Lite nya bilder


Line är på bio!

Middagsdags

Vi har fått snö. Trodde att det skulle komma lite grann men att det skulle ha försvunnit dagen efter men icke. Det man såg i morse när man gick upp var bara ett vitt täcke...
Line tyckte det var spännande med snö men jobbigt att gå i overall och fodrade stövlar... :-)

Har nattat Line...det gick smidigt som vanligt...ny blöja, pyjamas på, välling, tandborstning, puss och godnatt! Petter är på jobbet så det blir en skön kväll framför teven. Precis det jag behöver känner jag...förskylningen bröt aldrig riktigt ut på mej men i 2 veckor har jag känt mej halv kass...har fortfarande hosta, speciellt när jag ska sova...och idag har jag haft lite huvudvärk. Känner mej lite sliten...så soffan känns perfekt.




Utmanad av Sussie!!!

Vilken mat äter du ofta?
Kyckling med olika tillbehör

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Hjälper oftast till..

Var sitter du helst när du bloggar?
I soffan

Köper du ofta Triss!
Sällan,,,ändå är jag irriterad på att jag aldrig vinner nåt :-)

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Grebbestad, åh så mysigt vi hade...

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
3: an och 5: an

Vilket är ditt favorit vin?
Har inget, inget stort vinfans men jag dricker ibland ändå

Här är reglerna:Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen.

Jag utmanar:
Susanne
Magdalena
Camilla
Resten har redan blivit utmanade!!

En till 1 åring!

Idag fyller söta Maja 1 år!!!!! Grattis grattis till dej! På söndag kommer vi på kalas!


Lite minihelg

har jag nu..ledig i morgon! :-)

Beställt tapeter idag. Till vardagsrummet, matsalsrummet, Lines sovrum och vårt sovrum. Det var inte speciellt svårt att välja tapeter eftersom jag och Petter är så överens om hur vi vill ha det. Ingen behöver ge vika för den andra utan båda två är vi lika nöjda. Känns bra och det kommer bli sååååå snyggt!!! Om nu jag och Petter kan sätta upp dom vill säga...men det återstår att se. Vi har lite jobb framför oss iallafall. Lines rum kommer bli tjejigt men tufft!

Vi har fortfarande ingen telefon. Internet fungerar men icke telefonen...så om någon försökt ringa men ej kommit fram så vet ni....

Äntligen!!!

Min familj är hemma igen!!! Sååååå skönt!!! Helgen som ensam gick bra men jag blev rastlös och längtade. Det blev en hel del film och promenader. Ganska så lungt och stillsamt om man jämför med hur det brukar vara!

Line blev glad när vi träffades igen i går..hon blev ganska så sprallig och jag kunde inte sluta krama och pussa henne.....

Höstlov denna vecka och vi har det lugnt på jobbet. Många lediga och sjuka...idag började jag känna av halsen igen så jag verkar aldrig bli frisk :-(  På torsdag har jag tagit ledigt, bäst att passa på när man kan.

Nu ska jag och Petter ge oss i kast med att välja ut tapeter.......blir inte lätt!!!

Bye

en fin höstbild på line!

MMS

en fin höstbild på line!


Söndag...

...idag och jag hade tänkt att jag skulle njuta av en riktigt lååång sovmorgon...gå upp vid ca 10, 11 tiden och känna mej utsövd. Men så blev det såklart inte. Vaknade klockan sju och den förbannande hostan gjorde att jag inte kunde somna om igen. Typiskt!!! När man för en gångs skull får sova då går inte det...

Kanske får bli en middagslur senare...om jag kan sluta hosta någon gång!!!

Saknar Line och Petter massor nu så jag längtar till i morgon då de kommer hem igen!!!

En sån underbar film!

Sett och gråtit till filmen "Griffin and Phoenix". Såååå sorglig att jag nästan inte orkade titta...Dermot Mulroney är ju inte helt fel att vila ögonen på.


Nu har jag vridit tillbaka klockorna och strax ska jag gå och lägga mej...

God natt!

Detta är mitt första mobilinlä

MMS

Detta är mitt första mobilinlägg. Har precis roat mej med att kolla på film!


Att man kan ha så kul...

Oj oj vilken kväll det var igår!!! Livat värre........en riktig höjdarkväll var det! En nostalgikväll med grymt bra musik och massa roligt folk..kan inte bli bättre än så!!!
....men när jag vaknade i morse var det med ett tungt huvud, inte lika roligt...men jag låg i soffan och tittade på "En geishas memoarer" i typ 3 timmar så det var perfekt. Så bra film! så sorglig och fin!

Fick ett mess idag som gjorde mej så glad....Sofia och Fredrik har fått en liten pojke!!! Så mysigt....stort grattis!!!  

Nä nu ska jag rycka upp mej lite och ta en promenad...förbi huset såklart!! Petter och Line kommer inte hem förrän på måndag så jag får längta lite till men jag ska passa på att njuta lite av att göra precis INGENTING

Partykväll!


Nu dricks det cider...mums mums!
Vi är sminkade och klara och strax ska vi hem till Pia och Magnus!! Partytjejen är i gång igen....

Pratade nyss med Line i telefon...eller ja...jag hörde henne skratta när jag sa hennes favouttryck DOJ DOJ!!!

En tanke


Lär av livet.
låt mig få testa mina vingar,
det är därför jag fått dem.
De kanske inte bär mig till en början,
men jag lär mig fort.
Och flyg inte runt mig och vakta,
jag vill klara mig själv.
ropa mig inte tillbaka,
jag klarar mig alltid..
va inte orolig,
jag vänder tillbaka om jag blir osäker.
Jag är trygg,
för jag har en säker plats att vända tillbaka till.


Inte som vanligt!!!

Precis kommit hem från en uppfriskande promenad. Gick förbi VÅRT hus..två gånger!!! Det är verkligen så fint...kan knappt förstå att det snart är Lines, mitt och Petters hem! Har alltid gått förbi huset och tyckt att det är fint och nu ska vi bo där...vilken jäkla tur vi har!!!

Tomt här hemma när Line och Petter inte är hemma...
Deras resa till Ed hade gått bra iallafall och när Petter ringde ca en halvtimme efter att de kommit fram så var det redan full fart på Line där hemma....min lilla tjej...saknar!!!

I morgon börjar jag jobba tidigt sen ska jag träffa Annmari på stan. Senare på kvällen ska vi hem till min kollega Pia och efter lite käk där ska vi vidare till en annan tjej som har fest. Ska bli skoj...


På semester utan sin mamma....

Har lagt Line nu. Gav henne massor med pussar och kramar eftersom vi inte kommer ses förrän på söndag kväll. Kommer sakna henne väldigt mycket...skoj för Line att få träffa sin farfar, farmor, farbror och faster och katterna.... :-)

Gjorde ett försök igår att göra om min blogg. Lägga till en snygg banner och fixa lite. Men såklart gick inte det så bra...tacksam för lite tips hur man egentligen gör. Jag är inte så duktig...

Mår lite bättre idag och det känns skönt...kanske ska packa lite igen....

hej svejs...

HJÄLP!!!

Försöker göra en banner... det går ej så bra! Någon som kan hjälpa mej????

Banner


Grejar lite


Lite rörigt just nu...



Flyttkartonger har vi inhandlat och packat. Sjätte gången jag flyttar nu och jag hoppas att det dröjer läääääänge länge innan jag flyttar igen.

Jag är inte så vidare pigg just nu. Ont i halsen, hes och tung i skallen. Men jag kämpar på och jobbar ändå....men idag på morgonen kändes det nästan som att det var bäst att jag gick hem...jag hade ner saker, tappade saker och allt gick bara åt skogen- på tal om skogen, idag lagade vi mat i skogen. Jag kockade makaroner och köttbullar i spritkök. Barnen åt med god aptit.

På torsdag åker Line och Petter till Ed och hälsar på. Jag ska vara hemma själv i fyra dagar....jag minns inte ens när jag var hemma själv så länge. Helgen ska jag fördriva genom att packa, sova och på fredag blir det fest. Nostalgikväll på bruks. Det blir nog livat värre...Hoppas jag mår bättre då bara....

Här igen!!!

Som ni sett har det varit bloggtystnad från mej i flera dagar...antar att ni saknat mina inlägg mycket..hoppas det iallafall :-)
De håller på att gräva här utanför huset och aja baja...de grävde sönder telefonledningen. Så ingen telefon eller internet på heeela helgen..ok utan telefon klarar man ju sej, man har ju mobil men utan internet vill man ju inte vara. Allvarligt så klarar jag mej knappt utan. Så äntligen idag fungerar det igen...

I lördags var jag och Petter iväg och shoppade loss. Tyckte vi kunde unna oss lite nya möbler nu när vi gick med så mycket i vinst när vi sålde vår lägenhet.

Lines "dagisfröken" ringde idag. Den 10 november är det samtal sen börjar hon på inskolning den 11. Känns konstigt....ja, många känslor!!!

Nu ska jag gosa med en kärlekstörstig Line...

Vårt underbara hus!!!


Ni förstår väl att vi kommer bo bra!!!

Bilder från insidan kommer senare..... :-)

En liten humla...



Nu har vi fått besked om var Line ska börja på förskola någonstans. Det blev mitt gamla jobb, Humlan!!! Känns bra! Lite tryggt att man känner de flesta som jobbar där. Det känns ändå skrämmande att hon snart ska börja....

Det ordnar sej så bra allting!!!

Idag har det varit fullt upp...efter att jag slutat var jag hem en sväng sen gick vi ner till Fastighetsförmedlingen
och skrev kontrakt tillsammans med säljarna till vårt hus. Ett jätte trevligt par. Kvinnan tyckte det var ganska jobbigt att flytta men hon tyckte det kändes skönt att en barnfamilj flyttade in. Line var på sitt härliga sociala humör och tog lite poäng såklart. Vi ska till huset nästa vecka nån gång och titta runt lite..ev kunde det finnas möbler vi kunde köpa så det är ju bra. Efter det väntade det "pedagogiskt cafè" på jobbet. Kl. 19:00 var jag hemma igen och då blev det fika hos oss med paret som ska flytta in i vår lägenhet. Vi har verkligen haft tur att båda paren är så gulliga och att allt har flytit på så bra!!!  

I slutat av november får vi nycklarna!!! :-) Härligt!!!


Stor grattiskram till Suss som fyller år idag!!!


Nu ska jag snart moffa i mej lite pizza...............föresten vilken träningsvärk jag haft efter ridningen....alla på jobbet har haft ont idag!!

Bästa dagen på länge....

Hade en super bra dag igår på alla sätt. Lena blev glatt överraskad av vårt upptåg och eftersom ridning är hennes grej så var det med ett stort leende hon förstod att det var till bastmora vi skulle. När vi kom dit satt vi i solen och åt picnic och drack lite vin och öl. Efter det fick vi ta hand om hästarna som vi skulle ha. Jag fick en häst som heter Ylur!!! Han och jag blev ett bra team!!! :-)

Vi tog en härlig ridtur på 1, 5 timme och jag har nu även tultat. SÅÅÅÅÅÅ KUL!!! Lite nervös var man ju i början eftersom det var så länge sen jag satt på hästryggen men det gick jätte bra och jag fick bara mersmak....skulle vilja dit och rida igen....och det snart!!!

Efter ridturen blev det lite stressigt eftersom det såklart blev försenat och vi hade en bokad tid på Oti gård där vi skulle äta middag så vi fick dela upp oss lite så vi skulle hinna duscha och göra oss i ordning. Kl. 20:00 träffades vi igen och åt en jätte god middag. Såklart sjöng vi våran låt till Lena ett par gånger under dagen!!!!!!
Mycket prat, skratt och alkohol blev det och efter det drog vi vidare till Dickens. Jag har aldrig varit där och jag kan erkänna att jag haft mina fördomar mot det stället men det var riktigt skoj där. Massor med folk och bra musik, (nostalgi kväll) så vi dansade hela natten lång!!! Länge sen jag hade så kul faktiskt och jag är så glad över att jag har så underbara kollegor.....!!!

He he he he!!! Min glada kompis Ylur!!! :-)

Hela hästgänget!!!

Surprise!!!

Snart ska vi iväg hem till Lena och överraska henne. Hon vet vad hon ska ha med sej och vilken tid hon ska stå utanför sitt hem men ej vilka som kommer och hämtar henne eller vad hon ska få göra. Hon  är nog ganska så säker på att det är vi-kollegorna som hittat på nåt men helt säker kan hon ju inte vara! Ska bli skoj iallafall!!!

Igår tittade jag, Annmari och Petter på en läskig film och käkade massor med godis och chips. Jag och Petter var bara tvungna att ta en långpromenad i morse! Line hade inte så mycket att välja på än att följa med i vagn. Såklart tog vi vägen förbi Valsverksvägen......:-) I december flyttar vi! Så i jul bor vi i huset...mysigt!!!

HA EN BRA LÖRDAG ALLA NI SOM LÄSER!!!  :-)

Skål!!!

Igår firade vi vårt husköp på riktigt med lite vin, färska räkor, lite bröd,vindruvor och ost.....


Idag var Line med mej på jobbet i några timmar eftersom Petter gick runt med en besiktare och tittade på huset.
Line tyckte det var skoj så det gick hur bra som helst. Hon fick vara med på lite sångsamling och även titta på teater och äta pannkaka...

Ikväll kommer Annmari. Vi ska glo på nån film. Lite komiskt att både hon och jag ska flytta snart. Hon från hus till lägenhet och jag från lägenhet till hus....kanske är vi lika nöjda oxå!!!!
Nästa vecka skriver vi kontrakt!!!! :-)

I morgon ska vi på jobbet fira vår kollega Lena som fyllt 50 år. Vi ska överraska henne med en ridtur på islandshästar och lite fest

När humöret är på topp!!!


En nyklippt Line äter mandarin!! Det var dags att toppa henne lite.

Tack för alla fina gratulationer till huset. Ni är så gulliga.... :-)
Idag gick jag, Petter och Line förbi vårt blivande hem. Det kändes väldigt speciellt att gå förbi där nu och veta att vi faktiskt ska bo där sen. De är så fint och jag längtar sååååååå!!

Tyvärr så finns det ej förskoleplats för Line på förskolan som vi hade tänkt utan det kanske blir så att hon måste gå på solängen i västanfors....känns inte så kul eftersom det blir så långt bort. Hoppas att det löser sej... men men jag ska inte klaga....vi har ju fått huset!!! När jag tänker på det känns allting annat ganska så obetydligt.

Ikväll var jag på boxningen. Ett jobbigt pass med mycket spring (idioten) och hopp. Kände mej helt slut när jag gick därifrån. Men nu efter lite tonfisksallad så känner jag mej pigg igen. Härligt det är att träna...

oj vad jag är positiv..... en sak till.. det går bra på jobbet....ja det mesta går bra nu....livet är härligt ibland!!!
 Och så har jag en underbar familj! Petter och Line...jag älskar er!!! Jag älskar er alla....

ha ha ha :-)

:-)

I detta nu ler jag mitt största leende...vill skrika av glädje ibland för jag är såååååååå jävla glad!__________________________________________________________________________

VI FICK HUSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blev budgivning idag med ett annat par och tillslut var det bara vi kvar...yippie!!! Fick det för lite mindre än utgångspriset så vi klagar inte!!!
Så nu är vi i full i gång med planerandet......... :-)

Stark kärlek


Det värmer så i mitt mamma hjärta när jag ser på Line. Hon gör mej så lycklig som ingen annan kan...


Regn

Regn regn regn regn....så har denna söndag sett ut! Jag och Line har inte ens varit ut idag och det är rätt ovanligt. Brukar gå ut minst en gång varje dag iallafall. Hon älskar att vara ute...hon hade nog inte brytt sej om regnet men jag hade gjort det....

Nu sover Line middag Hon har sovit i snart 3 timmar så hon vaknar nog snart.

Snart kommer mamma hit och hälsar på...

Nu hör jag Line.... bye


Tuffing

I morse efter frukost tog Line och jag en promenad...såklart började det att regna!!! Efter det var vi iväg och shoppade vinterkläder till Line. Det blev en overall och en jacka! Man behöver mycket kläder när man är liten...det har man ju förstått. Men det är skoj även fast det svider i plånboken...
 
Snart ska vi hämta Petter från jobbet...stackarn har jobbat 12 timmar snart...

Puss puss...


Ingen är så söt som jag...

Blir lätt kär....

Husvisning idag alltså...och jag är kär...IGEN! :-) Ett stort hus, lite fööör stort egentligen men precis så öppen och fin som jag vill ha det. Så nu ska vi bara räkna på det och fundera över helgen så får vi se vad vi kommer fram till. Kanske inte den bästa tiden just nu att köpa hus men läget ändras väl....

Usch...det är lite jobbigt det här med husköp..känns så stort!

Medan vi var på husvisning lekte Line med barnvakten Lisette. Det hade gått jätte bra...tur att man har snälla vänner som vill ställa upp!

Fredag i morgon...slutar tidigt oxå....SKÖNT!!!


BOXAT

ikväll. Riktigt kämpigt var det...vilken energi hon har den där Jossan....
men det är bra, det ska kännas att man tränat.
                                                 
Maja och hennes kompis Diva!! Maja har blivit så stor...snart 1 år!!! Hon har börjat gå lite grann....
Igår var Line och jag hem till Linda, Molle, Maja och Diva och hälsade på. De har fått så fint i deras hus och jag längtar bara ännu mera efter ett eget hus. Ska på husvisning i morgon...spännande!!!