Suck!!!

Trött idag, skallebank och lite tjock i halsen!!!!! NEJ,,,,får inte bli sjuk igen. Jag som stolt pratat om att jag varit frisk så länge.......!!!!!!!! Men lite sömn i natt får mej kanske piggare igen...hoppas!

Igår var vi till logopeden med Line. Vi har ju själva tagit kontakt med dom eftersom vi haft funderingar på Lines uttalssvårigheter och igår hade vi tid i västerås. Det gick jätte bra. Line var positiv som vanligt till att prata med logopeden, svara på frågor och berätta om bilder. Hon var jätte duktig och kunde svara så bra på allt...koll på läget har hon ju vår lilla tjej men det är ju som sagt uttalet det brister på. Det som är lite komplicerarat är att hon kan uttala ett ord jätte bra men sen kan samma bokstäver i ett annat ord inte uttalas rätt. ibland kan hon säga vissa bokstäver, men ibland inte. Att hon byter ut vissa bokstäver mot andra men inte är konsekvent utan det kan vara olika bokstäver som hon använder. Detta gör ju att det är svårt för andra att förstå henne eftersom det inte finns ett tydligt mönster.
Hon trodde att hon antagligen bara behöver komma dit några gånger och få en skjuts framåt. Det kändes bra iallafall!!!!

Sen har ju bilfan strulat så vi fick byta generator här i veckan!!!!!!!!! DUBBELSUCK!!!!!!!! Inte rätt läge just nu......

Nepp nu ska vi fixa lite mat. Kycklinggryta blir det idag!!! Gott...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback