Gott nytt år på er!!!

Jag ser fram emot det nya året. 2010 var ett bra år men det kan alltid bli ännu bättre...
Hoppas ni alla får ett bra nyårsfirande. Jag och Line kommer vara i Skinnsberg och Petter den stackarn jobbar 12 timmars och ligger nog och sover vid tolvslaget för att orka med 12 timmar till dagen därpå. :-(

Vi ses nästa år!!!


Filmkväll

Jag och Petter glodde på den här nyss. Den är baserad på verkliga händelser...och det betyder ju säkert att allt har hänt....inte bara att man kanske gjort ett experiment med ett gäng människor och att det är det enda som är verkligt ;-) men och andra sidan...människor gör konstiga, galna saker i speciella situationer.

Bra var den iallafall...



Åkte aldrig till Skinnsberg idag då min bror mådde dåligt och misstänkte magsjuka...hoppas så inte var fallet så vi kan ses i morgon. Line har längtat såååå efter att få leka med Matilda så hon blev lite besviken när vi stannade hemma.

Nu ska jag snart gå och lägga mej!!! Dagarna går så fort nu när man är ledig......BROMSA TIDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God natt!

Bilstrul

Va till Västerås igår. Vi hann med dom flesta klädaffärerna men jag handla inte så mycket. Lite kläder till Line och strumpor och en tröja till mej själv. Sen käka vi en super god sallad innan bion. "Svinalängorna" va bra....den var gripande men jag saknade lite mer spänning. Men det var väl inte en sån film....
Kul dag med Ullis och Annmari som slutade med att vi på vägen hem fick stanna mitt i skogen för motor oljelampan började lysa i min bil. Kallt och mörkt var det men Deas bror och pappa kom ganska så snabbt med olja så vi kunde komma hem...

Det är tur man har lite humor för vi hade ganska kul där i bilen ändå.... :-D

Idag kommer min bror och familjen hem till mor och far så vi ska dit senare och träffa dom. kul!

Ledig!!!!!!! I LOVE IT!

Gjorde ett litet gästspel på jobbet idag och nu är jag långledig igen.....sååååå skönt!

I morgon ska jag och Ullis till västerås. Shoppa lite på rean och sen blir det bio "svinalängorna". Annmari joinar oss oxå efter sitt jobb.

Bakat tigerkaka!




Juldagen

Idag har vi mest slappat här hemma. Sov länge, åt frukost framför teven, kollat på "trolltyg i tomteskogen" ja, typ det. Line har såklart oxå lekt med sina nya leksaker och så tog vi en promenad med sparken.

Skönt att bara vara idag. Duktiga Petter åkte iväg till gymmet en sväng så jag känner att även jag måste träna ikväll. Får ångest bara jag tänker på allt jag stoppat i mej och så lite jag tränat den sista tiden...men det är ju jul, får man inte synda lite extra då????





"Sylvianfamilies" hus och inredning fick Line i julklapp + en kattfamilj som bor där.
Super fint är det med massor med smådetaljer. Bl.a lyser öppna spisen och allt från tvål till penna och tidningar finns det.

Julafton!

Vi hade en mysig dag hemma hos mamma och pappa.


På natten hade tomten kommit med paket.



Julfin!

Mycket god mat.

Tomten kom med många paket.


GOD JUL PÅ ER ALLA!!!





Skönt!!!!

Ledig nu med avbrott på måndag då jag jobbar men sen är jag ledig 7 dagar till.
Idag handla vi mat och lite annat inför julen...i morgon ska dom sista julklapparna köpas sen är vi färdiga.



Line tog jullov idag...

och det firade vi med att klä julgranen som snälla morfar kom med idag. Hon har längtat efter det i flera dagar och pratat om granen som vi skulle sätta kulor i. Line hade dessutom gjort eget julgranspynt på förskolan som vi satte upp. Super fint!!!






Nu ska jag bara jobba 1 dag till sen är jag ledig. Så sköööönt!!!!

Tillägnat...

min underbara familj!

Här hemma längtar vi...

Vissa mer än andra....jag behöver kanske inte nämna vem jag tänker på då!?!?!?!? :-D


Dag 30: Ett sista ögonblick!!!

Sista inlägget på denna utmaning. Det har väl varit kul?????? Nu vet ni förhoppningsvis nåt nytt om mej....
Svårt har det varit ibland för det var rätt djupa frågor och ibland är man inte riktigt på humör för sånt.

Okej, ett sista ögonblick:

Det händer hemska grejer hela tiden men just 11 september 2001 är en dag jag aldrig kommer glömma. Jag minns hur jag satte på teven och ser hur ett flygplan åker in i ett stort torn och det exploderar. Jag och mitt ex tror först att det är en film eller nåt innan det slår oss att det verkligen hänt, bara för några minuter sen. Mitt ex pappa ringer, oxå han har sett på tv och jag minns liksom hur vi satt i vardagsrummet och helt chockade ser på detta klipp som visas om och om igen....Det var så overkligt och då var vi inte ens där....man kan ju inte ens föreställa sej hur det upplevdes för dom som verkligen var berörda, som var där.








Blev förälskad i dag...




i denna ljuvligt söta tjej...MOA!!!!!!! Så roligt att träffa henne och dom stolta föräldrarna idag.



Line tyckte att Moa var jätte söt men efter att ha tittat och klappat lite på henne en stund så var det roligare att hjälpa Micke i källaren.

Dag 29: Mina ambitioner!!!

Att göra det bästa jag kan med dom möjligheter jag har. Att finnas där för min familj och vänner, för Line såklart. Jag vill oxå vara en bra mamma som uppforstrar Line till en stark och bra individ. Att fortsätta utvecklas på jobbet. Att träna och vara rädd om min hälsa. Att alltid försöka tänka positivt.

Lines och min lördag




Åkt pulka och lekt i snön


Bakat muffins


Ritat och pysslat

Dag 28: Det här saknar jag!!!

* Line som bebis när hon låg i mitt knä och jag satt bara och titta på henne.
* Motivationen att träna, är i en svacka just nu :-(
* Lusten att läsa en bok
* Pengar så jag kan resa
* Solen....värmen
* Nära och kära som jag inte kan träffa så ofta
* Att vara smal

Men mest är jag lycklig över allt det fina jag har!!!!!!!


Dag 27: Min favoritplats!!!

Inte helt otippat så är det mitt hem, mitt älskade hus. Det är här hemma jag trivs allra bäst och här kan jag strosa omkring i myskläder hela dagen och bara vara. Här hemma är min favoritplats framför brasan, brukar sitta där på kvällarna i Lines saccosäck och glo på teve. Line brukar även komma och säga att vi ska "mysa lite" och då ska vi sitta i just saccosäcken, så den är populär här hemma.


Line var konstig i går, Petter som var hemma med henne ringde och talade om att hon bara ville ligga i sängen, att hon var blek, åt inget och klagade på ont i magen. Magsjuka tänkte ju vi såklart eftersom hon inte hade feber heller. Men senare på kvällen kollade Petter febern igen och då hade hon 39 grader. Så jag fixade vikarie till idag och tog en vabbdag men sen idag har hon inte haft nå feber alls!! Skumt!!!

Ikväll när Petter kommer hem från jobbet blir det thai-mat!!!!!!!! Såååå jäkla gott!!!

Ha en bra fredag!!!

Bara en vecka kvar nu till "D-DAY"...........JULAFTON!!!!!!!!!

Dag 26: Mina rädslor!!!

Såklart är min största rädsla att något hemskt ska hända Line, Petter, min familj eller någon annan som jag tycker om. Det är ju inte något jag går omkring och tänker på så men det är klart att tanken slår en ibland. Speciellt när man hör vad många andra är med om och drabbas av.

Annars är jag inte rädd för så mycket. Klart jag kan hoppa till när jag ser en stor spindel på golvet när jag liksom inte är beredd och jag tar inte gärna på den.

Jag gillar inte när Petter jobbar natt och jag ska sova själv, jag är väl inte rädd direkt men jag tycker det knäpper i huset och jag har inte lika lätt att komma till ro.




Finaste Line...

...med prinsesskronan på!!!!




Dag 25: En första!!!

Första gången jag gick in i detta hus var på visningen och jag blev förälskad direkt. Det var inte så mycket folk här, typ 4 andra par och jag minns att några satt i köket och fikade då paret som sålde huset hade bakat åt oss. Vi tog inge fika...jag var alldeles för nyfiken på huset och ville bara titta runt. Jag har ju alltid tyckt om detta hus, när jag gått förbi har jag alltid undrat över hur det ser ut inuti. Jag minns att jag sa till Petter att det kändes jobbigt för jag trodde att vi ändå inte skulle få det, att det skulle bli för dyrt för oss. Såklart började jag ändå tänka att "där kan soffan stå"..."så här kan man ha här"...

Det kändes overkligt att vi ses vann budgivningen och jag kan verkligen inte tänka mej att bo någon annanstans. Jag ÄLSKAR detta hus!!!! Vårt hem!!!

Dag 24: Det här får mej att gråta!!!

Sorgliga filmer är väl vad som oftast får mej att gråta. Kan tycka att det är skönt att glo på film själv speciellt när jag vet att den är sorglig för då kan jag snyfta på bäst jag vill. Jag kan ju gråta till typ lejonkungen eller Greys när jag är på det humöret.



Hoppas ni alla haft en fin lucia!!!



Dag 23: Det här får mej att må bättre!!!

* När jag trött kommer hem från jobbet och möter en glad Line så blir jag både gladare och piggare
* När jag får sovmorgon
* När jag och Petter har en myskväll mitt i veckan med god mat och en film
* Att få umgås med människor jag tycker om
* Träna
* Att ha roliga saker inplanerade att se fram emot
* Positiva tankar
* Överraskningar
* Musik

Listan kan göras lång men nu ska jag strax gå och lägga mej.

Idag var det luciafirande på Lines förskola, ja, på min förskola med men det missa jag eftersom Lines var samtidigt. Super fint var det och Line var VÄRLDENS FINASTE tomtenissa. Jag blev tårögd och hon var såååååå duktig.
Mormor och morfar kom oxå till Lines stora förtjusning, mitt i uppträdandet ropa Line "hej mormor"....gullunge där!!!

Så roligt att se!!!


2007

2008

2009

2010


Dag 22: Det här upprör mej!!!

Såklart all slags orättvisor som drabbar, både dom jag känner och inte känner. Jag kan läsa i tidningen och bli så jäkla arg att jag knappt kan fortsätta läsa. Speciellt när det gäller barn. Jag blir uppörd när jag senast igår läste om Jan i aftonbladet som är rullstolsburen, går på dialys och nästan är blind men tvingas trots det ut i arbetslivet. Det är så jäkla sjukt och det pågår just nu.

Små grejer som gör mej upprörd är när jag sitter vid datorn och den vägrar göra som jag vill och bara krånglar.
När idioter till förare gasar på så in i helvete och kör om precis innan en kurva.
När jag sätter på mej ett par strumpor på morgonen, stressad och redan sen och märker att det redan är hål i dom trots att de är nästan helt nya (händer mej jämt...)
När jag varit och handlat, kommer hem och inser att jag handlat allt men glömt det som var absolut viktigaste så jag måste iväg igen. Kanske t.om. har kört in bilen i garaget....
När man gör grejer som man vet inte kommer gå bra men ändå gör det och så står man där och blir förbannad på sej själv för man är så dum.

tre söta tomtar!!!

Jag och Annmari och barnen har som tradition att ses kring Lucia, fika lite och umgås. Så idag var vi hem till dom.
De var så fina!!!

Ser fram emot Luciafirande på Lines förskola i morgon!!!! Det är såna tillfällen som tårarna inte är långt borta för man bli så rörd.


Bra!


Att Jay vann. Han var helt klart bäst även om Minnah gjorde jävligt bra ifrån sej igår! Hoppas han bara kommer vidare nu och blir något mer än bara "idol Jay". Han är så mycket bättre än så....

Dag 21: Ett annat ögonblick!!!

Förutom när jag födde Line har jag känt rejäl smärta bara en gång tidigare och det var när jag bröt min arm, sommaren innan jag började åttan. Ett ögonblick av smärta alltså... Jag och min kompis var på väg hem från skärsjön och cyklade ihop med våra cyklar nerför en backe. Jag ramlade in i skogen och landade snett på min arm som fick en onormal form som är det läskigaste jag någonsin sett. Så jävla otäckt var det när jag reste mej upp och fick se min arm...usch...jag kan fortfarande drömma mardrömmar om detta!!! Ett par killar kom och en åkte iväg till min pappa för att hämta hjälp. Jag minns vägen till Västerås för förutom smärtan var jag så jäkla rädd. De sövde mej och jag fick sen gå med gips ett tag. Min arm ser normal ut men jag blev 7 % handikappad efter detta då min känsel i alla fingrar inte är som det ska. Men det är något jag knappt tänker på längre.

Fredag!!!!!!!!!

Bästa dagen av alla är det i morgon och förutom jobb såklart så blir det även fest. JAG VET...I`M A PARTY ANIMAL.......Men jag kan inte hjälpa att jag har kompisar som vill ha med mej ut på allting, hela tiden plus att jag råkar tycka att det är jäkligt skoj!!! Singstar blir det med Annmari och ullis!!! :-D Nu ska jag gå och lägga mej!!! God natt

Dag 20: Den här månaden!!!

Jag älskar december månad!!! Efter en ganska lång höst så lyser tillvaron upp av stjärnor i fönstren, luciafirande, julklappsshopping, pepparkaksbak, julafton, extra ledighet och mys med familjen.

Pepparkakshus...

...har Line och jag roat oss med idag.





Dag 19: Detta ångrar jag!!!

Att jag började med denna utmaning :-D Inte alltid så lätt att veta vad man ska skriva om.
Men jag kollar på "bonde söker fru" och jag tycker iallafall att Ann-Katrin måste ångra att hon gick på dejt i samma kläder som hon har när hon står med kossorna i hagen. För fortsätter hon vara singel så var det ju helt klart därför.... ;-)

Dag 18: Min favoritfödelsedag!!!

Varje födelsedag när man var liten var väl en favorit på något sätt. Det var ju verkligen speciellt att fylla år då och nu är det bara en påminnelse över att man blir äldre, att man måste baka och fixa. Inte så mycket mer än så. Men en favorit födelsedag som inte var så länge sen ändå var när jag fyllde 25. Det var en lördag och jag hade först firande för min familj och så på dagen och sen på kvällen kom många av mina härliga vänner!!! Det var en skoj kväll!!!

Såklart ligger dagen då jag hade min 30 årsfest högt på listan oxå men festen var ju inte på min födelsedag så det räknas kanske inte. Även dagen då mina kollegor överraskade mej med cokart och spa är ju en favorit.


Välkommen!!!

Min vän Lisette och hennes Micke har fått en liten flicka! Jag är sååååå lycklig för deras skull. Blev rörd till tårar när jag fick veta att hon var gravid och idag blev jag lika rörd när jag fick ett mms på deras lilla goding. Stort grattis till er och välkommen lilla tjejen till "tjejgänget" som bara växer och växer...visst har de kommit lite pojkar oxå men konstigt nog så har alla mina närmsta vänner fått tjejer först, förutom Annmari. Det är häftigt.....

Så snart får man hålla i en liten igen och det längtar jag efter....

Dag 17: Mitt favoritminne!!!

När jag och Petter testade positivt på graviditetstestet och insåg att vi skulle bli föräldrar. Shit alltså...vilken grej!!! Jag grät då...glädjetårar och jag kände mej nästan yr av alla tankar jag fick på en gång. Det är ett så fint minne!!!


Vi testade två gånger.....bara för att vara helt säkra!!!!!!!!!!!!!!

Dag 16: Min första kyss!!!


Min första kyss var inte nå vidare...jag minns att jag inte gilla det och ville bara få det överstökat. Hahahaha....
Som tur var förändrades det ganska så fort!!! :-)

Gårdagen och Dag 15!!!

Hann ej blogga igår. Efter jobbet var jag till frissan och sen skyndade jag mej hem för att göra mej i ordning och sen kom Ullis. Det blev drinkar och idol innan gubben där "Mustasch" spela. Hade riktigt skoj!!!

Idag har vi lekt ute i snön och spelat "pettson och Findus" på datorn.


Dag 15: Mina drömmar!!!

Inför framtiden drömmer jag om att fortsätta vara lycklig. Att få vara frisk och trivas med livet. Att min familj och alla jag tycker om får vara friska. Att det kommer gå bra för Line med allt som hon kommer få vara med om.

Såklart drömmer jag om att vinna pengar så jag kan resa, shoppa obehindrat och fixa huset precis som jag vill ha det, köpa en ny snygg bil. Kunna jobba mindre och ha mer tid för annat. Trygga framtiden för min familj.






Dag 14: Det här hade jag på mej idag!!!

Suddig bild men detta var iallafall vad jag hade på mej idag på jobbet. Sen när jag kom hem åkte myskläderna på såklart!


Dag 13: Den här veckan!!!

Inget speciellt har väl hänt denna vecka...jobbat har jag gjort, tränade i måndags, varvat "naturdiet" med vanlig mat, frusit har jag gjort oxå :-)....

ja, så mycket mer än så har jag ej hunnit med. Resten av veckan ska jag såklart jobba, baka pepparkakor och så träna i morgon om min rygg är bättre, haft ont i dag nämligen :-( och på fredag ska jag till frissan.