NEMO!





I går hämtade vi Nemo. Det var så roligt att se han igen och vad han hade vuxit på dom här veckorna!!! Han va större än jag väntat mej. Resan hem gick bra...han mådde lite dåligt och spydde några gånger men trots det var han så duktig, gnällde ingenting utan satt eller låg där i lådan så fint så. Han måste ha undrat vad som var på gång....???

Och här hemma har allt gått bra oxå...han verkar så trygg och nöjd och det är skönt. Sover, äter och leker och är jätte duktig på att göra sina behov ute. Även i natt gick det bra och han kissa inte en enda gång utan höll sej hela natten. Han gnällde inte i natt heller som vi tänkte att han kanske gör, saknar sin mamma och syskon och så.....men nej....!

Line är lite rädd för han ibland när han blir ivrig eftersom han som alla valpar gärna vill bitas när han busar och leker. Men förhoppningsvis slutar han med det snart....!



När han sover är det lättast för Line att klappa honom....
Line som för övrigt är av med magsjukan, så smått börjar äta igen men som nu börjar bli förkyld istället.. :-(...tur att hon ska vara "hundledig" med Nemo ett tag nu...


Vi passar på att njuta av solen...

Kommentarer
Postat av: Maria W

Åh va härligt att allt går så bra :)

Nemo ser ut att trivas :) Stackars Line som fått hem en liten piraya, var noga med att säga till honom så lär han sig snabbt. Skarpa NEJ och sen mycket beröm om han lyssnar och ge honom något annat som han kan bita på istället, som en slags avledning, slipper det bli en ständig kamp.

Ha det gott! Hälsn från oss alla!

Postat av: Marie

ja, man märker faktiskt redan att han är mycket lugnare med henne. Vi säger ifrån men har oxå börjat med att gå ifrån honom mitt i leken om han bits. och det är ju inge kul... :-)

det kommer gå jätte bra!!!! ha det så bra!

kram

2011-03-19 @ 15:54:24
Postat av: Sofia

Vilken underbar liten krabat <3 Härligt att det verkar gå så bra oxå =) Kanske kommer vi & hälsar på nästa helg om ni kan & vill ha nå besök! Vi har planer på att åka till norberg då....men vi tar väl dagen som den kommer man vet ju aldrig med detta väder =( Skulle va så kul att träffas.....men förstår om ni vill ta det lugnt med lillen i början!

Ha en skön söndag...det ser ut att bli en härlig dag!

Stor Kram till er

2011-03-20 @ 07:27:15
Postat av: Marie

Hej Sofia!!!!Det går jätte bra att komma förbi....vore så kul att ses...!!!

2011-03-20 @ 11:24:16
Postat av: Sofia

Åhhh va kul!!! Kan höra av mig på fredag & berätta om vi åker.....så kan vi kolla om det passar för er. =)

Ha en toppen vecka! Hoppas ni är friska nu!!

Kraaam

2011-03-21 @ 07:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback