Ett besök...





hos mormor och morfar! Tankarna är hos dom vi saknar...farfar, farmor....kurre..ja, alla som inte längre finns!
Här och där såg man gravar där det inte fanns nåt ljus...det såg så ensamt ut men förhoppningsvis brinner det ett ljus på alla gravar ikväll.

Såååå vackert!!!

HAPPY HALLOWEEN





Väntar på att mamma ska komma över. Senare, när det börjar bli lite mörkt ska vi hälsa på mormor och morfar vid kyrkogården. Så otroligt vackert där just denna kväll...!

Igår kom de några utklädda barn hit och ringde på. "Bus eller godis" fråga dom såklart....vilken tur att jag hade godis hemma...va inte riktigt upplagd för bus, undra vad de hade hittat på föresten??!?!?!

Va förbi och tittade på Annmaris och Deas hus som de håller på att renovera. Ett väldigt fint hus med bra ytor. Kommer bli jätte bra, de har valt så snygga tapeter och köket var ju bara sååååå fint!!!







Va roligt det är att laga mat till

5598e69072703de9ac7fc09c61308e4e.png

Va roligt det är att laga mat till någon som bara vill ha knäckebröd! Testat alla favoriträtter dom här dagarna men inget smakar tydligen! När line sover ska iallafall jag äta. Tonfisksallad!


Skön kväll!!!

Sitter framför idol med redbull light och har det bra. Har tända ljus runt om och det är så varmt och skönt efter några brasor i kaminen. Njuter av en kväll för mej själv, fast helt själv verkar jag inte bli...några utklädda typer har redan varit hit och tiggt godis... :-)


Inte ens godis smakade ikväll men klubban var god iallafall!


Min humor helt klart
"Jerry"

En mycket piggare Line....


och jag har haft en heldag inne. Idag är första dagen som hon inte har någon feber så nu är det bara denna dryga förkylningen kvar som vi få dras med hur länge som helst verkar det som. Nu hoppas jag på att hon ska börja äta igen för nu vill hon i stort sett inte ha någonting. Lite yogurt, en halv smörgås och så lite majs är det enda hon ätit idag...senare vill hon säkert inte heller ha nån mat men fredagsmysgodiset går nog i eller vad tror ni?!?!!

Stort grattis till söta Maja som fyller 2 år idag!!! Hipp hipp hurra!!!


Kollade på "Debatt"...

...i kväll. Diskussion om det låga straffet för dom två 16 åringarna som mördade Therese Rojo. Hennes morbror var med och han har ju dykt upp lite varstans sen detta hände...hur han orkar fattar jag inte men bra att någon anhörig håller familjens talan och tar ställning. Tycker straffet på 1 år och 8 månader bara är ett stort hån, ett skämt och ett slag i ansiktet på hennes familj och anhöriga. Det är ju sjukt att man kan begå ett planerat mord och sen få detta straff som man inte ens kan kalla straff. Man blir mörkrädd om det är så här det få gå till....

Tvära kast var det i programmet...från detta allvarliga till något så ytligt som plastikoperationer.....dåligt upplägg tycker jag!! Skäms på er svt.

Snart hemma. Skönt! Det va jobbiga

6ea8036568644ba40ed986cce1676764.png

Snart hemma. Skönt! Det va jobbigare än jag trodde. Tror det är förkylningen som gjorde att jag i början kände mej helt yr!


Ska ut på en promenad. Känns som d

0-7dde93d6842539c346bc74232b72f158.png

Ska ut på en promenad. Känns som det var länge sen nu.. Har helg nu för jag vabbar i morgon eftersom line är sjuk.


Sjukdomarna tar aldrig slut...

Stackars Line spydde för en stund sen. Hon hostade till och det lilla hon fått i sej idag kom upp igen. Kände direkt att hon kändes varm oxå och det visade sej att hon har feber. Lilla stumpan!!! :-(


Film och mys i soffan!!!


Snörvel snörvel...

Det är väldigt snorigt här hemma!!! Hur är det hos er?

Iallafall jäkligt skönt att vara ledig idag. Har varit duktig, krattat löv och städat lite. Nu är lunchen överstökad, Line sover och jag ska faktiskt oxå ta mej en lur. Hon väckte mej kl sex i morse så jag är lite trött nu.

Härligt höstväder idag..perfekt för alla barn som kan njuta av lite ledighet!!!

Vi är lediga idag!


Frukost!!!


Förkyld!

Trött, snorig....det är jag idag!!! Line är lika snorig hon och trött efter en heldag på förskolan utan att sova. Så nu sover hon så djupt min lilla stumpa!!! Jag skulle oxå vilja gå och lägga mej men halv åtta känns lite väl tidigt. Ska nog strax lägga mej framför brasan och mysa under filten.

Petter är på jobbet! *SAKNAR*


Tjejsnack! TEMA: Ditt hem!

(Från Annelis blogg)

1. Hur bor du?
I ett stort gult hus tillsammans med Petter och Line.

2. Hur ser det ut hemma hos dig?
Mycket vitt, svart och brunt. Mycket springyta och sparsamt möblerat.


3. Föredrar du nya eller gamla möbler, motivera gärna lite?
Jag gillar nya möbler, det ska vara modernt men med lite lantlig stil. Skulle dock vilja ha lite gamla möbler. En blandning vore kanon.

4. Vad är du mest nöjd med i ditt hem?
Planlösningen och alla personliga detaljer. Vår fondvägg i vardagsrummet!!!

5. Om du fick ändra en sak hemma hos dig, vad
?
Mycket jag vill ändra men först och främst är det hallen nere som jag vill ha fixad.

Kvällen igår!!!

Så lyckad kväll igår. Jag, Petter och Olof var hem till min kollega Pia och magnus. Min andra kollega Helena och hennes Kenneth vad där oxå. Vi lagade tacotårta, pratade och hade såååå himla trevligt. Jag är så glad över mina underbara kollegor!!! Att vi kan umgås utanför jobbet tillsammans med våra respektive är ju kanon.....!!!

Massor med folk på Bruks. Alla var verkligen där....många att prata med, både folk man kände och inte kände!!! Vi dansade som bara fan och när det var dags för Style stod vi såklart längst fram!!! Ibland blir jag en fjortis på nytt men det bjuder jag på!


Ikväll blir det Wallander "prästen" och lite gott att äta!!!

Tacotårta hemma hos pia och magnus

0-17da716fe5e0b2bb0c1d066c67120bf5.png

Tacotårta hemma hos pia och magnus. Hur trevligt som helst!


Fredag, har solat och ska snart he

0-19dbb6e1419cd67cbc60ae857daae028.png

Fredag, har solat och ska snart hem. Fest ikväll och sen style! :)


En kämpe...




Jag läser många bloggar...en utav mina absoluta favoriter är Lotta Grays blogg "
Vimmelmamman"...(jag har skrivit om henne förut) en sån stark och fantastisk kvinna!!! Vilken förebild!!!! Tyvärr har läkarna nu upptäckt en förändring på hennes lungor och det kan alltså vara så att hennes cancer är tillbaka. :-(

Man kan aldrig tänka sej in i hur det skulle kännas att få ett sånt besked och hon skriver så fint och så öppenhjärtligt om sina tankar runt allting som händer att det är omöjligt att inte bli berörd. Igår när hon skrev om hur läkaren ringde och berättade så kom tårarna. När Lotta fick veta att hon hade fått cancer så skrev hon ett brev till sin 4 åriga son som hon hoppas på att få läsa tillsammans med honom sen när han blir stor. Men det kan ju även hända att hon inte kommer att överleva och då finns det där brevet från hans mamma där hon berättar viktiga saker för honom som hon inte hunnit berätta för honom. När jag läste om det där brevet bestämde jag mej för att skriva ett brev till Line och det har jag nu börjat med.

Det brevet ska hon och jag läsa tillsammans när hon blir arton! Jag har skrivit lite om hur det var när vi bestämde oss för att skaffa barn, hur det var när jag var gravid och hur det kändes att hålla i henne för första gången. Jag har även skrivit lite om hur hon är och vad hon tycker om att göra just nu....! Minnet sviker och jag vet att hon kommer fråga om sånt här sen när hon blir äldre...när hon själv skaffar barn. Då har jag det nedskrivet och det känns så fint att få läsa det tillsammans.

Line, petter och jag är på vallone

0-7cfa0b165a0fcb5a2cd8045ffa111d90.png

Line, petter och jag är på vallonen!


Trött...sliten...

...efter denna jobbdag. Skönt nu när middagen är gjord och uppäten (iallafall av mej, Line peta bara i den) diskmaskinen sköter sitt, brasan brinner för fullt, Line och jag är nyduschade och Line är nu i säng. Skulle behöva städa lite, plocka undan...men det struntar jag faktiskt i nu....tar kväller helt enkelt!!! Desperate housewives ikväll..........I looooooove........

Längtar massor till fredag. STYLE på bruks och fest med mina kollegor + våra män + Olof...Tror det blir en grymt kul kväll!!! Många av er goa vänner hoppas jag att jag träffar där....!!?!?!????!?


Skön promenad

Passade på att ta en långpromenad nu när mamma var här. Långpromenader är nog det jag får satsa på framöver. JAG OCH MINA TRÄNINGSBEKYMMER!!!!! Byter träningsform hela tiden..."gym, step up, body balance, joggning, promenader" fast bättre det än inget alls iallafall! Jag började ju på Body balance och jag tycker det är så skön träning men oftast jobbar Petter just dom kvällarna så det är så sällan jag kan gå. :-(

Mamma och pappa har avlivat vår katt Kurre. Han var ca 17 år (jag tror jag var 12 år när vi skaffade honom) och på slutet nu mådde han inte alls bra så det va rätt beslut. Tråkigt ändå, han var en sån fin katt!!! :-(



Kurre och Exi!!!


Lines och min förmiddag!


Jag krattade löven till högar och Line slängde sej i dom...


Mjukt och skönt...


Wild and crazy...


Skoj att hjälpa till...

Många träd gör att det blir mycket löv oxå. Men i dag försvann det mesta iallafall. Line var super duktig på att hjälpa till efter att hon tröttnat på att slänga sej i dom.


Våra nya boots!


Mycket bus blev det innan läggning. Detta är Lines favogrej just nu!

Idag inhandlades nya stövlar till mej och vinterkängor till Line.

Ikväll ska jag och Petter kolla på en skräckfilm "Uninvited". Kommer bli livrädd som vanligt och tänka "varför ska jag se sånt här...?" Jag har verkligen blivit skrajsen under senare år. När jag var yngre ÄLSKADE jag skräckisar och att sitta själv i ett kolsvart rum och titta gjorde mej ingenting. Nu älskar jag dom fortfarande men ibland, ja rätt ofta måste jag göra som du, Lisette ;-) !!!! och hålla handen för och se mellan fingrarna. Kanske har filmerna blivit äckligare...jag tror det!!!!

Ha en trevlig kväll!!!!


Veckans bästa kväll är här!!!!!!!


Idol och Michael Jackson tema. Sitter i soffan med filten, har käkat popcorn och nu dricker jag redbull light. Härlig skön fredagskväll!!!


Tog detta kort på Line idag. Hon satte sina pyjamas-shorts på huvudet och garvade.....

Fredag och dåMemoa

0-481aa2dbc3a2f1259656b425e0c629eb.png

Fredag och mellanmål!


Line är hemma igen! Underbart! So

6139de60d73fe0fa33ddbd7cd836e376.png

Line är hemma igen!
Underbart! Som vi saknat henne! Jag och annmari hade super kul igår. Sjöng oss hesa och sedan röjde vi järnet på dickens dansgolv.


Jag och annmari sjunger så jäkla b

2d216e5d4352a7ed9fcc38e673e45694.png

Jag och annmari sjunger så jäkla bra. Skål på er!


Njuter!!!!!!!!

Vilken härlig lördag jag har/ haft. Tomt utan Line såklart... :-( saknar hennes snabba steg på golvet och hennes kramar men jag har ändå njutit massor av denna dag, av att vara helt själv och göra det jag känner för. Hade tänkt sova läääääänge i morse men morgonpigg som jag är så vaknade jag när Petters klocka ringde 07:45 och sen kunde jag inte somna om. Men det var mysigt att ta en lång frukost och sen var jag så duktig att jag städa hela vårt stora hus. Sen gick jag och solade och för en stund sen var jag på vallonen med Lisette. Vi hade massor att prata om och det var sååååå himla kul att träffa henne, höra hur det går för henne på det nya jobbet.....!

Nu håller jag på att elda lite och sen ska jag fixa lite god sallad till mej och Annmari. Sen blir det SINGSTAR KVÄLL!!!!!! Tjohooooooooooooooooooo


Träffar världens bästa Lisette!

473892e5f8052e55e712e40bf9924b24.png

Träffar världens bästa Lisette!


Line är på semester i skinnsberg...


Tidigare idag gjorde Line och Petter chokladbollar...gott gott!!!


Line har som sagt åkt till Skinnsberg redan idag eftersom mamma ändå skulle hit till Fagersta. (Exi va hos vetrinären och det var bara en fettknöl....skönt!!!) Så det känns konstigt nu när bara jag och Petter är hemma...men skönt och mysigt oxå såklart! I morgon ska Petter jobba och jag har en hel lördag "by my self"!!!!!!!!! Ska sova lääänge, sola och passa på att städa lite. Ska även ta en fika med Lisette. I morgon kväll kommer härliga Annmari hit för vår "singstar" kväll!!! Mat, rusningsdryck och sång............UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!



Jag och petter är solo utan barn i

25637c39a8b614ff461f80c42f107ac4.png

Jag och petter är solo utan barn idag. Tomt utan line som ska vara i skinnsberg till söndag men oxå skönt! Nu lagar vi pizza sen blir det idol och film.


Ett inlägg innan sovläge....!

Efter att jag väckt Line från sin sena vila, (och det var verkligen som att väcka en ilsken björn..) så åkte vi till Skinnsberg. Där blev såklart Line glad igen efter att ha slängt ilskna blickar på Petter i bilen!!!!! Där blev det hämtmat så det blev kebab även idag. Skippa träningen och äta kebab var inte min plan för idag men så vart det.

Nu ikväll har jag i morgonrock halvlegat i soffan på värmedyna, glott på "Criminal minds" och fått fotmassage. Kan inte bli så mycket bättre än så. Stort plus är att jag i morgon har sovmorgon så nu....bums i säng!!!

05:20!!!!!!!!!!!!!!

I morse bestämde sej Line för att gå upp 05:20!!!!!!!! 05:20!!! Mitt i natten kändes det som..hon vet ju att hon får titta lite på film på morgonen så somna om är ju dumt!!!! Trots det somnade hon inte på förskolan idag så hon och Petter ligger uppe och vilar lite nu. Sen tror jag att vi ska ta en sväng till Skinnsberg.

Jag skulle egentligen till gymmet efter jobbet men på cykeln hem kom den lata mari fram så det blev inget med det idag!!! Ingen träning alls har det blivit denna vecka...fy skäms på mej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bara fredag kvar nu........längtar till lördag då jag och Annmari ska ha "singstar kväll"...........




Jag och mitt hår ska på föreläsni

0-2a6ae0ff3c0d404f154af743f779e0ec.png

Jag och mitt hår ska på föreläsning nu.


Nöjd...

...med klippningen och den nya hårfärgen ska jag strax gå och lägga mej.

Sovmorgon i morgon sen väntar en lång dag med matte föreläsning efter jobbet. Osugen som fan på det just nu men det är bara att ta sej dit, lyssna, försöka att inte somna och sen så är även tisdagen gjord. Ibland hamnar man i en svacka då man helst av allt bara vill stanna hemma och slippa gå till jobbet. Alla är vi ju där ibland.... Jag befinner mej lite där nu känner jag. Vill vara hemma med Line, gå i mysbyxor hela dagen och kura i soffan. I morse när klockan ringde halv sex var det motigt att ta sej upp. Ville vabba och vara hemma med Line men eftersom Petter inte hade något jobb så fick han vara hemma. Såklart...

Sen när jag väl var på jobbet och jag är mitt i allting så känns det ju bättre. Jag har ju som sagt ett jätte bra jobb och jag är verkligen tacksam över att jag har ett jobb överhuvudtaget men ibland finns det bara viktigare saker man vill göra. Att vara med Line är för mej just det!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag in till Line...lukta lite på henne...pussa på henne...sen ska jag sova!!!

Sov så gott!!! Förhoppningsvis är det med lite lättare steg jag tar mej till jobbet i morgon!!!


Lite förändring!!!


Min snälla och braiga frisör Petra har varit hit och klippt mej. Lyxigt med "hembesök". Nu sitter jag med färg i håret..mandel, ljus guldbrun...aldrig testat den färgen men det blir säkert bra!!!


TRÅKIGT!!!!!!!

Annmari, Erik och Adam skulle komma hit men Line har feber så det blev inget med det! Såg verkligen fram emot att träffa dom för det var ett tag sen och gulliga Adam hade ju bakat muffins som han ville bjuda Line på.

Så Petter är iväg och hyr nån bra film istället som vi kan glo på. Ice age 3 förhoppningsvis. Att mysa i soffan med en bra film passar bra när man är sjuk!!!

Frågor!!!

1. Var du ett lugnt eller busigt barn?

Svar: Mest lugn.

2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?

Svar: Solsemester........!

3. Vad tror du att du gör om 5 år?
Svar:
Lever nog ganska så likt det liv jag lever nu..förhoppningsvis mamma till 2?!?!?


4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?

Svar: Periodvis kan jag läsa massor med böcker. I somras läste jag 6 böcker efter varann utan uppehåll. Nu är jag i en svacka och läser ingenting. 

5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?

Svar: Brad Pitt.

6. Hur är du klädd just nu?

Svar: Baggy jeans och en svart topp.

7. Hade du någon favoritsyssla som barn?

Svar: Tyckte om att sjunga högt och showa för andra. Gillade att leka med barbie som jag gjorde hus till med hjälp av böcker.

8. Har du åkt ambulans?

Svar: Nix.

9. Vilken är din favoritalkoholdrink?

Svar: Har ingen direkt favorit...dricker det mesta ;-)

10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?

Svar: Italienska.

11. Har du varit på någon musikfestival någongång?

Svar: Ja.

12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?

Svar: Japp...jag har stått på mej i diskussion med en annan person som ej haft samma åsikt som mej.

13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?

Svar: har inte fått nån konstig present. Jo föresten en...men det kan jag inte nämna här...(hemligt)

14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?
Svar:
Nej!


15. Vilken film såg du senast på bio?

Svar: "Flickan som lekte med elden"...grymt bra!

16. Kan du nämna tre skånska ord?

Svar: ????? Detta borde jag ju kunna...(sorry bodil..)

17. När känner du dig som snyggast?

Svar: När jag ska ut på nåt speciellt, har tid att göra mej i ordning och har nya snygga kläder på mej. Solbränd med snygg, färgstark make up.

18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?

Svar: Nej.

19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?

Svar: Jag brukar lura min mamma lite då och då..alltid lyckat eftersom hon alltid går på det. :-)


20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
Svar:
I morse, i bilen lyssnade jag på When love takes over - David Guetta Feat. Kelly Rowland.



Lördagkväll!!!

Tänt en brasa och nu sitter jag här framför datorn och har en skön ensam kväll framför mej. Liiite ensamt men skönt oxå. Precis lagt Line och hon somnade direkt efter mycket lek och bus hos mormor och morfar...hon var jäkligt trött och slängde sej direkt i sängen när vi kom upp...."mmm" myser hon!!! Inga problem med nattning här inte!!! Vi har varit i Skinnsberg nästan hela dagen...tog en liten promenad men brrr va kallt det var så det blev en kort en. Vi var oxå hem till min morbror och hälsade på annars mest en massa bus.

Exi, min kära hund har en knöl på bröstet. Den har växt så det blir en koll hos vetrinären förhoppningsvis nu i veckan. Usch...hoppas att det inte är nåt farligt...men man tänker ju direkt på cancer!!!!! Men hon verkar ju må bra iallafall...tur det!

Köpte en assnygg tunika i fredags som jag inte använt än och så idag hittade jag en pärla ifrån den på min säng. Trist trist...går väl att sy fast men snacka om pillergöra och den är ju ny...ska inte behöva lossna då! Ibland har jag sån jäkla otur med mina kläder och skor...de går sönder eller blir märken...är det jag som är oförsiktig???? Detta plagg kosta 450 kr så den var ju inte så billig heller.....grrr........


Lördag...

Idag tog jag sovmorgon..riktigt skönt!!! Sen ner och äta god frukost med Line och Petter. Om en stund ska vi köra Petter till jobbet och sen ska jag och Line hem till Skinnsberg och hälsa på. Så ser våran dag ut!!!



I går fick min kusin och hans tjej en liten Elin....längtar så tills jag får se henne!!!! :-)

Nu kom Line och tala om att hon har bajsat  :-) så nu har jag inte tid att sitta här längre.....!!!

Härliga lördag................

Tog en tur till avesta. Fikar lite

7d25233e053380c9219954cc31f67483.png

Tog en tur till avesta. Fikar lite och njuter av att det äntligen är helg.


Mys på valsverksvägen!


Lite torsdagsmys i soffan. Vindruvor är ju bara såååå gott!!! (och nyttigt)

Petter och jag ska oxå ha lite torsdagsmys senare. Hyrt film och köpt choklad (vi är inte lika nyttiga som Line...) Ibland får man synda fast det inte är helg. :-)

Behöver det efter denna dag känner jag!!!

Nu ska Line och jag ta en dusch....!!!