Vi är på hamnkrogen! En författare har pre...

dsc00532 (MMS)

Vi är på hamnkrogen! En författare har precis köpt en cider till mej!:)


Lite fest...

En fika med Lisette blev det idag på hembygdsgården!!! Sååååå trevligt....Line blev till sej över en liten bebis som var där så hon var mer vid grannbordet än med oss!!! Hon älskar småttingar....

Nu ska jag strax sminka mej inför en "tjejkväll" med Annmari. Det blir singstar sen får vi se vart vi hamnar...
Hamnkrogen kanske.....om vädret är okej!!! Petter ska iväg till en kompis så Line fick åka hem till sin mormor och morfar för övernttning. Det blir skoj för henne, får hon leka med Matilda oxå!!!

Nepp nu har jag inte tid att sitta här längre....

Ha en bra kväll!!!

Det närmar sej.....




I onsdags kom Fredrik och Maria hit för att övernatta en natt. Vi hade tur med vädret så vi var iväg till eskiln och badade. Sen grillade vi på kvällen! Mycket bus blev det för Lines del och även mys med Maria.

Idag åt Line och jag lunch på vallonen med Linda och Maja. Så roligt att ses!!!! Nu är det inte långt kvar tills Maja blir storasyster!!!!! Spännande!!!!!!!!!

En vecka kvar på semestern nu.....det känns sådär måste jag säga att det snart är dags att börja jobba. Tur att vi har vår resa att se fram emot iallafall!!! :-)

Idag...

Vi drog till Borlänge idag, vi ville göra nåt...!!! Handlade och åt lunch där sen hem för att träna ett pass på crosstrainern!!! Sen har jag satt över 200 kort i album från förra året..roligt nöje...

Ändrat med vår resa. Fick hem ett brev att flighten vi skulle med hade blivit inställt och att vi då skulle få åka senare på kvällen och komma dit på natten istället för på dagen...hemresan skulle bli detsamma och vi skulle alltså gå miste om flera timmar. Vem vill det när en vecka ändå går så himla fort?!?! Så nu fick vi åka den 9 september istället och bo på ett annat hotell...men det verkar bra det oxå så det gör inget!!! Skönt att få det klart......
LÄNGTAR.........

I morgon ska jag och Line hem till Camilla, Celine och Clara....ska fira Clara i efterskott då hon fyllt 3 år!!!
Sen kommer Petters kusin Fredrik och hans tjej Maria hit för övernattning!!! Kul!

Nu räcker det.....

Det regnar idag med och solen har vi inte sett till...nu har vi softat klart inne så nu vill vi ha tillbaka solen och värmen igen!!! I morgon ska det bli lite bättre iallafall har jag hört så jag hoppas på det!!!

Firat Adam som fyller 5 år! Han hade fått en stor studsmatta som han, Erik och "kusinen" Kalle hoppade för fullt i när vi kom. Line testade några hopp men det gick alldeles för vilt till för hennes smak så hon lekte med Eriks verktyg istället..... :-)

Nu har jag precis duschat efter ett pass på crosstrainern och strax ska vi grilla korv och haloumi (grillost som är super gott...) och så blir det sallad till det!!!!

Har köpt en ny bok som jag ska börja läsa i senare ikväll..."Släpp inte taget..." med Harlan Coben!

En resumè av semestern so far....

2 veckor har jag kvar av min semester!!! Känns helt okej även om jag såklart skulle kunna vara ledig mycket längre än så, vem skulle inte kunna det liksom???? Men jag tycker vi har gjort mycket, haft toppen väder och njutit så mycket det bara går av att vara lediga tillsammans. Träffat många av våra nära och kära men oxå gjort mycket på egen hand, bara vi tre. Badat mycket och Line har förvandlats till en riktig fisk som bara älskar att slänga sej i vattnet. Vi har inte grejat så mycket med huset eller gjort andra "tråkiga" måsten utan vi har mest softat och tagit dagen som den kommer. Och det tycker jag är allra viktigast...nu har vi ju som sagt 2 veckor till så dom veckorna kommer kanske bestå av annat än bara bad, sol och utflykter. Kanske hinner vi greja lite med sånt vi vill få gjort, vi får väl se...

Härligt har vi det iallafall.....!!!


LÄS!

Har läst ett par böcker nu när jag varit ledig. Den här boken rekommenderar jag starkt....jätte spännande!!!


Nu ska vi glo på nån bra film!!!!!

En mysig innedag!!!

Det regnar idag....lite skönt tycker jag ändå! Mysigt att bara vara inne och slappa!!! Line har precis ätit glass och vi har ritat i den fina målarboken som hon fick av faster Emma! Line har antagligen fått ett stick av en humla eller en geting. I morse såg vi att hon var röd och svullen på ena långfingret och mamma berätta att hon och Matilda rullat i gräset igår och att Line då kommit och berättat att hon gjort illa fingret....






Senare väntar vi besök från gänget från skinnsberg. Vi ska bjuda dom på tacos ikväll!!!

En dag för bara oss!!!

Beck filmen var spännade och maten på grekiska Akropolis var super god!!! Vi har haft en bra dag i västerås helt enkelt förutom att jag inte hittade det jag sökte i klädväg men jag får väl fixa det någon annan dag!!!
Line var i skinnsberg och busade med Matilda. De hade haft super kul så jag tror knappast att hon saknade oss!!!




Jag och petter ska kolla på beckfilmen! :)

dsc00527 (MMS)

Jag och petter ska kolla på beckfilmen! :)


SMS-inlägg

dsc00526 (MMS)


Vi är i lekparken!

dsc00524 (MMS)

Vi är i lekparken!


Haft fullt upp sen vi kom hem!!!





Kusinerna gillar att leka tillsammans!!!


Många är vi som fyller år i augusti!!! Jag 30 år, mamma 60 år och pappa 65 år....
Så nu har vi firat varandra lite i förskott eftersom Lasse + familj är här!!! Jag fick presentkort på smycka!!! :-)



Vi har haft fullt hus de senaste dagarna....Petters lillasyster Emma, storasyster Elin, Magnus, Oliwer, Anton och Alex har varit här. Jätte trevligt har vi haft det och det blev väldigt tomt när de åkte....och tyst!!! :-)

Semesterbilder!!!




















Varit i strömstad och koster! Helt underbart!

dsc00511 (MMS)

Varit i strömstad och koster! Helt underbart!


Vädergudarna är inte med oss idag så det b...

dsc00504 (MMS)

Vädergudarna är inte med oss idag så det blev ingen tur till grebbestad. Vi har åkt på en rundtur och är nu på väg till ed. I morgon blir det kusten och grebbestad iallafall!


Semestertrivs!

Är i Gräfsnäs hemma hos Petters härliga faster Ulla-Caisa. Här har vi träffat nästan alla släktingar, hunnit med både tåg och båttur, badat en del, lite shopping och massor med god mat. Haft det jätte bra på alla sätt och Line har hittat sin vän för livet, katten Pillan som hon bara älskar!!!! :-)

I morgon åker vi igen och planerna är att vi ska till Grebbestad om vädret är okej och sen ska vi vidare till Ed, till Petters pappa och familj!!!

Det är ju bara sååååååå härligt att vara ledig!!!!!!!!!!!!!!!!! 


Varit till alingsås och handlat lite. Va i...

dsc00492 (MMS)

Varit till alingsås och handlat lite. Va in på balders hage som är rena himmelriket för den som gillar heminredning! Och det gör ju jag!!!


Tagit en promenad!

dsc00487 (MMS)

Tagit en promenad!


Vi ska åka ånglok här i gräfsnäs!

dsc00484 (MMS)

Vi ska åka ånglok här i gräfsnäs!


Vi njuter!

dsc00469 (MMS)

Vi njuter!


Riktigt illa....

Man blir inte direkt förvånad....ännu en som tror att det finns lagar som inte angår dom!!!



Har inte så mycket annat att skriva om!

Sverige visar sej verkligen från sin bästa sida just nu och vad jag njuter........





Puh,,,

Tog sovmorgon idag och efter det blev det ett pass på crosstrainern. Jag har inte tränat på den på ett tag nu, ja sen värmen kom så har den fått stå och jag har tagit promenader istället. Men idag fick den och JAG jobba igen...usch va jobbigt det var och svettigt!!! Känns ju skönt nu efteråt iallafall....

Nu ska jag göra mej iordning och sen ska vi ut....varmt idag men ingen direkt sol!!! Men den dyker nog upp snart.....

Filmtips....

Men de flesta kanske har sett den redan????

Den var kul iallafall...fick skratta en hel del åt den roliga gubben Fares och Torkel är ju en kul prick han oxå...något pinsam i denna film...ville nästan gömma mej bakom kuddarna!!!

I morn ska jag fixa nytt pass..eftersom jag ändrat stavningen på mitt namn!!!


Nu är vi lediga hela familjen, Petter gjorde sin sista dag i dag!!! Sååååå skönt!!!!!!!



Torsdag!!!

vaknade upp klockan sju av Line som kom in i sovrummet med hela famnen full med sina "nattkompisar", hästarna, snuttefilten och nappen!!! Solen sken redan då, VILKEN TOPPEN SOMMAR VI HAR!!!! Och nu är det sååå varmt ute att vi gick in för att vila från solen en stund!!! Suttit i min solstol och läst och Line har plaskat i vatten. Efter lunchen idag ska vi ner till simhallen!!! Mycket mer än så behöver man inte göra just nu.....jag struntar i allt som heter trädgårdsarbete och städning!!! Det kan man göra sen.............

Haft en jätte bra dag...

Va till norberg, till deras jätte fina hembygdsgård. Jag, Sofia och Linda, kompisar från gymnasiet träffades där tillsammans med våra barn. Med dom springandes runt omkring så blir man verkligen påmind om hur mycket som faktiskt hänt sen skoltiden. Så roligt att ses...prata lite minnen och om saker som händer just nu, om barnen såklart!

Nu ikväll blev det hamnkrogen med Lisette, petra och Sofia. Vi fick sitta länge och vänta på mat men annars var det super trevligt!!!! Bra väder och som vanligt på hamnkrogen, mycket folk.

Läste nyss i aftonbladet att de släppt Mats Alm!!!!!! Att han inte skulle vara skyldig till hans flickväns död känns väldigt osannolikt och hur sjukt är inte det, han går fri, får antagligen en massa pengar och trots hans lögner som är uppenbara så kan man inte sätta dit han!!! Ska bli intressant att följa detta....

Ska sova snart.....en pigg tjej väcker mej nog tidigt i morgon!!! Men vad gör det när man är ledig och slipper gå till jobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!

UNDERBART!

Soln skiner och värmer idag med och det är helt fantastiskt att ha semester!!! Jag har suttit ute och läst medan Line plaska i vatten. Nu har vi ätit lunch och strax ska vi åka till Norberg, träffa Sofia och barnen (första gången jag får träffa lilla Oliver) och så Linda och hennes pojkar. Ska bli kul!!!!!

Dags att göra sej lite i ordning...... HEJ SVEJS...

Härliga semester!!! :-)















:-)

Grillat precis och tagit ett par cider!! Så firade jag min semester!!! Senare ska jag och Petter mysa med en bra film! Så härligt att ha 5 lediga veckor framför mej....känns nästan lite overkligt!!!!

I morgon ska det bli fint väder så vi ska packa matsäck och bege oss till vårt favoritbadställe. Senare på kvällen ska jag träffa bästa Suss och det ska bli såååååå kul!!!!

Line var ju till tandläkarn idag och det gick jätte bra! Hon var så duktig...satte sej i stolen, gapade stort och var med och räknade tänderna!!! Jag kände mej så stolt över henne...rörd liksom!! Min lilla tjej som är hos tandläkarn och fixar det så bra!!! :-)

HA EN SKÖN FREDAG!!!

NU BÖRJAR MIN HÄRLIGA SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Med toppen väder dessutom!!!! Ska fira ikväll för livet kan inte bli så mycket bättre än så här....!!!!!

1 dag kvar nu!!!

Igår var jag till hamnkrogen med mina härliga kollegor, mitt första besök där i år men definitivt inte den sista!!! Vi firade att semestern snart är här.....(endast en dag kvar nu...... LYCKA!!!) Vi lyckades såklart välja kvällen då solen bestämt sej för att inte visa sej men det var trevligt ändå att sitta och prata, äta och dricka lite.

I morgon ska Line till tandläkarn för första gången!!! Jag tror och hoppas hon kommer tycka att det är spännande!!!

Nästa inlägg kommer på min semester!!! :-D