Mätt!!!

Har precis vräkt i mej hemlagad pizza! Mums va gott det var...Nu väntar en lugn och skön kväll i soffan med Petter. Mysigt!!! Jag älskar fredagar..........

Öppet hus i morgon. 9-12 ska jag vara på jobbet och förhoppningsvis kommer det lite folk....vi har fixat och donat inför detta så jag blir lite besviken annars.....



I morgon kväll ska jag hem till Lisette för att fira hennes födelsedag/ inflyttning och examen!!! Mycket att fira så det blir nog en lååååång kväll med tjejerna! Skoj!!!

Mysigt..


...att elda i öppna spisen!!!!

Firat Grön flagg!

På femman är det nåt program som handlar om kvinnor som ammar andras barn!!! Ja, ni läste rätt!!!!!!!!!!!!!!!!! Helt sjukt!!!! Jag kan inte fatta det, VILL inte fatta det!!! Hur kan man vilja det???? Måste nog byta kanal nu....


Igår på jobbet hade vi "fest" och firade att vi har fått Grön Flagg certifikat!!!! Ett bevis för vårt miljöarbete...det hänger så fina flaggor på vår förskola nu!!!!  Tillsammans med våra barn sopsorterar vi, vi uppmuntrar dom att äta mer frukt och grönsaker och att undvika sötsaker, lär barnen att uppskatta naturen och allt man kan göra ute. Känns roligt att det händer lite och att vi får uppmuntran för vårt arbete...barnen är så otroligt duktiga och lär sej så mycket!!!

Vi firade genom att äta exotiska frukter. Att det finns så mycket frukt visste jag inte ens...mm va gott det var!!!

På lördag har vi öppet hus som alla skolor och förskolor i stan...känns roligt att visa upp vår förskola!

Trött!!!

Låååång dag! Började kl. 06.15 idag, skulle ha slutat kl. 16.00 men var på möte till 17.00!!! Det var bara att komma hem, käka, gosa med Line, titta på bolibompa och så var det nattning. Såna här dagar då jag knappt hinner vara med Line är jobbiga! Och i morgon slutar jag sent oxå :-(
Nu är hon frisk så i morgon ska hon till förskolan igen. Det tycker hon säkert om efter att ha varit hemma så länge...

Nu orkar jag inget mer förutom att ligga i soffan och slappa!! Bye

Vår söndag!


Tur att det finns roliga kundvagnar på Coop. Tut tut...

Vi tog en tur med pulkan.

Line har hört att vissa grodor kan förvandlas till prinsar...puss puss

Sakta..


...men säkert gör vi klart vårt matsalsrum! Fortfarande en del kvar, vi är inte så snabba, men nogranna...så det tar lite tid. Blir iallafall väldigt fint trots att väggarna och taket är så snea....!

Räkor ska vi käka i kväll...och lite annat smarrigt! Idag får man unna sej det!

Line vill hjälpa till!

Lördag

Snöstorm ute idag...får mej att längta ännu mera till vår resa!!! :-)

Idag gick jag upp med Line så Petter skulle få sova lite...vi har ätit frukost, duschat och kollat på bolibompa...
Line är piggare idag, bra så hon orkar busa lite med sin mormor som kommer hit idag. Vi ska fortsätta tapetsera i matsalsrummet nämligen.

Igår fikade jag med Sandra och Tuva efter jobbet. Jätte skoj att ses! Tuva pratade på för fullt...hon ska hjälpa mej att välja ut ett badkar till huset!!! Ett rött..eller var det ett blått?!?!?!  :-)
Var även iväg igår och handlade ved. Vi eldar för fullt här hemma nu och det är sååååå mysigt! Blir en mycket skönare värme så.

Nu ska jag njuta av att vara ledig och få vara med Line!!!

Äntligen!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!! Har bokat en resa nu....den 30 maj drar vi till Mallorca!!! Ska bli sååååååååå härligt!!!

Sjuklingen!

Line har idag fortfarande feber. 39, 3 när vi la henne. Vi har ringt läkarn idag eftersom den inte vill ge med sej så i morgon ska vi ringa igen ifall febern fortfarande är hög...
Hon är verkligen inte pigg och humöret hennes är inte vad det brukar...hon får världens utbrott när hon inte får som hon vill men jag förstår henne....vem skulle orka?

Tycker så synd om henne!!!


Stackars liten...

Varit på möte och är rätt så trött nu efter en natt med inte så mycket sömn. Line har sovit så oroligt, vaknat och varit så ledsen så ledsen...täppt och snorig + feber....
Verkar inte bli bättre i natt...hon är vaken just nu...så jag får väl snart gå upp.....blir väl att sova här nere på soffan igen så man får sova lite grann iallafall, lite lyx är det att ha en "hemmapappa" när man själv ska upp och jobba.

Stort grattis till Lisette idag när hon fyller 28 år! Ser fram emot din fest för vi har mycket att fira!!! :-)

Min dag!

Tisdag: jobb, förbi apoteket, promenad hem, lek med Line, kalkonsallad till middag, lek med Line, bolibompa och mys i soffan och så läggdags för Line. Så ser dagarna ut ungefär nu...
Line är snorig och febrig, vill inte äta mat...(    då är Line sjuk ;-)   ) men rätt pigg ändå, som barn är när de är sjuka! Jobbigt att ge henne stolpiller för hon blir så ledsen men vad ska man göra...flytande alvedon vägrar hon ta! 

Inte så skojsigt inlägg men det var allt idag!

 
Line tittar på "pingu" på youtube...

Lite sjuk!

Line har feber...hon vaknade i natt..super ledsen och varm!!! Men febern är inte så hög idag och hon är pigg så det är skönt!


Line tycker det är skoj att sitta på pottan....hon vet inte riktigt vad hon ska göra där men det är skoj iallafall!

Line leker på sitt rum, som hon har just nu innan vi gör i ordning hennes...som alltid med nappen i mun...blivit en ovana!

Bilder



från i fredags! Vi hade en väldigt trevlig kväll med Linda, Molle och Maja.

Tapetserar


i matsalsrummet. Blir bra! Det visade sej att Petter och jag är rätt bra på det här.

Från mitt mammahjärta!


Ingen kärlek är starkare än kärleken till sitt barn...

Ibland när jag tittar på Line. När hon sitter i soffan, koncentrerad på bolibompa. Eller när hon sitter på golvet och leker, eller äter mat och helt plötsligt skrattar åt något. Så kan jag bli helt förundrad över att hon är min dotter och världens lyckorus kommer över mej. Jag är så stolt över min lilla tjej som kan och lär sej så mycket. Över hennes otroligt härliga humör och sätt att vara. Hon är en sån speciell liten människa och det finns verkligen inte ord för hur mycket hon betyder för mej....

Jag älskar dej Line!!!

Snart helg!!!

Idag kastade vi ut granen..den barrade rätt så rejält så det var nog dags. Så nu har vi dansgolv i vardagsrummet igen..eller fotbollsplan...vi spelade nämligen lite med Line idag och hon skrek av glädje när vi sparkade bollen mot henne. Har sett ett vitrinskåp som vi vill ha men vi får väl se när vi har råd...så tills dess är det stora ytor att springa på. Line klagar då inte!!

I morgon är det fredag igen.....härlig härligt..slutar tidigt oxå :-). En fika på stan blir det med Annmari, Erik och Adam och senare på kvällen ska Linda, Molle och Maja komma över. Vi ska laga lite mat och umgås!!! Så en väldigt bra fredag alltså!!!

Nu ska jag nog läsa lite i min bok...."Den döende dandyn"!!! Svin bra!

Ha en bra kväll!

Utmärkelse

Jag har fått en
utmärkelse av
gollungarna
Tack ♥

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

 
Camilla
Anneli
Petra
Magdalena


Så fint!!!

Jag och Line var hem till Lisette och Micke med en inflyttningspresent..lite sent men men.... Så fint de har fått....och deras kök....I LOVE IT!!!!!! Såååååå fint!!! Ska bli riktigt skoj med en kombinerad födelsedags/inflyttnings och examensfest där i slutet av januari. Så duktig Lisette som är klar med sin utbildning nu!!! GRATTIS!

Line tyckte det var skoj att springa runt hemma hos dom och spana på alla saker. Speciellt Mickes verktygslåda var intressant....många farliga saker där men hon fick låna några saker som var barnvänliga! :-)

När vi kom hem fick hon ett rejält utbrott....skrek som en galning när jag tog hennes snutte och skulle sätta på henne pyjamasen...en hel dag utan vila då blir det lätt så, hon ville nämligen inte sova på förskolan idag!!! Men nu sover hon sött iallafall!!!

Tittar på bolibompa!!!


I morn ska Line till förskolan. 9-14 tis, ons, tor kommer hon gå. Hon har inte varit där på mer än en månad nu så vi får se hur det går.

Helgen...

I fredags slutade jag sent, gick hem och maten stod klar för att ätas...(lyxigt med hemmaman). Hämtade upp Suss i Skinnsberg och vi begav oss till sporthallen där det var innebandycup. En årlig tradition..men det var 3 år sen jag var där sist så det var skoj att vara där. Många välkända ansikten...vissa trevligare att se än andra......!  

I går var vi till Västerås. Köpte tråkiga "måste ha saker" till huset...vertyg och sånt....men oxå ett par lampor till fönstret i köket. När Line somnat igår kväll spelade jag och Petter super mario till sena natten.... sååååå skoj!!!! 

Idag har Line och jag tagit en promenad och nu sover hon middag.

Vi har fortfarande inte kommit till skott med tapetserandet i matsalsrummet....:-( dåligt av oss men jag tror vi får fixa barnvakt någon dag och greja...det blir liksom inte gjort annars.... 

 
Lycklig över att få sitta i hammocken och gunga!

Har plockat bort alla julsaker nu...förutom granen...den är så fin så jag vill inte ta bort den....!!!

Jobbat idag!

I morse var man tillbaks på jobbet igen...tog en promenad dit och var där redan kl. 06:00...jag som aldrig brukar vara där före jag börjar...snarare någon minut efter.....06:16 eller ibland senare än så....
Men idag var jag på plats och väntade in barnen...det kändes helt okej när jag väl var där. Varför kommer denna jobbångest? herregud man ska ju jobba tills man blir pensionär...det blir mycket ångest det!!! Så onödigt!!!

Såååå härligt att gå upp till Line när hon vaknat från sin vila...hon blev så glad över att se mej!

Vi tog en promenad och sen hamna vi såklart i hammocken. Line ska alltid upp i den när vi är ute här på tomten. Så på en filt satt vi där i mörkret och gungade,,,hon var super nöjd!! Tänk så härligt vi kommer ha det där i sommar!!!! :-)


Verkligheten drar igång...

Jaha då var det dags att börja jobba igen i morgon! Känns sådär men jag är ju tvungen...önskar att jag kunde vara hemma med Line istället för att ta hand om andras barn men det går ju inte. Kommer nog kännas helt okej när jag väl är där...mer än okej kanske! Ska bli skoj iallafall att träffa alla barn och höra hur julen har varit. Många har säkert mycket spännande saker att berätta...


Idag har vi firat Petter som fyller 28 år. Det blev fika och så men annars har dagen varit som vanligt. Grejat i vårt matsalsrum som aldrig blir klart...vi har legat lite på latsidan och sen är det inte så enkelt att slipa och fixa när Line är hemma och springer runt. Idag kom ju iallafall mamma hit så vi fick fixat lite. Nu är "förarbetet" gjort så vi ska väl tapetsera någon dag.....inte ikväll...kanske i morgon...

Vi har beställt en kasett till vår kamin...är tvungna eftersom elen drog iväg och blev alldeles för dyr!!!! Oj joj fick en chock!!!! Det stämde ju inte alls med det vi fick höra när vi köpte huset. Så vi var tvugna att göra nåt. Men så är det att ha stort hus...och nu har det ju varit kallt oxå!

Ikväll kollar vi på en film och sen blir det natti natti...börjar 06:15 i morgon!
 

Firar Petter idag!



VÄRLDENS BÄSTA PAPPA OCH POJKVÄN FYLLER 28 ÅR IDAG!!

HIPP HIPP HURRA!!!

VI ÄLSKAR DEJ PETTER!!!


Måndag!

Usch...endast 2 dagar kvar av ledigheten återstår...

Förtränger!!!!!!!!!!!!


Mysiga tjejerna Clara och Line lekte idag på förmiddagen!

Föööör kallt!!!

Jag tog en promenad! Det blev en kort en...
15 minus här nu!!!


Brrr...

...Va kallt det är idag! Alldeles för kallt för Line så en innedag har det varit idag. Men jag funderar starkt på att ta en promenad senare. Känner att jag behöver lite frisk luft....men det kanske är för kallt?!?!?!

Jag, Annmari och en annan tjej hade trevligt igår. Kände inte den andra tjejen och nya bekantskaper är alltid skoj! Vi hamna på green man sen och hade faktiskt riktigt skoj. Dansade mest hela tiden...som vanligt!!!
Jag vet att jag har sagt det förut men nu får det vara lugnt med festandet en tid. Men det är ju bara jul en gång per år och vad gör man när folk vill ha ut en på lite galej!!! :-)

I morgon kommer Camilla och Clara hit. SKOJ!!!


Tur att man har bra vänner



Blev visst lite fest i kväll!!!!

Tjejkväll hemma hos Annmari!

Sömntuta!



Vilken härlig tjej vi har!!! Sover till halv nio, nio varje morgon!!!!! I flera veckor har hon gjort det nu och jag och Petter njuter av att få sova hela nätter och få sovmorgon dessutom!

Idag snöar det och snart ska vi ner på stan.


Fredag...



Vi åt våfflor nyss...! Line tyckte det var ganska gott men så fort hon fick en för stor bit i munnen spottade hon ut. Men grädden och sylten var mumsig!

Nu har vi lagt Line och vi ska spela Guitar Hero....matsalsrummet står och väntar på sin renovering men vi har ingen lust helt enkelt.

Härligt...

är det att vara ledig....vill aldrig börja jobba igen känns det som....iallafall inte än på några veckor. Tyvärr är det dags på torsdag. :-(  Dagarna går alldeles för snabbt nu.....

Och vädret...det är ju kalas. Va nyss ut på en promenad med Line. (skickade ett smsinlägg men de dröjer väl innan den dyker upp) och så var vi ute här på gården en stund, men Line tycker att det är lite jobbigt med alla kläder eftersom hon har svårt att röra sej ordentligt....

Senare idag ska vi träffa Mamma, Lasse, Bodil och Matilda på stan för en fika på Vallonen. Vi får säga hejdå till dom i dag för i morgon åker broder och familj hem till Malmö igen. Det har varit roligt att träffa dom och Matilda och Line har haft så skoj tillsammans!

2009????

Undrar lite vad 2009 har att erbjuda. Det jag hoppas mest på är att det ska ordna sej med jobb för Petter och att vi hur den än blir har råd att åka utomlands nu i vår/sommar. Det har varit våra planer och jag längtar verkligen efter att få resa någonstans...
annars vill jag mest umgås med min familj, mina vänner...se Line växa upp och göra roliga saker tillsammans med henne, greja med huset så det blir ännu finare än var det redan är. Jag ska ta tag i träningen igen, börja läsa dom böcker som ligger och väntar...

Det är mina mål inför det nya året!

Nyårsafton 2008!


Jag och Line dricker Pina colada...Min var nog lite godare än Lines skulle jag tro.... ;-)

Mums va gott!!!

Nyårsmiddag! Kycklingfile fylld med bacon och färsk timjan. Potatis och grönsaker i ugn. Pepparrotssmör och sallad till.

Glassbomb!!!

Söta Matilda och Line!