2005..

2005..

är snart över!

Gott nytt år! PUSS

Partypinglan

Partypinglan


........

Började jobba idag efter lite ledighet. Hade rejält med ångest efter en ganska så sömnlösnatt. Men det gick jätte bra när jag väl var på jobbet, det var nästan lite roligt att vara tillbaka.. konstigt nog!
Jag är ju ganska så glad över att en viss person i huset har slutat. Inget ont om den personen privat, men jobbmässigt så sög han rejält! En PEDAGOG???? NO NO NO
 
Varit på gymet idag oxå... gick jätte bra! Vissa dagar är det bara så jobbigt att gå dit och man känner sej så svag. Igår var det pest och pina men det var väl all julmat som var i vägen. Tur att det går uppför oxå!

Julafton: Mysig, god mat och trevligt sällskap. Fina julklappar. Kalle anka....behöver jag säga nå mer.....traditioner!

Juldan: Partaj med mina vänner,1 timme i kö..., trångt men mycket roligt folk att prata med.

Nyår firas lugnt hemma med min pojkvän och kanske en vän till honom. Inget party för mej i år heller!
Känns skönt! Har insett att det där med kroglivet är kul nån gång i bland men inte för ofta. Tro det eller ej men Partypinglan har blivit "vuxen".



Min favorit tomte!

37461-20

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Julstök...

Med lite inspirerande julmusik i bakgrunden har jag och petter gjort i ordning julskinka, gjort köttbullar, kokat ägg och gjort knäck! Det sistnämnda var ju verkligen en konst! Inte helt lätt och inte helt utan kladd. Men för att vara nybörjare så tycker jag att vi lyckades riktigt bra!
Ska bli gott med lite julmat i morgon som en liten "förmåltid" innan julmiddagen hos mina päron... det är ju ändå ingenting som är som den. Julstämningen är här! HALLELULJA.....


Varit på gymet idag och pumpat... Har haft så in i helvete mycket träningsvärk sen förra veckan men idag hade det släppt ganska bra! Riktigt kul att träna nu!


Vill passa på att tacka för alla fina julkort som vi fått! Nellie, Adam, oliwer och Anton var så söta på korten!
37461-19

Lite sliten...



är man idag! Partajade lite igår.  Hade riktigt kul trots att det var 27 år på green man.
40 taggarna är det riktigt ös i... Satt hemma hos en kollega först. Pratade skit och drack glögg.
Helnöjd!
I går kom det......SNÖN!37461-17                                    

Äntligen Fredag..

... Vilken skön dag det är. Helt klart den bästa. Jag är så glad när jag får gå hem från jobbet på fredagar. Helgen känns så lång när den ligger framför mej och bara tanken på att kunna få sova ut dagen efter gör att man nästan går omkring och småler.( Fakta: jag är ingen morgonmänniska) 
Efter ett besök på gymet, har bestämt mej nu....slut på att vara lat, handlade jag o Petter lite gott till kvällen. Inget slår en mysig hemmakväll med god mat och förhoppningsvis en bra rulle. Mysigt att kura ihop sej i soffan!

I morgon ska jag ut med mina kollegor. Vi ska supa till och förhoppningsvis inte prata jobb. Ska bli riktigt kul faktiskt!

Nu ska jag njuta av den underbara fredagskvällen! Ville bara skriva ett inlägg.....Ha det bra alla och NJUT!


Lite om mej själv:

Namn: Mari
Födelsedag: 12 Augusti 1980 (Lejon)
Bor: I en trea i Fagersta
Yrke: Barnskötare ( Jobbar på en förskola, 1-5 år)
Syskon: En äldre bror
Pojkvän: Jajamän :) (Sambo och nyförlovad)
Vänner: Några riktigt nära vänner som jag berättar allt för, många vänner runt omkring
Älskade i skolan: Bild och idrott
Hatade i skolan: Matte
Bästa film jag har sett: "Flickan med pärlörhänge" Kanske var det känslan inom mej just då, men den var så fin och välgjord
Bästa bok jag har läst: Kan inte komma på nån, men läser nu "pojken som överlevde" GRIPANDE. (läst de andra två böckerna oxå)
Favoritprogram på tv: OC, LOST
Bästa låt: Hung up (madonna rules)
Favoritdjur: Hund, katt och fladdermus
Godaste mat jag vet: Taco, kyckling, lasagne, pastasallad och skräpmat
Smarrigaste drinken: Just nu stroh rom och cola (mums, det ska jag dricka på lördag)
Motto: "Analysera inte så jävla mycket"
Bästa egenskap:  Jag har ett stort hjärta, är ärlig och ödmjuk
Sämsta egenskap: inre stress
Klär mig helst i: Jeans och linne
Bästa uppfinning: ögonfransböjare....... (fåfäng :)
Funderar på: Hur min framtid kommer se ut
Högsta önskan: Att leva ett lyckligt, innehållsrikt liv
Hemskaste känslan: Ångest
Skönaste känslan: När min pojkvän smeker min kind och tittar mej i ögonen (Då ser jag att han älskar mej)



Vanlig....

Onsdag... Varit på banken idag och pratat om pensionen. Har ju börjat inse att det kan vara smart att bry sej om hur man vill ha det i framtiden. Även om det känns väldigt långt bort...
Hon på banken var iallafall hur trevlig som helst och tipsade om vilka fonder som var bra och så.. Hon verkade kunna sin sak så nu hoppas jag på att få leva i lyx när jag blir pensionär...

På jobbet har det varit som vanligt.. lite mindre barn nu när det går lite förkylningar. På onsdagar går vi alltid till skogen med matsäck, så även idag. Vilket bra jobb man har egentligen... få vara i skogen med ett gäng glada barn som fullkomligt älskar att få sätta sej ner i skogsgläntan och dra fram sin matsäck...(lättroade)
Jag är ingen naturmänniska som strosar runt i skogen så fort jag är ledig, men när jag är ute med barnen på jobbet så njuter jag verkligen.
Jag ska aldrig mer klaga på mitt jobb......... nja det där tror jag väl inte riktigt på!

Jag o Petter (min pojkvän) gick lite på stan idag. Var lite sugen på att köpa ett snyggt linne. Ska ut med kollegorna från jobbet på lördag och då är det alltid kul att ha någonting nytt på sej. Men fagersta hade ju såklart inget att erbjuda. pissigt värre!

Jag tänker på min kompis och hennes pojkvän som är i Thailand. Hemkomst på söndag.... saknar henne!

JULEN

Jul snart...Har väl inte riktigt fått nån julstämning än men det är väl vädret som gör att det känns lite svårt att tro att det snart är julafton. För vart är snön???? Jag kan inte minnas en sämre vinter än denna.


Lucia firande på jobbet idag..tomtar, pepparkaksgubbar och gummor, tärnor, lucior och stjärngossar, massor med föräldrar och fika. En lyckad tillställning.

Julafton firas som vanligt hos mina föräldrar där även min morbror kommer vara. Petter, min pojkvän firade jul hos sin pappa och hans familj förra året så detta är våran första jul tillsammans. Det känns väldigt mysigt!                      :)
Jag funderar fortfarande på vad jag ska ge han i julklapp på julaftonsmorgon....
( Jag har redan fått den bästa julklappen....vår förlovning den 26/11)
Har ni några tips?

Juldan firas som vanligt............ jag ska bli full och galen tillsammans med mina vänner! SKÅL!!!












Välkommen...

Välkommen...

till oss Matilda!  Jag är numera FASTER och kommer även bli GUDMOR till denna söta tjej!
Jag kan inte beskriva i ord hur underbart och stort detta känns! Tack bror och svägerska för det!!!!!!!

Malmö resan var kanon!!!! Gullade med Matilda, umgicks med familjen, åt god mat och shoppade.





Måndag.....

äntligen har det kommit lite snö.... lite plaskit men iallafall. Barnen på förskolan tycker att det är toppen. ju våtare du blir desto bättre.Dagen har väl varit som de flesta måndagar..segstartad som man är... (vaknar till liv på torsdag kväll ungefär) men ett besök hemma hos min kusin och hennes lilla goding Adam 4 månader livade upp! Tänk att man kan vara så bedårande söt!!!!
På onsdag drar det iväg till ännu en liten människa. Min bror och hans tjej i Malmö har fått en liten matilda och själv är jag en stolt faster. 


Smèagol

37461-14
Smeagol vill såklart vara med på min bloggsida. Han är en busig Chinchilla, och det är inte världens lättaste sak att få en bra bild på honom. Han vill inte gärna sitta still utan vill helst skutta omkring och showa! Yrke: gödselspridare och kabeldragare.

JAG!

37461-1


BloggOskuld

Hej Alla! Jag är en tjej på 25 år som funderat ett tag på om jag skulle fixa en bloggsida eller inte. Nu tror jag faktiskt att det skulle vara rätt schysst att ha en sida där man kan skriva av sej lite. så här är min blogg!Mitt första inlägg 20051202