Grattis fina Nemo på 1 årsdagen!!! Mycket ...

imag1169 (MMS)

Grattis fina Nemo på 1 årsdagen!!! Mycket har hänt under detta år. Från att ha varit en liten "piraja" som gjorde att vi fick bära Line från soffan och dit hon skulle, till en valp som blev rumsren direkt och som livligt ville vara med på allt som hände runt omkring. Ett starkt psyke har du och vi har ju haft våra duster men vi har ju hittat våra platser nu och du har utvecklats till en riktigt harmonisk hund. Lättlärd och lydig även om du i vissa stunder i glädje eller nyfikenhet väljer att ej lyssna. Du vill alltid vara med och älskar långa promenader, träning, åka bil och att ligga och mysa i soffan..nära nära ska du då vara. Du är alltid så gullig med Line och har stort tålamod när hon ibland vill brottas med dej! För oss är du världens bästa hund!!!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Grattis fina fina Nemo!!! Tänk att han redan är 1 år....verkar vara en härlig hund! Hoppas vi ses snart....ska till norberg nästa helg. Kanske vi kan ses en sväng? Stor Kram till er

2012-01-21 @ 20:59:08
Postat av: Sofia!

Ja, han är härlig!!!! Jag är inte hemma nästa helg tyvärr....ska bo på hotell i västerås med Annmari. Typiskt att det ska krocka!!!! hade varit så kul att träffa dej! va ett tag sen nu!!!



men jag och line kanske kan komma förbi er i falun nån helg framöver....vore kul!kram

2012-01-22 @ 12:45:43
Postat av: Marie

från mej Marie såklart!!!



2012-01-22 @ 12:47:03
Postat av: Sofia

Hej =)

Ja det är typiskt....men men det blir fler ggr!

Ni är mer än gärna välkomna hit oxå! Skulle va super kul!!! Gu så mysigt att bo på hotell =) Ni får njuta!

Stor Kram

2012-01-23 @ 16:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback