Hemma idag...

...med Line. Hon är väldigt snorig och i morse kände jag bara..nej, jag vill inte lämna henne på förskolan idag!!! Vi är hemma! Och så blev det. Skön dag har vi haft...med myskläderna på kan det inte bli annat och en heldag med Line är ju det bästa av allt!!! Nu funderar jag faktiskt på om vi kanske ska gå och lägga oss och sova en stund! Vore skönt...!


Nu...


I helgen...

....åt vi sushi för första gången. Jag tyckte det var gott, inte allt men det mesta. Petter tyckte det var sådär. Vi har tänkt testa flera gånger men det har aldrig blivit av så det var skoj att äntligen prova. Kommer äta det igen och nu vet jag ju vad jag gillar!

Annars i helgen har vi varit i norberg på marknad. Line åkte lite karusell och vi träffade på lite känt folk. Men det var så mycket folk att det knappt gick att ta sej fram så det var rätt skönt att åka hem sen...

Premiärgrillade i lördags...Mums!!!




En romantisk film...


ska jag se nu!!! Alldeles ensam då Petter är och tränar och sen ska iväg och jobba natt! Jag tycker Gerard Butler är en riktig snygging så det blir nog bra!!! ;-)


Jag är lycklig!!!

Jihoooooooooooo...äntligen börjar det hända nåt med min vikt!!!!! Ni anar inte hur glad jag är över detta just...som jag kämpat!!!!!!!Äntligen ser jag lite resultat på vågen oxå...och även om det inte är mycket så är det mycket för mej!!!! Ett steg åt rätt håll iallafall!!!! :-)

Nu är det bara att fortsätta köra på!!!!!!!!

Efter en bra dag på jobbet så åkte jag och Line hem till busiga Elsa med en 2-årspresent. Mycket bus och lek blev det. Prat och fika!

En bild på min fina dotter!!!!

I söndags när Line ivrigt väntade på att mormor och morfar skulle komma!!!

Vi kvinnor kan!!!

Tre generationer kvinnor klyver ved!!! Teamwork på högsta nivå!





Jag har precis tränat. Brukar träna till "Biggest losers" på femman...det programmet sporrar mej att ta i ännu mera. Skräckscenariet är ju att annars se ut som dom!!!!!!!! Hugaligen.....men såklart var det hockey istället så jag fick glo på en film jag spelat in. Gick bra det med!
Iallafall ska jag nu äta detta!!! Mumsigt ska det bli.........

Busborgen...

...drar vi till idag, jag och Line..men inte med Annmari och barnen som det var tänkt utan med min kära mor istället. Typiskt nog så fick Erik magsjuka!!!

Ska ner på stan nu och fylla på kylskåpet lite!!!!

Ha en bra lördag!!!



Lycka!






Snart helg!!!!

Jag och Line tog en fika med Annmari idag. Som vanligt väldigt trevligt!!!! Vi har sen förra helgen planerat in ett besök på busborgen med barnen på lördag så nu hoppas jag verkligen att det där pratet om snön som ska komma i helgen bara är just prat!!!! VILL ABSOLUT inte ha mer snö nu när sommardäcken är på!!!

Nu ska vi strax äta bakpotatis, kallrökt lax med kall sås och sallad!!!


Onsdag...

Solen har lyst mej i ansiktet och gjort mej sååååååå glad!!!

Det känns faktiskt som hela Fagersta vaknar upp från en djup dvala för jag kan inte minnas sen jag sett så många människor på stan. Och snön...den jag trodde skulle ligga kvar ett bra tag, ja den är nästan helt borta!!!! Härligt...att slippa se den är ju bara så skönt!

Nu har jag gjort andra träningspasset denna vecka och nu ska jag äta kebabsallad!!! Mums.....




Låååång måndag....

Tycker det är lite väl överdrivet att vara på jobbet i nästan 12 timmar...men så blev det idag. Först jobb och sen möte. Det var riktigt skönt att komma hem sen....! Jag möttes av en väldigt ledsen Line! Så hemsk elak var pappa Petter idag som BARA gav henne 1 glass efter maten och inte TVÅ!!! ;-)

Men en kram av mej så blev det bra och den där andra glassen som hon så gärna ville ha glömdes bort.

Härligt väder idag!!!!!!!!! JAG ÄLSKAR DET!!!

Trädgårdsarbete!

I och med det sköna vädret åkte krattan fram!!! Baksidan tog vi tag i, slängde dom ruttna plankorna till trädgårdslandet som förövrigt ska bort helt. Jag vill ha det helt rent där bak så vi kan bygga ett soldäck där senare i framtiden. Kan se mej sitta där i solen sen och njuta av en bra bok!!! :-)
Men vi har annat att prioritera just nu..taket tex som ska läggas nytt!!! Trist, dyrt...men ett måste tyvärr!

Ett lätt och bra jobb för "Arga snickarn"...han skulle få göra precis som han vill bara det blev gjort. Såg ett program förut där mannen i huset ville göra på sitt sätt och sa att väggen "arga snickarn teamet" satt upp skulle rivas direkt när de åkt...! Hur kan man inte bara vara tacksam för allt jobb man får hjälp med??!?!???
Förstår var "arga" kommer ifrån!

Nepp....lite mys med Line framför bolibompa!!!



Sitter i solen och njuter medan ba

24e8733ee0eb32c9e6ca199fd6a5aafe.png

Sitter i solen och njuter medan barnen leker!


Solen tittar fram idag!!!

06:10 slog Line upp sina fina blå och tassade in till mej....jag som sov så skönt.....!
Tror bestämt att det blir en stunds vila idag efter maten...känner att jag behöver det! Säkert Line oxå... ;-)

Men solen skiner idag och vi ska strax hem till Annmari, Erik och Adam så nu känner jag mej faktiskt rätt pigg ändå.
Får se sen var söndagen har att erbjuda!

Vår lördag!

Varit hemma i skinnsberg hela dagen...så Petter fick sova i lugn och ro. Vi hade hoppats på att den där värmen vi hört talas om skulle komma men fy va kallt och ruggigt det var idag. En liten promenad blev det iallafall men sen har vi mest busat inne och ätit god mat. Nu har jag precis vikt tvätt och bestämt med Annmari på telefon att vi ska hem till dom i morgon på förmiddagen. Kanske solen tittar fram då....!!!!!!

Just det ja, har ju spelat på hästar idag så går det vägen så kan jag ju ta en tur till nåt varmare land nu på direkten...


Bloggsugen igen...

Varit dålig på att blogga på sistone...men är man inne på sitt femte år som bloggare så hamnar man ju förr eller senare i en svacka. Så blev det för mej...saker runt omkring kan ibland göra att bloggandet inte känns så värst viktigt!


Det som göms i snö....


Kommer upp i tö...

Det var ett kärt återseende!!!

Duktiga Line!

Precis ätit tacos och Petter har åkt iväg för att jobba natt!!! Han jobbar hela helgen men det gör mej inget, är ju van sen han jobba på sundbo då det var ständigt helgjobb och nu är han ju ledig 3 helger av 5. Det kallar jag lyx...

Line har börjat sitt nya liv utan blöja!! Förutom på nätterna då! Hon är jätte duktig och går själv på pottan när hon behöver kissa eller bajsa, även toaletten funkar med lite hjälp. Lite svårare var det igår när hon var på förskolan men det kommer nog snart gå bra där oxå!!! Ännu en grej som gör att Line känns stor...

Ikväll blir det soffhäng med en film...



Vi leker ute efter lines förslag.

18a3e51fd46f10ad037ab250102def4c.png

Vi leker ute efter lines förslag. Kul nu när stenarna äntligen kommit fram!


Vårbilder!



Även om det inte känns så idag så är våren här!!!


Massor med kramar till dej min vän!

Glad påsk...ja, jag vet inte det jag.

Påsken blev inte riktigt som jag hade tänkt. Skönt att vara ledig och få umgås med familj och vänner men det är svårt att njuta fullt ut när en nära vän är i sorg. Jag har svårt att tänka på något annat.