Grattis Exi!

37461-63

Exi fyller 5 år idag!!!
Hoppas hundbenet smakar bra.

Härligt!!!

37461-62

Så jäkla bra gjort Tre kronor!
Härligt, härligt, sååååååå härligt!

Jag var så nervös under matchen. Det är nånting med hockey finaler som är så otroligt spännande, och just, Sverige - Finland...då är det mycket nerver....Det kan inte bli bättre än så!
Jag är en stolt svensk idag!

Det sa bara Klick!

37461-5837461-57

                       Jag & Petter

Lyssnar på White Lion " When the children cry"

Vilken seg dag. Vaknade tidigt trots utgång igår. Kan inte sova nå bra dagen efter så jag gick upp strax efter 10. Sen har jag varit trött hela dagen... det är sånt man får ta när man super till. Hade skoj igår iallafall! Svin mycket folk på gröna gubben! Jag tror alla i Fagersta var törstiga.
Minglade runt lite och dansade! Sen var den kvällen slut. Fick oxå chansen att "dissa" ett ex som helt plötsligt fick upp ögonen för mej. Tåget har gått grabben....HA!
Sånt är alltid kul! Speciellt när det är en omogen kille som tror han är guds gåva till kvinnorna.
Tack Linda & Molle för igår!

Melodifestivalen i kväll igen..vilket tjafs om Lena P-H..Så fjantigt så jag bara vill skratta åt det. Direkt en programledare inte är som hon/ han "ska" vara så blir det ramaskri från svenska folket. Har vi så dålig humor här i Sverige?!?!?! Det vet jag väl i och för sej att vi har, men inte att det var såååå illa att vi inte kan ta sexskämt och lite ironi. Jag tycker att det var skönt att slippa se nån fjantig, stel kvinnlig programledare som måste byta klänning efter varje bidrag. Fortsätt så Lena!!!!!


I morgon ska jag till Skinnsberg och till mina föräldrar. Min älskade hund Exi fyller 5 år så
naturligtvis måste jag åka dit med ett litet hundben åt henne!

En riktig final rysare i morgon! SVERIGE- FINLAND!!!! Underbart spännande!


 


Dags för uppvärmning...

Nu har jag öppnat min första cider!!!!
Mums.. riktigt kall och god!
Jag hoppas på en kul kväll med bra musik så jag får shaka loss lite!
Alla mina kära...ha en bra fredagskväll! Skål och puss!!!!!!!!!!!!!

Torsdag...

37461-55                       


Sant eller???


Tog en paus från Curling finalen. Jag har aldrig förstått mej på just denna sport. Vem har liksom hittat på den??? Den känns så seg och så ospännande....
Men jag vill iallfall kolla lite grann ändå eftersom det är final och sverige kan vinna...men ganska så segt eftersom det är 10 banor som ska spelas....suck!
Nu hoppas jag på guld för tre kronor oxå! (annars är det okej att finnarna vinner)

I morgon fredag har jag sovmorgon, tänkte vara så duktig så jag ska börja med ett gym-pass innan jag börjar jobba. Sen blir det faktiskt lite fest i morgon. Jag och Petter ska hem till en kompis och hennes kille. Ska bli skoj för nu har jag inte varit ut i Fagersta sen juldan. 
Partypinglan vaknar till liv i morgon.............



I dag

Äter: Frukost: fil, flingor och solrosfrön. Lunch: Fisk och potatis, spenatsås,morötter
Dricker: Alltid vatten
                                                    Lyssnar på: Alanis Morisette "I`M A BITCH, I`M A LOVER"
Ska göra: Åka och handla, sen kolla på hockey
Läser: Tras " tidig registrering av språkutveckling" (låter skoj va??!)
Är: Sugen på att shoppa kläder
Vill: Att det slutar snöa. räcker det inte nu?!?!?
Humör: Lite trött och seg
Har på mej:svarta byxor, gult linne
Dagens ord:  hem








OS

Det går bra för Sverige i OS!!!

Heja heja Sverige


Träningen!

Jag har börjat träna igen. Det känns så otroligt skönt. Jag kan helt enkelt inte tänka mej ett liv utan det nu.
Jag har aldrig tänkt mej själv som en träningsmänniska, visst jag älskade gympa i skolan men det var ju mest skoj med kompisarna typ. Men nu....jag älskar gymet! visst, det var lite tuffare att börja träna nu efter uppehållet på 1,5 vecka men nu känns det super igen. Jag är så glad. Börjar även märka lite på kläderna att det gett resultat, men det går segt....väldigt segt! Jag antar att det är olika för alla det där med att gå ner i vikt, vissa rasar men kan även gå upp fort, andra tar det längre tid men de kanske kan hålla vikten bättre då. Jag har iallafall varit smal så jag vet att jag kan bli det igen..det är bara att kämpa på. Att jag även slutat dricka alkohol så ofta hoppas jag oxå kommer ge resultat.
Men det är ju inte bara för att gå ner i vikt som jag börjat träna, jag tycker det är så skönt att ha nånting att göra oxå vid sidan av jobbet! 

Nu ska jag njuta av  lördagen!

Melodifestivalen i kväll kl.20.00!


Mina....

37461-53

Mina favorit serier just nu:

* Desperate housewifes
   Så kul, så bitchit, så mycket intriger och skandaler....
  

* Prison break
   Snygg Wentworth Miller, spännande, lite annorlunda mot alla andra typiska fängelsefilmer.


* Lost
   Välgjord serie. Inte ofta man ser en serie och man har ingen som helst aning om vad som kommer hända. Bra karaktärer, otroligt spännande ( jag blir förbannad varje gång det slutar)

* OC
  En ganska så typisk ungdomsserie, men jag gillar den stort. Söta killar, snygga brudar, kärlek, pengar, makt och intriger.
 






Jä..la telefonförsäljare

Blir jävligt irriterad när det ringer telefonförsäljare..flera gånger per dag. Och när man väl är hemma och svarar, ja då läggs det på i luren på en eftersom det är en automatuppringning. Detta har pågått under ca tre veckor nu trots att vi bestämt tackat nej till tjänsten eftersom vi låst oss på ett annat abonnemang. Sen i går ringde det från samma bolag men om en annan tjänst (samma nr) och CHOCK....de var verkligen någon i luren då. I luren fanns en tjej som inte alls kunde förstå att vi tyckte det var drygt att de ringer flera gånger per dag + har automatuppringning och ingen kan ta samtalet. Hon var sur och otrevlig och där var det verkligen inte kunden som har rätt. Nej du...hon höjde rösten och var allmänt uppretad.
I det läget fattar inte jag att man som försäljare inte bara tackar för sej och säger att man inte ska störa igen. Det var ganska så uppenbart att vi ej var intresserade. Men tydligen skriver de "svarsvägrare" när man vänligt tackar nej till en tjänst som man ej behöver, så att någon annan kan ringa och plåga en si så där 5 gånger per dag.  Väldigt trevligt det där men tack och lov för NIX.


Mums...

37461-47

Lite efterrätt på Alla hjärtans dag!

I morgon: alla hjärtans dag!

Ännu en ny jobbvecka ligger framför mej. Ännu en vecka utan träning...usch! Har iallafall bestämt mej för att börja träna lite lugnt nästa vecka. Jag känner mej ju inte dålig och då känns det så pissigt att inte få träna. Sorry doctor...

Alla hjärtans dag i morgon. Petter o jag firade inte den förra året för Petter var hemma hos sin pappa då.
Så i morgon blir det lite mer speciellt. Vi ska laga god mat och bara mysa med varandra. Jag tycker alla hjärtans dag är en fin dag men jag tycker faktiskt att det är roligast att bli uppvaktad då man som minst anar det. Det känns lite mer äkta då. Men iallafall så ska jag uppvakta min älskling i morgon för det är han verkligen värd!
PUSS!


Slö dag

Söndag..denna dag har varit precis som en söndag ska vara.
Jag sov länge, åt frukost, strötittade på en film på canal +, tittade lite på OS (störtlopp) tog en liten promenad, låg och tittade på tv i sovrummet, käkade, tittade på en rolig familjefilm på canal +, tog ut Smèagol så han fick springa runt lite....Ungefär så har min dag sett ut. Inte så spännande och ganska så seg. Just som en söndag ska vara....
I morgon är det dags att jobba igen..jag kan hålla mej för skratt.


Kompisar

37461-46

Kurre är en gammal katt på ca 13 år. Han är väldigt snäll och gosig, iallafall ibland när det passar honom.
Han vill gärna sova och äta. Tycker även om att var ute och jaga bort andra katter från tomten. När han är riktigt hungrig biter han den som inte är snabb nog med maten till han, på tårna. Han vart inte så förtjust när Exi kom och skulle bo i samma hus. En liten ivrig hund var väl inte direkt det Kurre längtade efter. Men efter att Exi sprang fram till han så höjde han tassen lite, sen var det bestämt vem som bestämmer där. Numera är de iallafall goda vänner och det händer ibland att de sover bredvid varandra!

Jag och Exi

37461-45


Lite bilder

37461-44

Tog denna fina bild när vi var nere på nedre vettern idag och kollade när mina föräldrar var på pimpeltävling. Mamma kom tvåa och pappa kom trea!

"Fredag, vilken jätte bra dag..."

Klockan är 22.05! Fredagkväll och jag sitter här och gäspar! Ibland känner jag mej som en pensionär.
Men det är klart, jag gick upp 05.50, så det kanske är tillåtet att vara trött nu?!?! Kollade på Lets dance i kväll oxå, mitt nya fredagsnöje..slår kroglivet med hästlängder  :)   heja heja Peppe!!!!!

Pratade med min bror tidigare..han berättade att Matilda badade. Hon fullkomligt älskar att bada och blir jätte sur när det är dags att gå upp...Hon har en stark vilja redan!!! Åh va jag vill träffa henne...
Det är verkligen synd att det är så långt till Malmö. Vi missar så mycket med Matilda och det är sånt man inte kan ta igen, någonsin! Puss på dej iallafall Matilda, och puss till Robin och Mikaela som jag oxå vill träffa mera!

Nu ska jag gå och mysa lite med Älsklingen.......   zzzzzzzzz

Humlan tänker..........

37461-42

Låååång dag, kom hem sent från jobbet. Petter är så gullig, så han hade lagat mat tills jag kom hem.
Eftersom han är hemma hela dagarna så är det ju han som gör det mesta här hemma nuförtiden, det är ganska skönt!!! Puss puss älskling!

Jag har tänkt lite på hur mycket man har att vara glad för. Man klagar alltför ofta på saker och ting, iallafall så gör jag det...jag klagar jämt och ständigt på att jag har så kass lön, jag klagar på att det är så jävla kallt ute så jag måste skrapa is från rutorna på bilen på morgonen..för ibland är det bara sååå jobbigt att gå till jobbet. jag klagar på att jag är trött, att allt är tråkigt, jag är tjock och ful, det är mörkt och dystert ute, jag klagar på att jag måste jobba hela tiden, att mascaran är slut, jag klagar på alla "dumma"människor, på alla möten jag måste gå på hela tiden...ja det är mycket..Men jag tänker väldigt sällan på det som gör mej glad, på alla bra saker i mitt liv. Så jag ska göra en liten lista på det jag är glad över.... Så jag kommer bli mer positiv när allt annat kör ihop sej!

# Jag har en pojkvän som älskar mej och som jag älskar, som jag har planer med i framtiden.
# Jag har en familj som alltid finns där, som älskar och bryr sig om mej.
#Jag har en brorsdotter som jag kommer följa i livet och två bonus brorsbarn.
# Jag har vänner att lita på, som jag älskar. Vänner som jag har jävligt skoj med.
# Jag har genom Petter träffat hans familj och på ett sätt blivit en del av den.
# Jag har ett bra och viktigt jobb där jag utvecklas hela tiden. Lön så jag klarar mej...  :)
# Jag har människor runt omkring mej som jag kanske inte träffar så ofta men som alltid stöttar mej.
# Jag är frisk och mår bra.
# Jag har köpt mej en ny bil som jag älskar.
# Jag har en fin lägenhet där jag trivs.
# Jag är, förutom vissa detaljer, nöjd med hur jag ser ut.
# Jag har fått nya intressen som gjort mej till en mycket gladare tjej.

Jag vart genast mycket lyckligare.......................



skit oxå...

Jag har precis kommit hem från Västerås. Har varit på kvinnokliniken och gjort en konisering...
Säger mycket va? Iallafall är det ett ingrepp man gör när man som kvinna har cellförändringar. Det gick på några minuter, gjorde inte ont men det var ganska så obehagligt. Nu är det iallafall över men det värsta är att jag inte får gå på gymet i tre hela veckor. Det känns förjävligt nu när jag kommit igång så bra och tycker det är skoj! FAN FAN FAN! Får inte anstränga mej sa läkarn.. Åh va detta förstör för mej.....Vad ska jag göra nu i tre veckor?!?!

Jag tycker vi kvinnor får stå ut med mycket skit!





Malmö vann...

37461-40

Varit på hockey i västerås idag. Vik vs Malmö..jag är ju ingen hockeyfantast men fann det riktigt skoj och spännande. Petter är Redhawks supporter så jag hejade på dem oxå. Det vart 3-1 till Malmö så det var en bra match. Jag kommer nog se en och annan match i framtiden.

Va på Ikea när vi ändå var i västerås. Ett ganska bra sätt att fördriva tiden på. Finns mycket bra saker att glo på även om man kanske inte tänkt köpa nåt. Idag köpte vi iallafall en Aloe vera blomma (inte så lätt att ta död på, mycket bra) lite batterier och värmeljus. Såklart gjorde vi ett besök på mc donalds. Provade mc feast med fullkornsbröd. Riktigt gott faktiskt och så sallad till det...åh va jag är nyttig!!!!!!!!!!!!!!!!

Hittat en jätte fin dikt som jag ska läsa upp på Matildas dop i april! Känns redan lite nervöst att läsa den inför alla men jag kanske bara bli gudmor en gång och då ska det göras perfekt, så jag ska bara göra det....Kan tyvärr inte skriva den här eftersom den är hemlig för min bror och hans tjej!

Jobb i morgon igen...känns okej!

Stewie...

37461-39


Min dag:

Torsdag...
Klockan ringde 05.40...Min första tanke är nej...inte redan....Pust och stön! Hör min älskling andas tungt bredvid mej, känns förjävligt att behöva gå upp när han kan ligga kvar och ha det bra. En dusch sen började jag känna mej som en vanlig människa som inte bara tänker på den sköna, varma sängen. Åkte bil till jobbet, Lite sen och lite stressad. Vanlig dag på jobbet:  tog emot första barnet kl. 06.30, drack mitt morgonte, fler barn kom, frukost, några skulle på gympa, fler barn kom, lek inne, samling med frukt och sång, påklädning, utelek i parken, avklädning, lunch, sagoläsning, lek inne + mycket annat som mitt jobb innebär som jag inte orkar skriva om. Slutade tidigt, åkte direkt till tandläkarn: 465 kr fattigare nu, åkte hem, puss och hej till Petter, tog på mej träningskläderna, petter och jag åkte till gymet, tränade i 1,5 timme, hem igen, dagens andra dusch, sminkade mej och gjorde mej i ordning, petter och jag åkte till avesta, kollade en snabbis på stan, käkade pizza, åkte hem, kollade på big brother, kollade på inspelat 0C avsnitt och nu sitter jag vid datorn. En vanlig dag i mitt liv....Orkade ni läsa?!?!