Dropp-bajs och lös-bajs på spelplan....!!!...

imag1708 (MMS)

Dropp-bajs och lös-bajs på spelplan....!!! Blir spännande att se vem som först hinner bli nerspolad....


Igår träffade jag lilla oskar!!!! Den sena...

imag1702 (MMS)

Igår träffade jag lilla oskar!!!! Den senaste av alla barn som kommer titt som tätt nu....!!! Såååå söt.....! Vilken helg det har varit...helt underbart väder och mycket roligt har hunnits med.....


Vi har varit på "barnens dag" på hembygdsg...

imag1699 (MMS)

Vi har varit på "barnens dag" på hembygdsgården! Line har hoppat i hoppborg och fiskat i fiskedamm, sen kolla vi på Fredrik som spruta eld bl.a. lunch åt vi på Hamnkrogen med ullis, hennes syster i barnen. En bra dag med skönt väder!!! :)


Nu ikväll var vi på trivselkväll på Lines ...

imag1690 (MMS)

Nu ikväll var vi på trivselkväll på Lines förskola, vi va i "tallenskogen" och hjälptes åt att fixa lite där, fixa vindskydd, gunga, en stege till den stora stenen. Avslutades med korvgrillning! Sååå härligt väder nu!!!! Älskar det......


Sommar!!!! Härliga sommar...

imag1677 (MMS)

Sommar!!!! Härliga sommar...


Lyckad kväll igår...

Som vanligt! Det är faktiskt väldigt sällan som jag har tråkigt när jag går ut!!! :-)
Iallafall var vi hem till Johanna och Micke på fest. Riktigt trevligt och mycket skratt, såklart spelades hammerfall på högsta volym!!!!!! Väldigt mycket folk ute och hammerfall lyssna vi väl inte så där jätte mycket på....! Dansgolvet lockade mer.... (som vanligt)!!!

I morgon är det dags för vårruset!!!!!!!!! :-) Ska bli skoj och i år har jag ju faktiskt hunnit springa en del så det känns bra, hoppas bara jag slipper få ont i benen bara!


Jag, Line och ullis va ner på stan, på vår...

imag1663 (MMS)

Jag, Line och ullis va ner på stan, på våryran. Käkade thai mat, strosa runt lite och så ville såklart Line åka karusell. Vi hann med en fika oxå innan det var dags att gå hemåt.


Dom närmsta dagarna ska jag...
Springa!!! Vårruset på måndag!!!!


Sova lite längre på morgonen...

Jobba på fredag, men vi har väldigt lite barn så jag kompar nog några timmar...


Besöka våryran så Line får åka karusell...


Umgås med Line och Nemo, Petter jobbar så han ser vi inte mycket av i helgen...


Fest på lördag och sen hammerfall på bruks.....


Antar att jag är trött på söndag... :-)

En liten kille...

fick Lisette och Micke!!! Och Moa blev storasyster till en liten bror.....!!!! Jag förstod direkt när jag fick messet idag att det var från henne...!!! Stort grattis till er och gissa om jag längtar efter att få träffa er nu!!!!!!!!!!!!! :-)Föresten gick det jätte bra på Rockmässan i söndags, vilket ös det blev!!!!

Riktigt bra kväll i Sandviken igår. Vilken...

imag1661 (MMS)

Riktigt bra kväll i Sandviken igår. Vilken påkostad tillställning.... Showen va riktigt bra. Artisterna var bra allihopa men den som glänste mer än de andra va Jerry Williams!!!! Han va grym!!! Så tack seco för en bra kväll! Nu är det snart dags att åka till kyrkan...rockmässa ikväll!!!!! :)


Vi i kören var med i fagerstaposten idag!!!

Åååååh va jag längtar till söndag!!! Ska bli sååååå kul!!!!!Ser ni mej? i bakre raden.... :-)

Lite av varje...

Har endast sprungit på asfalt och fått ordentligt ont i benhinnorna. Så idag sprang jag och Nemo runt eskiln istället, 2 varv. Gick bättre även om det kändes lite i benen under hela tiden jag sprang. Men jag hoppas att det kommer bli bättre när jag köper nya löparskor och springer mer på grus. Har kommit igång bra nu så känns trist att man ska få ont, dessutom gillar jag att springa min vända runt hembygdsgården, lite mer att titta på och så tränar vi hundmöten samtidigt vilket är bra för Nemo....men men!!!!

I tisdags var Petter och Nemo hem till Maria och Henrik, uppfödarna, för att göra MH test, man testar hundens mentalitet, vem hunden är och hur den reagerar i olika situationer. Det gick bra för Nemo och hans syskon.

På lördag ska vi på stor seco fest i sandviken. Alla är inbjudna vid tre olika tillfällen på mat och show, bl.a Måns zelmerlöv, Jerry Williams, lotta engberg, anders berglund uppträder. Ska bli skoj!!!!
Övning med black rose


och det var sååå kul!!! Kommer bli grymt på söndag så ni som kan, kom o lyssna!!!

På trappen med en bra bok! Inte helt fel m...

imag1642 (MMS)

På trappen med en bra bok! Inte helt fel men önskar det hade varit lite varmare... ! Idag har vi grejat ute på gården, rensat ogräs. Städat i Lines lekstuga och planterat morotsfrön som Line fått med i bamsetidningen. Sen kom jocke, Erik o Adam förbi på en fika. En skön dag!!!


Vi är på djurmagasinet..

imag1639 (MMS)

Vi är på djurmagasinet..


Blogg!

I dag körde vi igång bloggen på jobbet. Äntligen!!!! Som vi har väntat....första förskolan i fagersta men det är som vanligt,,,,vi gillar att ligga steget före. Så gå in och läs på fagersta.se, sociala medier, bloggar....
Där finns stig Henrikssons blogg och så våran!!! Kul kul!!!

Petter kollar på hockey och jag har legat uppe i sängen o kollat på film. Sååå skönt med helg!!!!!!!!!

Härligt att komma hem, öppna dörren, sätta...

imag1631 (MMS)

Härligt att komma hem, öppna dörren, sätta sej på trappen, njuta av värmen och titta på Line och nemo som springer ute på gården...!!!


Härlig dag. Har sprungit med nemo och städ...

imag1629 (MMS)

Härlig dag. Har sprungit med nemo och städat på altan och nu ska vi äta en god sallad. Line är hos granntjejen och leker och blev bjuden på lunch där....!!!


Härligt väder tycker Nemo!!!!!

imag1628 (MMS)

Härligt väder tycker Nemo!!!!!