Tog ett break från jobbet

Tog semester! Line vaknade hela tiden i natt, hon var riktigt dålig så vi funderade starkt på att åka in med henne. Helt sjukt att hon ska behöva må så här...det låter så illa när hon skriker och gråter så det gör ont i hela mej!!!!!!!! Det enda hon vill på natten är att få sova och så kan hon inte det. Man känner sej ganska så grym när man öppnar fönstret för att hon ska få andas frisk luft..det är ju inte direkt varmt ute. Vet inte om det hjälper speciellt mycket heller men det är ju så man ska göra...10 minuter senare vaknar hon igen...

Så för Petter blev det inte mycket sömn så jag kände helt enkelt inte för att dra till jobbet i dag och lämna honom i sticket. Så nu sover han.....det behöver han. Line är rätt pigg nu iallafall, det är ju bättre på dagarna. Skönt att få vara hemma med henne nu i 2 dagar!!!

Ikväll ska jag iväg och träna. Känner att jag behöver det.


Kommentarer
Postat av: Bodil&co

Stackars lilla Line som e så sjuk:( Har hon fått Cortison när ni har varit inne med henne? För e de Krupp hon har så e de det enda som hjälper. Har ni fått annan medicin än Mollipect? Hon ska ha Lepheton Desentol om de e krupp.

Kramisar

2009-02-17 @ 10:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback