! HALLELULJA säger jag bara.....inget gör mej mer lyckligare!!!!!!!!!! Så innerligt trött på vintern att det inte finns ord för det och efter snart 5 månader med snö är det inte mer än rätt att det bli vår nu. I fredags när man vaknade upp och det snöade igen så ville man nästan bara gråta...hade det inte varit dagen då Nemo skulle hämtas hade jag nog aldrig gått upp från sängen.

Nu finns det hopp!!!

Mamma och pappa har nyss varit här och träffat Nemo som de bara sett lite hastigt den dagen vi hämtade honom. Han gillade att få besök och de tycker att han är så söt!!! Ja, hur kan man inte tycka annat.....

Han blev så trött att han somnade sen!!!! Ligger i sin biabädd i köket och snarkar :-)

Såg en jätte bra film igår....



Härligt att komma hem!

En härlig bild på Nemo! Han gillar att sitta innanför Petters jacka när vi är ute.... :-)



Idag när jag kom hem från jobbet kom en glad Line emot mej men oxå en glad Nemo!!!! Så dubbelt så kul att komma hem alltså!!!!

Jobbade idag och det kändes bra även om jag är trött nu...! Line är mycket piggare oxå och har idag ätit bra för första gången sen magsjukan. Nu ska jag mysa med dom små i soffan, Nemo vill ligga så nära Line när hon sitter i soffan och tittar på bolibompa. Han har oxå blivit mycket lugnare med henne och är inte på och biter henne lika mycket så det är skönt.




Nybadad...






Duktiga Nemo!

Även denna natt gick bra för Nemo. Han sov från 23:00 till 06:00, gick ut och kissade och somnade sen om till klockan 08:00. Inget att klaga på där inte....
Värre var det för Line som var vaken i 2 timmar i natt. Hon var jätte ledsen, klagade på ont i magen, att hon var snorig ja, mycket var fel...

Super trött somnade hon med Nemo på soffan för en stund sen och de är ju bara sååååå söta tillsammans.

Jag tog en promenad i det sköna vädret i morse. Känner att jag är tvungen att komma igång och röra på mej igen nu efter alla sjukdomar. Men oj va jobbigt det var...alla krafter är som bortblåsta och jag kände ganska snabbt att jag är långt ifrån helt frisk. Jag hade hoppats på att kunna träna nån gång i veckan men vi får väl se...
Nu är det Petters tur att bli förkyld....ja, det går bara runt runt här i familjen!!!! :-(


Nemo och line sover sött tillsammans i sof...

dsc00748 (MMS)

Nemo och line sover sött tillsammans i soffan!


NEMO!





I går hämtade vi Nemo. Det var så roligt att se han igen och vad han hade vuxit på dom här veckorna!!! Han va större än jag väntat mej. Resan hem gick bra...han mådde lite dåligt och spydde några gånger men trots det var han så duktig, gnällde ingenting utan satt eller låg där i lådan så fint så. Han måste ha undrat vad som var på gång....???

Och här hemma har allt gått bra oxå...han verkar så trygg och nöjd och det är skönt. Sover, äter och leker och är jätte duktig på att göra sina behov ute. Även i natt gick det bra och han kissa inte en enda gång utan höll sej hela natten. Han gnällde inte i natt heller som vi tänkte att han kanske gör, saknar sin mamma och syskon och så.....men nej....!

Line är lite rädd för han ibland när han blir ivrig eftersom han som alla valpar gärna vill bitas när han busar och leker. Men förhoppningsvis slutar han med det snart....!



När han sover är det lättast för Line att klappa honom....
Line som för övrigt är av med magsjukan, så smått börjar äta igen men som nu börjar bli förkyld istället.. :-(...tur att hon ska vara "hundledig" med Nemo ett tag nu...


Vi passar på att njuta av solen...

I morgon ska vi hämta Nemo!

Med alla sjukdomar som vi drabbats av på sista tiden så känns det extra kul att äntligen få hem Nemo! Vi har haft så mycket annat att tänka på det sista dagarna och nu är det plötsligt dags att hämta honom i morgon. Tyvärr kan inte Line följa med eftersom hon inte är helt kry än...hon har ätit lite mer idag men det är ändå inte mycket och hon är så trött att det är bäst för henne att få vara hemma med mormor och morfar istället.

Vi ses i morgon Nemo!!!!!!!!!!


Idag har line sovit mest hela dagen. Hon h...

Idag har line sovit mest hela dagen. Hon har helt slut på krafter och svårt att få nya när hon inget äter. Vi har fått i henne lite salt chips, vätskeersättning och vatten. Jag har inte heller mått så bra, haft migrän två kvällar i rad så i natt fick mamma sova här så petter kunde jobba. Jag vill bara att vi ska bli friska nu. Finns inte ord för hur trött jag är på detta...


Efter att vi ringt sjukvårdsupplysningen s...

dsc00737 (MMS)

Efter att vi ringt sjukvårdsupplysningen så fick vi åka in till barnakuten med line. Vi får ju inte i henne nåt och det lilla vi fått i henne spyr hon upp. Men jag vet inte om vi blev direkt klokare. Bara hem och försöka få henne att dricka lite. Återkomma om hon blir uttorkad. Stackars liten!


Finalen!

Eric Saade tog hem det igår vilket för mej var helt okej även om jag gillade Danny lite bättre. Det känns rätt i tiden så den borde ju ha en chans i Eurovision. Hoppas det!!!

Jag mår fortfarande så jäkla dåligt!!!!!!!!!! Blir att vara hemma från jobbet igen ett par dagar. Det finns liksom inget slut på det här.........

Line är lite piggare idag. Igår låg hon ju på soffan hela dagen men idag är hon iallafall uppe på benen...men hon har nu inte ätit på 3 dagar...förutom lite godis igår kväll...! Stackarn.....

Petter är än så länge frisk.......bara hoppas på att det fortsätter så!

Det var allt från sjukstugan....over and out!


Längtar....

Nemo är nu 7 veckor + 1 dag gammal!!! Det syns att han växt. Det ska bli såååå spännande att se honom på fredag...jag antar att det är en riktig buse vi får hem....! :-)


Stackars liten...

Det gör ont i mammahjärtat när hon är så här sjuk. Hon spydde en gång i natt och även nu i morse...få fort hon dricker nåt så kommer det upp. Efter att hon tittat på film så blev hon så trött att hon somnade på soffan och där ligger hon nu. Tycker så synd om henne!!!



Igår kändes det som mitt huvud skulle sprängas, på kvällen hade jag 38,5 graders feber....ja, hela jag var helt slut...men efter att jag har tagit voltaren T (mirakeltabletter) så mår jag bättre idag iallafall...

Ikväll ska vi iallafall strunta i sjukdomarna och ägna oss helhjärtat åt melodifestivalen!!!!!!!! Det ska verkligen bli spännande för i år finns det många favoriter. Jag brukar oftast bara ha en favorit men i år har jag så många att jag faktiskt inte i nuläget vet vem jag ska rösta på....Det visar sej ikväll när man får lyssna på alla låtar igen!

Mina favoriter:














Detta gör att jag överlever.

dsc00734 (MMS)

Detta gör att jag överlever.


Sjukstuga IGEN!!!

Vet inte hur vi lyckades men jag har feber och är jävligt förkyld och Line stackarn har fått magsjuk...IGEN! Hon sover nu och peppar peppar så sover hon skönt för hon har än så länge inte vaknat en enda gång. Hon har spytt flera gånger...sista gången riktigt rejält.....usch, fy, blä....tur att man är så förkyld att man knappt har luktsinne!!!

Har vi otur eller??????

Det bästa/sämsta

Det bästa idag: Bara 1 vecka kvar tills vi får hämta vår söta Nemo!!!
Det är fredag, alltså fredagsmys med familjen!!!

Det sämsta: Jag är sjuk.... :-( och dagen har varit en pärs....


Är på väg hem från jobbet och har bara en ...

dsc00732 (MMS)

Är på väg hem från jobbet och har bara en sak att säga. Det här vädret suger!


Suck!!!

Trött idag, skallebank och lite tjock i halsen!!!!! NEJ,,,,får inte bli sjuk igen. Jag som stolt pratat om att jag varit frisk så länge.......!!!!!!!! Men lite sömn i natt får mej kanske piggare igen...hoppas!

Igår var vi till logopeden med Line. Vi har ju själva tagit kontakt med dom eftersom vi haft funderingar på Lines uttalssvårigheter och igår hade vi tid i västerås. Det gick jätte bra. Line var positiv som vanligt till att prata med logopeden, svara på frågor och berätta om bilder. Hon var jätte duktig och kunde svara så bra på allt...koll på läget har hon ju vår lilla tjej men det är ju som sagt uttalet det brister på. Det som är lite komplicerarat är att hon kan uttala ett ord jätte bra men sen kan samma bokstäver i ett annat ord inte uttalas rätt. ibland kan hon säga vissa bokstäver, men ibland inte. Att hon byter ut vissa bokstäver mot andra men inte är konsekvent utan det kan vara olika bokstäver som hon använder. Detta gör ju att det är svårt för andra att förstå henne eftersom det inte finns ett tydligt mönster.
Hon trodde att hon antagligen bara behöver komma dit några gånger och få en skjuts framåt. Det kändes bra iallafall!!!!

Sen har ju bilfan strulat så vi fick byta generator här i veckan!!!!!!!!! DUBBELSUCK!!!!!!!! Inte rätt läge just nu......

Nepp nu ska vi fixa lite mat. Kycklinggryta blir det idag!!! Gott...


Sovmorgon, promenad, rensning och bio: min söndag!


Vi har röjt i hallgarderoberna idag. Oj va skräp man samlar på sej....!!! Och varför ha alla skor och jackor här uppe när vi har gott om plats för det där nere i källaren???!?!?!

Tog sovmorgon idag och sov ända till 10:00!!!!! Sen blev det en promenad i solen...riktigt skönt men väldigt halt på vissa ställen. Efter det var vi iväg och matade änderna vid hembygdsgården.

Ikväll kommer mamma och pappa hit och är barnvakt för jag och Petter ska på bio här i fagersta. Fick 2 biljetter i julklapp från kommun som nu kommer till användning. Vi ska se "Winters bone"...hoppas den är lika bra som jag hört att den är.


Vilken röra....



Jätte glad att Sara Varga gick vidare till globen igår. Tycker jätte mycket om hennes låt....
Nu ser jag fram emot the big finale på lördag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Han ska sova gott, vår Nemo!

Vi har inskaffat det mesta till Nemo nu. Bl.a en Bia bädd med leksaker som bara ligger och väntar på honom nu.



Vi är på vallonen och fikar denna soliga l...

dsc00730 (MMS)

Vi är på vallonen och fikar denna soliga lördag.


Tillbaks till det normala

Frisk igen vilket såklart känns jätte skönt. Fy för magsjuka...efter migrän så finns det inte så mycket värre....och nu pratar jag I-landsproblem för det finns ju såklart dom som drabbas av riktigt allvarliga sjukdomar och man får vara glad för varje dag man inte drabbas av det. Iallfall var jag tillbaks på jobbet idag....verkligen mjukstart då vi knappt hade några barn.

Ikväll ska jag träffa tjejerna, ja det flesta av dom. Vi ska käka på kapellbacken, pizza, taco och salladsbuffe...så nu kan man äta upp sej igen! Ska bli skoj!!!

Idag är det bara två veckor kvar tills vi ska hämta lilla Nemo. Åååååh vad vi längtar och planerar här hemma...



Vi har magsjuka!!!

INTE KUL!!! Det började med mej och nu har även Petter blivit dålig. Line är än så länge "bara" kass i magen så vi får väl se om hon klarar sej från att behöva spy.
Så sjukstuga råder här hemma...jag mår iallafall liiiite bättre idag men shit va det tar på krafterna. Helt slut är jag.....