fredagsmys i soffan!!!

imag0680 (MMS)

fredagsmys i soffan!!!


en fika på café stället med Line och annma...

imag0676 (MMS)

en fika på café stället med Line och annmari. vi sitter ute och njuter av det vackra vädret!


det märks knappt att Nemo blev kastrerad i...

imag0675 (MMS)

det märks knappt att Nemo blev kastrerad igår..han är mest irriterad på tratten men den slipper han förutom när han är själv. han är så duktig!!! snart helg...sååå skönt och Petter är ledig efter 2 jobbhelger....ännu bättre!


Nemo blev kastrerad idag. vi har funderat ...

imag0668 (MMS)

Nemo blev kastrerad idag. vi har funderat och funderat länge på hur vi skulle göra men när grannarnas tikar har löpt och vi såg hur jobbigt det var för Nemo bestämde vi oss. varför lida när man inte behöver...han har varit så stressad och svår att få kontakt med men nu får han förhoppningsvis mer ro. synd om han nu dock!!! men han är tapper... en rolig nyhet idag är att Line fått en kusin till och Petter blivit farbror!!! grattis till stolta föräldrar!


Line har gjort en djurpark.dinosaurier, sk...

imag0664 (MMS)

Line har gjort en djurpark.dinosaurier, sköldpaddor och en ko.


Ladies Night!

Vilken kväll vi hade i fredags. Inte många kvällar som toppar den....
Först käka vi super god mat på Akropolis, hann snacka om allt möjligt, skåla för Emma i cola och rödvin (i olika glas alltså) sjunga och ge present till Sofia som fyller 30 idag (GRATTIS).
Sen drog vi till Bombardier Arenan där massor med förväntasfulla brudar väntade på den stora showen...och vilken show det var var alltså........jag blev alldeles lyrisk och är fortfarande!!!!!! Super bra låtar, dans, mycket skämt och bra tolkningar på bl.a bonde söker fru....! Att Martin och Brolle är bra artister visste man ju redan men att Thomas Järvheden är så duktig på att sjunga hade jag ingen aning om...han glänste och drog jävligt bra skämt dessutom. Frank var inte med lika mycket på scenen men dansen satte han.....

De lyckades få oss tjejer att verkligen känna oss speciella!!!

Detta ska vi göra om nästa år!!!


En överraskning!

SMS-inlägg

imag0640 (MMS)


Snart ses vi Martin!!!!!!!


...eller jag kommer iallafall att se dej!!!!!!! ;-)
Nu ska jag snart hämta upp tjejorna och sen drar vi till Västerås där vi ska äta grekiskt innan showen börjar!



Erik och Line på simskolan!

imag0623 (MMS)

Erik och Line på simskolan!


denna fina groda fick jag (vi) av annmari ...

imag0627 (MMS)

denna fina groda fick jag (vi) av annmari idag,bara så där!!! jag har tittat på den förut,grodor är ju nåt som vi börjat samla på...Line är ju vår lilla "groda" så det har liksom bara blivit så...Petter har ju tatuerat en groda tex. blev så glad!!! den är så fin!!! tack syster!!! idag var det första gången på simskolan för Line vilket gick jätte bra...hon gillade det verkligen och va så duktig. annars idag har jag varit på möte på jobbet och sen tränat. i morgon är det ladies night...Jag blev visst chaufför men det funkar det oxå!! ska bli kul...Line ska tredje helgen i rad sova en natt hos mormor och morfar. Jag är verkligen tacksam för det när allt händer samtidigt och Petter jobbar!


Simskolan kör igång i morgon!!!

Ska snart gå upp och duscha och sen sova!
Ska upp tidigt i morgon....

Imorgon är det fullt upp....efter jobbet är det simskola för Line, möte på jobbet och sen cirkelträning. Puh!!!

Simskola ja, nu är det dags! Som Line har längtat och frågat efter det. Hon och Erik ska gå tillsammans vilket såklart gör det ännu roligare!!! Hon har ju alltid varit lite försiktig i vatten men har på senare tid blivit en riktigt fisk som helst ligger i vattnet mest hela tiden men att doppa huvudet och så är ju fortfarande lite läskigt så vi får väl se hur det kommer gå nu när det är så många andra barn där som plaskar och stojar. Ska bli kul iallafall!!!!

Ordningen är återställd på jobbet igen nu när mina kära kollegor är tillbaka. Skönt!!! Va viktiga vi är för varandra, det går liksom inte att förklara för någon som aldrig arbetat på en förskola vilket nära samarbete vi har och vad som händer om det inte fungerar. Jag har ju turen att ha världens bästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God natt!!!


Varit på cirkelträningen!!!!!!!!!!!





Line är piggare idag...skönt!!!! hon vakna...

imag0620 (MMS)

Line är piggare idag...skönt!!!! hon vakna några gånger i natt men sen sov hon till halv nio i morse. när jag såg vädret var jag jäkligt glad att slippa ta mej till jobbet. vi har bakat muffins och nu spelar Line "Kalle kunskap".


Kvällens film!





eldar idag!!! mysigt...sitter precis bredv...

imag0617 (MMS)

eldar idag!!! mysigt...sitter precis bredvid och det värmer så skönt. hämtade hem Line idag som har feber...blir en vab dag i morgon men det gör ingenting!! ska bli riktigt skönt att vara hemma...


myspys med mej själv...spelar lite wordfeu...

imag0613 (MMS)

myspys med mej själv...spelar lite wordfeud,facebookar och glor på tv. allt på en gång!!! Line är i skinnsberg och fick feber nu på kvällen...stackarn!!! har lite ångest över att jag lämnade bort henne idag när jag misstänkte att hon va sjuk...men men hon är i goda händer hos mormor och morfar och i morn ses vi igen!!!!!!!


Längtar!!!

På fredag ska vi på ladies night! En present till Emma som fyllt 30!!! Ska bli sååååå kul!!!!!



idag var jag, Petra och linda till " mormo...

imag0611 (MMS)

idag var jag, Petra och linda till " mormors hus" eftersom Petra fått presentkort där av oss. resten av gänget kunde inte komma eller var sjuka men vi hade trevligt iallafall.Petra köpte två fina lampskärmar och två super fina sten änglar. sen käka vi lunch på "café stället"!


Sjuk?

Misstänker att Line håller på att bli sjuk. Hon säger att hon har "ont i pannan", vill inte äta mat, och är allmänt låg. Godiset gick dock i och hon har inge feber än så länge så vi får väl se....
Kanske bara lite sliten efter en vecka på förskolan....

Sååååååååååååååååååååååååååååååå skönt med helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltid skönt med helg men efter denna vecka var det extra skönt att stänga igen dörren på jobbet och bege sej hem! Min hjärna har jobbat på högvarv mer än vanligt........

"Mamma, jag har saknat dej jätte mycket".....var Lines kommentar när jag kom hem.......vilket mottagande. Helgen kan inte börja bättre än så...

Men som sagt, nu hoppas jag att Line inte blir sjuk. Har ju planer inför helgen som inte innefattar att vara hemma med sjuka Line..men så är det ibland.....

Ikväll när Line somnat ska jag glo på en film. Ska tända ljus, krypa ner under filten med Nemo bredvid mej!!! :-)

Snart en efterlängtad fredag!!!!!!

Så var denna vecka snart slut. Den här veckan har varit speciell eftersom jag varit själv med vikarier hela veckan...
Det blir liksom inte som vanligt, allt ansvar ligger på en själv och även om tjejerna som jobbat gjort ett bra jobb så går det ändå inte att jämföra med hur det är när vi är alla ordinarie. Allt flyter liksom bara på, man vet vad man ska göra och vad de andra gör. Man har någon att rådfråga om man undrar över något...
Men som sagt det har ändå gått bra...lite mer trött i skallen bara efter dagens slut.

Haft skapligt med träningsvärk efter cirkel träningen i måndags....typ överallt! Det var så jäkla kul att komma i gång igen men oj va jag tappat i magmuskler...tog typ stopp efter ett tag där jag annars öst på lika mycket till.

" När jag blir stor ska jag dricka öl"...så sa Line häromdagen...
Idag sa hon "när jag blir stor ska jag sminka mej".....

Petter dricker öl och jag sminkar mej.......så är det!!!! ;-) Hon har mycket att se framemot!!!!




VAGABOND



Älskar dom!!! Grymt sköna oxå....perfekt för höstliga promenader men de passar även till snyggt!

32 frågor och trettiotvå svar!

1. Brukar du komma i tid?
När jag ska träffa någon så är jag oftast i tid. Några minuter före oftast. Men om jag ska till jobbet, ska lämna Line på förskolan först så är det betydligt svårare att komma i tid...jag får stressa!

2. Har du bra kondition?
Ganska bra kondis...men det har ju varit bättre (och ska bli bättre)...när jag sprang regelbundet tex. Men jag rör på mej ofta så helt okej ändå.

3. När blev du fotad senast?
Det var nog när jag, Petter och Line åt på järnvägsrestaurangen när vi firade vår 7 årsdag. Då tog Petter kort på mej och Line.

4. Hur känner du dej nu?

Träningsvärk precis överallt efter cirkeln i måndags! Trött efter en tidig morgon, lite irriterad på Nemo som ska sno Lines saker hela tiden, glad över mina nya höstkängor.

5. Vanligaste färg på dina kläder?
Svart.

6. Kan du laga mat?
Kan kan jag väl men inte mer än så. Gansla feg och vågar inte prova nya avancerade maträtter så det blir mest det gamla "vanliga". Men ingen har väl klagat, vad jag vet....

7. Vad pluggar du?

Inget men "tecken som stöd" tränar jag på.

8. Blir du bra på kort?
Nej...sällan. Men tycker man någonsin det....?

9. När och varför grät du senast?
Oj va svårt...till film grät jag senast till "hur många lingon finns det...", annars minns jag inte men jag blev tårögd senast när en vän var ledsen.

10. Var det pinsamt att svara på det?
Absolut inte. Känslor är aldrig pinsamma.

11. Hade du en bra kväll igår?
Ja, tog en promenad efter jobbet med Nemo och sen var jag på Lines föräldramöte som var ute i deras "tallenskog", ett bra föräldramöte. Sen satt jag tittade lite på idol och spelade "wordfeud".

12. Din favoritdryck på morgonen?
Vatten.

13. Är du nyttig?
På veckorna är jag ganska nyttig, jag tänker verkligen på vad jag äter då. Men på helgerna är jag tyvärr inte det...då är det fredagsmys med allt var det innebär och på lördag då är jag oftast sugen på nåt oxå! Hopplös.......

14. Har du någonsin haft ett jobb?
hahaha ja, flera stycken. Men nu känns det som jag har hittat rätt även om jag ibland önskar mej något helt annat.

15. Är du blyg?
Oftast inte, men det beror lite på. I ett sällskap där jag inte känner nån så är jag ju verkligen inte den som hörs och syns mest. Jag håller mej lite på min kant då. Men i en miljö där jag är bland folk jag känner eller känner mej trygg så gillar jag att prata och synas.

16. Vilken tid gick du upp idag?
05:20.........

17. Vilket tv-spel spelade du senast?
Oj det var länge sen, jag spelar aldrig men kanske var det hos Annmari, super mario.

18. Vilket tv- spel är ditt favoritspel?
Har inget men super mario är ganska kul fortfarande.

19. Hur mycket krävs för att du ska bli full?

Lite olika. Beror på hur jag ätit och lite hur jag mår just den dagen....dricker mest cider och då blir jag inte särskilt full.

20. Har du spytt offentligt?
Jag tror faktiskt inte det, har nog hunnit in på toa och gjort det i "smyg".

21. Jag sover:
I min säng tillsammans med Petter. På den högra sidan....vill sova själv, alltså inte i Petters famn men sover inte alls lika bra när jag är helt själv i sängen.

22. Vad sa du senast?

hahaha jag sa säkert "nej" till Nemo....

23. Var du på festival i somras?
Nej...jag är nog för gammal för det nu.

24. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Petter först och främst eller min mamma och Annmari. Men när jag tänker efter så vill jag oftast inte ringa nån alls när jag mår så....

25. Vad skulle du behöva nu?
Mat, jag är hungrig..

26. Har du snygga skor?
Ja det tycker jag, köpte ett par idag ju som jag älskar!!! Har börjat fatta nu att det är ingen ide att köpa "billiga" skor för det pajar ju direkt så jag har börjat lägga lite mer pengar på skor jag verkligen vill ha.

27. Vad var det första du sa i morse?
"jag tar bilen"

28. Har du sovit i din egen säng i natt?
Såklart har jag det....och jag sov sååå bra!!!

29. Har någon annan sovit i din säng i natt?
Petter såklart....

30. Har du körtkort?
Ja, och jag är glad varje dag att jag har det för jag kan verkligen inte tänka mej ett liv utan.

31. Är du ensam nu?
Nej, Line leker med sina leksaker i vardagsrummet och nemo ligger i sin bur efter att jag sa åt honom att lägga sej där....

32. Vad ser du framemot mest denna vecka?
Att det ska bli helg, fredagsmys med Line och Nemo (petter jobbar), att jag på lördag ska träffa några av mina härliga vänner när Petra ska handla för sitt presentkort på "mormors hus", att jag får sovmorgon på söndag.

Nemo och jag är ute i regnet!! glad att Ex...

imag0608 (MMS)

Nemo och jag är ute i regnet!! glad att Exi kom till rätta igår och slipper springa själv ute i skogen i detta väder. bra det är med Facebook,en tjej jag känner såg på sin kompis logg att han hittat en hund i skogen och sen såg hon på min att Exi sprungit bort. vips så ringde han till mej,fick numret till min föräldrar och Exi kom tillrätta!!!! ikväll hade jag velat klona mej.föreläsning i skinnsberg "varför gråter inte emma?" och föräldramöte. Jag väljer Lines föräldramöte men synd att det ska krocka!


Snälla Exi kom hem!!!

Idag på förmiddagen försvann Exi när hon var ute i skogen med min pappa. Fick spår på nåt och sprang iväg. Hon brukar alltid komma tillbaka men idag gjorde hon inte det och hon är fortfarande borta!!!!! Nu hoppas jag bara att hon kommer till rätta, att hon är på plats i morgon när pappa åker ut till skogen igen eller att någon hittar henne och ringer polisen!



Lite EGO tid!

Igår hade jag och Petter en jätte härlig kväll, bara han och jag. Mat och bio!!!
Vi såg Jägarna 2 och den var sååååååååå jäkla bra. Eftersom jag tycker att ettan är en utav det bästa svenska filmerna som någonsin gjorts så var förväntningarna höga och jag var lite orolig att jag kanske just därför skulle bli besviken men det blev jag absolut inte!!!!!!!! SÅ JÄKLA BRA var den så alla ni....se den!!! Helst nu på en gång!!!!


I morgon börjar cirkelträningen................YIPPIIIIIE!!!!!!!!!!!!

med nickelback i öronen är vi ute och går....

imag0605 (MMS)

med nickelback i öronen är vi ute och går. helt underbart väder!!!


Mina små hjärtan!!!!!!!!



ÄNTLIGEN helg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Såååååååååååååååå skönt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fikade in helgen på "stället", träffade Annmari och Dea där så det var trevligt. Sen handlade vi fredagstacos och annat gott till kvällen.

Tog en långpromenad med Nemo efter tacosen....så jäkla skönt när man är mätt i magen. Nu finns det plats för godiset! :-)

Samtidigt som jag bloggar hör jag Alexander Bard spy galla över alla "artister".....varför är han med egentligen...han kan ju inte säga nåt bra om nån, typ. Har han föresten tittat sej själv i spegeln????

Line och jag har byggt hus till hennes dju...

imag0598 (MMS)

Line och jag har byggt hus till hennes djur. hon är så stolt!!! det här roar vi oss med...vad gör ni?


Mina tankar går till Stefans familj, barnen.........




Har köpt insynsskydd av en tjej som heter ...

imag0593 (MMS)

Har köpt insynsskydd av en tjej som heter Anna. så fina!!! hon ska göra till köket oxå.


idag va jag på NTA utbildning för att kunn...

imag0588 (MMS)

idag va jag på NTA utbildning för att kunna använda den "blåa lådan" tillsammans med barnen och göra experiment med vatten. jätte rolig dag då vi fick testa själva och få idéer. detta kommer bli så skoj!!!


Söta Moa och Line på Vallonen idag!!! äntl...

imag0587 (MMS)

Söta Moa och Line på Vallonen idag!!! äntligen fick jag och lisette till en träff!


Så jäkla bra.....

såg den igår och ni som ännu inte sett den måste bara göra det!!!
Bästa filmen på länge:



Den här filmen kanske vi åker iväg och ser på lördag:



Och det här tittar jag på just nu:


En pappa är med oxå........kul!!!

starka känslor...

imag0576 (MMS)

starka känslor...


E-TYPE!!!





En kul kväll igår. Började hemma hos Anna-Lena tillsammans med Annmari, Ullis och Ullis. Jätte trevligt!!!

Mycket folk på bruks och vi dansade som vanligt typ hela tiden...E-type var bra....han såg ut som han alltid har gjort och han sjöng sina låtar som man hört så många gånger men han var bra, riktigt bra...härlig stämning bland alla!!!



jag och Nemo tog en morgonpromenad och nu ...

imag0013 (MMS)

jag och Nemo tog en morgonpromenad och nu är vi vid hunddagiset stråets rastplats. Nemo springer omkring som en tok...många Goa dofter här!!!


vi tittar på pettsson och findus...en mysi...

imag0012 (MMS)

vi tittar på pettsson och findus...en mysig fredagskväll helt enkelt! senare när Line somnat ska jag och Petter äta räkor,bröd och ost!!! ja mitt nyttiga liv är inte direkt så nyttigt.. vem orkar?


kollar in café stället!

imag0010 (MMS)

kollar in café stället!