Lilla Iris...

Idag har jag och en kompis varit till Skinnsberg och hälsat på en annan kompis som fick barn för ca 2 veckor sen. En liten Iris. Såååå söt! Jag blev såld som vanligt. Det är sjukt va söta små bebisar är...! Det är knappt man kan tro att de om några år står och drar en i byxbenen och skriker som bara den. För så blir det ju förr eller senare trots allt.

Idag när jag kom hem från Skinnsberg stod det ett fång röda rosor på mitt nattduksbord. Petter är då helt otroligt gullig alltså...puss puss!

Före...

37461-111
Lite skillnad kanske...
37461-110

Efter...

37461-109
Vardagsrummet efter renoveringen

Våra besökare från Tibro åkte hem för en stund sen. Blev väldigt tomt och tyst. Vi har haft det väldigt bra. Varit och badat, glott runt lite här i fagersta, grillat och bara haft det bra. Vi har verkligen levt "storfamilj" det här dagarna så jag och Petter har verkligen fått känna på hur det är att bo i storfamilj. Det är ju lite annat att laga mat åt sex personer istället för till två.

Jag har nu två veckor kvar av semestern. Petter börjar jobba på måndag så nu får jag väl hitta på saker själv att göra. Ska iallafall ta en tur till Örebro nästa vecka och hälsa på min kära vän Suss.

Ska snart iväg och gratta min kompis Therese som fyller år idag. Grattis!



37461-108
Köket efter renoveringen

Andra veckan på semestern!

Denna vecka har det varit mycket sol och bad vid Eskiln. Jag är så glad över att det varit en sån fin sommar. Jag mår helt klart bäst när solen skiner. Jag längtar absolut inte till den mörka hösten och den långa vintern. Men det dröjer väl länge dit hoppas jag. Vi har ju vår underbara turkiet resa att se fram emot oxå. Prick en månad idag!

Just nu har vi besök från Petters syster, hennes kille och deras barn. Vi har varit och badat lite men det blev åska ganska så direkt så det var bara att packa ihop och åka hem. Lite mysigt med åska är det allt....

I går hade vi en liten onsdagsfest. Vi käkade tacos och sen gick vi på green man. Mer folk än vad vi hade trott. Det var precis som det var en fredag så vi klagade inte. Danne från Big brother var där och många tjejer blev som galna när de fick syn på honom. Jag tycker att han var en utav det bättre i huset och jag röstade på honom som vinnare + att han ser bra ut..men jag blir inte till mej för det..även om det var skoj att se han. Han är ju som vilken kille som helst...
Jag skulle nog bli lite mer imponerad om det var en idrottsman/kvinna som gjort en bra prestation, en artist som gör bra musik eller en skådis. En dokusåpa"kändis" är ju bara en vanlig person som inte förändrat världen speciellt mycket. Visst är det kul att se dom och så men jag klänger inte på dom så som många andra tjejer och även killar gjorde på Danne igår. Vissa var pinsamma..Han stannade iallafall bilen vid oss när vi gick hem och frågade om vi ville följa med så min kompis åkte med på en tur. Jag som har min älskade pojkvän tyckte inte att det var en sån bra ide att följa med. Hoppas iallafall att Danne tyckte om Fagerstas nattliv.



I`M BACK...

Nu är vi hemma i Fagersta igen. Hemma i stan... Saknar Ed lite grann. Så skönt det där livet att bara gå ut på altan och se sjön. Bada och sola hur mycket man vill....

Men hemma är ju alltid bäst så det är skönt oxå att vara hemma. På torsdag kommer Petters storasyster och hennes familj hit och ska hälsa på ett par dagar. Hennes goa ungar Anton och Oliwer ser nog fram emot att få komma hit och busa lite.

Som ni märker är jag inte ute och skriver så mycket i min blogg. Vi har fortfarande inte fått internet inkopplat så jag får passa på att skriva när jag ser en dator. Att telia skulle vara så långsamma visste jag inte.. nu ska vi iallafall få det fixat på fredag så det ska bli skönt!!!

inlägg från Dalsland

Är på semester i Ed och vi har det så underbart. Solen skiner och vi badar nästan hela tiden. Igår var vi i Grebbestad, alldeles vid kusten. Det var länge sen jag såg ett så fint ställe. Där badade vi i havet och strosade runt. Därefter köpte vi färska räkor och lite annat plock som vi sedan åt på en klippa precis vid havet i Hamburgö. Jag vill aldrig åka hem! Ikväll ska vi ta en tur med Petters pappas båt, hur bra som helst!

Hade en riktigt "håll i gång" helg innan vi åkte hit så vi behövde verkligen komma hit till Ed och vila upp oss. Petters tre kompisar kom och sov över och det blev rätt mycket fest. På fredan hade vi inflyttningsfest och förutom min kära vän Susanne, min kusin Danne och våra övernattningskompisar kom det en härlig blandning av skumma, konstiga och roliga personer. Jävligt skoj iallafall. På lördan var det fest igen men en lite lugnare sådan med lite grillning.

I lördags fick jag även köra en Subaru och det var hur skoj som helst. Speciellt att glida runt i skinnsberg och hälsa på alla bekanta...ett par raggarvändor hann jag med oxå...!

Jag kan ha semester hur länge som helst.....UNDERBART!

Äntligen...

37461-107
Fredag och SEMESTER....... kan inte bli bättre!

Snart ska jag öppna den första cidern och sen blir det lite groggar.... Ska fira rejält idag!

Vi får besök idag av tre killar som ska sova över i helgen och sen kommer min kompis Susanne på fest. Det var ett tag sen vi festade ihop så det ska bli riktigt kul...


Ha det bra alla och SKÅL på er!

endast två dagar kvar...

Tidig morgon!!! Det är konstigt men trots att semestern är i sikte, endast två jobb dagar kvar så är jag tröttare än någonsin! Det är så segt att ta sej upp på morgonen.
Att vi har lite barn på jobbet gör ju sitt oxå och även fast man då har tid till en massa annat viktigt som ska göras innan hösten så är man alldeles för lat. "Vi tar det sen..." Jag behöver semester...jag känner verkligen det!

I morgon är det iallafall äntligen fredag och vi ska ha lite fest. Har inte festat på 6 veckor så det kan bli riktigt skoj....Tyvärr är de flesta av mina vänner uppbokade på andra saker men några har vi lyckats få hit iallafall. Vi har en deadline till i morgon med att bli färdiga med lägenheten och det ser ut som att vi fixar den. I går målade jag garderobsdörrar. Blev väl sådär bra men det är ju iallafall snyggare med vit färg än brun vävtapet...

Jag älskar mitt nya hem......






Länge sen...

Jag har inte haft internet på ett tag nu så det var länge sen jag skrev. Känns som en evighet! Hoppas någon liten själ saknat min blogg, det har iallafall jag gjort.

Vi har flyttat till vår nya lya nu och det känns så skönt. Känns lite lyxigt att bo nära stan och ha så stort som vi har. Vi ångrar verkligen inte vårt köp och nu när renoveringen är klar så har det verkligen blivit jätte fint. Det är knappt man kan tro att det är samma längenhet så det är verkligen värt allt jobb och slit. På fredag är det dags med lite inflyttningsfest. Ska bli skoj...jag ska dels fira att lägenheten är så gott som klar och sen att jag och Petter äntligen ska ha semester!!!!!!! Yippie.....

I fredags var jag och Petter i Mariebergs köpcenter och handlade lite. Köpte lite sommarkläder och såklart lite saker på ikea..det har blivit några besök där de senaste veckorna. Vi la golv i helgen oxå. Jag och Petter har visat sej vara ett bra team när det gäller att lägga golv. Vi har inte blivit riktigt osams en enda gång heller efter all renovering och kaos så nu klarar väl vårt förhållande allt......

Nu är det bara tre jobb dagar kvar sen har jag semester i 4 veckor. Det går inte att förklara hur underbart det känns men det flesta vet nog ändå.... Vi ska börja semestern med att åka till Dalsland och hälsa på Petters pappa och hans familj. Ska bli jätte roligt att träffa alla igen. De bor exakt så som jag skulle vilja bo om jag hade hus. Precis vid vattnet och bara skog runt omkring. Helt otroligt bra läge! Så det ska bli riktigt skönt att få komma dit och bara vara ledig! Några turer runt omkring blir det nog oxå. Förra året åkte vi över till Norge. Det är ju inte alls långt till gränsen så det vill man ju passa på att göra. Sen på vägen hem kanske vi ska ta en tur till Varberg och hälsa på ett par kompisar som har stuga där....

Jag hoppas på fint väder, mysiga sena kvällar och att allt bara är så där underbart som det bara kan vara på sommaren!

Det känns bara så toppen allting!!!!!