Föräldrargruppen

Igår var vi på vår första föräldrargruppsträff. Vi var fem par. Kände igen några av dem och det verkar vara en bra grupp. De blivande papporna satte sej i ett annat rum för att prata "pappagrejer" och vi blivande mammor fick vara lite själva. Vi berättade lite om oss själva och så fick vi lägga oss ner och lyssna på en avslappningsskiva. Det kändes jätte bra så jag ser redan fram emot nästa måndag då vi ska ses igen. Petter tyckte oxå att det var skoj att träffa andra pappor i samma sits.

Det känns rejält nu när filuren rör på sej. Han/ hon börjar bli stor...

v. 27
Barnet öppnar sina ögon denna vecka
. Den får starkare muskler och om barnet sparkar på fel ställe så kan det kännas rejält. 35 cm är den nu och den har nått 1- kilosgränsen och har tydliga sov och vakenrutiner.  Barnet har lärt sej att känna igen sin mammas hjärtrytm. Du kommer att öka i vikt till v 36.

Kommentarer
Postat av: Sussie

Hej Mari...

Va fint din mage växer på, snart exploderar den..haha..vänta du bara :o) Den har redan börjat ju..
Skönt att du mår bra och allt går så bra... Nu har du inte heller så långt kvar..vi bytar vecka samma dag du och jag!

En annan har det lite sådär men är ändå världens lyckligaste blivande mamma, lääängtar så jag håller på att spricka och likadant med den blivande pappan hihi...
Har ju haft lite otur med krämpor o så under graviditeten men jag får ju min belöning snart! Ja nu är det inte mycket kvar. Tyvärr får jag inte uppleva en vanlig förlossning. Var inne på vändningsförsök i fredags då mini lagt sig tokgalet i magen min..en riktig busunge :o) Dom försökte vända på h*n 4 ggr men den rucka inte på sig en mm.. hm.. jag sa gör vad som behövs bara jag slipper kateter haha...*fobi* men ack dom gav upp..Ska till Specmvc på fredag ifall att den mot förmodan ångrat sig.. 3% lägger sig i sätte ca o hälften lyckas dom vända, men jag var en av dom 1.5% som inte lyckades *OTUR* Men varför ska man göra nått som e normalt för en gångs skull haha...

Så nu väntar ett planerat snitt,(till 99%) inom den närmsta tiden är så nervös..både för det och att bli mamma, det är ju så stort o det kommer vända upp o ner på ens liv på ett underbart sätt!!

Hoppas du slipper gå igenom detta o att filuren väljer att vända på sig..och att du fortsatt få må bra!

(Jag skriver inte datumet för minis födelsedag..för jag vet iallafall 2 pers som läser detta o är jättenyfikna på när mini ska födas *lååång näsa...:o)* Ja du känner båda mycket väl..hihi...)

Ha det så bra och fortsätt och njut, inte långt kvar nu... Många kramar från en fotboll & mini...

2007-03-06 @ 10:29:34
Postat av: Mari

Hej!!Nu börjar man bli stor..men än så länge bara härligt.....
Ha ha vilka de nyfikna är, det vet jag!!!! :)
Synd att du antagligen måste bli snittad men men man kan inte lita på de små. Mini ligger väl skönt så varför vända på sej...???!!! ;) Hoppas allt går bra!! Ska bli spännande att höra sen om det blev en tjej eller pojke,,,vad tror du att det blir? man har ju ofta en känsla!

ja, livet kommer verkligen bli annorlunda men visst är det underbart. Jag känner mej såååå redo för detta, det är bara dags nu liksom och petter känner likadant... Jag önskar dej och jörgen lycka till med allt!!! och ha det så bra och ta hand om dej och mini,,,kram mari och filuren!!

2007-03-06 @ 17:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback