Bästa filmen på länge!!!

Shit vilken film....fick ont i magen...så spännande var den!!!



Bra valborgsmässoafton!

På dan var Line och jag på norbergs marknad med Lisette och Moa. Line åkte karusell och i år åkte hon allihopa helt själv...jag handlade en jätte fin skylt "Our family is raised on love", en ballong och godis till Line sen avslutade vi med en fika på Elsas. Nu på kvällen funderade jag på om vi skulle iväg och kolla brasan eller stanna hemma men vi drog iväg ändå. Bra det för vi träffade på Annmari och gänget så det var kul. Line fick leka med grabbarna och hon älskar ju det. Nemo följde oxå med...bra träning. Många människor och många hundar att nosa på. Det är ju många som kommer fram och vill klappa honom och jag hörde "åh titta vilken söt hund" hela tiden....ja, han är svår att motstå när han sitter där och rynkar sin lilla panna.....

Line var trött när vi kom hem så det var bums i säng. Nemo var lika trött han!!! :-)
Jag är trött jag med men gå och lägga sej nu kan man ju inte göra...blir nog en film ikväll med..

Precis slutat jobba och nu leker vi en stu...

dsc00794 (MMS)

Precis slutat jobba och nu leker vi en stund i lekparken innan vi går hem.


Ändrade planer

Slutade tidigt idag och skulle egentligen gått på "tecken som stöd" utbildning på eftermiddagen men det blev inställt så plötsligt hade jag en ledig eftermiddag...inte helt fel! Så jag och Line tog en fika på stan med Annmari och barnen.

Coola Line!!!

Fina Nemo!

Jag älskar den här bilden på Nemo.

Han är verkligen en duktig kille. Inte en enda gång har han kissat eller bajsat inne när han har varit själv. Direkt han kommer ut så gör han sina behov. Hade aldrig trott att det skulle gå så här fort och så smärtfritt. Han fatta liksom nästan direkt....
Och vilka kompisar han och Line har blivit...så kul att se dom leka tillsammans och han har verkligen blivit så mycket försiktigare med henne. :-) !!!! Hon har så bråttom hem nu när hon varit på förskolan...och även i söndags när hon sovit hemma hos mormor och morfar så hade hon bråttom hem och det hör inte till vanligheten....anledningen är Nemo!


Eko

Varit och handlat kläder till Line idag. Vi har rensat i hennes garderob och ja, det var inte mycket där som hon kunde ha längre. Hon har växt ganska mycket vår Line så det var bara att bege sej till Avesta. Hittade mycket fint. Line hittade denna "rosett" som hon sa.....den ville hon ha.

Nu ska jag fixa middagen....fyllda paprikor med tacoköttfärs och annat gott.

Godingar! Vi har ätit lunch på vallonen oc...

dsc00790 (MMS)

Godingar! Vi har ätit lunch på vallonen och nu är vi på väg hem.


Sommarvärme

Idag har vi varit ute typ hela dagen.....så härligt...jag kan inte få nog av solen!!! Hoppas på lika fint väder i morgon då jag tagit en extra ledig dag. Annmari och barnen kommer över i morgon...kul kul!

Idag på kvällen kom granntjejen över och lekte med Line. De har börjat leka lite grann med varandra så det är kul. Hon är äldre än Line men det funkar ändå bra! Praktiskt när man bara behöver springa över vägen till varandra....


Idag läste jag ut denna braiga bok.


Nu vill jag läsa den här.




Nemo sitter på trappan och tittar på bilar...

dsc00788 (MMS)

Nemo sitter på trappan och tittar på bilarna som kör förbi. Vilket härligt väder vi har. Jag och petter har varit ute på en promenad och nu ska vi fixa staketet vid buskarna.


Påskgumman kom på besök!

I morse fick Line ge sej ut på påskäggsletning....
Det var en väldigt snäll påskhare som hade varit här för hon hittade inte bara 2 ägg utan oxå ett paket. Vilken lycka!!! Sen hos mormor och morfar fick hon oxå ett ägg. Hon sover där i natt så jag och Petter har lite egen tid vilket man behöver ibland.




Påskgumman Line! GLAD PÅSK!

Dags för fest!

Haft en väldigt bra dag. Började med en löpvända och sen var vi i lekparken i flera timmar. Nu har jag sminkat mej och väntar på Annmari som strax ska komma....vi ska på fest men först blir det nog en och annan singstar låt!!!


Vi är i lekparken. Har med oss fika och så...

dsc00779 (MMS)

Vi är i lekparken. Har med oss fika och så blev det mjukglass oxå. Helt underbart väder!


Påsk!

Fjädrarna är uppe på vårt lilla träd här ute, påskgodiset och påskpaketet till Line är inhandlat och jag är ledig i 5 dagar!!!!!!!!!!!!!! HÄRLIGT! Så GLAD PÅSK till er alla!!!!


Nemo, mitt bästa kvällssällskap!

Det är bara jag och Nemo som är vakna...och jag är så glad för nu slipper jag dom ensamma kvällarna när Petter jobbar eftermiddag eller natt....jag kommer ju alltid ha Nemo som sällskap och det känns riktigt bra!!!! Han är så go på kvällarna...ja, på dagarna med såklart men han är så lugn på kvällen, vill bara ligga bredvid eller i knät. Tittar oroligt på mej om jag försvinner, går på toa eller nåt. Är han nere på golvet så följer han genast med mej.

Nu sitter jag vid datorn och då gnyr han lite,,,,vill helst inte vara själv i soffan...

Nepp, sista vändan ut sen ska vi oxå sova!

Dags att springa två varv runt eskiln.

dsc00777 (MMS)

Dags att springa två varv runt eskiln.


I år ska jag vara med...




Nu har jag nåt att träna inför...
i morgon ska jag ut och springa igen....

Lite bilder från helgen!

Vilken härlig helg vi har haft och då tänker jag mest på vädret. För är vädret så här underbart så kan man inte annat än le och njuta. Idag tog jag och Annmari en långpromenad och på vägen hem åt vi årets första glass.....
Jag vill knappt vara inne nu...............


Efter mycket lek och bus ute så blir man så här trött!

Idag fick vi bort stubben.

Det blir mycket ved av tre träd. Tack snälla mor och far för all hjälp!

Line älskar barbapapa så dom nya sängkläderna gjorde succè.


Våren är här....vi har blommor lite här och var ute på vår gård.

Nemo träffade på en padda....verkligen intressant!

Efter en löptur i morse plus lite utejobb ...

dsc00774 (MMS)

Efter en löptur i morse plus lite utejobb så är jag värd den här! Visst?


Skönt!

Så här lätt och smidigt såg det nog inte ut men jag har iallafall gjort min första löprunda för i år. 5 km och faktiskt gick det bättre än väntat....

Nu en skön dusch!!!


Biobesöket...

...Igår var lyckat och Line ÄLSKA det!!! Såklart hon gjorde det...
Hon såg så cool ut där hon satt min lilla tjej, åt godis med 3D glasögon på!!!! Annmari och barnen var oxå med så det var kul.

Idag vaknade hon med feber :-(! Hon har ju varit lite snorig och hostig ett par dagar men jag hade hoppats att hon skulle klara sej, tycker vi haft tillräckligt med sjukdomar på sistone...men icke! Så det blev en vab dag för mej idag eftersom Petter redan hunnit till jobbet.

Men ibland så är det rätt mysigt att vara hemma...idag har det varit en sån dag....vi har myst i soffan, Nemo liggandes på mitt bröst med nosen intill min hals och så Line tätt bredvid. KÄRLEK!!!!!!



Nemo har börjat gå till dörren ibland när han vill ut och göra sina behov. Han är verkligen så duktig och igår när han för första gången var själv i 5 timmar så hade han klarat sej från att göra inne....det är imponerande tycker jag med tanke på hur liten han fortfarande är!!!

Härligt väder....va ut med Nemo nyss och det värmde så skönt i solen!!!

Vi ska på bio!

dsc00771 (MMS)

Vi ska på bio!


Vilken dag...

...hela dagen har det varit möten och utbildning (tecken som stöd utb.) Har bara ätit frukost och lunch med barnen typ sen har jag varit iväg på annat. Ganska slut i skallen var jag när jag kom hem så det var riktigt skönt att vila hjärnan och låta kroppen jobba på gymmet sen...

Fick dåligt samvete ändå när jag bara kom hem efter en låååång dag, åt och drog iväg igen...Line ville att jag skulle stanna hemma. Man önskar att man kunde hinna med allt utan att behöva välja bort någonting. Men i morgon är det VÅR dag, jag slutar tidigt och när jag kommer hem är det kvalitetstid med henne som gäller!!!!

Nu glor jag på big brother och sen blir det skönt att krypa ner i sängen och sova.....


Träning!




Sitt

Ligg

Rulla runt

30 årsfest igår!





Igår hade vi fest för Lisette. En fest för henne som vi ordnat och fixat med. Det var skoj!!! Vi åt, drack och lekte lite...! Tack för igår alla!!!!

SMS-inlägg

dsc00769 (MMS)


Det kallas teamwork. Vi jobbar på med vede...

dsc00768 (MMS)

Det kallas teamwork. Vi jobbar på med veden och har fått mycket gjort.


Jävla blåst!

Igår fick vi en överraskning och inte en rolig en tyvärr...
Jag och Petter var i avesta när min kusin Daniel ringer och berättar att ett av våra träd blåst ner och hänger fast i träd på andra sidan vägen...det var bara att åka hem snabbt för att se hur läget var.
Tack och lov har ingen eller inget kommit till skada och det får man ju vara glad för men det blev ett jävla jobb att få ner trädet som inte gått av på mitten utan gått av nere vid rötterna. Det är bra då att ha kontakter så mina kusiners "styvpappa" kommer som en räddare i nöden och sågar ner det med hjälp av min pappa. Nu har vi massor med jobb framför oss med att få bort allt och såga till ved. Snälla pappa och mamma kommer och hjälper oss i morgon!!!

Jag är ledsen över att min fina skogsdunge nu är borta...Lines och Nemos härliga skogskoja.... :-(

Nu är det helg och det är ju som vanligt sååååå jäkla skönt!!! Nu mys med familjen....

Bra dag!

Haft en bra onsdag. På jobbet flöt allt på bra och dagen gick jätte fort. Vissa dagar är bara bättre än andra och detta var en sån dag. När jag slutade sken solen och det var så där härligt vårväder som man längtat så länge efter. Jag hämtade upp Petter, Line och Nemo som var ute på en liten promenad och vi åkte ner på stan för att köpa ett nytt halsband till Nemo. Vi träffade på många som stannade upp och ville klappa Nemo som såklart njöt av all uppmärksamhet. Alla tycker han är så söt!!!!! Jag förstår dom och det bästa är att HAN ÄR MIN....VÅR!!!!

Hade planerat att jag skulle springa en runda idag, testa iallafall för det var ju ett tag sen men hade helt glömt bort att Petter ska iväg och jobba natt och behöver sova innan...så det blev inget med det....tanken var ju god iallafall...men i morgon ska jag på cirkel iallafall.


Nu har jag precis lagt Line, duschat och ska strax glo på tv. Alla måsten som städning och annat kan jag göra en annan dag!!!

Ha en bra kväll!!!


Hopp!!!




Den där saken skulle jag allt vilja bita lite på....

På jobbet ska vi börja med pedagogisk doku...

dsc00767 (MMS)

På jobbet ska vi börja med pedagogisk dokumentation så vi har lite vi ska läsa och diskutera inför det. Håller på med det just nu när line ändå sitter och målar.


Bilder från idag!

Line har tagit över min dator....det är "Kalle kunskap" som gäller just nu och hon har verkligen blivit super duktig på det.




En Nemo som växer mycket behöver oxå sova mycket!!!

Duktiga Nemo

Idag har både jag och Petter jobbat så Nemo blev själv i tre timmar. Det verkar ha gått bra för honom. Han hade inte kissat eller bajsat inne och låg och sov på Lines gamla jacka när vi kom hem. Han blev såklart super glad när han hörde att vi kom och hade benen fulla med spring. Va lyxigt det är då att bara släppa ut han..... :-)

Vi har inte alls mycket snö kvar här ute på gården...så härligt, nu känns det på riktigt att våren är här!!!

Ska leka med Nemo nu....han pockar på min uppmärksamhet!!!! :-)



En soft söndag...

har det varit utan tvekan!!! Förutom en promenad ner på stan har vi bara varit hemma och sysslat med lite allt möjligt.

Det har regnat idag och det överraskade Nemo som inte gillade att bli blöt på sina öron. Det blev en snabb kissning och sen in igen.... :-)
Han och Line har haft så roligt idag....han har blivit så mycket lugnare med henne nu och inte alls lika bitig. Snart kommer de vara riktiga polers!!!

Nu kom Petter så nu blir det mat!!! Kycklingspett och sallad......

Kompisar? Nja....

Mamma och Exi kom förbi och det var första gången som Exi och Nemo skulle träffas. Vad ska man säga...en hund på 10 år som helst vill ligga och vila i sin korg och en vildbatting på 10 veckor har väl kanske inte så mycket gemensamt. Oj oj va Exi blev trött på Nemo som härjade runt och bara ville leka....Hon morrade åt honom och ibland blev hon riktigt förbannad men inte lyssna Nemo på det!!! När vi var ute skulle Nemo gå exakt där Exi gick och man riktigt såg hur tröttsamt det var med en svans. Men det är bara att vänja sej för de kommer ju oundvikligt att ses då och då!




Bra fredag

Denna fredag blev en ledig fredag och det gillades....sååååå skönt!!!!!!!!! Gick omkring i mysbrallor hela morgonen och sen fick vi trevligt besök av Lisette och Moa. Jag bjöd Lisette på lunch och sen hann vi även med lite fika. Moa har blivit så stor och det var skoj att träffa henne när hon var vaken, hon har nämligen sovit det senaste gångerna när vi setts ute på en promenad. Fick bekräftat idag att Line har väldigt känsliga kräkreflexer...Moa spydde lite och när Line fick se det höll hon själv på att spy. Tidigare har vi ju märkt att om hon får hårstrån i munnen så är det ibland nära att hon spyr och hon vill gärna att jag ska ta bort mina hårstrån som ligger i handfatet...men jag visste inte att det var så illa....

Jag och Line lämnade Nemo ensam en stund i dag när vi skulle iväg och handla. Det verkar fungera ganska bra när han är själv...han gnällde lite när jag skulle ta ner vagnen från altan men det var säkert för att han hörde mej för sen när jag stod tyst och lyssande så blev han tyst.

Han är jätte duktig med att kissa och bajsa ute och ett par gånger har han satt sej vid dörren för att visa att han vill ut. Vi är duktiga på att gå ut ofta så det är sällan det händer nåt inne, vilket är skönt. Blir säkert annat nästa vecka när han ska vara själv lite mer eftersom vi båda jobbar.

Nu väntar vi på Petter som ska komma hem med thai mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mumsigt värre!


Nemos favoritstil när han sover....