Kul kväll igår!!!

Oj oj vad vi dansade på igår, jag, Suss och Lindah. Fullt ös från det att vi kom till 03:00!!! Va på ett ställe som heter "Ett ställe" och ja det var skoj. Inte så roligt folk men bra musik på de två dansgolven så jag är jätte nöjd med kvällen. Jätte skoj att träffa min gamla klasskompis Lindah.

Har ont i fötterna idag och så är jag trött annars mår jag jätte bra och snart bär det av hemåt igen. Pratade lite med Line i telefon och jag längtar såååå efter henne nu!!! Ska pussa massor på henne i kväll när jag kommer hem....och på Petter oxå såklart!!! Puss puss


Stockholm

Är hemma hos Susanne nu efter en dag på stan....jätte skoj att vara här i Stockholm. Länge sen jag var här sist. Underbart väder så efter lite shopping, (handlat bara till Line, trökiga jag) lunch och lite strosande så intog vi dryck på en uteservering...med en filt så frös vi inte såååå mycket!!! Vi längtade till sommaren dock....härligt mysigt iallafall att sitta där och glo på folk! Träffade på en tjej när vi satt där, en som jag känner lite grann och som jag träffade på för en vecka sen i Skinnsberg. Uteserveringen kommer vara hennes arbetsplats under sommaren och det pratade jag och Suss om och så plötsligt kommer hon förbi, världen är bra liten ibland!!! Och komisk!

Nu ska vi snart käka lite sallad sen är det dags att dra i gång festen.... vi hörs!!!

Många pussar till Line.....

Lite minisemester

Solig torsdag idag. Man blir så mycket piggare nu när det är ljust ute när man vaknar vid halv sju tiden. Känns underbart att våren snart är här och sen sommaren....

Idag ska vi käka lunch ute någonstans med Annmari och Jocke. Annars idag ska jag fortsätta med städningen som jag påbörjade igår, tvätta och så ikväll ska jag ut och gå. Och så ska jag packa...i morgon drar jag ju till Stockholm för att hälsa på Susanne...något jag verkligen ser fram emot. Ska bli både kul och skönt att åka iväg. Som småbarnsförälder behöver man komma bort lite ibland....men jag kommer ju såklart sakna lilla stumpelumpan och undra minst 100 gånger vad hon och Petter gör och hur det är med henne!!! För Petter ska det nog bli kul att få vara själv med Line. Första gången som han ska ha henne själv i 2 dagar och en natt. Jag vet att det kommer gå super bra!!!

Nä nu ska jag väcka Petter och sen ska jag leka lite med Line...(hon kämpar för fullt för att ta sej fram men nej....svårt det där.....)

Nya pjuck!!!

37461-464
Bort med snön! Nu vill vi ha vår!!! Line vill oxå att det ska bli vår...så hon kan använda sina nya snygga skor!!!

Jag kan stå....

37461-463
Line är så duktig på att stå själv. Vi räknade till 40 sekunder idag...

Idag var jag och Line hem till Annmari och barnen. Petter och Jocke kollade på hockey här hos oss och när hockey var slut beställde vi hem lite mat. Kebabbåt...mumsigt!!! Och nu sitter jag här och småäter påskgodis...Tur att påsken är slut för i morgon måste mitt nyttiga liv börja igen. Vi tog iallafall en promenad idag så lite duktig har man ju varit.....

I morgon ska jag vara barnvakt åt Erik en stund på förmiddagen. Då får jag känna på hur det skulle vara att ha tvillingar...

Gårdagen

Nu är ni väl alla sugna på att höra hur de 2 snyggingarna hade det igår....

....Riktigt skoj!!!!! Det roligaste var att träffa min underbara vän Susanne. Som jag även ska träffa nästa helg i Stockholm. Vi drack vin och cider här hos mej och så käkade vi lite sallad för att få den bästa förutsättningen att må bra dagen efter. (lyckades ganska bra med det..bara sååå trött). Vi åkte jätte tidigt till Greenman för att slippa köa men såklart var det redan kö trots att klockan inte var med än ca halv tio!!!! Men det gick snabbt att komma in och vi hann ju även att få i oss lite mer cider så det var ju bra!!! Viktigt att fylla på så man inte blir nykter...
Vi dansade loss mest hela kvällen och jag hade jätte skoj. Träffade på 3 kusiner och några bekanta grabbar från Skinnsberg så det var skoj!

Ännu roligare får vi nästa helg....Blue moon bar i Stockholm blir det nog...

Jag undrar bara hur man orkar med det här livet..att dricka och partaja varje helg...efter nästa helg så blir det nyktert lääänge....

Mera vin...

37461-461

Behöver vi nog inte!!!! Va skoj vi har och så roligare vi kommer få...
Så här fula blir man bara med en massa vin men det är tur att man tror att man är snygg!!!
SKÅL!!!!!

Lines fredagsnöje!!!

37461-460
Så här nära tycker Line att man ska sitta när man kollar på Teletubbies.
37461-459
Passar på att pilla lite...

Både Line och Petter ligger och sover. Den ena är lite bakis, den andra bara trött! Ni får väl gissa vem som är vad!!! Tur att iallafall jag är pigg! Värre i morgon kanske....

Mina två älsklingar

37461-457
Härligt det var att bada idag! Vi var där tidigt så i början hade vi en bassäng och en pool för oss själva. Line tyckte det var jätte skoj att plaska i vattnet!!! Hon älskar verkligen att bada så det är helfestligt att se henne. Jag tog ett par vändor i bassängen och det märktes snabbt att det var ett tag sen jag simmade. Fy va jobbigt det var...det var med avund i blicken som jag såg alla 70 åringar simma vända efter vända utan att det ens såg jobbigt ut.

Blev en ensam kväll hemma. Erik är inte riktigt frisk så jag och Line kunde inte åka till Annmari som vi hade tänkt och Petter är på grabbkväll! Line sover...såklart....alltid denna tid! Men jag ska glo på Let´s dance och så tänkte jag passa på att greja med min sida på familjeliv så jag har nog att göra.

I morgon blir det nog utgång. Susanne var lite sugen och plötsligt så blev jag det oxå....en spontankväll på krogen brukar faktiskt bli bäst. Vi får väl se...



Skrivsugen...

Snart ska jag gå och lägga mej. Men jag är lite bloggsugen,,,så där som man blir ibland även fast man kanske inte har nåt vettigt att skriva.

Vi kollar på "Gordons kitchen nightmares" som är på kanal 5. Super roligt program med kocken Gordon Ramsay som besöker äckliga, skitiga...fullkomligt avskyvärda restauranger. De har mögglig mat, de tappar mat på golvet och lägger tillbaka eftersom fritösen "sterilisierar" maten(han som gjorde det var en 75 årig snubbe som var döv.) De lagar vidrig mat som ingen vill ha och det mesta är frysta varor som de tillagar lite snabbt. Gordon är en ganska elak kock som säger vad han tycker och han läxar verkligen upp ägare och hans usla kockar. Sevärt program!!!

I morgon ska vi göra ett nytt försök att komma iväg och bada. Vi ska till Ludvika och där är det iallafall öppet. Dubbelkollat öppetiderna.... Ska bli skoj!!! Mysigt att ligga och plaska i den uppvärmda poolen med Line. Senare på kvällen ska Petter till en jobbarkompis på mat och hockey och jag och Line ska hem till Annmari ifall Erik fortfarande är feberfri. Hoppas!!!

Line kan gå några steg med sin "lära gåvagn" ifall man håller i den lite så den inte åker iväg. Och idag stod hon själv i 10, 11 sek.

Nu ska jag glo vidare på Ramsay och sen sussa gott!!!

Glad påsk...

37461-456
...Önskar påskgumman Line!!!

Tack för påskkorten som vi fått!!!

Hoppas alla får en trevlig helg!

Påsk

Helt underbart väder idag!!! Blir en skön promenad senare!!!

Skulle ha varit barnvakt till Erik en stund idag men det blev inget för han är fortfarande sjuk. Haft feber i flera dagar nu stackarn!


Line står mest hela tiden nu. Hon släpper ofta taget och vill stå själv och igår stod hon riktigt länge. 6 sekunder...länge va???? ha ha fjantig värre man blir...


Påsken är här...vi firar väl inte det på nåt speciellt sätt. Blir ju lite annat nästa år när Line är större och förstår lite mer. Ska hem till mamma och pappa och hälsa på en sväng och så ska jag träffa Susanne som är i skinnsberg över påsken. Vi ska ju ses nästa helg oxå för då ska jag nämligen åka till henne i Stockholm. Dags för lite shopping och en utekväll i storstan. Ska bli riktigt skoj!

Vissa nyheter smärtar mer än andra...

Fruktansvärt det som hänt i Arboga. Varje gång jag tänker på det så blir jag ledsen...Jag kan inte förstå hur någon kan ta livet av så små barn.  Det är helt obegripligt och det straff som jag tycker man ska få när man gjort något sådant är mycket värre än att sitta i ett lyxigt fängelse hela livet. Jag tänker på mamman som sedan ska vakna upp och få veta att hennes älskade barn inte finns längre!!!!!!!!!! Fy fan...hur ska hon orka genom det??? 

Det är så sorgligt!!!

Vår groda är plötsligt så rörlig

37461-455

Nyss hemkommen från body combaten. De kör verkligen slut på en! Träningsvärk är att vänta...

Hoppas på att få sova lite längre i morgon. 2 dagar i rad har Line vaknat kl 05:20 ca. Hon är super pigg då. Ligger och pratar en stund innan hon tjoar till och vill upp. Redo att möta dagen!!!

Det blir en tidig kväll.

Puss och Godnatt!

Inget dopp idag...

Jag hoppade inte direkt av glädje när det snöade idag! Hallå..våren var ju här. Bara väntade på att få dra fram vårkläderna...och Line har ju fått en ny vårjacka!

Idag skulle vi åka och bada i Avesta. Vi såg verkligen fram emot att få bada lite med Line och så när vi kom dit så var det stängt pga för mycket bakterier i vattnet. Ett helt nyöppnat badhus och så får de stänga nästan direkt. Otur. Vi ska åka till Ludvika och bada på fredag istället!

Line vill bara stå nu. Hålla i soffan eller bordet. När man sätter ner henne så blir hon missnöjd direkt. Ibland när hon står så släpper hon taget helt så man får verkligen vara beredd.

Nu är jag på gång...

37461-452
Titta vad jag kan.....!!!


Super bra att Charlotte vann igår! Helt rätt!!!

Snart ska vi till lekparken så Line får gunga lite!

Jag är 9 månader nu!

37461-451
Dags att ta fram pjucken.... som jag fått av gudfar Olof!!!

Melodifestivalen!!!

Ikväll är det äntligen final! Ska bli så spännande att se vem som tar hem det.

Så här tror jag att det kommer gå:

1. Charlotte Perrelli- ( Jätte bra schlagerlåt)                   
2. Linda Bengtzing- ( Halvbra men en schlagerlåt, typisk Linda-låt)
3. Sanna Nielsen- ( En bra ballad men jag tycker ej att en ballad ska vinna)
4. Sibel- ( Helt underbar röst, ok låt)
5. Rongedal- ( Kul låt, roliga killar)
6. BWO- ( Rätt bra låt, flummiga kläder och en flummig Bard)
7. Amy Diamond- ( Barnslig röst, inte så konstigt men ändå...lite go i låten iallafall)
8. Frida- ( Dålig låt, jobbig tjej)
9. Christer Sjögren- (Gammal gubbe, får inte vinna)
10. Nordman- ( Kass låt, får absolut inte vinna..)

Petters lista

1. Charlotte Perrelli
2. Sanna Nielsen
3. Christer Sjögren
4. Linda Bengtzing
5. Nordman
6. BWO
7. Sibel
8. Amy Diamond
9. Rongedal
10. Frida

Lisette och Micke kommer över ikväll och kollar med oss!!! Seriös röstning blir det....


Mysig fredagskväll

37461-450
37461-449

Rött vin, räkor, ost, vindruvor, vitlöksbröd...och " så ska det låta"!
Kan inte bli så mycket bättre!!!

Ett litet inlägg från hemmafrun...

Idag var vi i föräldrargruppen på biblioteket för lite information om böcker till barn. Alla mammor och barn kom + en pappa. Efteråt fikade vi på vallonen. Om en månad fyller den äldsta i gruppen 1 år. Inga bebisar längre!!!

Line sover nu och jag har precis rullat och stekt köttbullar...har blivit så himla huslig. En dag i veckan nu ett tag har jag gjort biffar och så idag köttbullar. Hade i lite vitlök så det blir mumsigt. Petter är på gymet nu så det blir mat sen när han kommer hem.


Läste att livsmedelsverket helt plötsligt säger att det är okej att dricka 1-2 glas vin 2 gånger i veckan fast man ammar. Hur kan det plötsligt vara det???? Man ska undvika vissa grejer för att barnet inte mår bra av det. Barnet kan få ont i magen av tex lök och mjölkprodukter. Ska man då helt plötsligt dricka vin.. Mår barnet bra av det? Jag skulle aldrig göra det!!! Och är det inte lite farligt att säga att det är fritt fram för lite vin. 1-2 glas kanske snabbt blir 3-4.. Stackars barn.......

Lilla Vilgott har fått en lillebror. Sussie och Jörgen i Malmö har fått en liten son! Grattis!!!

Nu vakna Line. Jag hör henne ligga och prata....

hej svejs.........

Min underbara dotter!!!!

37461-448


Jag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.
Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.
I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.
Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig.
Men fortsätt nu att sova
min underbara tjej
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.

"Jag ser dig när du sover"
Av: Lisa Glans

Smile!!!

37461-447
Line och Mimmis Ossian. Vi tog kort på dom idag som vi ska skicka till min farmor (Mimmis mormor). Så söta!!! Line satt så fint på kudden och tittade in i kameran, precis som hon inte gjort annat!!!

Hade Line i en tvättvagn i tvättstugan igår. Då ställde hon sej upp i den!!!Hon såg lika glad ut som jag blev!!!

Idag gick jag min runda igen. Har inte blivit så många promenader på sistone men idag kom jag iallafall iväg. Kändes skönt.

Händer idag

             Tisdag...innebär för mej:

  • Baddags för Line        (gjort)               
  • Tvätta                            (håller på...suck)
  • Långpromenad           (blev en kort)
  • Lunch på stan med Lisette, Emma och Johanna (trevligt, trevligt)



 


You go girl...

Helt UNDERBART slut på "Kungamordet"!!! Jag satt i soffan, skrattade lite för mej själv och kände mej helnöjd. Precis som om det var jag som fick hämnas på det där underbara sättet!!!

Nu ska jag snart krypa till sängs...

Sov gott!!!

Lekstund

37461-445

Idag var jag och Line hem till Annmari och barnen och hälsade på. Petter och Jocke jobbar eftermiddag så då passade vi på att ses. Blev bjuden på mat så det var lyxigt! När vi kom hem var det vällingdags och sen var det bara att borsta tänderna och klä på Line pyjamasen och så var det sovdags. Hon var så trött så hon somnade direkt. Nu har jag duschat, plockat undan lite och snart är det dags för "Kungamordet" på kanal 1. Ni som missat den serien har verkligen missat nåt....
37461-444

Så roligt att stå!!!

Så är det........

Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en

vanlig omelett av det.

/Mikael 6 år


För att få barn måste fröna tävla. Om de spurtar riktigt mycket är

det risk att man får trillingar.

/Johan 7 år


För att det ska bli barn måste pappan spruta massvis av baciller in

mammans ägg. Ägget är stort som ett gåsägg. Sedan slåss tjejbacillerna

med killbacillerna. Och om tjejerna vinner så blir det en flickbaby.

/Julie 6 år


Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta

barn är gjorda med vanliga rör.

/Fred 7 år


När babyn är inne i magen på sin mamma kallas den foster.  Mamman

kallas fostermor. Det första som bildas på fostret är öronen.

/Ida 6 år


Den stora kärleken blir större med åren. Den lilla går det inte lika

bra för. Den minskar väldigt fort och slutar med skilsmässa med buller

och bång

/Gun 7 år


Även om gamla tanter kan ha en väldigt stor anläggning är det helt

slut på mjölkproduktionen.

Håkan 7 år

Äldre kan inte få barn. Deras äggstockar har tagit slut och dessutom

har mannen problem med protesen.

/Petter 9 år


Man måste inte gifta sig i kyrkan. Man kan gifta sig på socialkontoret.

Eller man kan flytta ihop utan att tala om det för någon. Det

viktigaste är att man vet det själv.

/Nina 6år


Om man inte vill vara gift längre, för att mannen kanske var dummare

än man trodde, så kan man skiljas som vänner.

/Marie 7år


Det är inte säkert att man vill gifta sig med vem som helst. Det är

inte säkert att man vill klä av sig heller.

/Linn 7 år


När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte

håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och

knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem  som ska

ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till  en

börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får  den

andra ett extra matbord istället.

/Regina 7år


Graverade mammor går med babyn i magen i ca 204 månader.

/Hedda 6  år


Det är inte så bra för gravida kvinnor att ha ägglikör i urinen.

/Tove 9 år


Gamla tanter tycker om att se nakna män, de vill bara inte erkänna

det när han frågar.

/Tone 7 år


Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.

/Siri 6 år


Männen har flera framdelar på kroppen.

/Julie 6 år


Kejsarsnitt betyder att man skär ut babyn genom nödutgången.

/Martina 6 år


Min pappa säger att min mamma är medvetslös när hon handlar kläder.

/Marion   6 år

 

  

-----------------


Teo

37461-443
Så söt så söt!!! Roligt att se han idag!!!

Söndag

Har fortfarande inte riktigt smält att Nordman tog sej till final igår. Kasst! Har de någonsin varit populära???  "Vandraren" spelades ju rätt mycket när jag var typ fjorton år men sen då???? Men jag tror nog att de gick vidare mest för att Carola INTE skulle göra det! Ja ja ska bli intressant att se vem som tar hem det nästa Lördag! Jag hoppas på Perrelli..det är ju iallafall en schlager låt!

Senare idag är det bebisbesök som gäller. Vi ska träffa lilla Teo! Sandras och Billys lilla pojke!!! Ska bli roligt!!!

Nu ska jag fortsätta äta min tonfisksallad innan Line vaknar upp från sin andra vila idag!!


Shit....

Men för i helvete..Nordman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snyft......Ola.......!

Nu

37461-442

Oj då!!! Bye bye...

Jag tror inte att Carola kommer vara med i melodifestivalen nå mer...I det här läget kanske det är okej att slänga blommor och jord på nån!!!

Tv-kväll

Idag har Line och jag varit hemma i Skinnsberg hela dagen. Annmari, Erik, Adam, moster Inger och Arne kom oxå. Åkte hem lagom för att hämta upp Petter på Seco efter kl sex. Nu har vi nattat Line och börjat med maten. Fläskfile, klyftpotatis och tzatziki. Passar perfekt till en tevekväll med andra chansen!!!

Har så förbannat ont i ryggen. Gjorde illa mej på träningen i tisdags och det blir bara värre och värre. Jag får ju ont i ryggen ibland och jag undrar om det är för att min rygg är sne och om jag kanske måste gå till nån kiropraktor eller nåt....

Nu ska jag hjälpa Petter med maten!!

Ha en bra kväll!!! Schlager för de flesta antar jag!!!!

Jobbig tanke

Jag har nu bara ca fem månader kvar av min föräldrarledighet. "Bara" kanske vissa tänker nu men det är verkligen BARA...Varje dag, varje vecka går så fort så snart är det dags för mej att lämna Line hemma med Petter och gå till jobbet. Jag kan inte föreställa mej hur det kommer kännas men när jag tänker på det så får jag ont i magen. Att jobba i sej känns okej, jag saknar ju jobbet ibland, barnen, kollegorna, ja det mesta...men att inte vara med Line hela dagarna...det känns så förjävligt! Hur ska jag överleva??????????
Jag försöker verkligen njuta nu av varje sekund med Line och jag hoppas att det kommer bli bra när det väl är dags precis som de flesta säger. Men tänk om jag inte är redo?????????

Igår var jag iallafall till jobbet och hälsade på. Barnen blev så glada när de såg mej. En pojke blev så glad att han sprang in till de vuxna och skrek "Mari är här, Mari är här"! Sen kom han ut igen och gav mej en stor kram. Känns naturligtvis bra i hjärtat! Line tyckte det var spännande med alla leksaker och alla barn som kom för att titta och peta på henne.

Idag var vi och fikade med Linda, Maja och Helen!!!


Lyx åk

37461-441
Kolla in min nya kärra..det här var ju kul!

Idag har vi varit i Västerås hela långa dagen. Jag måste säga att jag har världens tålmodigaste pojkvän och dotter. Som jag har provat byxor idag och sprungit in och ut i affärer. Letat efter skor och en schysst bh. Inte lätt...ja ni tjejer vet ju hur det är. Behöver man verkligen nåt så hittar man inget. Men ett par jeans blev det iallafall och en väska och en mascara...och lite prylar på Ikea. Inte ett ljud från Line på hela dagen och Petter stod snällt och väntade. Jag har tur!!!

Kollade lite på kök när vi var på Ikea. Planerna är ju att vi ska byta kök efter jul nån gång när både jag och Petter börjat jobba. Längtar såååååååå! Finns så mycket att välja mellan men fick hem en kökskatalog så det är väl bara att börja fundera på hur man vill ha det. Vi har ju iallafall gott om tid.



Sol sol sol

Idag har det varit helt underbart väder! Man blir så himla glad av solen! Kändes som en riktig vårdag.... Man vill bara slänga av sej alla varma vinterkläder och ta fram jeansjackan...

Åt lunch med Emma idag. Hennes mage har blivit stor nu...endast 5 veckor kvar till deras lilla bebis är färdig och klar för världen. Så spännande med alla små godingar som dyker upp i vårt gäng!!!

Petra var nyss här och klippte mej. Blev jätte bra! Så himla lyxigt att ha en vän som klipper...

Klockan sju är det dags för Body combat!

Så...det var denna dag det!!!

Full fart

37461-439

Lines nya roliga lekställe! Under bordet!

Line åker just nu omkring i gåstolen och nu får man verkligen vara med när hon far fram. Hennes armar är plötsligt så långa och hon når det mesta nu. Cd skivorna plockar hon gärna ut från cd-stället och ljusen runt öppna spisen får inte vara ifred. Gardinerna är roliga att dra i oxå!!!

Nu ska jag ge Line lite middag innan vi ska gå på bostadsföreningsmöte...med pensionärerna!!!

Nu återstår bara finalen...

Super trevlig kväll igår. Gårdagens delfinal var klart bättre än förra lördagens och vi var eniga om att Charlotte Perrellis sång var bäst! Den vinner nog finalen tror jag!!! Nordman tyckte vi var klart sämst men såklart tog han sej vidare till andra chansen.

Men bäst och charmigast igår var såklart Björn Gustafsson. Han är ju bara sååå söt!!!

Kollar just nu på vasaloppet. Att de orkar??? Petters kusin Kristian är med och det kan hända att Lines gudfar Olof är med och kämpar oxå. Lycka till!

Nu ska Line få lite lunch.

Måste skryta lite

Eftersom jag brukar skriva om när Line sover dåligt på nätterna så måste jag ju såklart skriva när hon sover bra oxå och det gör hon nu! Flera nätter i sträck har hon gjort sin mamma såååå glad! Somnar in ca 18:30, vaknar ca 04:00 får ny blöja och välling, hon somnar om och sover till ca 07:00. Hon har blivit jätte duktig på att somna in själv så vi lägger oftast bara ner henne och efter ett tag så sover hon!

Idag var vi ut på en promenad. Såklart var det fina vädret förbi och borta så vi fick gå i regnet. Men det var rätt skönt det oxå.

Ikväll är det som sagt ännu en delfinal i meldifestivalen. Jag följer det slaviskt och bänkar mej framför teven. Ikväll får jag sällskap av Lisette och Sofia och det ska bli såååå skoj! Längtar efter lite sällskap..av det vuxna folket!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen så det är gjort innan Petter ska gå till jobbet. Han ligger och vilar lite...usch...jobbigt med 12 timmars nätter!!!

Ha en bra kväll alla ni!!!