Lite tur har vi iallafall...

Vår lägenhet är såld! Gick riktigt snabbt och smidigt!! Och vi fick mer pengar för den än vad vi begärt..känns bara sååå toppen!!! Vi gjorde en himla bra affär då vi köpte den för 2 år sen, helt klart! Såååå glada nu!!!

MEN...Vi har ännu inte hört nåt om "vårt" hus. De har till på måndag att ge besked och tyvärr känns det som att vi inte kommer få det. :-( Men hur det än blir så har vi iallafall sålt vår lägenhet och hittar vi inget hus före vi måste flytta härifrån så tar vi en hyresrätt i väntan på nåt annat!

Det gjorde nog mycket att Line charmade dom som var här på visning idag!!! :-)

Doj doj...(Lines favorituttryck)

Kommentarer
Postat av: Bodil

Va kul att ni fick sålt den så snabbt... men det är egentligen ej så konstigt den e ju jättefin o så billig hyra:) Hoppas bara nu de går bra med huset håller tummarna för er.

Kramisar

2008-09-06 @ 07:22:02
Postat av: Sofia

Hej =) Inne & kikar lite! Va kul att ni är på väg att köpa hus....Grattis till att ni sålt lägenheten & jag håller tummarna för att ni ska få huset. Spännande & jobbigt med väntan....jag vet hur det är. Väntade ett år på vårat hus....Hoppas det är bra med er. Ska till norberg i em, stannar i några dar. Har fått havandeskaps penning nu, halvtid & det känns så skönt! Hoppas vi ses snart....skulle vara kul! Kram på er

2008-09-06 @ 07:37:14
Postat av: camilla

Vad kul att ni blev av med lägenheten! Nu får vi hålla tummarna att det ordnar sig med huset iallafall. Gör det inte det kommer det nog ett fint hus snart! puss på er

2008-09-06 @ 07:55:02
Postat av: Sussie

Stort grattis håller tummar och tår att allt ska fixa sig!!! Kul att ni fiic sålt lgh så fort :-)



Vilgott hälsar extra till line puss puss

kramar från oss

2008-09-06 @ 10:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback