Jag är sååååå lycklig...


Den här veckan börjar två av mina absoluta favoritserier. Grey`s och Criminal minds. Som jag har längtat!!! :-)





Söndag!!!

Har tränat nu på morgonen....! Passade på innan Petter drog till jobbet! Om en stund blir det lunch, sen ska vi ut, skotta :-( och leka i snön!

Line är frisk nu...ja, förutom att hon fortfarande är lite snorig och hostar då och då. Men aptiten är tillbaka...lite tacos gick ner i går och så chips på kvällen. Men hon har minskat i vikt på den här veckan för hennes pyjamas byxor som förut satt åt lite sitter löst på henne nu! Jag som behöver gå ner i vikt kanske skulle testa hennes diet en vecka..två hårda smörgåsar utan något på, en glass och ett äpple per dag!!!!!!

HA EN SKÖN DAG!

Filmkväll!


Denna film blir det ikväll!!! Eftersom vi inte bryr oss så mycket om melodifestivalen i år! Det räcker med finalen...då tittar jag!

Tacomys hemma hos oss! :)

5c6c37fab85cdf5230b73a36e3c7daf9.png

Tacomys hemma hos oss! :)


Igår!!!

Blev en spontan utgång igår. Jag, Annmari och Maria va på bruks. Super kul!!! "Snowstorm" spelade och förutom det spelades den bästa musiken så vi lämnade knappt dansgolvet. Hade ont i fötterna när det var dags att gå hem! JAG ÄLSKAR verkligen att dansa!!!! Det är ju bara sååååååå kul!!!! Det är därför jag går ut....för kan jag inte dansa så kvittar det!!! Ni som aldrig dansar, för det finns ju dom som inte gör det (även om det känns otroligt för mej) kan aldrig förstå!!! Det är en sån härlig känsla att höra en toppen låt och bara röja järnet!!! Igår röjde vi, igår röjde fagersta!!!

Jag och Annmari är så lika där! Vi älskar båda att dansa. Vi giller samma slags musik och vi kan samma låtar, såna där konstiga dance låtar från 90 talet som de flesta glömt!!! Hon är verkligen den bästa vännen och samtidigt min "syster"!!! Vi har alltid så roligt när vi går ut tillsammans...det går liksom inte att ha tråkigt tillsammans med henne!!! Vi pratar ofta om att vi tycker om samma saker samtidigt som vi ogillar samma saker. När vi ska laga mat tillsammans så vet jag vad hon gillar och tvärtom, när vi sjunger singstar är det alltid bara få poäng som skiljer oss åt. vi är liksom alltid lika bra eller lika dåliga. Vi skrattar åt samma saker och vet allt om varandra. Vi kan prata om allt och har oftast samma syn på saker och ting! Vi är tajta och jag är så glad över att jag har henne i mitt liv!

TACK för igår Annmari!!! I LOVE YOU!!!

Jobba i morgon!!!

I morn är det dags att jobba igen. Känns bra...skönt att komma tillbaka till rutinerna igen!!! Line har blivit jätte mammig under det här dagarna så det blir bra att Petter är hemma med henne i morgon.

Vi kände oss trötta i dag på eftermiddagen så vid tre tiden gick vi alla och la oss. När vi vaknade igen var det mörkt ute och klockan var nästan halv sex....!!! :-)


Lite blek och sjuk!


Ringde familjeläkarn idag...

...eftersom febern fortfarande håller sitt järngrepp runt Line. De tyckte jag skulle avvakta till i morgon men har hon fortfarande feber ska vi ringa igen och få tid. Jag ska jobba i morgon eftersom Petter är ledig så han får ta det isåfall!!!

Nu på morgonen har vi gått i genom alla sånger vi kan typ, läst nalle puh, tittat på film!!! Line går just nu omkring med ett rör och har det som en kikare. Tur att hon är kreativ och hittar på egna leker som inte inkluderar mej!!!!



Sveriges skidlandslag är ju bara bäst!!!

Ännu ett guld till Sverige!!!



(aftonbladet idag)

Vi leker minleken!!!


VÄRLDENS GOASTE TJEJ!!! ÄLSKAR DEJ SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!







Vabb dag 3!

Efter en vila på 3 timmar är Line piggare och gladare!!! Hallelulja för det!!! Vill bara att hon ska bli frisk nu så vi kan återgå till det normala livet! Idag har jag längtat ut..hade tänkt göra lite ärenden och ta frisk luft när Petter kom hem från sin kurs men såklart fick han jobba till sent i kväll!!! :-(

Gulliga Ros-Marie, min farbrors sambo kom just förbi med fisk till oss..röding! Så snällt av dom att tänka på oss!!!
Ska genast ut på internet och kolla efter ett gott recept!




Längtar ut!!!

Solen skiner och det ser så fint ut och här inne sitter jag, med en sjukling som i morse hade över 39 graders feber igen. :-( jag som trodde att hon var på bättringsvägen.....!!!

Kolla in
detta
Man tror ju inte att det är sant!!!

Onödigt vetande om min dag...



* Jag har gått osminkad och i Petters mysbyxor hela dagen: ingen rolig syn.
* Jag har läst "det var det fräckaste..." för Line 3 gånger.
* Jag har bakat bullar.
* Fått utbrott när ena plåten blev kvar för länge i ugnen...typiskt mej liksom.
* Tittat på "Nicke nyfiken".
* Varit ute och skottat vid postlådan...den enda utevistelsen för mej idag. Knappt 15 minuter....
* Lekt med Line.
* Fått ett nej av Line till alla materbjudande.
* Blivit klängd på.
* Tröstat Line som inte varit på topp idag.
* Legat bredvid en trött tjej som ändå inte ville sova middag....en chock för mej som aldrig annars behöver natta henne.
* Bäddat rent i sängarna.
* Lyssnat på spotify.
* Tittat runt på facebook typ hundra gånger.

ja, det var lite om min dag...!! Spännande liv man lever!!!

Vabbar idag!

I morse hade Line 39,4! Stackarn...snorig och hostig på det sen. Mat vill hon såklart inte ha men äpple och en hård smörgås har funkat iallafall. Nu sover hon och jag ska faktiskt göra dessamma, passa på när man kan!!!

Kallt som bara den idag så det gör inte så mycket att bara vara inne....!!!

En liten sjukling!

I morse hade Line 38,8 så nu blir jag hemma och vabbar ett par dagar!!! Äntligen är det min tur att vara hemma...! Att få vabba då och då är ju en liten lyx man har som förälder, iallafall ser jag det så, lite extra tid att bara få umgås!!! Men Petter har oftast varit ledig just när hon har varit sjuk och hon är ju inte sjuk speciellt ofta heller och det är ju såklart jätte bra. Men så den här veckan jobbar Petter och så har han en kurs han inte får missa på jobbet så då kan jag med gott samvete vara hemma!

Nu är Petter iväg och köper filmen "UPP" som vi ska se hela familjen!!! En skön söndag!!

Ikväll blev det melodifestivalen!


Lyssnade faktiskt på alla bidrag! Darin var bäst!!! Söt att titta på oxå ;-)Vilka ögon han har den där grabben! Jag antar att han kommer gå långt, många småtjejer och så jag som ringer och röstar!!! Gärna för mej, det verkar inte som någon annan varit bättre iallafall.

På kvällen hade Line lite feber....inte mycket men vi får väl se hur det utvecklar sej, lite hostig har hon varit oxå så våra planer på busborgen i morgon får vänta till någon annan dag, men vädret hade kanske stoppat oss ändå! Det har verkligen snöat hela dagen....jag och Line har kollat ut genom fönstret och ingen av oss har längtat ut. Vi har varit inne och myst, lekt och tittat på film. Line älskar att ligga i saccosäcken och titta på Ige age 3. Inte mej emot...jag älskar sid!!!

Nu ska jag lägga mej och läsa "snömannen", min bok denna vecka. Super spännande och det bästa är att den är rätt tjock så den räcker ett par dagar till iallafall!!!



När man tittar ut ser man bara snö

0-4b878d37d71805f9b0c075099066ab2a.png

När man tittar ut ser man bara snö. Och mer kommer det...jag och line håller oss inne idag! Nu ska vi äta lunch sen myser vi med någon film!:)


Kollar på webb tv!

Tiger står med ett papper i handen och läser sin ursäkt till familjen, fansen och alla andra. Jag tycker det är en konstig situation..klart som fan att han ska be Elin och sina barn om ursäkt men om man är kändis och gör något jävligt dumt, måste man verkligen be hela världen om ursäkt? Om jag gillar golf och tycker Tiger är bra, slutar jag titta för att han gjort bort sej...NEJ! Han är ett svin men jag tycker det är patetiskt att han måste stå där och säga förlåt. Jag tror knappats att han har valt detta själv utan det är väl påtvingat för att inte helt förstöra sin karriär och det är löjligt!!! Var och varannan man är otrogen och han är knappats den enda eller den sista! Man skulle behöva sända "förlåt mej tal" från kändiseliten varje dag!!!

Coolt som fan..Anna Haag tog silver!!! :-) svenskarna är bra!!!


Vi har fredag.............!

Laga mat tillsammans är ju bara såååå mysigt!!! Det gör vi hos oss just nu...Line är med oss i köket men är sysselsatt med att leka med vatten! Vi ska äta klyftpotatis och lövbiff i en god sås med lite grönsaker och så sallad till det!

Jag blir inte så där jätte glad när jag tittar ut och ser all snö. Jag tyckte att det räckte för länge sen och jag ser inte fram emot att skotta i morgon kanske efter en hel natts snöande. Petter jobbar i morgon oxå så det jobbet ligger liksom på mej!!! Osis! Trött på täckbyxor och längtar till våren!!!!!!!!! Jag är nog inte ensam om det...men vi är ju så....aldrig nöjda!!

Ha en trevlig kväll!!!! Det ska vi ha... :-)

LOVE!

Tråkigt inlägg från en trött Marie!!!

Super SUPER trött så snart ska jag gå och lägga mej. Tidigt upp ska jag i morgon men vad gör det när det är fredag och jag får gå hem tidigt!!! :-)! En fika på stan med familjen blir det då och sen ser jag fram emot fredagsmys med allt vad det innebär, god mat, gos och lek med Line och kanske en film med min älskling Petter!!!


Bra film!!!

Kollade på "yes man" medan jag tränade på crosstrainern!!! (tiden gick fort..)

Iallafall....super rolig film. Jag gillar Jim Carrey och den här var lika bra som de flesta andra av hans filmer. Det är min humor så är det bara....

Efter det käkade jag köttfärspaj, fått ett nytt recept av min kollega och den var verkligen mumsig....blev lite stressigt bara när jag och Line kom hem efter klockan fem och hade det projektet framför oss när vi helst ville ha maten färdig när vi kom hem. Line var super trött efter en hel dag på förskolan och jag med.....
Men den var god och nu har vi mat i morgon oxå!!!

Jaha..jobb i 2 dagar till sen är det helg! Ska bli så skönt och för första gången på ett tag nu så är Petter ledig både fredag och söndag!!! Yippie.............





Alla hjärtans dag!!!





Besviken!

Nåt är galet....nåt är fel....annorlunda!!!

Jag orkar inte, vill inte.....bryr mej inte alls.......

Jag dissar melodifestivalen helt i år, så är det!!!

Kollade och skulle ge det en ärlig chans trots att jag redan förra gången tyckte att det bara var dåligt. 4 låtar orkar jag med att lyssna på men sen stänger jag av. Så kassa låtar, inget drag alls...inget schlager så var är det då för mening? Kanske dags att sluta med detta trams.......ja, jag tycker faktiskt det!!!

Är det bara jag?



zzzzzzzzzzzz


Så jäkla trött just nu att jag skulle kunna somna här vid datorn bara jag blundade. Att sitta i soffan har varit totalt kört idag...!!! 5 timmars sömn efter en blöt kväll är inte att rekomendera men jag har ju iallafall inte känt mej dålig alls!!!

Undra om jag kommer kunna hålla mej vaken till melodifestivalen..hade nämligen tänkt ge det en chans ikväll! Har noll koll på vilka som är med men nån bra låt borde man ju få höra!

Kanske ska ta en tur på crosstrainern så jag blir pigg......jag har varit riktigt duktig nu sen vi köpte den, kört 3-5 pass i veckan. Jag borde ju ha blivit smal nu.... ;-)



HA EN BRA LÖRDAGSKVÄLL!!!

På en liten promenad.

0-4ec8e9c7eadb5b361b636b59a8174770.png

På en liten promenad.


Gårdagen!

Gick upp tidigt idag trots fest igår...Petter jobbar så därför, men jag mår bra idag. Man tar det ju lite lugnare när man vet att man ska upp tidigt med en pigg dotter! Kul igår....va hem till Annmari och Dea där ett stort gäng hade samlats. Deras sovrum som nu är klart var ju bara sååååååå snyggt!! Lyxigare sovrum får man leta efter....mitt eget kändes väldigt fjuttigt och tråkigt helt plötsligt!!!

Sator spelade på greenman...inte direkt nå favoriter för mej men det drog folk, tråkigt nog spelades det bara disco efter spelningen och det blev alldeles för lite för mej som hade sett fram emot en helkväll på dansgolvet!

Idag blir det massor med lek och bus med Line!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är hemma hos annmari och dea på fe

07a73942100c64cf6a81fb1fff96719c.png

Är hemma hos annmari och dea på fest!


Helt underbart väder! Vi ska ner p

0-6cd6d27bb6f1d435474f6618fb8d4c7d.png

Helt underbart väder! Vi ska ner på stan och fika med annmari, erik och adam.


Min nya!!!

Super nöjd med den men det kommer bara bli ännu snyggare när den läkt färdigt!

Åkte alltså dit för att göra en cover up på min fladdermus...hade hoppats på att det skulle funka men tyvärr förstörde två linjer i vingarna allt då de gick åt fel håll som inte alls passade blomman. Så det fick bli på skuldran istället och faktiskt tror jag att den passar bäst där. En stor överraskning var att Petter och hans pappa pratat ihop sej och sponsrade stora delen av tatueringen i tidig 30 årspresent. Inte helt fel och bättre present finns ju bara inte eftersom den aldrig försvinner!!!!!!!!


Bilden är inte den bästa, inte läkt och insmörjd så det bara blänker!!!

Är i västerås och äter på mc dona

76291e76f4118c2ca6cea60a178a7924.png

Är i västerås och äter på mc donalds. JAG HAR TATUERAT MEJ!:) Hade tänkt göra en cover up på min fladdermus men det funka inge bra så det blev på skuldran istället. Kanon fin! Bild kommer senare!


Det blev en film istället...

Jag gav upp melodifestivalen efter några låtar!!! Brukar ju gilla detta spektakel men igår var jag inte sugen på det, inte kul att glo ensam och tyvärr var det många dåliga låtar. Kul med Dolph iallafall...!!!

Idag har mamma varit hit. Vi gick ner på stan, handlade och sen hem och åt lunch och fika. Skönt med lite sällskap för det känns ensamt när Petter jobbar varje helg.... :-( !!!

Line tittade på alfons åberg tidigare..."vem spökar", efter det var det bolibompa och då handlade det oxå om spöken...efter det kunde hon inte prata om annat "spöken....där.....titta"...och så pekade hon in i matsalsrummet och såg rädd ut. Hon ville att vi skulle gå och titta och vi fick ringa mormor och berätta. Nu har hon hört många gånger att spöken finns INTE så nu har hon iallafall släppt det!!!! Gullunge....!!!


Just nu!

Melodifestivalen är igång...med Dolph Lundgren, Måns Zelmerlöv och Christin Meltzer som programledare. Klart udda men det måste nog till nåt annorlunda för att folk inte ska tröttna. Jag tror många tittar idag bara för Dolphan är med....!!! Vi får väl se hur de lyckas!




KÄRLEK!!!







Den bästa av alla kvällar...fredagskvällen!!!




Här tränas det....

Crosstrainern går varm...och när inte jag eller Petter tränar så tar Line en liten tur!!! Hon har sett hur mamma gör, glor på tv samtidigt!!!

Nu är helgen snart här och det ska bli som vanligt väldigt skönt att vara ledig. Har inga direkta planer men Petter jobbar hela helgen så det blir jag och Line som får hitta på nåt.


Perfekt träning för mej!!!

Efter jobbet idag var jag till intersport och handlade för mina tre presentkort (ett var Petters men han var så snäll så jag fick hans) Jag köpte en allvädersjacka, en tröja och en mössa till Line, (fick lägga till lite pengar...) Va ute efter en ny bikini men utbudet var verkligen inget att hurra för. Vi ska iväg till avesta i morgon och bada så jag kände verkligen för att inhandla en ny men jag får väl ta en gammal istället... :-(

Nu har jag precis kört 45 min på crosstrainern.........jobbigt och svettigt men det känns så lyxigt att stå här hemma i vardagsrummet, glo på tv och träna samtidigt så jag njuter bara!!!