Nu är vi redo för 1 december... ett paket ...

imag0898 (MMS)

Nu är vi redo för 1 december... ett paket varje dag fram till jul känner på mej att Line kommer bli alldeles lyrisk i morgon när hon får syn på detta.


sitter och väntar på Petter som handlar ma...

imag0896 (MMS)

sitter och väntar på Petter som handlar mat till Nemolainen... vi är i Västerås..och Line tjatar om Småland..ikeas lekrum så vi åker väl dit då... ;)


Line ville ha denna fina isbjörnsmamma och...

imag0895 (MMS)

Line ville ha denna fina isbjörnsmamma och unge. så fick det bli!!! den lyser så fint.... måndag igen...va helgerna går fort.ska äta nu och sen iväg ikväll och träna.


Nu räknar vi ner till jul...


Förra året den 20 november! Line gör en snögubbe!!! Nu är det betydligt grönare ute men nu ikväll kommer det lite snö...men det får ju knappast ligga kvar!
Line och jag har bakat lussebullar. bara p...

imag0892 (MMS)

Line och jag har bakat lussebullar. bara pepparkakor och pepparkakshus kvar nu då....


Man får inte direkt ligga själv i soffan. ...

imag0885 (MMS)

Man får inte direkt ligga själv i soffan. på mej ligger både Line och Nemo. Line tittar på barnprogram och jag njuter av värmen av den tända brasan och värmen från barn och hund oxå såklart ;)!!!


Söta tjejer på Vallonen idag!!! efter fika...

imag0875 (MMS)

Söta tjejer på Vallonen idag!!! efter fikan drog jag och Line till Avesta. vi handla lite och käkade lunch. Innan Petter åkte till seco för 12 timmars natt så träna jag på crosstrainern nu en myskväll med bästa Line!


Smaken är som baken...en äter godis, den a...

imag0871 (MMS)

Smaken är som baken...en äter godis, den andra oxstrupe....


Frukost innan det är dags för Line och mej...

imag0867 (MMS)

Frukost innan det är dags för Line och mej att gå till våra förskolor. Skönt att ha helgen framför sej....


Älskart....

imag0864 (MMS)

Älskart....


Bus i bastun...

imag0862 (MMS)

Bus i bastun...


På väg till simskolan! Idag när jag kom he...

imag0854 (MMS)

På väg till simskolan! Idag när jag kom hem åkte julpyntet upp, nästan klar iallafall....Mys!


Gul kiwi och greys...

imag0851 (MMS)

Gul kiwi och greys...


Hej och hå...

Efter jobbet skyndade jag mej ner till fagerstahallen för lite mag och ryggträning. Solade innan jag stack hem till ett dukat bord :-). Nu är petter iväg och handlar och när han kommer hem ska jag och Nemo ut på en promenad och när vi kommer hem är det Petters tur att åka iväg och träna. Det är verkligen ett pussel att hinna med allt men det går....

Känns konstigt att det snart är jul!!! Snön håller sej borta och det gör väl egentligen inte så mycket för den kommer och så långa vintrar som det varit klarar jag mej utan men det gör att man inte får riktiga julkänslor. Men på fredag ska julpyntet upp och det är iallafall något jag längtat efter! Det är ju bara sååååå mysigt!!!


vi bygger högt!!!

imag0849 (MMS)

vi bygger högt!!!


Jag och bror tar en varsin sån här för att...

imag0840 (MMS)

Jag och bror tar en varsin sån här för att koppla av lite. Vi har sagt farväl till Veikko nu och det var en väldigt fin begravning där nästan alla var samlade, den närmaste familjen,syskon med familjer,andra släktingar,vänner, grannar och även några från bobollgänget. Prästen pratade så fint om honom,om hans heliga plats,stugan i billsjön, hans intresse för jakt och fiske,hans kärlek till sin familj,sina barnbarn och sin lilla hund Frej. Att han tyckte om att sjunga!!! Sov gott farbror!!


Älskar den här bilden på Line!!! idag åkte...

imag0133-1-1 (MMS)

Älskar den här bilden på Line!!! idag åkte Line skridskor på fagerliden med förskolan. Första gången och det hade gått bra!!! Vi har bestämt att vi ska upp till Ip på friåkning nån dag. logoped besök var det idag oxå....hon visade även idag hur mycket hon har lärt sej och jag blir så stolt, trots tidig morgon och trött efter skridskoåkningen så var hon så tålmodig!! I morgon kommer bror hit och ska sova här i två nätter.kul men under tråkiga omständigheter...Veikkos begravning på fredag :(!!!!


Fars dag!

Line överraska sin pappa idag med ett kort där hon med lite hjälp med vissa bokstäver skrivit "pappa, jag älskar dej", ett örngott med texten "världens bästa pappa" och så fick han cafe tidningen.

Tog ett fint kort på Nemo och Line när de myste med varandra. Det är verkligen KÄRLEK mellan dom!!!


Ser ni att Nemo ler   ;-)


Nemo gillar oxå så mycket bättre..

imag0827 (MMS)

Nemo gillar oxå så mycket bättre..


Så mycket bättre!!!! så mycket bättre kan ...

imag0826 (MMS)

Så mycket bättre!!!! så mycket bättre kan det inte bli.. vi va hem till mor och far idag. vi kom med fars dag present och blev bjudna på tacos. passade på att basta oxå...super skönt efter en promenad i det ruggiga vädret.


Mys!!!

imag0820 (MMS)

Mys!!!


I morse lämna jag av en Rockprinsessa på f...

imag0812 (MMS)

I morse lämna jag av en Rockprinsessa på förskolan. det va maskerad där så vi Mixa ihop lite av det vi hade hemma.


I tidningen idag!!! så fint och det passa ...

imag0809 (MMS)

I tidningen idag!!! så fint och det passa han så bra. Nästa fredag är det begravning...jobbigt!!! Jag,Line och mamma var hem till Rosa med en blomma igår. Hon är så tapper mitt i allt och det var ledsamt att se det stora fina kortet på dem bägge.....


Line leker frisör och jag njuter av att bl...

imag0802 (MMS)

Line leker frisör och jag njuter av att bli ompysslad.


Dagen har varit jobbig....många tårar!!! T...

imag0795 (MMS)

Dagen har varit jobbig....många tårar!!! Tidigt i morse dog min älskade farbror Veikko efter en kamp mot den där jäkla sjukdomen cancern!!!! Han somnade in väldigt lugnt och vi samlades alla ett par timmar senare för att ta farväl. Han såg så fridfull ut där han låg!!! Jag kommer minnas han som glad och hjälpsam,en riktig kämpe! Nu slipper han lida!!! Vi var till kapellet och tände ljus för han och så var vi såklart till mormors och morfars grav. R I P Veikko


Line posta sin önskelista till jultomten i...

imag0263 (MMS)

Line posta sin önskelista till jultomten idag!


kollar "schulman show" !!! det bästa på we...

imag0792 (MMS)

kollar "schulman show" !!! det bästa på webben.....


full fart i skogen!!!!

imag0788 (MMS)

full fart i skogen!!!!


Jag älskar detta!!!

Vaknar upp av en som vanligt morgonglad Line som ligger kvar i sin säng och pratar och leker för fullt. Jag får extra sovmorgon då Line tittar på en film innan vi går ner. Vi äter en god frukost och senare ska vi iväg för att fika med Lisette, Moa och Emma, Edvin och Elsa.

Härligt med lediga dagar!!!!!!!

En stor klump i magen fick jag när jag kol...

En stor klump i magen fick jag när jag kolla på uppdrag granskning idag. "Mardrömmen"...två föräldrar blir oskyldigt anklagade för sexuellt utnyttjande av sitt eget barn. Utan bevis blir det fråntagna Sina barn...och får leva i ovisshet hur deras barn mår och var de är.helt sjukt!!! Och när man hör ansvariga för detta svamla om saker de bara "antar" fattar man inte att det är sant!!!


Nemo och jag på vår kvällspromenad. fina ö...

imag0778 (MMS)

Nemo och jag på vår kvällspromenad. fina ögon han fick... ! annmari och barnen kom förbi idag. Line sken som en sol när de kom! de lekte och hade så kul!!! sen åt vi thai mat och Adam tappa sin första tand och han växte säkert en dm av stolthet!!! en bra onsdag....


Aldrig varit i kyrkan så ofta som nu på si...

imag0776 (MMS)

Aldrig varit i kyrkan så ofta som nu på sistone.. kören och bandet tränade ihop idag och ja det gick väl helt ok. vissa låtar är svåra och jag har inte haft tid att träna så mycket. Ni kommer väl och lyssnar på söndag? :) kl 18.00!!! idag började vi på jobbet att vara med i en stegräknar tävling. i våras var vi med i en cykeltävling, där tanken va att man skulle låta bilen stå...nu är det detta!!! tänker på min kära farbror som är sjuk och ligger på lasarettet. den där jäkla cancern!!!