Växer och växer...

37461-288

Va till bvc idag på läkarundersökning. Allt var bra!! Hon väger nu hela 5760 g och är 58 cm lång. Jag har nog grädde i brösten.....

Olof är här och hälsar på några dagar. Grabbarna har nu tagit en tur till söderbärke på cyklar. Jag är inte så avundsjuk..! Cyklade på träningscykeln igår men det var nog så jobbigt....kondisen är inte det bästa men jag har iallafall blivit duktig på att ta promenader med vagnen.... jag gick upp 15 kilo när jag var gravid och nu har jag 4 kilo kvar till den vikten jag hade innan sen ska jag bara kämpa vidare!!!

Träffade Tessan på fiket idag.. någon/ några idioter slog sönder rutorna på hennes bil... min gamla...i onsdags. Så jävla onödigt...

Grillkväll

37461-287
Adam läser saga för Line

Grillade hemma hos Annmari, Jocke och Adam igår. Vi grillade spett med korv i olika smaker, majs, champinjoner, paprika och lök. Och färskpotatis med bacon på....svin gott var det!!! Det blev en ganska sen kväll....natt så i morse var jag riktigt trött och seg. Det är tur att Line sover så gärna.
37461-286
Line hittade tummen igår....mums....´

Grattis Therese på 22 årsdagen!!!

Glada Line

37461-285
37461-284

Line 6 veckor idag!

37461-283
Adam på sin traktor som han fick igår när han fyllde år....

37461-282

Idag var jag och Line hem till Camilla och Conny och fick träffa lilla Clara . Hon är lika stor som Line var när hon föddes så det syns att Line växt en hel del. Plötsligt så var min lilla tjej så stor...Det känns inte som att det var så länge sen vi gick omkring med våra stora magar och längtade efter de små och nu är de här. Obeskrivlig känsla. Kul sen när det börjar upptäcka varandra!

Va hem till mormor och morfar en sväng idag oxå. Hälsade även på min morbror som har kommit hem efter 2 veckor i tunisien. Att han hade njutit av fint väder och värme, det syntes....

Fick med oss en träningscykel hem så nu ska det cyklas bort kilon... I morgon ska vi grilla hemma hos Annmari, Jocke och Adam. Så det där med kilona tar jag nog nån annan dag.

Så fin så fin

37461-281
Uppklädd för Tessans födelsedagskalas

Idag fyller godingen Adam  2 år så idag är det kalas igen.

Ikväll ska jag och Line träffa tjejerna vid hamnkrogen.. hoppas vädret håller i sej.

Nu ska vi ta en promenad.

trött idag....

Inte sovit så mycket i natt. Line sov oroligt. Hon låg och vred och vände på sej och grymtade som en gris så jag inte kunde sova. Hon låter väldigt mycket ibland vår lilla tjej...

Badade henne nu på morgonen. Hon gillar att bada. Säger ingenting utan ser mest ut att njuta. Hon brukar däremot protestera när det är dags att ta upp henne ur vattnet, antagligen för att det blir kallt. Men idag gick även det bra. Såååå duktig!!!

Igår va vi och fikade med gudmor Annmari, Jocke och Adam. Annmari döptes förra veckan så att hon kunde ta emot denna ärofyllda titel som Lines gudmor. Nu är det ca 3 veckor kvar till deras lilla knodd kommer. Ska bli så spännande att se vad det blir den här gången. De hoppas nog lite extra på att det ska bli en tjej.

Snart kommer mormor och Exi hit på besök.

Ikväll ska vi hem till Tessan och fira henne. Hon fyller år på söndag.


Glad tjej

37461-280


Bra självbild????

37461-279

En vänlig själ gav Linda sina gamla mammabyxor. Mycket passade nu när Linda är gravid...tyckte den personen iallafall. Vem som helst annars kan ju se att de gigantiska byxorna inte direkt har Lindas passform! Länge sen jag skrattade så mycket......

Grillade hemma hos Linda och Molle igår kväll. Lite kubbspel blev det oxå.....Trist bara att det blir jätte kallt på kvällarna så man knappt vill vara ute. De ljumma underbara sommarkvällarna har ju tyvärr uteblivit den här sommaren.

Hänt mycket med Line nu! Hon har börjat le lite och ibland skrattar hon. Hon fäster blicken jätte bra och hon har även blivit stark i nacken. Lyfter gärna upp huvudet. Hon är mer med nu och det är jätte skoj! UNDERBARA TJEJ!!!

Snart ska jag och Line dra hem till mormor och morfar och hälsa på.

Träff med vänner och barn

37461-278
Minna & Emilia


37461-277
Sofia, Nellie, Moa & Angelika (Max syns inte på bild)

Uppvisarturne

37461-276
Line sover i vagnen när vi promenerar i Gräfnäs

Nu är vi hemma igen efter vår turne. Vi har verkligen haft det super bra! Lyxigt har det varit att åka runt och hälsa på en massa trevligt folk som skämt bort oss med god mat och husrum.  (Måste nog ta tag i bantningen nu....) Line har varit super duktig och allt har gått så bra. Annars kan man ju tänka att resa runt med en bebis på några veckor kan bli lite jobbigt men inte med Line....Hon har fått sovrutiner så nätterna fungerade jätte bra trots att vi varit borta.


Först åkte vi till Petters storasyster Elin och hennes familj som bor i Tibro utanför Skövde. Lines kusiner Oliwer och Anton hade längtat sååå efter att vi skulle komma och framför allt då efter Line. Petters mamma, mormor, moster och syster Emma träffade vi oxå när vi var där. De kunde inte få nog av lilla Line....hon har verkligen blivit överöst med kärlek under semestern.

Efter ett par dagar åkte vi till Petters faster och hennes familj i Gräfsnäs. Jag hade inte träffat någon utav dom tidigare så det var skoj att äntligen få träffa dom. Alla var såååå trevliga och fick oss att verkligen känna oss välkomna. På kvällen när vi kom så träffades hela släkten hemma hos en annan faster till Petter där Line uppvaktades med presenter. ( SÅÅÅÅÅÅ mycket presenter den lilla tjejen fått.....) Ett par lata dagar hade vi där då vi gick omkring och kollade runt lite i trakten. Petter växte upp där så det var skoj att se hur det såg ut..så fina ställen det finns som man inte vet om....

Sen åkte vi vidare till Trollhättan, till Olof. Vi shoppade lite och sen grillade vi hemma hos honom på kvällen. Olofs nya lägenhet var jätte fin....! Dagen efter strosade vi runt lite i trollhättan city...äntligen sken solen!!!! 

Sen åkte vi hem till Lines Farfar Per-Åke, farmor Irene, faster Sofie och Farbror Anton. Det kändes roligt att visa upp det nya och första barnbarnet i familjen och farfar var mycket stolt. En solig dag fick vi där annars regna det mest....


37461-275
Line ligger ute på altan och njuter av det fina vädret som vi inte sett mycket utav denna sommar

Semester i ED

37461-274
Line och Farfar Per-Åke
37461-273
Utsikten från Petters mormors hus..såååå fint!!!

Semester

37461-272
På promenad i Trollhättan.
37461-271

Middag hemma hos Petters syster och hennes familj

Sötnos

37461-270

Så här mysig är jag!!!

Hur länge ska det regna egentligen???
Varmaste sommaren på länge???????? Håller inte riktigt med....

Idag var vi hem till mormor och morfar. De ville träffa Line lite innan vi åker på semester. Käkade mat där. Rökt fisk.....mums.

Stort GRATTIS till Camilla och Conny som fått en dotter!!! Jag blev alldeles tårögd när jag fick veta. Jag vet hur underbart det känns!!!

Line ligger just nu och sover i soffan brevid mej...en riktig sömntuta är hon!!! Sover jätte bra så vi klagar verkligen inte. Hon har fått lite minifom eftersom hon har magont och det har hjälpt. Skönt!

Line 3 veckor idag

Idag gick Petter på semester!!! Nu får vi vara tillsammans hela familjen i 1 månad! Skoj!!! Nu hoppas vi på bättre väder och en trevlig semester nästa vecka tillsammans med Petters familj, släkt och Olof.

Line är 3 veckor idag! Märks att hon har blivit äldre. Hon är mer vaken och det är lättare att få ögonkontakt med henne nu. Vi har lärt känna henne och vet oftast vad det är hon vill när hon är på ett visst sätt. Jag älskar min lilla tjej sååååå mycket!!!  Hon har väckt starka känslor inom mej och det känns helt underbart! Oron man kände i början har lagt sej nu. Iallafall den värsta oron. Nu behöver jag inte titta till henne hela tiden när hon sover och se om hon andas. Jag tror inte att hon är jätte sjuk när hon skriker. Jag oroar mej inte över om jag och Petter är bra eller dåliga föräldrar. Jag vet att vi är de bästa!!!!!!!!!

Köpte ett  eget foto/minnes album till Line idag. Ska försöka vara duktig på att ta kort, skriva ner saker som händer i hennes liv så att hon kan få se det sen när hon blir större.

I morgon ska vi hälsa på Annmari och Adam. Annmari längtar efter sitt gudbarn.


Line 2 veckor + 6 dagar

37461-269


37461-268
( Hm vem är jag hos nu???????)
Tessan & Line

Susanne & Line

37461-267

Susanne kom på besök idag! Sååååå roligt att träffa henne. Line fick en assnygg klänning av henne! Vi käkade lunch på Vallonen och skvallrade. Min farbrors sambo var hit oxå med paket från dom och från min farmor i Finland. Farmor hade även stickat ett par jätte fina rosa sockor till Line!!!

Vi har planerat in en bilsemester nästa vecka. Ska åka runt till Petters familj och släkt som bor utspridda i landet och så ska vi även göra ett besök hos Lines gudfar Olof! Ska bli roligt att åka iväg lite.

Vår söta tjej!!!!

37461-266

Igår var vi på bvc. Line väger nu 4320. Hon är 54,9 cm lång och huvudomfånget är nu 36,1. Stora tjejen!!!

Idag kommer Susanne på besök!!! Det ser både jag och Line fram emot.

Ska ut på en promenad snart!!!