God morgon!!!

37461-416
Line på babycafè

I natt fick jag sova jätte bra. Skönt efter några nätter då Line vaknat vid 3, 4 tiden och inte velat somnat om. Känner mej riktigt utvilad nu!

Igår kväll var jag ut och käkade med mina kollegor. Avtackning av min kollega och sen för hon som jobbat istället för mej och som nu fått ett nytt jobb. Fick träffa min nya kollega oxå som börjat för några veckor sen. Hon verkar trevlig och positiv så det blir nog bra sen när jag i höst ska börja igen. Mycket jobbsnack blev det och faktiskt så längtade jag tillbaka lite...men nu när jag sitter och tittar på Line som sitter i soffan och leker så NEJ...JAG LÄNGTAR INTE!!!

Idag ska vi träffa Linda, Molle och Maja för lite lunch på kina.

Längtar till lördag!! Tjejfest och utgång!!!
37461-415
Line med sin älsklingsleksak just nu! Ett snöre..... enklare än så kan det inte bli!!!

usch...

Va till tandhygienisten i morse. Hade inga hål, yippie!!! men tandsten och det är inte så skoj att ta bort heller...riktigt obehagligt faktiskt. Det lägger sej mellan tänderna och eftersom mina tänder sitter tätt är det svårt att ta bort det. 763 kronor fattigare gick jag lättnad därifrån...

Petter har jobbat klart sin dryga vecka...ledig några dagar nu innan han tar itu med nästa.

Mina två älsklingar ligger och sover nu!!!!

En grattishälsning!!!

37461-414
Massor med pussar och kramar till FARFAR som fyller 60 år idag!!!


Vad ska jag göra nu?

Ännu en ensam kväll. Petter jobbar natt. Ingenting på teve heller..jag är inte så sugen på att glo på Harry potter eller Göta kanal! IGEN!!! Så då blir jag sittandes framför datorn istället. Läst aftonbladet, "blippat" typ 100 gånger (för er som inte vet är det ett spel som hela min familj blivit indragna i, vi kan/vill inte sluta) facebookat, kollat runt på mina favoritbloggar, letat lite recept, gjort ett kvinnlighetstest (såklart är jag väldigt kvinnlig)

Jag är lite uttråkad.....blir nog en tidig kväll!!!

Line sussar...världens mysigaste att smyga in till henne och se och höra henne sova djupt!

Lugn kväll

Ikväll när vi borstade Lines tänder inför läggning så hade vi 3 tänder att borsta. Idag såg vi nämligen att en till tand är på väg!!! Stora saker händer på dalavägen..........

Fick ett överraskningsbesök av mamma och pappa i kväll. Trevligt med besök nu när Petter jobbar natt hela helgen. Nu har Line somnat för natten så jag ska snart käka en god sallad och glo på Let`s dance....lättsam underhållning en fredagkväll. Lite chips har jag tänkt att jag ska unna mej oxå!!
Annars idag har jag träffat Minna och Emilia. Emilia hade blivit så stor och pratade jätte mycket! Sen shoppade jag och Petter mat och firade min löneförhöjning med lunch ute.

I morgon ska vi hem till Skinnsberg så Petter får sova lite i lugn och ro. Line har ju börjat prata en massa och är inte alltid så tyst av sej!! :-)

Trevligt trevligt

Fick en mindre chock idag när jag fick min lönespec. Visste att jag skulle få höjd lön men det var betydligt mer än vad jag hade väntat mej. Mammaledig som jag är har jag inte haft nån direkt koll på läget. Trevligt att man kan få bli överraskad ibland!

Snart ska Line och jag hem till Lisette. Födelsedagskalas i efterskott.

Heath Ledger

37461-413

Tråkig nyhet när jag läste aftonbladet i morse.....att Heath Ledger dog igår. Ung, snygg och bra skådis...pappa till en 2 årig tjej...så synd!!!


Tog en sån fin bild idag!!

37461-412

Helgen

37461-411

Måndag igen....! Vaknade med huvudvärk så idag har jag och Line inte gjort så mycket. Ganska skönt för förra veckan var det någonting vi skulle iväg på varje dag....

I lördags var vi tillsammans med Annmari och Jocke till Västerås. Käkade på mongoliska och kollade på "National Treasure 2"..!!! ( jätte bra) En riktigt trevlig kväll var det och Line hade det lika bra hemma hos mormor och morfar. Kändes lite taskigt att hämta henne på natten, väcka henne och sätta henne i bilen men hon somnade snabbt om när vi kom hem! I går söndag var jag nästan trött hela dagen men Line är aldrig omöjlig när det gäller att sova så vi sov mycket. På kvällen var jag på body combat och hade massor med energi efter mycket vila under dagen!


37461-410
Pussar och kramar till Matilda!! Krya på dej!!! Puss och kram till Lisette oxå som fyller år idag! Grattis!!!

Lines första besök på badhus

37461-409
37461-408

Vi var och badade i Ludvika idag. Tillsammans med Annmari, Jocke, Adam och Erik. Såååååå kul!!! Line älskade att plaska i vattnet och var så glad hela tiden. Vi vuxna roade oss genom att åka vattenrutschkana...jag och Annmari skrek högt när vi åkte. Snabbt gick det och man såg ingenting för det var så mörkt i tunneln. Man blir verkligen barn på nytt när man är i vatten....Att åka till badhus blir helt klart en återkommande aktivitet för familjen Hietala/ Karlsson!

I morgonkväll ska jag, Petter, Annmari och Jocke roa oss igen men utan barn. Bio + middag!!!! KUL!!!!!!!!!!!

Busiga Line

37461-407

Va på body combat ikväll. Trodde att jag hade hittat mitt favoritpass i boxningen men body combat är faktiskt liite roligare. Känns faktiskt som det tar lite mer oxå och det är ju bra!!!

Träffade tjejerna Lisette, Tessan och Emma idag. Emma var så fin med sin gravidmage....faktiskt så längtade jag tillbaka lite till min egen gravidmage..men jag får väl nöja mej med min bullmage!!
Vi planerade lite inför tjejfesten vi ska ha den 1 februari....det blev ju inget på juldagen så nu är det dags för lite party! Alla kunde tyvärr inte komma men ett litet gäng blir vi iallafall och jag längtar massor!!!!!!

I morgon ska Line få leka med sina kompisar på babycafe!!!

7 månader

..är lilla stumpan idag!!!

Om en timme ska vi träffa Lisette, Tessan och Emma på vallonen. Ska bli skoj. Har inte träffat Emma på länge nu så jag kan tänka mej att hennes mage växt. Gravidmagar är så mysiga!!!

Line sov bättre inatt. Skönt!!!!

Nu ska jag klä på mej.......

HA EN BRA DAG!!!

Trött mamma idag...

.....Line har sovit lite oroligt några nätter nu och i natt var det värre än någonsin. Vaknade jätte ofta och var ledsen. Kanske drömmer eller så är det för att hon är lite täppt i näsan.... vem vet....?????????????? Som sagt inte alltid så lätt att veta vad det beror på. Nu ska Petter jobba två nätter och då får Line sova i vår säng. Slipper jag gå upp hela tiden.

I morse käkade jag frukost på vallonen med Camilla. Sen tog vi en promenad med Camillas syster som oxå har en liten tjej, född i oktober. Mycket barnsnack blev det.....

Imorgon ska jag och Line träffa Lisette. Sen blir det bodycombat på kvällen. Va på det igår, första gången och det var riktigt skoj. Lite boxningsslag och sparkar men ändå lite annorlunda än boxen. Fått med mej Annmari på det oxå så nu blir det body combat två gånger i veckan och boxning en gång.
Nu jäklar.............
 


Stadig...

37461-405


Duktiga Line kan stå själv i några sekunder med stöd av soffan...Det är så underbart att se alla framsteg. Man kan inte låta bli att känna sej stolt!

Idag har det regnat nästan hela dagen. Så trist. Jag och Petter skulle ta en långpromenad på morgonen men det fick vänta..tog och rensade upp i ena skrubben istället. Promenaden tog vi på kvällen. Vi har varit duktiga nu...ätit bra, tränat och så promenerat. I morgon ska jag gå med Erika på body combat.

Snart ska jag gå och lägga mej. Har en skön sovmorgon att se framemot.

...........9 januari (trött på rubriker)

Nerplockning av julen sker snart... brukar dra en lättnads suck när detta är dags men i år har jag inte hunnit tröttna på alla ljus och julpynt. Julen har passerat så snabbt att jag knappt hann med. Ja, ja snart är det dags att fira midsommar och sen är det dags att köpa julkalender igen.

Träffade Annmari och Erik idag. Har inte sett lilla Erik på tre veckor och massor hade hänt. Han står stadigt nu när man håller i han och sitter gör han oxå betydligt mer stadigt än sist. Inga spagettiben där inte....
Jag och Annmari plåter Erik och Line som två galna turister när vi ses. De är ju bara så söta tillsammans!!!

Va på step up ikväll. Endast några pass kvar av step upen innan det blir ett annat program så det gäller att passa på. Efter det kommer ett "fys pass". Lät riktigt skoj så jag går väl på det sen...bara jag nån gång blir av med alla kilon som är i överflöd så är jag nöjd!

Nu ska jag sova...alldeles för sent för mej!!! Man vet ju aldrig hur natten blir. I natt sov Line bra till klockan 04:00 då hon hade svårt att somna om.

God natt!!!!!

Hemma igen!!!

37461-404

Kom hem från Ed idag! Vi har haft det super bra..blivit riktigt bortskämda med god mat och även lite barnpassning. Hann med ett årligt julbord i bystugan oxå och ett födelsedagsfirande av Petter som är 27 år nu! Hann med mycket på bara några dagar.. Line tyckte det var skoj att äntligen få träffa farfar, farmor Irene, faster och farbror och de andra släktingarna. De tyckte såklart att det var lika skoj. Sorgligt när det var dags att åka hem eftersom man vet att det dröjer ett tag innan de får se Line igen!

37461-403
Farfar Per-Åke och Line leker med vattenkranen

Kort

37461-401
En glad Line
37461-402
Line fick öppna julklappar igen

Mer kort...

37461-400
Trevligt julbord i bystugan
37461-399
Vi firar Petter 27 år!!!

Två söta tjejer!!!

37461-398
Söta Maja och hennes mamma Linda kom på besök idag. Maja hade verkligen växt sen sist men hon var liten i jämförelse med Line.
37461-397
Idag tog vi en tur med pulkan. Line tyckte det var skoj. Det blev rätt snöigt!

Packar idag..i morgon drar vi till Ed och hälsar på Lines farfar, Farmor Irene, Faster Sofie och Farbror Anton!

2 januari

Idag kom mamma, Lasse, Bodil, Mikaela och Matilda hit på lite lunch. Gjorde pastasallad. Sen tog vi en sväng på stan. Ikväll är det dags för mej och Annmari att "slåss" igen på boxningen.....ska bli skoj...! Ska bli skoj att träffa Annmari oxå...vi har inte setts på två hela veckor nu eftersom det varit jul och Erik har haft vattkoppor. Vi brukar ju minst ses ett par gånger i veckan annars. Vi har väntat på att Line kanske oxå skulle få vattkoppor eftersom vi umgåtts en del men än så länge har vi inte märkt nå koppor.... hoppas hon slipper!!!

I morgon ska jag hem till Skinnsberg en sväng och säga hejdå till Malmögänget. På eftermiddagen kommer Linda och Maja hit och hälsar på. Har längtat efter att få träffa lilla Maja som säkert växt massor sen sist....det går ju så himla snabbt i början!!!

På fredag drar vi hem till Petters pappa + familj.

Nyår

37461-396
37461-395
(Nyårsfin)

Jaha..då var det 2008 då....

Trevligt nyårsfirande hemma hos mamma och pappa tillsammans med bror Lasse, Bodil, Matilda, Robin och Mikaela. Och så Line såklart!!! Petter jobbade kväll och orkade inte ta sej till skinnsberg efter att han slutat så vi fick önska varandra ett gott nytt år via telefon istället.






****

37461-393
Trerättersmiddag!
37461-394
SKÅL!!!