På spaning...

37461-314

Line på babycafe.

37461-313

TACK kusin Matilda för alla fina kläder. Den här klänningen tycker jag jättemycket om!

Snart dopdags!!

Idag har vi varit i Västerås. Hade tid för cellprovsåterkoll. Petter tog ledigt så jag inte behövde åka själv med Line! Det är ju en bit att åka och inte så kul om hon blir ledsen, tappar nappen eller helt enkelt tröttnar på att åka bil. Vi passade på att köpa doppresent till Line... Den 30/ 9 är det alltså dags för dop! Ska bli roligt!!!

Line har redan somnat och det verkar som hon ska sova för natten! Blir att gå upp tidigt i morgon antar jag...!!!

I morgon är det babycafe igen! Skoj!

MysLine

37461-310
Härligt med lite mat

Haft en bra helg! Petter har jobbat hela helgen så jag och Line har roat oss själva. I Fredags var jag, Line och mamma i Avesta. Jag hittade ett linne till dopet (byxor är ett senare problem...) och så självklart lite saker till Line! Roligast att handla till henne!

Igår träffade vi Carina, Iris, Sofia och Nellie vid hembyggdsgården. Kul att träffas!!!  

Vi har nyss kommit hem från Mamma och pappa! Mamma fyllde år idag så vi var dit och fikade! Vi överraskade mamma med vinglas och två skivor med kort på Matilda och Line.

I morgon firar Petter och jag vår tre årsdag!!!! Tiden går fort......tre underbara år har det varit....Älskar dej sååå Petter!!!!!




37461-312

I sin nya pyjamas...........Mysig och sååååå underbar.....vår lilla Line!

Solig fredag...

Idag ska vi iväg till Avesta med mamma! Ska kolla om jag hittar nåt till dopet...

Igår var vi hem till familjen Jansson! Erik hade på sej pyjamasen som Adam hade är han var liten och var så lik Adam på ett kort när han var nyfödd. Lite ljusare bara men annars en kopia!!!
Jätte roligt att Annmari och jag fått barn nästan samtidigt, endast 2 månader i mellan. Känns roligt att dela det med henne och barnen kommer få så kul tillsammans sen när de blir lite äldre!

Petter och Adam har verkligen en fin kontakt! Hela tiden ville han leka med Petter igår och när det var dags för nattning kom Adam och hämtade Petter och ville att han skulle läsa godnattsaga. Han satt och höll om Petter och grejade lite med hans hår samtidigt som Petter läste. Så gulligt!!!

Torsdag 23 / 8

Igår somnade Line klockan 20:45, sov till 01:40 då hon fick mat och blöja. Hon somnade in och sov sen till 05:30 då hon åt och fick torr blöja, sen sov hon till 08:30 då vi gick upp....ca kl: 10.00 somnade hon igen.......hon sover nu!!!!!

Har man tur eller??? Gäller att njuta för jag vet ju att det när som helst kan ändras.

Line tycker om när jag sjunger för henne!! Hon ler och ibland låter hon en massa precis som hon försöker sjunga med.... ! En spännande och rolig tid nu!!!!!!!!!!! Åh vad jag älskar min lilla tjej................

Idag när Petter kommer hem från jobbet ska vi hem till Annmari, Jocke, Adam och Erik. Undra hur mycket Erik har växt sen sist!?!?! Ska bli roligt att se han igen....!!!


Nu vaknade Line.. snart dags att ta sej ut i det fina vädret!!!

PUSS

Babycafe, mitt nya hak

37461-309
Olivia, Celicia, Line och Edvin!!!! Line är yngst i gruppen men absolut inte minst!!! 6435 g i dag. 60,1 lång.

Super skoj på babycafe!!! Mycket barn och mammor... tre från min föräldrargrupp var där med sina barn och det var sååååå kul att se alla gullungar. Ska helt klart gå dit varje onsdag.....träffa lite "nya" mammor att prata med!!!! Line låg tillsammans med de andra barnen på en madrass och tittade intresserat omkring sej....ett riktigt äventyr!!!!

Träffade Lina och Carina på stan efteråt och käkade lunch. Lina har ju sin lilla Algott som bara är några veckor äldre än Line! Jätte söt kille!!!

Tidig morgon....

37461-308

Line & pappa

Igår somnade Line i min famn redan efter klockan sju. Tänkte att hon vaknar nog om en stund, kanske en powernap bara men icke...Line somnade för kvällen, sov jätte bra på natten, men ville gå upp när Petter gick upp. Klockan fem i morse!!!! Lite tidigt för hennes mamma men det var bara att gå upp...Efter lite lek och mat så somnade Line igen....ett fult knep att få mamma att gå upp tidigt!

Helt otroligt vilken duktig tjej vi har på att sova!!!

Idag ska jag och Line på babycafè med Camilla och Clara. Ska bli roligt att träffa lite andra föräldrar och barn. Hoppas på att nån från föräldrargruppen är där oxå!

UNDERBARA...

37461-307

Line...


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

37461-306

Så här skönt har jag det när vi åker bil.....

Pratade nyss med mamma och hon antydde en viss längtan efter att få se ett till kort på Line på bloggen så här mamma får du en liten bild på underverket!!

Mamma berättade att de kommit någon och ringt på hos dom för att berätta att det låg en svart överkörd katt nere på vägen och att de trodde att det kanske var vår katt Kurre. Det var det inte tack och lov men tyvärr grannens...usch!!!

Petter och Line är just nu på en promenad och jag fick lite tid för mej själv. Andra gången bara som jag är utan Line en längre stund och jag saknar henne. Viktigt att pappa och Line får vara lite själva ibland!!!
KOMMER DE INTE SNART??????????????????????????????????????

Glad & ledsen tjej

37461-305
37461-304

Kändes lite taskigt att ta ett kort på Line när hon var ledsen men hon är ju såååå söt, oavsett humör!! Man kan ju inte alltid vara på bra humör!!!!!!

Vi har fått in jätte bra rutiner med Line. Vi lägger henne i sin säng varje kväll 20:30 eller 21:00. Hon somnar in själv men vaknar några gånger av att nappen åker ut men efter en stund så somnar hon in helt och märker inte när nappen lämnar hennes mun. Jag undrar ibland vad vi gjort för bra för att förtjäna en sådan snäll tjej som Line. Vi kanske får igen det senare.....  :-) Jag tycker helt klart att det är enklare att vara mamma än vad jag hade väntat mej...

Idag var vi hem till Petra och Viktor och firade Petra eftersom hon blev 26 år igår. Har inte varit hem till dom tidigare så det var skoj att få se hur de bor. Jätte fin lägenhet var det!!

Ikväll ska vi mysa med film och chips....mums mums!!! Ska ge Line mat nu sen är det natti natti....

Lilla Erik

37461-303
Vi var och hälsade på Annmari och nyfödda Erik igår. Han är så söt och sååååå liten. Jag kommer knappt ihåg att Line var så liten när hon föddes ändå är det bara två månader sen!!!! Dom mår båda jätte bra och idag ska de åka hem till resten av familjen. Adam är såklart jätte stolt över sin söta lillebror!

Line ligger och sover på soffan. Vi gick upp klockan halv åtta idag, alldeles för tidigt för Line som efter lite blöjbyte och mat somnade om igen.

Älskade lilla Line

Line är 2 månader idag!!! Stor tjej nu!!!! Inatt har hon sovit jätte bra, endast ätit en gång så jag får verkligen min sömn jag oxå...hon ligger och sover i vår säng nu. Jag gick upp tillsammans med Petter i morse och vi låg och tittade på henne innan vi gick upp. Så söt så söt att man inte kan få nog av henne!!!

Nu vaknade stumpelumpan...

Mysdag

Idag har Line och jag inte gjort mycket. Rätt skönt faktiskt för vi har haft fullt upp nästan varje dag nu ett tag. Vi har tagit en promenad men annars har vi bara varit hemma och myst. Annmari ringde från BB. Allt är bra med lillkillen som de tror ska heta Erik! Ska bli skoj att besöka dom i morgon...... inte så länge sen jag själv satt där i väntrummet och tog emot min familj när Line hade kommit. Ska bli roligt att se ifall han är lik Adam....

En till släkting har kommit!!!!

37461-302
Adam, Line & Tuva!

Fick höra i morse när jag vaknade att Annmari och Jocke fick en son tidigt i morse. Såååå roligt!!!! Några timmar senare ringde en glad Annmari. Allt hade gått bra..och fort hade det gått! Som det brukar kunna göra när man är omföderska. Adam har fått en lillebror och Line en tremenning!!! Nu ser jag fram emot ett besök på BB om ett par dagar.

Jag fick Line dagen innan Annmaris födelsedag och nu fick hon deras son dagen efter min födelsedag.

Ja.....27 år är man nu.... Hade en riktigt bra födelsedag igår. Verkligen jätte nöjd!

Ännu ett kort på Line

37461-301


Idag överraskade vi pappa med Whisky och lakrits. Han blev glad så det var ju bra! Alltid svårt att köpa presenter till sina föräldrar, de har ju det mesta och dubbelt utav mycket. På söndag är det min tur att fylla år. Hela 27 år blir jag...oj oj man närmar sej trettio med stormsteg.

I morgon ska jag åka till Skinnsberg igen och träffa Susanne. Vi ska ta en sväng på Skinnsbergs marknad men det går nog ganska så fort att gå i genom den. Skoj att träffa Suss. På kvällen är det gatumusiken, en tillställning som jag oftast brukar gå på trots att det är samma sak varje år. Man träffar på samma människor och man pratar typ om samma saker. Träffar alltid på brodern till mitt ex och han har helt ärligt, alltid samma tröja på sej... Ändå är det en viss charm i gatumusiken. Förra året satt jag och Suss på hennes föräldrars balkong och förfestade. Det var skoj det, sånt saknar jag nu i mitt nya nyktra och ammande liv.




Line 8 veckor idag!!!

Va till Västerås igår men hyllan som vi skulle köpa fanns inte i den färgen så det blev lite annat skrot istället. Sammanstrålade med Annmari, Jocke och Adam på pizzahut.

Idag ska vi till Skinnsberg, till  Lines mormor och morfar. Morfar fyller nämligen år idag!!! Grattis grattis!!!

Bra i magen

Line var bra i magen igår. Så jag antar att det hjälpte att inte äta vissa saker. SKÖNT!! Idag käkade vi lunch med Annmari och Adam på Vallonen. Jag och Petter ska till västerås sen när han kommer hem från jobbet. Mina skattepengar kom idag, en trevlig överraskning, så vi ska köpa en hylla till Lines rum. Måste ha lite förvaringsutrymme. Bra med lite extra pengar...man blir inte direkt rik av att vara föräldrarledig!

Fick ett tack kort från Sofia och Sami idag från deras bröllop. SÅÅÅÅÅ fina de var!!! Vi gick ju aldrig på deras bröllop utan skickade med en hälsning från oss som de läste upp på festen, kul att vi ändå fick ett kort på dom!!!!

Vi gjordet fotavtryck på Line igår. Inte världens lättaste, hennes fot ville inte det vi ville.. att göra handavtryck var helt omöjligt....hon ville inte öppna handen! Det får vi ta någon annan gång!!

Lika som bär

37461-300
Line är såååå lik sin pappa när han var liten!!!
37461-299

Lite bättre igår...

37461-298

Line hade ont i går kväll oxå men inte alls så mycket som kvällen tidigare. Det var mycket lättare att få henne lugn. Ringde iallafall till BVC i morse och hon sa att jag skulle undvika att äta vissa saker för antagligen är det något av det hon reagerar på. Mjölkprodukter, choklad, lök är ju något som jag ätit under dessa dagar..slut på det nu så får vi se om hon blir bättre. Jag kan strunta att äta alls bara hon mår bra....!!!

Igår klippte Minna mej...ganska mycket så det känns jätte skönt!!! Jätte skoj att träffa Minna och Emilia. Lite stressade blev vi när hon klippte mej. Line skrek och Emilia skrek då hon inte fick som hon ville!! Livet som mamma!!!!!

I natt när Line vaknade och skulle ha mat så gav hon mej världens finaste leende....jag smälter varje gång!! Finns det någon större kärlek????????????

Magknip

Tycker så synd om Line. Hon har fått jätte ont i magen, kolik av nåt slag antar jag. Vi ger ju henne minifom och det har ju hjälpt faktiskt men nu har hon några kvällar i rad varit helt otröstlig. Det börjar nästan samma tid varje kväll så jag vet inte vad det beror på. Man känner sej så hjälplös!!! Efter ett par timmar av skrik så somnar hon och hon sover tack och lov jätte bra på natten, precis som om det släpper då eller så blir hon så utmattad att hon ej känner det onda. Inatt sov hon till klockan halv fyra innan det blev mat igen. Pratade med min kusin igår och Adam hade ont i magen nästan hela tiden tills han blev tre månader. Usch..hemskt att de små ska behöva ha så ont!!
Hoppas det går över snart!!!

Idag ska jag och Line hem till Minna, Rickard och Emilia och hälsa på. Ska bli riktigt skoj för nu var det ett tag sen vi sågs. Minna ska även klippa mej och det ska bara bli sååååå skönt!! Är så jäkla trött på mitt hår just nu! Minna och hennes kompis har börjat att tillverka egna saker som de hoppas ska kunna sälja. Bl.a bröllpskort och så..vet faktiskt inte riktigt vad det har gjort så det ska bli spännande att se. Minna är ju så otroligt duktig på att pyssla så det är ju bra att hennes talang inte kommer till spillo.

Igår morse var jag och tessan ute och gick. Jätte skönt med en morgonpromenad...gick förbi jobbet sen och pratade lite skit.

Slut på semestern!!!

37461-297
Line tittar på tv. De fina kläderna har hon fått av mormor och morfar!

Gick upp tidigt idag. Line sover fortfarande så jag passade på att gå upp före henne så jag får lite gjort innan. Man är van vid att vara två hemma med henne och det är helt klart lite annat att vara själv nu när Petter börjat jobba...Vi kommer längta efter pappa Petter idag!!!

Fint väder idag...skööööönt!!!

Duktiga jag

Idag har jag verkligen varit duktig. Två promenader har jag hunnit med. Först gick jag och Lisette en promenad och sen gick jag och Petter en långpromenad senare på kvällen. Jätte skoj att träffa Lisette. Hon hade köpt en jätte fin solhatt till Line som det står " mjölk är livet " på. Passar ju bra!

I morgon börjar Petter jobba.....nu är det slut på semestern och lyxen att få vara hemma båda två med Line.



Stumpelumpan...

37461-296

Titta jag kan ju sitta själv.....ja ja med lite stöd från soffan....

Idag har det varit fint väder. Taskigt att det äntligen ska bli fint väder nu när det flesta börjar jobba igen. Petter börjar på måndag.. han kan nog hålla sej för skratt....

Idag har vi varit på två långa promenader. Har blivit jätte duktig på att ta mej ut nu...så mycket lättare när man har lilla Line i vagnen. Man har ju något fint att titta på under tiden.

Line ligger och sover nu. Jädrans vilket humör hon var på innan hon somnade. Säkert trött efter badet.... Hon har fått lite mer humör nu...men det vore väl kanske konstigt om hon inte visar missnöje någon gång!

I morgon ska jag och Line träffa Lisette!! Skoj!!!

Jag och Line myser
37461-295

Viktiga personer i Lines liv

37461-294
Line och gudfar


37461-293
Line och mormor pratar...

Stark tjej

37461-292
Grabbarna....

Va till barnmorskan på efterkontroll idag. Fick papper från förlossning där allt var antecknat. Från det att jag ringde till förlossningen hemifrån då jag hade värkar till att vi åkte hem från BB. Det var jätte skoj att läsa för då när man var mitt uppe i allt så hade man inge begrepp alls om tid.
När jag var hos barnmorskan så var Line hemma med Petter. Första gången jag var ifrån henne en längre stund. Ca 50 minuter var jag borta men oj vad bråttom jag hade hem till min lilla älskling. Saknade henne direkt!!!

Idag åkte gudfar Olof hem. Jätte skoj har det varit att ha han här.

37461-291

Line börjar bli stark i nacken... 6 veckor + 6 dagar

Rena drömbebisen...

37461-290

I natt sov Line så bra. Hon somnade vid 22:00 tiden, vaknade kl 03:00 och efter mat och ny blöja sov hon ända till ca kl 06:00. Något mer kan man inte begära...Jag får verkligen sova och det är såååå skönt!!! Hoppas det håller i sej!!! Jag har iallafall än så länge ej behövt vanka runt med en skrikande tjej eller haft en sömnlös natt.

Va ut på en promenad nyss. Passade på att besöka Sandra, Billy och Tuva i deras nya hus. Det var ett stort och fint hus även om de just nu levde i flyttkaos. Jag är ingen husmänniska, just nu vill jag inte bo i hus men idag när jag gick omkring i deras hus så blev jag faktiskt lite avundsjuk. Jätte stor och fin trädgård.

Ikväll ska vi grilla och grabbarna ska även festa till lite. Hade varit gott med en cider men jag får snällt dricka något annat......
 


37461-289

Gjorde en god blåbärspaj igår.... mums!!!