Valborg

37461-87

Premiär i mina fina löpardojor..... 2 varv runt Eskiln. Det blev ungefär 5 km. Gick ibland oxå för det var jävligt drygt. Har ju inte sprungit på länge och det är ju inte riktigt samma sak att springa på löpband. Men det gick bra! Så i morgon är det dags igen...

Va till Norberg idag, gick på marknaden och träffade Sofia och hennes söta lilla tjej Nellie. Alltid lika kul att träffa min vän Sofia från gymnasiet. En av de få som jag fortfarande har  bra kontakt med. Hennes dotter Nellie hade blivit jätte stor sen jag sist såg henne! Det var skoj!

Nu ska jag & Petter grilla. Första gången i år.. och många gånger till lär det bli i sommar!
HÄRLIGT!!!

Ha en bra kväll alla!


Fredag 28/4

Ledig i tre dagar!!! TJOHO va skönt...jag älskar röda dagar...(helgdagar alltså....  :)

Idag hade vi vårstädning av gården på mitt jobb och korvgrillning. Förra året minns jag att det var väldigt varmt och fint just denna dag men inte i år. Kallt och ruggigt men det började ju iallafall inte att regna och det får man ju vara glad för. Jag vill ha lite värme nu....

I morgon ska jag & Petter till Västerås.Lite shopping!!!  Jag skulle vilja ha en ny vårjacka och ett par nya jeans. Hittar säkert mer än vad jag egentligen tänkt köpa, brukar vara så.

Tänker på min kompis & hennes pojkvän som ska ha barn när som helst. Lycka till med allt!

Nu ska jag & Petter äta lite mat. Kyckling med blå möggelost. MUMS....!



ECCO...

37461-86

Så här ser mina nya löpardojor som jag inhandlat i dag! Så i helgen ska jag ut och springa...
Tyckte de var riktigt sköna och dessutom jävligt snygga! Det är ju såklart viktigt när man i övrigt ser snygg ut när man springer......


Äntligen vår!

Somnade ca 22.30 igår och gick upp 8.30. En sömn på 10 timmar är vad man behöver för att orka med en arbetsdag.

Nu har ju äntligen den riktiga våren kommit. En obeskrivlig lycka!!!! Jag blir så glad! Piggare oxå
............förutom igår då! Däckad!
I helgen städade jag & Petter på vår balkong. Det samlas ju lite skit där under vinterhalvåret.
Vi käkade lunch på balkongen och solade. Härligt! Jag har börjat nedräkningen till semestern nu oxå. Bara 3 dar och 11 veckor kvar!

Jag har fått flera sms om Änglarna denna vecka  "Det finns mer än 20 st här i världen, 10 sover....10 spelar harpa..." Jag bryter inte kedjan. På detta sätt så får säkert mer än 10 vänner detta besked ( min blogg e så otroligt populär...he he ) och Petter överraskar mej varje dag.







Ligger på latsidan....

Skulle gå till gymet idag efter mer än en veckas vila men jag orkade inte, ville inte...jag sket i det helt enkelt!!!!! Jag har verkligen haft en enorm vilja med min träning men nu har jag hamnat i det läget där jag bara inte vill längre. Ingen jävla motivation alls.......
Om jag hade sett mer resultat än lite mindre mage och lite mer muskler så kanske jag fortfarande hade tyckt att det var kul men jag kämpar förgäves känns det som. Jag vill bli smal!!! Ska det vara så jävla svårt????????
Men nu har äntligen snön försvunnit så nu kan jag äntligen börja springa....Hoppas på det nu.....!

Tillbaka till jobbet igen. Upptäckte att allt var som vanligt...




söndag: ångest

I morgon börjar allvaret igen.....FAN!

Hemma igen...

37461-85

Matilda 4,5 månader.


37461-84

Robin, katten Bobbo, Mikaela, Bodil och Matilda.
Detta kort tog jag på Matildas dopdag.

Åh va skönt det är att vara hemma!!!! Efter Malmö resan och en kurs i Ludvika på tre dar, så är jag såååååååå glad över att få vara hemma igen. "Borta bra men hemma bäst" så är det ju faktiskt.

Nu kan jag lite juridik oxå. Lite lagar och paragrafer! Alltid bra att veta sånt...Ingen kommer kunna lura mej nu...jag vet mina rättigheter.........
Haft det väldigt bra på Brunnsvik, trots lite hemlängtan. Träffat många trevliga människor som jag annars aldrig hade träffat. Det tråkiga var att det endast var medelålders kvinnor och äldre, inte någon som var under trettio tror jag...men men det gick ju bra ändå. Nyttigt att åka på nåt helt själv oxå! Tack för detta Kommunal!

Nu njuter jag av helg!!!!!!!!!!!

Ewa Matilda Lilly Hietala

....heter vår lilla tjej nu! Allt gick jätte bra idag! Matilda var snäll och glad. När prästen gjorde ett korstecken över hennes ansikte för att välsigna henne så skrattade hon bara...så himla go!!! Hon blev inte ens ledsen när hon fick vatten på sej. Det gick bra att läsa dikt. Jag var lite nervös när jag såg att det var mikrofon och allt men det gick bra, tyckte alla som lyssna iallafall... Matilda fick jätte bra presenter, ett silver halsband av mej och kläder, en fin kofta och ett par byxor. Jag är världens stoltaste Faster & Gudmor!!!!!!!


"Vi önskar dig inte guld lilla Matilda
Ej heller pengar och makt
men vi önskar dig modet att vara dig själv
och stå för allt som blir sagt

Vi önskar dig inte en stenfri väg
men kraften att vägen gå
Vi önskar dig kärlek i rikligt mått
och vänner att lita på

Vi kommer alltid finnas här för dig Matilda"

Nu är det bara en dag kvar här i Malmö sen åker vi hem igen....
En tre dagars kurs i Ludvika väntar! Kan nog bli skoj!

Kollar på big brother...galna grejer händer där inne...


Mums med glass...

37461-83
HÄLSNINGAR FRÅN MALMÖ:
Här i Malmö är det kanon bra! Jag njuter verkligen....av att umgås med min familj, gosa med Matilda och av den riktiga våren!!! Jag skulle kunna stanna här ett bra tag!!!!
I morgon är det dop.. ska bli roligt och jag är inte ett dugg nervös inför att läsa dikt. Jenny som är moster till Matilda och som oxå ska bli gudmor till Matilda ska läsa en bön eftersom jag ska läsa en dikt så nu känns det lättare när vi är två som ska stå där framme och läsa. Jag tror det kommer bli ett fint dop!
Matilda ligger just nu här brevid mej i en babysitter. Hon är hur snäll som helst och så harmonisk. Det kommer bli jobbigt att lämna henne och veta att vi inte kommer ses förrän i midsommar!
Snart ska vi äta lite påskmat. Det ska bli riktigt gott!

Jag saknar Petter som är hemma i Fagersta. Han har varit i Skövde hos sin mamma, syster och hennes familj men har nu kommit hem! Love you!

Glad påsk alla underbara!

Påsk snart...

37461-82

Jag brukar inte fira påsken något speciellt men i år är det en väldigt betydellsefull helg.
Familjens yngsting, Matilda ska döpas. Det känns verkligen som att vinna på lotto att åka ner och äntligen få se och krama henne. Sist jag träffade henne var hon ca 1 vecka och nu är hon 4,5 månader. Hon har blivit så stor!!! Bara en endaste jobbdag kvar...

Varit ett par lugna och stillsamma dagar på jobbet. Vissa är påsklediga, andra sjuka. Jag själv har klarat mej från alla olika sjukdomar...halleulja....
Snart är vi klara med våran hemsida. Den kommer bli jätte bra och det känns kul att just våran förskola snart har en egen hemsida, en hemsida som vi oxå kommer att uppdatera med jämna mellanrum.
Den måste ni kolla in sen!

I morgon ska jag klippa mej hos min snälla vän Petra. Hårkris, det är vad jag har just nu...USCH!

Tränade sista gången idag innan jag drar till skåne. Nu blir det inte ett gymbesök på 10 dar, ska ju till Ludvika på kurs nästa vecka oxå. Får bli raska promenader med barnvagn i Malmö, samt snabbt tempo in och ut i affärerna och sittups i pauserna på kursen. Det borde väl gå!

Uppdaterar från Malmö. Ha en bra påsk alla!



seg lördag

Jaha då har man avverkat ännu en kväll på krogen. Det var skoj! mår riktigt bra idag trots allt. Tror att det var för att jag höll mig till bara cider och inte blandade.  Brukar må rätt pissigt annars...

Har fixat en sida på familjeliv. En sida som är till för vuxna, speciellt för mammor och pappor, som har barn eller väntar barn. Jag varken har eller ska ha barn (inte nu iallafall) men eftersom många jag känner har en sida där så är det ett bra sätt att hålla kontakten med varandra. Har träffat på en kompis där från gymnasiet som jag inte träffat sen vi tog studenten så det är verkligen skoj.
www.familjeliv.se

Lugn lördag framför tv.
Mys med Petter...det är jobbigt att vara ifrån varandra i två dar. Hur ska det bli när jag åker til Malmö??!?!??





fredag

37461-81

Party...dricker en cider och mår kanon...



(sämre i morgon)

En dag på fiket

Haft en jätte bra dag. Träffade min kusin och lilla Adam på fiket. Adam hade växt jätte mycket sen sist jag träffade honom så det var kul att se. Han log hela tiden och var sitt vanliga charmiga jag... Min kusin Annmari är den av kusinerna som jag har bäst kontakt med. Vi har lika humor och har alltid så mycket att prata om. Vi har många roliga minnen från våra busiga och inte alltid så smarta upptåg då vi var små.

När vi satt där och fika kom min barndomskompis in på fiket tillsammans med en annan gammal vän till mej som jag inte sett på ett år ungefär. Hon är av den resande typen som aldrig slår sej till ro och som brukar återvända hem då och då. Denna gång har hon jobbat som hudterapeft på en båt i åtta månader. Det var så skoj att se henne och höra hur hon har haft det. Hon har ju varit lite överallt...Det är så härligt att träffa gamla kompisar som man inte sett på ett tag och ändå är allt som vanligt!

Drog iväg till mina föräldrar och käkade lite mat. Inte kul att laga mat hemma när inte Petter är hemma.
Det gick bra på deras presentation och jag antar att de firar med lite öl i kväll...

Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till Malmö... jag räknar ner. Faster längtar...

mån, tis, ons

Så här har början på veckan varit:

Måndag: Vaknade 05:40, var på jobbet 06:20...fem minuter sen...fy på mig. Jobbade till fyra och åkte direkt till gymet. Åkte hem till två grabbar som satt framför datorn och grejade för fullt med sin presentation.
Jag kollade på Smèagol när han sprang i sitt nya hjul, tidigare har han slutat springa i den så fort man har kommit nära och ska titta på han men inte nu.. jag antar att han mognat med tanken på att vi vill att han ska banta ner sig lite..herregud, håller resten av familjen på att träna så ska väl inte han slippa undan?!
En snabbdusch och sen gjorde jag lite pastasallad som jag åt framför tv:n i sovrummet. Petter och Olof skulle naturligtvis kolla på hockey! En vanlig kväll med lite bokläsning och tv-gloande.

Tisdag: Sovmorgon..ingen morgonträning...skööönt! Handledning på em om jämställdhet. Efter jobbet drog jag och tränade. Gymet var fullt av fjortisar så det var verkligen skoj att sitta på cykeln och höra dom tjattra om skolan, att de är så tjocka, nästan en liten liten bilring....... plus att de stank rök. Inte en trevlig doft  på ett gym..inte någonstans för den delen!
Killarna satt framför datorn när jag kom hem, nästan klara och lite mer nervösa. Jag åt lite mat som killarna lagat, kyckling. Kollade på BB. Vi hyrde film senare på kvällen "Utvalde" tror jag att den hette, en rätt bra film...syndade med godis....! SOV

Onsdag: upp 06:40. Skogsutflykt på fm. Skjutsade Petter och Olof till tåget på min rast. Lycka till i morgon!!!! Städade när jag kom hem, drog till affären och köpte mat till fredan då vi ska ha lite fest. Grejade lite med min hemsida som jag redan tröttnat på. Skrev dopkort, fixade lite mat, surfat på internet...och nu återstår OC. Ska sola lite oxå...

I morgon torsdag har jag en dejt med min kusin och hennes lilla grabb Adam. Charmigaste i stan...han bara ler när man ser honom!

Fredag är det fest...

Helgen är snart slut.....

Haft en bra helg. Lugn och skön. Har faktiskt inte gjort mycket men det är rogivande ibland att bara vara och inte hitta på en massa saker. känner mej utvilad och pigg... Vart tyvärr lite dyster i morse när det återigen kom snö men men..det är bara att stå ut. Jag tror att den riktiga våren snart är här.

Petters kompis Olof kommer hit till oss idag. Petter och han ska åka iväg på onsdag och redovisa det arbetet som de gjort för ett skogsföretag som nu är klart. Arbetet som de gjort var en del av den utbildning som grabbarna tog examen i förra året. De är nog rätt så nervösa eller kommer iallafall bli tror jag för det är allt lite pirrigt att stå och tala för en massa främmande männsikor. Men jag tror de kommer klara det galant!!!! Ska bli roligt att träffa Olof igen!

Nu ska jag gå och läsa lite ur min bok. Boken är jätte spännande och den handlar om två familjer som hela livet vänds upp och ner för då det kommer fram att deras barn som föddes under samma kaotiska natt har blivit förväxlade på bb. Patricia Kay "Inte mitt barn"!



En ganska händelselös lördag...

Skulle greja med min hemsida men jag blir så förbannad när det inte blir som jag vill så jag skiter i det helt enkelt.

Pratade med min bror idag. De hade begravning i går för min svägerskas mamma. Det hade varit en väldigt fin begravning så det känns ju skönt. Alltid jobbigt med begravningar men det känns oftast lite bättre när begravningen är över. Man har sagt hejdå och man måste ju gå vidare i livet.
Jag har mist farfar, morfar och mormor. När jag miste min mormor så var jag äldre än det två andra gångerna och dessutom stod jag henne nära. Det var jobbigt. Det är ju lite speciellt med mor och far- föräldrar så det är trist att förlora dem. Jobbigt är det också att se sina föräldrar så ledsna, det är många gånger det värsta, tror jag.
Jag har farmor kvar i livet men hon bor i Finland och det var tyvärr många år sen jag träffade henne. Brukar tänka på henne ibland och då får jag ångest för att jag inte hälsat på. När jag var yngre var jag där varje år men när jag blev äldre, började gymnasiet, jobbade,  då fanns inte tiden och när man inte kan språket så känns vistelsen där inte så rolig. Hur som helst så känns det jobbigt när någon man tycker om rycks ifrån en.

Har städat hela lägenheten idag. Känns bra att ha det gjort. Idag lördag ska jag annars inte göra något speciellt. Ska i väg lite senare och handla lite mat till kvällen.


Såg lite på filmen "Ett hål i mitt hjärta" igår. Såg en kvart sen ville jag inte se mer. Har ju hört lite om den filmen och ville se vad det är alla har snackat om. Hur kan man bara göra en sån film? KASS & ÄCKLIG!

Träffade några kompisar igår. Det var roligt att ses och prata lite. Man har alltid så mycket att prata om när man inte setts på ett tag.