Lyckad kväll!

Dom är inte bra...varken idag eller då. Men mycket folk drog dom och nostalgi var det...
Hade riktigt skoj igår, både här hemma och på bruks. Träffade många och dansade mycket!!!

Idag är jag lite seg...vi ska strax mysa i soffan med godis och en film "åsnan".....Hoppas Line gillar den!


Dags för partaj!!!

Ska ut på Lili och Sussie ikväll! Ska bli kul...längtar efter att få dansa hela kvällen lååång....Euro disco hits från 80-och 90-talet....kan inte bli bättre än så!!!! Ullis var här nyss men hade glömt sin kjol så hon åkte för att hämta den! Sen väntar vi in ett par till sen blir det singstar!!! Såklart....

Sprang idag efter jobbet. Petter följde med och Line fick sitta i vagnen...hon tyckte såklart att det var kul när Petter sprang med vagnen...hur han orka fattar jag inte!!!!!

Föresten:

Rösta på
Anna....en mammahjälte så nära oss! filmen om henne och hennes son ligger under den som visas direkt)

Roar mej!

Kollar på "Bonde söker fru" och undrar vad det är för nötter de tagit med? Helt seriöst...grabbarna/gubbarna som ska dejta Ann-Katrin kan ju knappt föra en konversation eller klä sej snyggt. Vet de verkligen om att hela sverige kollar på dom...och..skrattar åt dom??? Tv 4 filmar ju medvetet det dom har på sej enbart för att roa oss som kollar, lite taskigt är det ju men förnedringsteve funkar alltid!


Min nya jacka!!!

Fast en svart! Såklart...riktigt nöjd. Nu kommer jag klara kylan lite bättre iallafall.




Bra jobbat Marie!

Måndag: cirkelträning
Tisdag: Vila
Onsdag: sprang 5 km
Torsdag: Cirkelträning
Fredag: Vila
Lördag: Sprang 5 km
Söndag: Sprang 5 km

Ska försöka vara lika duktig nu i veckan oxå!!!

Jag har verkligen kommit igång med träningen och det känns super!!!

Som sagt,,,bästa dagen!!!






I helgen kommer jag att umgås med familjen. Ska ta en springtur, fika med Annmari, Erik och Adam och kanske blir det badhuset på söndag.

Känns som en bra helg!!!

Peppad!

Det gick jätte bra att springa idag. Tog det lite lungt första varvet sen ökade jag tempot på andra och det kändes riktigt bra. Efteråt känns det ju bara så härligt...som man vill ta hela världen i famn ungefär. Otrolig energikick får man....
I morgon är det cirkelträning igen och jag måste säga att jag varit duktig nu det senaste....nu vill jag se lite mer resultat på vågen oxå....jäklar va svårt det ska vara!!!



Tufft värre!

Idag när jag hämtade Line på förskolan fick jag den finaste presenten. Ett armband som hon gjort och själv slagit in i ett paket åt mej. Vilken överraskning...jag blev så glad! Så nu har vi likadana....


Ska ta en springtur med Ullis idag!!! Får se hur det går den här gången....

Trött

Lite trött i skallen efter den här dagen. Den har känts otroligt låååång och efter jobbet när jag helst av allt bara ville hem och lägga mej i soffan så var det dags att ge sej av till föräldrarådsmöte. Väl där blev jag ju pigg och mötet var givande. Ett så bra forum för föräldrar att komma med synpunkter och känna sej delaktiga. En annan känner ju ibland att man sitter på två stolar eftersom man själv jobbar i förskolan men det är riktigt intressant att få vara med.

I dag har jag bara träffat Line en stund på morgonen och sen 5 minuter efter att hon kom hem från springlek och innan jag skulle iväg. Usch...såna dagar gillas INTE!!!

Nu ska jag bara kolla på "hemmafruarna" och sen ska jag nog gå och lägga mej!!!

Blev motiverad!

Vi fick åka ganska länge innan vi träffade på Petter igår när han skulle springa till skinnsberg...

Ända till Assi kom han, så 2,5 mil SPRANG han alltså...!!! Jag förstår ingenting....kan man verkligen springa så långt eller har han lurat mej och åkt bil med nån????? hahaha seriöst..jag är imponerad! Nu har min bror lovat att han oxå ska springa den vändan i sommar...;-)

Så jag blev lite motiverad idag och tog på mej löparskorna. Petter och jag sprang 2 varv runt eskiln, 5 km och trots att det var evigheter sen jag sprang sist så gick det jäkligt bra, hade nog kunnat springa en bit till. Träningen på crosstrainern har garanterat förbättrat min kondis.

Annars har Petter och jag njutit av att vara barnfria. Igår lagade vi super god pizza, va uppe sent och kollade på film och i morse gick vi upp 10:40...såååå skööönt!!!

Men nu är lillskruttan hemma igen och det är så mysigt att pussas och kramas igen. Det är ju ändå bäst när hon är hemma såklart!!!! :-)

Min lördag!

Line ska vara hos mamma och pappa tills i morgon! Först hade jag och Petter tänkt att vi skulle gå på Johnossi som spelar på Greenman ikväll men en hel kväll tillsammans hemma, bara han och jag med god mat, film och mys lockade mer så vi ändrade våra planer. Att sova ut i morgon känns ju oxå helt UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Jag och Line ska strax till skinnsberg och på vägen någonstans kommer vi träffa på Petter som SPRINGER dit just nu!!!!!!! Han är galen......men duktig......!!!!


Underbart att fredagen är här!!!



Line är redo för springloppet på förskolan.

Just nu hemma hos oss...Line tittar på bolibompa i väntan på lite middag.

Avklarat!

Föräldramötet är gjort och det känns skönt. Även om det är väldigt skoj att visa för föräldrarna hur vi jobbar, det vi är stolta över, är det ändå en press att stå där framför alla och liiite nervös blir man ju. Man vill ju att det ska bli bra, att man får fram allt på ett bra och lättsamt sätt! Men det gick bra ikväll..föräldrarna verkade nöjda och vi fick beröm. Sånt känns ju alltid roligt att höra. Att ha två olika tolkar som ska översätta på annat språk är ju verkligen en utmaning men man blir bättre och bättre för varje gång!!!! KUL!

Lines mormor och morfar (exi) var här hemma med Line eftersom Petter jobbar eftermiddag. När jag kom hem var det bara bums i säng för hon var sååå trött efter allt bus.

Nu ska jag kolla på "fruarna"..sen blir det natti natti!!! Trött är jag efter denna dag och i morgon ska jag upp tidigt!!!

En fin höstdag!




Fina Line

Vi krattade gården...

Busborgen...

Kul som vanligt och speciellt idag när vi hade sällskap av Annmari, Erik och Adam. 3 barn med massor med spring i benen... och ja, vi fick leka ock springa vi oxå. Jag blev alldeles svettig där ett tag när Line inte ville åka rutschkana själv utan jag var tvungen att åka oxå. Upp, ner, upp, ner och när allt är anpassat för barn så blir det ju extra jobbigt, men kul som sagt. Som tur var åkte hon själv på slutet så jag fick vila lite :-). Oj va folk det var där...alldeles föööör många, för att få ett ledigt bord när det var dags för käk var nästan omöjligt. Vissa sitter ju där på sina arslen hela dagen medan deras barn leker och härjar fritt...

Nu väntar jag på Petter, vi ska käka och sen ska jag nog mysa i soffan med en bra film.

Snygga!!!

Träffade Annmari idag och så Adam och Erik. Vi fikade på vallonen och såklart tog vi kort på våra tatueringar!!! Vi är riktigt nöjda!!!

Ikväll ska det "fredagsmysas" och i morgon blir det busborgen med Annmari och barnen.


VAD TYCKS?



Har tatuerat mej igen!

Min och Annmaris vänskap och släktskap är nu förevigad!!! Vi har numera likadana tatueringar och jag är så nöjd över den! Vad det är får ni se i morgon, har nämligen bandage på tills i morgon.

Nu väntar jag på:


Säsongspremiär ikväll!!!

Höstpysslat!

dsc00628 (MMS)

Höstpysslat!


På jakt efter fina löv!

dsc00626 (MMS)

På jakt efter fina löv!


"Bright star"

...blev filmen ikväll!!! Hade väntat mej en "Stolthet & Fördom" typ av film men denna var djupare än så...men okej iallafall.

Nu blir det en dusch sen väntar sängen. Ska till Västerås på lite shopping i morgon!!!



Line och jag har fredagsmys och stackars p...

dsc00621 (MMS)

Line och jag har fredagsmys och stackars petter har åkt iväg för att jobba 12 timmars natt! Inte alls avundsjuk... En annan ska njuta av en skön kväll med bästa line!:)