"Gårdsfest"...

På Lines förskola idag!!! Tipspromenad, bollekar och loppis....! Efteråt åt vi kycklingssallad och fika som vi hade med oss.

Line bowlar!


Maja och Line!



Solglasögonen passade bra idag!

Före och efterbilder!!!

Så här såg det ut på baksidan innan Petter tog fram högtryckstvätten. Fullt med mossa på stenplattorna!




Nu ser det ut så här.....vi hoppas det kommer finnas ett soldäck där nästan sommar!!! Det vore kanon!!!


Fått mycket gjort idag och det känns bra!!! När det är fint väder känns det mycket lättare att gå omkring och fixa med både det ena och det andra. Så kul att se resultatet efteråt!!!

Mors dag!!!

Alla härliga mammor förtjänar att bli uppvaktade idag!!! Speciellt min underbara, fina mamma som förutom att hon är världens bästa mamma är världens bästa mormor oxå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I morse fick jag frukost på sängen. Line kom in med paket som hon genast började att öppna, hon ville ju hjälpa sin mamma!!!! :-) Fin blomma fick jag oxå så det blev en väldigt bra morgon och mysigt att äta tillsammans i sängen. Lär byta sängkläder innan läggdags bara för det blev lite smulor....

Annars idag har vi grejat ute innan regnet kom.....hoppas solen tittar fram snart igen så jag kan sätta mej ute med min bok!

Va i skinnsberg igår. Mamma och pappa bjöd på mat och så passade jag på att träffa Susanne en sväng. Vi tog en promenad och uppdaterade oss om läget. Alltid lika kul att ses!!!!!!!!!!


Tack för att du finns!!!

Buuhuuuu.....


Länge sen jag grät till en film! Men ikväll gjorde jag det!!! Såg "vägen"!!! Verkligen en "jobbig för hjärtat" film, usch va sorglig!!! Men jag grät tyst.....torkade bort tårarna så inte Petter skulle se...inte för att jag skäms inför honom eller så men man vill helt enkelt inte gråta till film så andra ser!!! Såna tillfällen önskar man att man vore ensam och kunde böla fritt, högt.

Jaja...tårarna är torkade och jag ska gå och lägga mej!!! :-)

GOD NATT!!!

Härliga fredag!!!!!!!

Precis ätit hemlagad pizza så nu är man mätt. Passar bra eftersom jag gått och varit hungrig typ hela dagen. Skinkstek med apelsinsmak...(shamposmak..) var det på jobbet och det går bara inte att äta.

Vi har hyrt "vägen" så det blir en sån där skön tv kväll!!!!! Precis som jag vill ha det efter en vecka på jobbet!

Super trevlig kväll igår på järnvägskrogen med bästaste Lisette och Emma!!! Vi satt länge kvar och bara pratade så jag glömde bort att Petter skulle iväg och jobba natt. Lite stressigt blev det när jag skulle hem!!!

Ha en skön kväll!!!

Utomhusfix!

Idag fick trädgården sej en omgång när trimmer, grässax och kratta åkte fram! Fan va mycket ogräs det är överallt. Om jag fick välja skulle vi ha stenar och asfalt överallt...men även i gruset dyker det upp tuvor så hur man än gör så blir man inte av med det...!! Va iväg till Björsbo och inskaffade lite blommor, passade på att hälsa på hästarna oxå till Lines stora glädje!

Nu ska jag strax till järnvägskrogen med Lisette och Emma....
Emma som ska ha barn när som helst nu....spännande!!!!

Line har lärt sej att räkna till 14.........!!!!!!!!!

HA EN BRA TORSDAG!!!!!

En vanlig dag!!!

Tisdagen har varit en vanlig tisdag. Jobb, hämta Line, middag, lek, dusch för Line, bolibompa, nattning, träning, dusch för mej, facebook,sms-kontakt med vänner, desperata hemmafruarna..och snart ska jag gå och sova....!!!



Fattigare

Idag slutade vårt kylskåp att fungera!!! Så jäkla typiskt...när vi egentligen skulle behöva köpa en ny spis!!! Men vad göra...det är bara att hosta upp pengarna och betala!!! Så nu står det ett nytt skåp här i köket och väntar på att bli inkopplad.

Hade medarbetarsamtal med min enhetschef idag. Det gick jätte bra....jag fick mycket bra beröm, nästan så jag blev lite rörd och tänkte "pratar hon verkligen om mej" :-) !!!! Känns bra och inspirerande.....!!!

Nepp nu ska jag softa lite i soffan!!!!

En lyckad helg på alla sätt!!!

Regnet öser ner idag!!! Längtar nästan tillbaka till eskilstuna där det var strålande sol både fredag och lördag! Vi har verkligen haft det super där! Föreläsningen med Fredrik Bohm var den bästa jag någonsin varit på och jag var långt ifrån den enda som tyckte det. Psykolog, socionom och stå upp komiker....allt i ett var han och han var så himla rolig att jag skrattade så tårarna rann plus att det han pratade om, relationer, förändringar i livet och hur man som människa kan ta kontroll över sitt liv var så himla klockrent!!! God mat har vi ätit och utvärderingen gick bra...sen på kvällen blev det partaj. Många var vi som hamnade på Harrys och där dansade vi oss svettiga tills de stängde! Igår innan vi åkte hem åt vi god hotellfrukost ute i den varma sköna solen och så gick vi på stan och shoppade.

Sammanfattningsvis helt underbara dagar med mycket skratt!!!

Nu vill Line leka med Duplo....

Ha en bra söndag!!!

Lämnat Line...

....hos hennes älskade mormor och morfar och Exi!!!! I två nätter ska hon sova där eftersom jag ska till Eskilstuna med jobbet i morgon och inte kommer hem förrän på lördag och Petter jobbar helg!!! Första gången hon sover borta mer än en natt men jag är säker på att hon skulle kunna vara där i en vecka utan problem. Värre för oss att pussa, krama och vinka hejdå!!! Kommer sakna henne och tänka på henne!!!!

Vi firade förskolans dag idag. Alla barn i förskolan + pedagoger samlades på stan och gick sen i kortege till Vilhelminaparken med musikanter och polis längst fram. Där sjöng vi sånger, åt glass och hade trevligt i solen!! För vädret var verkligen toppen idag. Strålande sol och så där varmt som man knappt vågat hoppas på att det skulle bli!!!

Nu ska jag fortsätta packa!!!!

Sen criminal minds!!!

Ser fram emot helgen!!!

Solade idag efter jobbet. Så skönt att bara ligga där...ibland somna jag in nån kort minut....! Fint att lukta lite bränt kött sen......

Sen hem, Line vilade så jag passade på att göra detsamma. Line slutade ju sova på dagen för ganska länge sen men hon är just nu så morgonpigg så det behövs en liten tupplur ibland! Vid sextiden på morgonen öppnar hon sina ögon och är redo att möta dagen!!! Tjohooooo liksom.....vakna nu mamma och pappa!!!! Det är härligt att se hennes glada ansikte titta in hos oss men sex är lite föööör tidigt trots allt!!!

Nu börjar Line bli snorig och lite hostig så vi får väl se vad det leder till!!!

Efter vilan begav vi oss ner på stan. Line köpte såpbubblor och sen var vi till Vilhelminaparken en sväng.

Hämtmat blev det sen...kebab!!! Såklart.....men jag åt hälften av brödet bara och jag tränade sen så jag har inte så mycket ångest iallafall....godissug har jag oxå haft i veckan men det har jag klarat mej i genom!!! Bra Marie!!! 

Nu ska jag strax gå och lägga mej, bara en "vanlig" jobbdag kvar. På fredag har vi utvärderingsdag i Eskilstuna. Det blir föreläsning, utvärdering av arbetsplaner och så övernattning på hotell. 70 kvinnor i eskilstuna...ja, det blir nog inte helt lungt känner jag på mej!!! Kul ska det bli....!!!

God natt!!!


Lång men bra dag på jobbet!

Haft trivselkväll med barn och föräldrar idag. Det blev en lyckad tillställning...alla såg iallafall glada ut och barnen var stolta över att få visa sina föräldrar vad vi gjort under höst och vårtermin, och det är mycket det!!!!! :-) Blir alltid så stolt och glad över mitt jobb såna här dagar....Kan verkligen inte tänka mej att jobba med något annat och det känns så skönt att man hamnat så rätt i livet.

6 veckor är det kvar innan min semester börjar.....fick en chock när jag insåg det...6 VECKOR!!!! Det är ju ingenting.  Har inte alls tänkt så mycket på semestern, så som man annars gör...vintern var kvar länge, våren kom så snabbt och plötsligt så försvann flera veckor. Har inte hunnit tänkt på vad vi ska hitta på, inga planer alls liksom......sommarkläder??? kanske dags att åka och handla det!!!
Nu vill jag nästan bromsa tiden lite...

Sofia!!! Stort grattis till dej min vän som fått ditt tredje mirakel....en liten pojke!!!! Nog blir man lite sugen allt på att skaffa barn igen...........hur kan man inte bli det?!?!?!?!?




....................

Vilken slappardag jag haft idag. Förutom att tvätta och laga lite mat så har jag mest suttit eller legat i soffan, varit in på facebook typ 100 gånger, sovit i 1,5 timme, tittat på film med Line....ja typ så!!! Nu känner jag mej faktiskt ganska så uttråkad och jag längtar nästan till jobbet!!!

Line cyklar just nu omkring här i huset...piggelin och glad som vanligt trots feber! 38,2 hade hon senast så den har sjunkit iallafall....tur det!

Nu ska jag strax natta Line sen vänta på Petter som kommer hem efter nio...ska glo på nån film då!!!

Ha en bra söndagkväll!!!

Solen hälsade på!

Igår var inte bara solen framme, den värmde dessutom! Hur underbart som helst...tyvärr kunde vi inte njuta av den så som jag hade velat eftersom Line hade feber men vi satt ute på balkongen hemma hos mor och far och hade det riktigt skönt! I dag vaknade jag av regnet.... :-( Men eftersom vi ändå måste hålla oss inne så gör det inte så mycket. Line hade 39,8 i morse...........usch.....tycker det är jobbigt när febern är så hög!!!

Passar på att tvätta idag men mest ska jag nog bara slöa i soffan med Line!!! :-)

En lång natt.....

blev det...sov inte så sött som jag hade hoppats på. Line sov jätte oroligt, pratade, vände och vred på sej och va inte alls nöjd. På morgonkvisten när jag kände på henne var hon jätte varm...feber! Så det blir inga karuseller på våryran idag som vi hade planerat :-( !!!

Så vi är kvar här i skinnsberg hos mamma och pappa ett tag till!


Ett kort inlägg...


Är i Skinnsberg hos mamma och pappa. Varit hem till min härliga vän Carina tidigare eftersom hon fyller 30 år idag. Trevligt folk och god mat!!! Nu ska jag strax krypa ner bredvid Line och sova gott! Hur mysigt som helst!!!

30 ja, är snart där själv.........................!

!!!

Det blev en regnig ledig dag så vi har hållt oss inne. Jag har dock inte glömt att "bobblorna" ska blåsas idag så vi får väl ställa oss ute på altan.
Line och jag tog en lur och sov i 2 timmar.......sååååå skönt och precis vad jag behövde!

Nu ska jag joina Line i soffan....teven är poppis en dag som denna!!!

Med känsla för inredning....

...Inte bara jag tydligen som är intresserad av det i vår familj. När jag kommer ner efter att jag varit uppe en stund och fixat med tvätten så var det inte riktigt sej likt här i vardagsrummet. Ljuslyktorna som stått på rumsbordet stod på den vita hyllställningen på golvet, där hade ramen med kort på henne och kusin Matilda stått tidigare men den hade hon ställt i  fönstret. Den vita korgen som står i vår sideboard stod på golvet. Hon såg så finulig ut....och ja, det var faktiskt ganska så snyggt! :-)

Ledig i morgon då....inte helt fel med ett break så där i veckan! Jag jobbar på fredag oxå men slutar tidigt så det känns helt okej!

I morgon ska jag njuta av att få umgås med Line heeeeeeeeeeeela dagen!!! Inga direkta planer har vi förutom att "blåsa bobblor" (läs såpbubblor)....! Tuffa krav hon har.... ;-)

Greys ikväll och jag kommer som vanligt sitta bänkad framför teven....................!!!
Ha en bra kväll!



Helgen!

Den här helgen har innehållt det mesta. Både glädje och sorg...
I fredags var det begravning...många ledsna människor, vackra ord om min morbror (som jag inte kände så bra, tyvärr...) och fin musik. Man vänjer sej aldrig vid detta kyrkliga farväl...det är så jobbigt och speciellt jobbigt är det när man ser andra så ledsna. Men det var fint, väldigt fint.

Underbara vänner och kollegor kom över på grillfest. Hade riktigt skoj trots dagens allvar....! Olof kom oxå och äntligen fick vi träffa hans tjej, Sara. Jätte trevlig tjej som jag hoppas vi får se mycket utav framöver....även kanske i rutan. Hon sjunger nämligen för idoljuryn på tisdag så vi håller alla tummarna för henne!!!
Bolagspopfinalen på green man var skoj!

Nu väntas jobb igen i morgon och jag tror faktiskt att jag redan nu ska gå och lägga mej!!!

Super trött efter denna helg!!!!!!!!

God natt!


Line har fått clipsörhängen av sin mormor. Hon älskar dom och vill gärna ha på sej dom hela tiden!!! TACK mormor!

Vi tog farväl....

Nisses begravning var så fin. Mycket musik och sång vilket var en stor del av hans liv.


Hurra för mig!!!

Precis gjort veckans andra träningspass!!! Blir förvånad över hur lätt det faktiskt går att träna just nu....
Nu bestämmer jag bara att jag ska träna, sätter på mej kläderna och sätter igång. Alla jobbiga tankar som "nej, usch...orkar inte..." "jag gör det i morgon..." "jag hinner nog inte"...."åh va tråkigt"....alla dom tankarna existerar inte längre och det är ju bara såååååååå skönt! Att komma med ursäkter har jag alltid varit så himla bra på men nu är det slut på det...!!!! Jag håller mitt nyårslöfte och det var länge sen jag hållt det så länge som nu.....yippie......!




Jobbar bara i morgon sen är jag ledig på fredag. Min morbror Nisse har dött så jag ska på begravning :-(
Det blir en jobbig dag för många även på annat håll och mina tankar kommer vara hos dom oxå!

Tisdagen är gjord!

Lång dag har det varit. Jobb + möte....! Riktigt skönt att komma hem då och slå ner rumpan här framför datorn. Såklart hamnar man här...!!! Måste ju kolla läget på facebook och sen blir man lätt kvar.. kom på att jag måste blogga oxå.... ;-)

Tyvärr hann jag inte träffa Line nu när jag kom hem eftersom hon redan sov men jag ska gå in och snosa på henne sen.....!!!!



Ett fint tåg av bilar och grisar!!!







Söndag!

Härlig dag!!! På förmiddagen fixades det lite i trädgården. Upptäckt att det är ganska skönt ändå att pyssla med den och det blir ju så fint sen oxå!!! När solen är framme och Line leker kan jag lika gärna kratta som att sitta på arslet.

Sen på eftermiddagen åkte jag och Line hem till skinnsberg och där har vi varit tills nu. Tog en promenad med Exi och Line gick nästan hela vägen trots att det var en bra bit. Vagnen kändes överflödig......

Ikväll har jag ledigt från crosstrainern så det blir att softa i soffan hela kvällen lång.....det bästa sättet att avsluta denna söndag!

KRAM på er alla!

"nattuggla"

Klockan är mycket. Iallafall för mej....men jag får sovmorgon i morgon så jag passar på att vara vaken en stund till. Känner dock att mina ögon mest vill blunda nu!!!

Idag på förmiddagen var jag och Line hem till Linda och Maja. Tjejerna leker så bra tillsammans och det var verkligen roligt att se och höra dom skratta så högt. Först lekte de mest bredvid varandra och med olika saker men sen hittade dom rutschkanan och då blev det minsann samspel på hög nivå. Inge bråk eller kiv alls...bara skratt och bus samtidigt som de slängde sej ner för kanan i full fart. Vi bestämde att vi måste ta med tjejerna till busborgen någon dag!!! Skulle nog uppskattas...


Det finaste!!!

Igår...

...var vi hem till Annmari, Dea och barnen. Grillade och var ner och tittade på majbrasan.